لوئیز ایناسیو لولا داسیلوا از نئولیبرالیسم انتقاد کرد و گفت که نئولیبرالیسم نابرابری اقتصادی و سیاسی را که گریبانگیر دموکراسیها شده است، وخیمتر کرده است. به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری فرانسه، داسیلوا شنبه شب در نشستی با حضور نمایندگان سازمانهای مردمنهاد، فعالان محیط زیست و گروههای اقلیت در آستانه اجلاس دو روزه سران ... داسیلوا: نئولیبرالیسم نابرابری اقتصادی و سیاسی را تشدید کرده است
حمایت «WFTU» از مبارزه کارگران پتروشیمیهای فرانسه
هفت واحد تولیدی پتروشیمی فرانسه پرسنل خود را اخراج یا در معرض تعدیل قرار دادند. در واکنش به این اقدام، کارگران در تمام این سایتهای تولیدی دست به اعتصاب قدرتمندی زدهاند. به گزارش خبرنگار ایلنا به نقل از فدراسیون جهانی اتحادیههای کارگری (WFTU)، این تشکل به نمایندگی از ۱۰۵ میلیون کارگر عضو خود در ۱۳۰ ... حمایت «WFTU» از مبارزه کارگران پتروشیمیهای فرانسه
رئیس جمهور کوبا از خسارت زلزله ۶.۸ ریشتری به زیرساختها و ساختمانهای این کشور خبر داد
میگل دیاز کانل رئیس جمهور کوبا بامداد دوشنبه گفت که زلزله ۶.۸ ریشتری در این کشور به خانهها و خطوط انتقال برق خسارت زده و موجب رانش زمین شده است. به گزارش ایرنا به نقل از رویترز، دیاز کانل در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: زلزله موجب رانش زمین و خسارت به خانهها و خطوط انتقال ... رئیس جمهور کوبا از خسارت زلزله ۶.۸ ریشتری به زیرساختها و ساختمانهای این کشور خبر داد
مطالبه جزایر اقیانوس آرام: عدالت هستهای بدون آشتی با آمریکا
تارنمای تحلیلی دیپلمات در گزارشی به بررسی روابط تیره میان جزایر اقیانوس آرام و آمریکا پرداخته و آورده است که جزایر واقع در این منطقه با خشمی آشتیناپذیر خواهان عدالت هستهای برای جزایر مارشال هستند؛ جایی که واشنگتن ۱۲ سال آزمایش هستهای انجام داده و عواقب آن را بر عهده نمیگیرد. به گزارش روز یکشنبه ... مطالبه جزایر اقیانوس آرام: عدالت هستهای بدون آشتی با آمریکا
گرامی باد سالگرد انقلاب کبیر سوسیالیستی اکتبر: پیروزی انقلاب اکتبر، دستاوردی با آرمانهایی زنده برای بشریت!
در صدوهفتمین سالگی پیروزی انقلاب اکتبر، بشریت با بحران ژرف و همهجانبهٔ اقتصادیسیاسی و بروز جنگهای خانمانسوز دستوپنجه نرم میکند. جهان سرمایهداری امروز، دنیائی است آکنده از نابرابریهای عمیق که در آن میلیونها انسان از ابتدائیترین حقوق طبیعیشان محرومند. فقر و فلاکت، محرومیتهای اجتماعی، جنگها و نابودی محیط زیست، آینده بشریت را بهطورجدی تهدید میکنند. ... گرامی باد سالگرد انقلاب کبیر سوسیالیستی اکتبر: پیروزی انقلاب اکتبر، دستاوردی با آرمانهایی زنده برای بشریت!
محیط زیست و عقبنشینی روحانی؛ «بحثهای مربوط بهگازهای گلخانهای را که میگویند، خودشان مراعات میکنند؟»
حسن روحانی، رییسجمهور در نشست اخیر هیئت دولت گفته است: «درحالی که دیگران در حال بهرهگیری از آب دریای خزر هستند اما ما معطل ماندهایم و تماشا میکنیم. کشورهای همسایه در دریای خزر این همه آلودگی درست میکنند به گونهای که در ساحل خزر در مازندران ، گیلان و گلستان لایه نفتی روی آب بسته شده است و ما استفاده مشروعمان از این دریا را به بهانههای بسیار جزیی که نادرست و ناصحیح است، انجام نمیدهیم. برخی مقالاتی که در دنیا نوشتند گویی برای عدم توسعه ما ساخته شده است و الّا این مقالات برای خودشان نیست، ما گاهی گرفتار یکسری مقاله شدیم و رفتیم پشت سر آن مقالهها و ملت خودمان را به دردسر انداختیم؛ آنها هم خودشان هیچ مراعات نمیکنند؛ مگر آنها این مسأله و بحثهای مربوط به گازهای گلخانهای را که میگویند، خودشان مراعات میکنند؟ این همه آلودگی در دنیا انجام میگیرد اما به خودمان که میرسیم، میخواهیم خط به خط را اجرا کنیم، فکر میکنیم اینها آیات قرآن است در حالیکه چنین نیست و اینها توصیههایی است که در دنیا شده و ما هم باید به آن توصیهها توجه کنیم ولی زندگی مردم برای ما اصل است.»(!)
