رئیس‌جمهوری کوبا: استقلال واقعی هاوانا برای واشنگتن آزاردهنده است

رئیس‌جمهوری کوبا در واکنش به تصمیم آمریکا مبنی بر اعمال تحریم علیه او و دیگر مقام‌های ارشد کوبایی گفت: آنچه ایالات متحده را آزار می‌دهد، استقلال واقعی کوبا است. به گزارش روز یکشنبه ایرنا، «میگل دیاز کانل» رئیس‌جمهوری کوبا با انتشار پیامی در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس اعلام کرد: آنچه ایالات متحده ... رئیس‌جمهوری کوبا: استقلال واقعی هاوانا برای واشنگتن آزاردهنده است

ادامه

آمریکا, آمریکای لاتین, ایران, تحریم, تحلیل, تروریسم, جهان, کوبا

آمریکا رئیس‌جمهور کوبا را تحریم کرد

آمریکا در اقدامی که به تنش‌ها با هاوانا دامن می‌زند، رئیس‌جمهور کوبا را مشمول تحریم‌های صدور ویزا قرار داد. به گزارش ایسنا، ایالات متحده محدودیت‌های ویزایی علیه «میگل دیاز-کانل» رئیس‌جمهور کوبا اعمال و هاوانا را به نقض حقوق بشر متهم کرده است. همچنین «آلوارو لوپز میرا» وزیر دفاع کوبا و «لازارو آلبرتو آلوارز کاساس» وزیر ... آمریکا رئیس‌جمهور کوبا را تحریم کرد

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, آمریکای لاتین, امپریالیسم, تحریم, جهان, چین, حقوق بشر, خبر, روسیه, کمونیسم, کوبا, همبستگی, ونزوئلا

رئیس جمهور کوبا: سازمان ملل به شدت نیازمند اصلاحات گسترده است

میگل دیاز کانل رئیس جمهور کوبا در اظهاراتی با اشاره به اینکه بریکس نماد امید برای جهانی عاری از هرج و مرج است، تاکید کرد: سازمان ملل به شدت نیازمند اصلاحات گسترده‌ای است که کشورهای جنوب جهان از نیم قرن پیش خواهان آن بوده‌اند. به گزارش بامداد سه‌شنبه ایرنا به نقل از خبرگزاری تاس، میگل ... رئیس جمهور کوبا: سازمان ملل به شدت نیازمند اصلاحات گسترده است

ادامه

آمریکا, بریکس, تحریم, تحلیل, جهان, سازمان ملل, صلح, کوبا, همبستگی

رئیس‌جمهور کلمبیا: مردم فلسطین مستحق عدالت هستند/ نباید در برابر اقدامات اسرائیل منفعل بود

رئیس جمهوری کلمبیا عنوان کرد، دولتش نمی‌تواند در برابر اقدامات مُخرب اسرائیل در غزه و نقض قوانین بین المللی منفعل بماند و مردم فلسطین مستحق عدالت هستند. وی در ادامه تصریح کرد، اگر واکنش نشان ندهیم تاریخ به سختی ما را قضاوت خواهد کرد. به گزارش روز سه شنبه ایرنا، گوستاو پترو در نوشتاری در ... رئیس‌جمهور کلمبیا: مردم فلسطین مستحق عدالت هستند/ نباید در برابر اقدامات اسرائیل منفعل بود

ادامه

آفریقای جنوبی, آمریکا, آمریکای لاتین, اسراییل, خاورمیانه, سازمان ملل, عربستان, فرانسه, فلسطین, کلمبیا

نخست وزیر سنگال: جهان به سمت یک نظم متوازن‌تر حرکت می‌کند

نخست وزیر سنگال ضمن ابراز نگرانی درباره تضعیف هنجارهای بین‌المللی و گرایش برخی کشورهای قدرتمند جهان برای اعمال یکجانبه اراده خودشان، خاطرنشان کرد که جهان امروز در حال حرکت به سمت یک نظم متوازن‌تر است. به گزارش روز دوشنبه ایرنا، «عثمان سونو» در گفت‌وگو با «گروه رسانه‌ای چین» (CMG) در همین ارتباط از افزایش تعرفه‌های ... نخست وزیر سنگال: جهان به سمت یک نظم متوازن‌تر حرکت می‌کند

