شبکه یورونیوز اعلام کرد که ماهی های آب های شیرین در سراسر اروپا از جمله آلمان، به دلیل موج گرما در حال تلف شدن هستند.
در این گزارش آمده است: در غرب آلمان جایی که دما به حدود ۳۹ درجه رسیده، به ندرت مردم شاهد باران در چند ماه اخیر بودند که این مسئله باعث رسیدن آب رودخانه راین به سطح بسیار کم شده است.
هولگر استیچ یک کارشناس امور محیط زیست تصریح کرد که دمای زیاد برای اکوسیستم خوب نیست و موجودات زیادی خواهند مُرد. شما شاهد این خواهید بود که ماهی های زیادی و موجودات دیگر در آب رودخانه راین تلف می شوند. این شرایط برای موجودات داخل این رودخانه فاجعه کامل است.
مقامات فرانسه در ۶۷ استان وضعیت نارنجی اعلام کردند
مقامات دولت فرانسه همزمان با افزایش گرمای شدید و آلاینده های جوی، از روز دوشنبه محدودیت هایی برای تردد برخی خودروها در مناطقی از این کشور اعمال کرده و در ۶۷استان وضعیت نارنجی اعلام کردند.
به گزارش شبکه تلویزیونی فرانس ۲۴، گر چه افزایش گرما در فرانسه موجب آتش سوزی نشده است، اما آتش نشان های این کشور با توجه به اعلام وضعیت نارنجی در سراسر فرانسه در آماده باش به سر می برند.

در بسیاری از مناطق فرانسه امروز دمای هوا به بیش از ۳۵ درجه سانتیگراد رسید که این موضوع موجب افزایش آلاینده ها شده است.
در گرمترین ساعات امروز، دمای شهر بوردو به ۳۸ درجه سانتیگراد رسید که موجب آلودگی هوا در این شهر و منطقه ایل دو فرانس شد.
بر همین اساس، از امروزدوشنبه در پاریس و مناطق حومه محدودیت هایی برای تردد خودروها در نظر گرفته شده است و بر این اساس، تدابیر ممنوعیت خودروهای دیزلی که قبل از سال ۲۰۱۶ و خودروهای بنزینی که قبل از سال ۱۹۹۷شماره گذاری شده اند، اعمال شد.
شهر پاریس جزء ۱۰ شهر آلوده اروپا است.
درصد آلودگی هوا در این شهر اغلب از حد مجاز بالاتر می رود و همین نگرانی شدید مردم و مسئولان را در پی داشته است.
فرانسه با تشکیل «پیمان پاریس» و با شرکت ١٩۴ کشور، برای جلوگیری از افزایش دمای کره زمین و تغییرات آب و هوایی با کاهش تولید گازهای گلخانه ای قصد دارد مشکل گرمایش کره زمین و آلودگی هوا را حل کند.
به دلیل پایین آمدن سطح آب ها، فعالیت کشتی ها نیز در آلمان با محدودیت مواجه شده است.
به گزارش ایرنا، تغییرات جوی درکره زمین به ویژه گرمای شدید هوا تا حدی جدی بوده که دولت های جهان را به اتخاذ تدابیری برای مقابله با این مسئله نگران کننده واداشته است. باید پذیرفت که مشکل تغییرات آب وهوایی کره زمین یکی از معضلات جهان امروز است و دیگر حد و مرزی نمی شناسد.
امسال (۱۳۹۷)تابستان با گرمای کم سابقه در نیمکره شمالی زمین همراه شده است که نه تنها کشورهای واقع در عرض های جغرافیایی بالاتر، بلکه بسیاری از کشورهای اروپایی و مناطق مختلف در آمریکای شمالی را نیز تحت تاثیر قرار داده است. برای نمونه شهر مونترال کانادا دوم ژوئیه (۱۱تیر) دمای ۳۶.۶درجه سانتیگراد را ثبت کرد که طی ۱۴۷ سال گذشته سابقه نداشته است. تغییر اقلیم یک مساله جهانی بوده و هیچ کشوری از پیامدهای آن در امان نیست.
این موج گرما در کشورهای یونان، سوئد ، لتونی، سوئد، انگلیس، نروژ، فنلاند، هلند، آمریکا، کره جنوبی، ژاپن، الجزایر، برخی کشورهای منطقه قفقاز، استرالیا و کشورهای منطقه آمریکای لاتین با تلفات جانی و مادی همراه شده است. افزایش دمای هوا باعث شعله ور شدن آتش درجنگل های یونان شد که ازنظر تلفات جانی، بزرگ ترین فاجعه در اروپا در قرن حاضر به شمار می رود.