یکی از ادعاهای دولت روحانی در شش سال اخیر توجه ویژه به محیط زیست بوده است. به شکلی که حامیان روحانی و شخصِ او در دوران انتخابات۹۶ به دفعات بر این نکته تاکید میکردند که دولت اعتدال، «دولت محیط زیست» است. حالا این اظهارات را با آن ادعاها مقایسه کنیم. رییس دولت محیط زیست معتقد است چون همسایگان لایه نفتی بر روی دریای خزر درست کردهاند ما هم باید همان راه را برویم، مقالههای علمی که در نهادهای بینالمللی مرتبط با محیط زیست به اثبات رسیده است را مانع توسعه میداند و مسئولان را به کنار گذاشتن آنها دعوت میکند، مسائل مربوط به گازهای گلخانهای را بی اهمیت دانسته و هشدارهای محیط زیستی را در حد توصیههایی میداند که میتوان آنها را به مرحله اجرا نرساند!روح حاکم بر اظهارات اخیر رییس دولت در موضوع محیط زیست را در سالهای اخیر میتوان در رسانههایی همچون کیهان، هنگامی که در گزارشهایی به بررسی توافق پاریس و امثال آن میپردازند هم مشاهده کرد و این همصدایی روحانی و کیهان در حوزه محیط زیست هم از آن موضوعاتی است که قابل تامل است. البته این همصدایی برای آنان که رفتار دولت در یکی دو سال اخیر را از نزدیکتر دنبال میکنند چندان تعجببرانگیز نبوده است زیرا نتیجه عقبنشینیهای دولت در حوزههای مختلف بالاخره دیر یا زود به موضوع محیط زیست نیز میرسید.
به طور کلی در موضوع توسعه شاهد دو رویکرد هستیم؛ رویکردی بر مبنای «توسعه پایدار» و رویکرد دیگر بر مبنای «توسعه کمّی». آنچه در سه دهه اخیر همواره مورد توجه تصمیمگیران کشور قرار گرفته است رویکرد توسعه کمّی محور بوده است که همواره موضوع محیط زیست را کنار گذاشته و آن را فاقد اهمیت میداند. نتیجه چنین نگاهی به مفهوم توسعه وضعیت امروز کشور است. وضعیتی که در آن تالابها و دریاچهها رو به نابودی است، شهرهای بسیاری درگیر خطر رانش زمین هستند، بحران آب تبدیل به بحرانی امنیتی و سیاسی شده است و تمامی استانهای کشور را با خود درگیر کرده است و… ریشه مشکلات گسترده محیط زیستی که حیات مردم را تهدید میکند در همان نگاهی است که در اظهارات اخیر رییس دولت و پیشتر از او در بی توجهیهای رییس سازمان حفاظت از محیط زیست به مسائل مهم این حوزه شاهد بودهایم. موضوعی که از سالهای پیش آغاز شده است و ظاهرا در بحران محیط زیستی هم قرار نیست از این راه بازگردیم!
زهرا سعیدی با اشاره بهاینکه مشکل مردم اصفهان ملیست از تجمع نمایندگان اصفهان خبر داد
نماینده مردم اصفهان از تجمع نمایندگان این استان در اعتراض به عدم تامین آب شرب شهروندان در منزل امام جمعه اصفهان خبر داد.
نمایندگان مستعفی اصفهان؛ ماندنمان در مجلس توجیه ندارد/ بیتوجهی به آب آشامیدنی پنج میلیون نفر
رئیس مجمع نمایندگان استان اصفهان با اشاره به استعفای دسته جمعی نمایندگان این استان گفت: بیش از پنج میلیون نفر دارند در این استان زندگی میکنند وقتی توجهی به خواستههای این پنج میلیون نفر یا نمایندگان این پنج میلیون نفر نشود قطعا ماندن در مجلس خیلی توجیه ندارد.
سانسور سخنان روحانی در روزنامههای حامی دولت!
به گزارش تابناک به نقل از روزنامه کیهان نوشت: روزنامههای مدعی حمایت از دولت، سخن رئیسجمهور را که متضمن انتقاد و ناخرسندی از توافق آب و هوایی پاریس بود، سانسور کردند.
یک نشریه آمریکایی: آمریکا با صادرات زباله، طول عمر کوتاهتر هم ارسال میکند
اینترنشنال پالیسی دایجست در یادداشتی نوشت: از آنجاکه چین دیگر زباله ای از آمریکا وارد نمی کند، ایالات متحده به فکر ارسال زباله های خود به ویتنام، مالزی و تایلند است و با این کار ضمن صدور زباله، طول عمر کوتاه تر و فقر هم به این کشورها صادر می کند.