هاآرتص: غزه شاهد خونین‌ترین جنگ قرن ۲۱ است

روزنامه عبری در گزارشی می نویسد، حدود ۱۰۰ هزار فلسطینی ساکن نوار غزه در نتیجه حملات اسرائیل یا آثار غیرمستقیم نسل کشی از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون به شهادت رسیده‌اند که این جنگ را به خونین‌ترین جنگ در قرن بیست و یکم تبدیل کرده است.

به گزارش ایسنا، یک تیم پژوهشی بین المللی تاکید کرد که شمار قربانیان در نتیجه حملات اسرائیل در غزه از هفت اکتبر ۲۰۲۳ که از سوی وزارت بهداشت فلسطین اعلام شده، بسیار کمتر از ابعاد واقعی این بحران است.

در گزارش روزنامه عبری هاآرتص آمده است که گرسنگی، بیماری، تیراندازی به مراکز توزیع غذا منجر شده است که جنگ نوار غزه به یکی از خونین‌ترین جنگ‌ها در قرن بیست و یکم بدل شود.

در حالی‌که سخنگویان رسمی، خبرنگاران و افراد تاثیرگذار در اسرائیل داده‌های وزارت بهداشت فلسطین را رد کرده و ادعا می‌کنند که این اعداد اغراق آمیز است، اما کارشناسان بین‌المللی تاکید می‌کنند که لیست این وزارتخانه مورد تایید نیست، بلکه در مقایسه با واقعیت می‌تواند بسیار کمتر باشد.

این روزنامه در خصوص مهمترین مطالعات بین‌المللی که به مسئله قربانیان این جنگ پرداخته، پژوهش پروفسور اسپاگات، کارشناس جهانی امور مرگ و میر در درگیری‌های شدید و تیمی از پژوهشگران را مورد اشاره قرار داد که آن را جامع‌ترین پژوهش در این زمینه می‌داند.

روزنامه هاآرتص نوشت: اسپاگات با کمک دکتر خلیل الشقاقی نظرسنجی را از ۲۰۰۰ خانواده در غزه انجام داد که تقریبا شامل ۱۰ هزار نفر می‌شود و به این نتیجه رسیدند که تا ژانویه ۲۰۲۵ حدود ۷۵ هزار و ۲۰۰ نفر در غزه در نتیجه اقدامات خشونت بار در جنگ به شهادت رسیدند که اکثر آن‌ها توسط مهمات اسرائیلی جان خود را از دست دادند.

این روزنامه در خصوص تعداد افرادی که در نتیجه آثار غیر مستقیم جنگ شامل گرسنگی، سرما و بیماری‌هایی که به دلیل تخریب سیستم بهداشتی و عوامل دیگر، درمان آنها غیرممکن شد پرداخت و گفت حتی بدون در نظر گرفتن موج مرگ و میر مورد انتظار در آینده، ترکیب میان قربانیان خشونت و مرگ و میر ناشی از بیماری‌ها و گرسنگی منجر به شهادت ۸۳ هزار و ۷۴۰ نفر تا قبل از ژانویه ۲۰۲۵ شده است.

طبق گزارش این روزنامه، از آن زمان تاکنون طبق گفته وزارت بهداشت غزه، بیش از ۱۰ هزار نفر به شهادت رسیده‌اند. به طور خلاصه حتی اگر شمار قربانیان جنگ هنوز از مرز ۱۰۰ هزار شهید عبور نکرده باشد بسیار به آن نزدیک است.

در این گزارش آمده است که طبق داده‌های نظرسنجی که متناسب با داده‌های وزارت بهداشت فلسطین است، ۵۶ درصد از قربانیان کودکان زیر ۱۸ سال یا زنان هستند و این رقم در مقایسه با همه درگیری‌های دیگر در زمان جنگ جهانی دوم استثنایی است.

قانونگذاران اروپایی خواستار توقف ارسال سلاح به اسرائیل شدند

شماری از قانونگذاران اروپایی همدستی قدرت‌های اروپایی با اسرائیل در جنایات غزه را محکوم کرده و خواستار توقف ارسال سلاح به این رژیم شدند. به گزارش ایرنا به نقل از آناتولی، «گابریل کاتالا» قانونگذار فرانسوی در پارلمان اروپا جمعه گفت که این درخواست با همکاری قانونگذاران عضو «گروه متحد چپ اروپا» (GUE/NGL) و در اعتراض ... قانونگذاران اروپایی خواستار توقف ارسال سلاح به اسرائیل شدند

ادامه

آلمان, اتحادیه اروپا, اروپا, اسراییل, انگلیس, خاورمیانه, فرانسه, فلسطین, گزارش, نسل‌کشی

هلند خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری را محکوم کرد

«کاسپار ولدکامپ» وزیر خارجه هلند خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری را محکوم و از تحریم این شهرک‌نشینان قویا حمایت کرد. به گزارش ایرنا، ولدکامپ جمعه شب در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: خشونت‌های فزاینده شهرک‌نشین‌های غیرقانونی در کرانه باختری رود اردن را محکوم می‌کند. وی افزود: هلند تحریم‌های هدفمند علیه شهرک‌نشین‌های خشونت‌طلب را آغاز کرده ... هلند خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری را محکوم کرد

ادامه

اتحادیه اروپا, اردن, اسراییل, بیانیه, جهان, خاورمیانه, صلح, صهیونیسم

کرانه باختری عرصه تاخت و تاز و غارتگری شهرک‌نشینان و نظامیان صهیونیست

همزمان با جنایات اسرائیل در نوار غزه، شهرک نشینان با حمایت نظامیان این رژیم به مناطق مختلف کرانه باختری یورش برده و دست به تخریب و سرقت زدند. به گزارش روز شنبه ایرنا به نقل از پایگاه خبری العربی الجدید، شهرک نشینان سلسله حملاتی را علیه فلسطینیان و دارایی های آنها در سراسر کرانه باختری ... کرانه باختری عرصه تاخت و تاز و غارتگری شهرک‌نشینان و نظامیان صهیونیست

ادامه

اسراییل, اشغالگری, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, صهیونیسم, غارتگری, فلسطین, گزارش

اسلوونی: اگر اتحادیه اروپا اقدامی درباره غزه نکند، ما اقدام خواهیم کرد

نخست وزیر اسلوونی در جریان حضورش در بروکسل گفت که اگر اتحادیه اروپا اقدامی درباره وضعیت غزه انجام ندهد، اسلوونی خودش به تنهایی این کار را انجام می‌دهد. «رابرت گلوب» نخست وزیر اسلوونی در حالی این مساله را مطرح کرده که در نشست سران کشورهای عضو اتحادیه اروپا به مساله اسرائیل در حملاتش در غزه ... اسلوونی: اگر اتحادیه اروپا اقدامی درباره غزه نکند، ما اقدام خواهیم کرد

ادامه

آلمان, اتحادیه اروپا, اتریش, اروپا, استرالیا, تحریم, جهان, رومانی, فلسطین, لیتوانی, مجارستان, یونان