ضعف پاتریوت‌های ارسالی به اوکراین در رهگیری موشک‌های بالستیک روسیه

واشنگتن پست در گزارشی نوشت که سامانه‌های پدافندی «پاتریوت» آمریکا در رهگیری موشک‌های بالستیک روسیه در اوکراین عملکرد ضعیفی داشته‌اند. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تاس، واشنگتن‌پست نوشته که سامانه‌های موشکی سطح به هوای «پاتریوت» که آمریکا در اختیار اوکراین قرار داده است، در رهگیری موشک‌های بالستیک روسیه ضعیف عمل کرده‌اند. به نوشته ... ضعف پاتریوت‌های ارسالی به اوکراین در رهگیری موشک‌های بالستیک روسیه

ادامه

آمریکا, اسراییل, اوکراین, جنگ نیابتی, جهان, خبر, روسیه, شرق اروپا

مشاور اسبق پنتاگون: کی‌یف از تاماهاوک استفاده کند، آمریکا وارد جنگ می‌شود

مشاور اسبق پنتاگون، هشدار داد که استفاده اوکراین از موشک‌های تاماهاوک آمریکایی می‌تواند به رویارویی نظامی مستقیم بین روسیه و ایالات متحده منجر شود. به گزارش ایسنا،«داگلاس مک‌گرگور»، مشاور سابق پنتاگون، هشدار داد که اگر اوکراین موشک‌های تاماهاوک ساخت آمریکا را شلیک کند، جنگ بین روسیه و آمریکا می‌تواند ظرف چند ساعت آغاز شود. مک‌گرگور ... مشاور اسبق پنتاگون: کی‌یف از تاماهاوک استفاده کند، آمریکا وارد جنگ می‌شود

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اوکراین, جنگ نیابتی, روسیه, شرق اروپا, گزارش, ناتو

بهانه تازه ترامپ برای تعویق ارسال موشک‌های دوربرد به اوکراین

ترامپ می‌خواهد قبل از اعلام موافقت با تأمین موشک‌های تاماهاوک، اوکراین چه برنامه‌ای برای آنها دارد، زیرا نمی‌خواهد جنگ روسیه علیه اوکراین را تشدید کند. به گزارش ایسنا، دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا می‌گوید که در مورد تأمین موشک‌های دوربرد «تا حدودی تصمیم گرفته است»؛ دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، گفته است که می‌خواهد بداند ... بهانه تازه ترامپ برای تعویق ارسال موشک‌های دوربرد به اوکراین

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اروپا, اوکراین, جنگ نیابتی, جهان, روسیه, گزارش

روسیه: لندن برای ترویج روس‌هراسی دسیسه‌چینی می‌کند

سرویس اطلاعات خارجی روسیه اعلام کرد که بریتانیا از ناکامی در تحقق «شکست راهبردی» روسیه در جنگ اوکراین خشمگین شده و در حال آماده‌سازی یک اقدام تحریک‌آمیز جدید در واکنش به پیشروی‌های میدانی نیروهای روس است. به گزارش ایسنا، سرویس اطلاعات خارجی روسیه (اس‌وی‌آر) امروز (دوشنبه) در بیانیه‌ای اعلام کرد گروهی از اتباع روس که ... روسیه: لندن برای ترویج روس‌هراسی دسیسه‌چینی می‌کند

ادامه

اتحادیه اروپا, اروپا, انگلیس, اوکراین, تحریم, جنگ نیابتی, چین, خبر, روسیه, شرق اروپا, صلح, غرب, ناتو

افشاگری مرکل در مورد کارشکنی لهستان و کشورهای بالتیک درباره روسیه

«آنگلا مرکل» صدراعظم اسبق آلمان، فاش کرد که در سال ۲۰۲۱ پیشنهاد کرده بود اتحادیه اروپا در قالبی تازه به طور مستقیم با مسکو وارد گفت‌وگو شود تا از تشدید بحران اوکراین جلوگیری شود، اما لهستان و کشورهای حوزه بالتیک با این طرح مخالفت کردند. به گزارش ایرنا از راشا تودی، آنگلا مرکل صدراعظم اسبق ... افشاگری مرکل در مورد کارشکنی لهستان و کشورهای بالتیک درباره روسیه

ادامه

آلمان, اتحادیه اروپا, استونی, جنگ نیابتی, خبر, روسیه, غرب, لتونی, لهستان, لیتوانی, ناتو

انتقاد خبرنگار آمریکایی از واشنگتن برای پمپاژ سلاح به اوکراین و سنگ‌اندازی در مذاکرات صلح

مکس بلومنتال، خبرنگار آمریکایی و موسس وب‌سایت خبری گری‌زون (Grayzone) به نقش کمک‌های نظامی آمریکا به اوکراین در شعله‌ور کردن تنش‌ها با روسیه پرداخت و از انگیزه‌های واقعی حمایت واشنگتن از جنگ نیابتی کی‌یف گفت.

