![](https://radiomehregan.com/wp-content/uploads/2025/02/43433.jpg)
رئیس مجلس دومای روسیه امروز سازمان توسعه بین المللی آمریکا (USAID) را یک شبکه تبهکار خواند و خواهان مجازات مقام های آن شد.
به گزارش ایرنا، خبرگزاری تاس به نقل از مطلب امروز ویاچسلاو ولودین (Vyacheslav Volodin) در پیامرسان تلگرام نوشت که “سازمان توسعه بین المللی ایالات متحده” به یک شبکه تبهکار تبدیل شده که در بیش از ۱۰۰ کشور فعالیت کرده و بودجه سالانه ۵۰ تا ۶۰ میلیارد دلاری در اختیار دارد.
این قانونگذار ارشد در کانال تلگرامی خود نوشت: سازمان توسعه بین المللی ایالات متحده طبق منشور خود باید از اقتصاد، مراقبت های بهداشتی، آموزش و امور بشردوستانه حمایت کند. در واقعیت، این سازمان به یک شبکه تبهکار تبدیل شده که در بیش از ۱۰۰ کشور فعالیت کرده و بودجه سالانه ۵۰ تا ۶۰ میلیارد دلاری در اختیار دارد.
وی با اشاره به تعطیلی دفتر مرکزی سازمان مذکور در واشنگتن، نوشت: USAID در شرف برچیده شدن است. اکنون مهم است که مجرمان این جنایات مجازات شده و این اتفاق تکرار نشود.
ولودین سازمان مذکور را متهم کرد که در زمینه چینی کودتا در سراسر جهان نقش داشته و برنامه های “ترویج دموکراسی” آن به اوکراین، گرجستان، مولداوی، ارمنستان و تعدادی دیگر از کشورها آسیب رسانده است. وی افزود که در دهه گذشته، USAID بیش از ۲ میلیارد دلار برای جمهوری های شوروی سابق هزینه کرده که “۵۲ درصد آن به اوکراین اختصاص یافته است. “
این مقام روس همچنین USAID را متهم کرد که در تأمین مالی تحقیقات پیرامون سلاح های بیولوژیکی مشارکت داشته است.
ولودین نوشت: تحقیقات سه سال پیش دوما در مورد پروژه های پنتاگون برای راه اندازی و فعالیت آزمایشگاه های زیستی در اوکراین نشان داد که “آمریکا و شخص جو بایدن و پسرش (هانتر) در پروژه های ساخت و توزیع سلاح های کشتار جمعی در سطح جهان نقش داشتند. “
به گفته وی، ولودمیر زلنسکی و بایدن، شهروندان اوکراینی را تبدیل به موش آزمایشگاهی کرده اند.