تارنمای نشریه فوربس گزارش داد: پژوهش های جدید نشان می دهد که به دلیل هزینه های درمانی بالا، ۴۴ درصد از مردم آمریکا سال گذشته به رغم بیماری و جراحت، از مراجعه به پزشک خودداری کرده اند.
به گزارش تارنمای نشریه فوربس، هزینه ها همچنان در آمریکا سدی در برابر درمان هستند. با توجه به نظرسنجی مشترک مؤسسه نورک NORC در دانشگاه شیکاگو و موسسه سلامت غرب که در میان جامعه آماری بیش از ۱ هزار و سیصد آمریکایی بالغ انجام شد، ۴۰ درصد از مردم این کشور در ۱۲ماه گذشته به دلیل هزینه های بالا از اقدام برای انجام آزمایش و پیگیری درمان تجویز شده، خودداری کرده اند. ۳۲ درصد دیگر از افراد نیز به دلیل قیمت های بالا، نتوانسته اند نسخه خود را تهیه کرده و یا وادار شده اند تا کمتر از میزان نیاز خود دارو تهیه کنند.
دکتر ضیا آقا (Zia Agha) در بیانیه ای به همراه نتایج این نظرسنجی گفت که «هزینه ی بالای خدمات درمانی به یک بحران درمانی عمومی بدل شده که تمامی سنین را تحت تاثیر قرار می دهد. روز به روز به تعداد افرادی که از اقدام برای درمان و آزمایشات تجویز شده خودداری کرده و یا آن را به تعویق می اندازند، افزوده می شود.»
نتایج این نظرسنجی همزمان با آن منتشر شد که نمایندگان آمریکایی و شرکت های بیمه درمانی افزایشی ناگهانی در هزینه ها و حق بیمه های درمانی پیش بینی می کنند. لایحه ۱.۳ تریلیون دلاری که هفته گذشته توسط دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا امضا شد،به رغم حمایت هر دو حزب این کشور، برنامه های بیمه اتکایی و پول لازم را برای از سرگیری کمک های مالی اوباماکر به آمریکایی ها برای کسر هزینه ها و کمک به پرداخت آن ها، در بر نمی گیرد.
به نوشته فوربس، این نظرسنجی جدیدترین پژوهش ملی ای است که آشفتگی و پریشانی مردم آمریکا را از قیمت بالای خدمات درمانی نشان می دهد.
ایرنا