به گزارش ایسنا، مکس بلومنتال در شورای امنیت سازمان ملل اظهار کرد: «من اینجا نه تنها به عنوان یک روزنامه‌نگار با بیش از ۲۰ سال تجربه در پوشش سیاست و درگیری در قاره‌های مختلف حضور دارم، بلکه به عنوان یک آمریکایی که توسط دولت خویش مجبور به تامین سرمایه یک جنگ نیابتی شده، هستم؛ جنگی که تهدیدی برای ثبات بین‌المللی و منطقه‌ای محسوب می‌شود.

همزمان با اینکه ارتش اوکراین وارد سومین هفته ضدحملات خود شده، تلویزیون سی‌ان‌ان اعلام کرده که این کشور انتظارات لازم را برآورده نکرده است و حتی خود ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهوری اوکراین می‌گوید که این ضدحملات کندتر از آنچه تمایل داشت، پیش می‌رود.

از طرفی همزمان با عدم موفقیت ارتش اوکراین در شکست خط دفاع اصلی روسیه، سی‌ان‌ان گزارش داد که تا تاریخ ۱۲ ژوئن، کی‌یف ۱۶ خودرو زرهی ساخت آمریکا را از دست داده است.

بنابراین در این شرایط پنتاگون چه کار کرد؟ به راحتی یک لایحه‌ای را برای پرداخت‌کنندگان سطح متوسط مالیات مثل خود من وضع کرد و از این طریق ۳۲۵ میلیون دلار دیگر کسب کرد تا جایگزین تسلیحات منهدم شده اوکراین بکند.

همانطور که پیرامون سیاست ایالات متحده توضیح دادم، واشنگتن بودجه نامحدودی را برای یک جنگ نیابتی با یک قدرت هسته‌ای در یک سرزمین خارجی در اولویت قرار می‌دهد و این درحالیست که زیرساخت‌های داخلی ما جلوی چشمانمان از بین می‌روند.

همچنین ارزیابی‌های ما و وب‌سایت گری‌زون افشا کرده که پنتاگون قرار دادی را به ارزش ۴.۵ میلیون دلار با شرکت “آتلانتیک دایوینگ ساپلای” منعقد کرده تا بدین ترتیب تجهیزات انفجاری نامشخصی را به اوکراین ارسال کند.

در واقع بیشتر کمک‌های نظامی و انسانی به اوکراین به سادگی نابود شده‌اند. سال گذشته میلادی، سی‌بی‌اس نیوز به نقل از رئیس یک موسسه حامی زلنسکی در اوکراین نوشت که تنها ۳۰ درصد از کمک‌ها به خطوط مقدم در اوکراین می‌رسند.

دولت جو بایدن، رئیس‌جمهوری آمریکا نه تنها می‌داند که قادر به ردیابی و کنترل این تسلیحات به اوکراین نیست بلکه می‌داند که در حال تشدید یک جنگ نیابتی علیه بزرگترین قدرت هسته‌ای جهان (روسیه) است؛ قدرتی که جرئت پاسخ‌دهی به همان اندازه را دارد.

ما می‌دانیم که آن‌ها چنین چیزی را می‌دانند زیرا اگر به سال ۲۰۱۴ برگردیم، باراک اوباما رئیس‌جمهوری وقت آمریکا درخواست‌هایی را مبنی بر ارسال تسلیحات مرگبار به کی‌یف رد کرد و همزمان روزنامه وال استریت ژورنال گزارش داد که “اوباما نگرانی و دغدغه‌ای دارد که ارسال تسلیحات به اوکراین تنش با مسکو را تشدید خواهد کرد و واشنگتن را وارد یک جنگ نیابتی می‌کند.”

وقتی دونالد ترامپ در سال ۲۰۱۷ رئیس‌جمهور شد، سعی داشت سیاست اوباما را دنبال کند اما به زودی لقب “عروسک خیمه‌شب بازی روسیه” را دریافت کرد زیرا از ارسال موشک‌های جاولین ریتون به ارتش اوکراین خودداری کرده بود.

همانطور که آنگلا مرکل، صدراعظم سابق آلمان اشاره کرده بود، همزمان با اینکه تسلیحات ساخت آمریکا به خطوط مقدم در دونباس رسیدند، غرب پیمان مینسک را زیرپا گذاشت و به اوکراین زمان داد تا خود را مجهز کند.

چرا ما (آمریکا) چنین کاری می‌کنیم؟ چرا ما از طریق سرازیر کردن تسلیحات پیشرفته به اوکراین و خرابکاری مذاکرات در هر مرحله از آن، نابودی هسته‌ای را تحریک می‌کنیم؟

بارها جملاتی را از سناتورهای آمریکایی از قول جو بایدن شنیده‌ایم مبنی بر اینکه “اوکراین عملا در جنگ با آزادی و دموکراسی است. درنتیجه ما باید تا زمانی که جنگ ادامه دارد، به اوکراین تسلیحات ارسال کنیم.” طبق این منطق، هرکسی که با کمک‌های نظامی به اوکراین مخالف است، با دفاع از دموکراسی نیز مخالف است.