ادامه

آسیا, آفریقا, آمریکا, آمریکای لاتین, استرالیا, اقتصادی, اقیانوسیه, برزیل, بریکس, تحلیل, جهان, چین, ژاپن, سازمان ملل, سنگال, غرب آفریقا, کارائیب, کره جنوبی, کنیا, نیجریه, نیوزلند

۸۰ هزار نفر در سانتیاگو باردیگر خواستار استعفای رئیس‌جمهوری شدند / دست کم ۲۰ کشته در ناآرامی‌ها

معترضان در شیلی شب گذشته برای چندمین بار در روزها و هفته‌های اخیر، با برگزاری تظاهرات و اعتراض به اوضاع اقتصادی، خواستار استعفای رئیس‌جمهوری کشورشان شدند.

 

به گزارش تارنماری خبرگزاری مرکوپرس اروگوئه، این تظاهرات اعتراضی در حالی روز گذشته برگزاری شد که ارزش واحد پولی شیلی به پایین‌ترین میزان رسیده است.

 

معترضان در حالی با در دست داشتن پلاکاردهای اعتراضی در یکی از میادین اصلی حضور و راهپیمایی کردند که بلافاصله نیروهای پلیس وارد عمل شده و با کاز اشگ آور و قوطی‌های آب به دنبال متفرق کردن معترضان بودند.

 

در ناآرامی‌ها و تظاهرات روزهای گذشته، تاکنون دست کم ۲۰ نفر از معترضان کشته شده‌‌اند.

 

همچنین تظاهراتی در شهر ساحلی وال پاراییسو برگزار شد و شهروندان دفاتر دولتی و حمل و نا عمومی را مجبور به تعطیلی کردند. در تظاهرات این شهر نیز درگیری‌هایی میان معترضان و نیروهای پلیس رخ داد.

 

ایگناسیو بریونس وزیر دارایی شیلی ضمن اشاره به کاهش ارزش پولی این کشور گفت: این نشانه نگرانی است که ما با دقت آن را رصد می‌کنیم.

 

حدود ۸۰ هزار نفر در سانتیاگو حضور یافتند و ۱۰۰ سازمان خواستار اعتصاب عمومی در شیلی شدند. معترضان بار دیگر خواستار استعفای سباستین پینرا شدند.

 

تظاهرات در شیلی از روز ۱۸ اکتبر (۲۶ مهر) در اعتراض به افزایش بهای بلیت مترو آغاز شد و اندک اندک به مخالفت با وضع موجود در کشور منتهی شد که با غارتگری، آتش افروزی و درگیری های روزانه بین معترضان و نیروهای پلیس همراه بود.

 

معترضان به دستمزدهای پایین، هزینه های بالای بخش آموزش و بهداشت و شکاف عمیق بین فقیر و غنی در کشوری اعتراض دارند که به لحاظ سیاسی و اقتصادی تحت سلطه چند خانواده قدیمی و نخبه است.

 

پس از هفته ها اعتراض و تظاهرات خشونت بار، اکثر نظرسنجی ها نشان می‌دهد که جنبش اعتراضی شیلی از حمایت ۷۵ درصد از مردم این کشور برخوردار است.

 

چند روز پس از روی کار آمدن پینرا در مارس ۲۰۱۸، دولت وی اعلام کرد که اجازه بررسی لایحه اصلاح قانون اساسی را نخواهد داد. «میشل باشلت» رئیس جمهوری سابق شیلی این لایحه را تقدیم کنگره کرده بود.

درگیری حامیان مورالس با پلیس در پایتخت بولیوی به کشته‌شدن دستکم هفت نفر انجامید

پس از آنکه خانم «جینین آنیس» معاون دوم سنای بولیوی، خود را به عنوان رئیس‌جمهوری موقت این کشور معرفی کرد، درگیری‌هایی در خیابان‌های لاپاز (پایتخت این کشور) با حضور حامیان مورالس رخ داده است. برخی رسانه‌ها از کشته‌شدن دستکم هفت نفر در این ناآرامی‌ها خبر می‌دهند.

ادامه

امریکای لاتین, بولیوی, جهان, حقوق بشر, خبر, مکزیک