بنابراین دموکراسی در تصمیمات ولودیمیر زلنسکی دقیقا کجاست؟ رئیس‌جمهوری که احزاب اپوزیسیون را ممنوع می‌کند، رقیب سیاسی ارشد خود را به زندان می‌اندازد، به کلیسا ارتودوکس حمله و کشیش کلیسا را دستگیر می‌کند. دموکراسی برای دولت اوکراین در دستگیری گونزالو لیرا، شهروند آمریکایی برای پرسشی درباره تلاش‌های جنگی‌شان کجاست؟ دموکراسی زلنسکی در تصمیم اخیرش مبنی بر تعلیق انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴ در اوکراین به دلیل قانون حکومت نظامی کجاست؟

سناتور لیندسی گراهام توضیح ترسناک اما درستی را درباره ارسال میلیاردها تسلیحات به اوکراین ارائه داده است. او طی سفیر اخیرش به کی‌یف و دیدار با زلنسکی گفت که “روس‌ها در حال مرگ هستند و این بهترین پولی است که ما تا به حال خرج کرده‌ایم.”

در اصل گورستان‌های نظامی اوکراین تقریبا به همان سرعتی در حال گسترش هستند که مدیران لاکهید مارتین، ریتون و پیمانکاران شرکت بلت‌وی که از دومین سطح بالای هزینه‌های نظامی از زمان جنگ جهانی دوم سود و منفعت می‌برند. این‌ها برنده‌های واقعی جنگ نیابتی اوکراین هستند. نه اوکراینی‌ها، نه آمریکایی‌ها و نه روس‌ها و حتی اروپای غربی. برنده‌ها امثال آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه آمریکا هستند که از قراردادهای دولتی با شرکت‌های اطلاعاتی و تسلیحاتی سود می‌کند. همچنین لوید آستین وزیر دفاع آمریکا و عضو سابق و احتمالا آتی هیات اعضای ریتون که منفعتی در این شرکت‌ها دارد. این‌ها برنده واقعی این جنگ نیابتی هستند.»

اذعان وزارت دفاع اوکراین به پیشروی روسیه در چند محور

وزارت دفاع اوکراین به پیشروی ارتش روسیه در چند محور طی درگیری‌ روزهای اخیر اذعان کرده و اعلام کرد که وضعیت در برخی جبهه‌ها بسیار پیچیده است. به گزارش برگزاری فارس، «آنا مالیار» معاون وزیر دفاع اوکراین روز دوشنبه اذعان کرد که وضعیت درگیری‌ها در جبهه «اسواتوو» برای نیروهای اوکراینی بسیار پیچیده شده است. وی ... اذعان وزارت دفاع اوکراین به پیشروی روسیه در چند محور

ادامه

اوکراین, جنایات جنگی, جهان, خبر, روسیه, سازمان ملل, شرق اروپا

کشته شدن یک نیروی مزدور آمریکایی در اوکراین

شبکه خبری سی.بی.اس نیوز از کشته شدن یک مزدور آمریکایی در اوکراین خبر داد. به گزارش ایسنا، شبکه خبری سی.بی.اس نیوز آمریکا گزارش کرد،‌ یان تورتوریچی، یک کهنه سرباز یگان تفنگداران دریایی ارتش آمریکا که در کنار نیروهای ارتش اوکراین در این کشور می‌جنگید، در جنگ کشته شده است. این شبکه در گزارش خود نوشت، ... کشته شدن یک نیروی مزدور آمریکایی در اوکراین

ادامه

آمریکا, انگلستان, اوکراین, جنگ نیابتی, جهان, خبر, روسیه, سوریه, کانادا, گرجستان

مرکز کنترل پهپادهای ارتش اوکراین در نزدیکی «باخموت» منهدم شد

ارتش روسیه اعلام کرد مرکز کنترل پهپادهای ارتش اوکراین در نزدیکی شهر باخموت منهدم شده است. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، ارتش روسیه اعلام کرد نیروهای هوافضای این کشور یک ایستگاه ارتباطی ماهواره‌ای «استارلینک» و یک مرکز کنترل پهپادِ اوکراینی‌ها را در نزدیکی شهر باخموت منهدم کرده‌اند. همچنین اعلام شده که نیروهای ... مرکز کنترل پهپادهای ارتش اوکراین در نزدیکی «باخموت» منهدم شد

ادامه

اوکراین, جنگ نیابتی, جهان, خبر, روسیه, غرب

تلاش آمریکا برای جذب عناصر مسلح سوری جهت اعزام به اوکراین

یک دیپلمات سوری از اقدام آمریکا برای جذب عناصر مسلح کُرد و عرب در این کشور برای جنگ در اوکراین خبر داد. به گزارش خبرگزاری فارس، یک منبع دیپلماتیک در دمشق به خبرگزاری ریانووستی گفت که جنگ اوکراین به نفع آمریکا پیش نمی‌رود و از این رو واشنگتن اقدام به جذب عناصر مسلح در سوریه ... تلاش آمریکا برای جذب عناصر مسلح سوری جهت اعزام به اوکراین

ادامه

آمریکا, اوکراین, تروریسم, جنگ نیابتی, جهان, خبر, روسیه, سوریه, صلح, غرب