فروش تسلیحات انگلیس به اسرائیل امسال رکورد زد

در بحبوحه ادامه کشتارها در غزه، یک گروه تحقیقی فاش کرد که ارزش تسلیحات بریتانیایی صادراتی به اسرائیل در سال ۲۰۲۵ به بالاترین میزان خود رسیده است. به گزارش ایسنا، تحلیل گروه تحقیقی «فکت‌چک» از داده‌های گمرکی سازمان مالیات اسرائیل نشان می‌دهد که تل‌آویو در ۹ ماه اول سال نزدیک به یک میلیون پوند مهمات ... فروش تسلیحات انگلیس به اسرائیل امسال رکورد زد

ادامه

اسراییل, اقتصادی, انگلیس, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, صهیونیسم, غرب اروپا, نسل‌کشی

روزنامه لوموند: ملانشون، ماکرون را منشا هرج‌ومرج در فرانسه دانست

سیاستمدار فرانسوی، استعفای سومین دولت این کشور را نتیجه بن‌بستی دانست که در نتیجه سیاست‌های رئیس‌جمهور این کشور ایجاد شده و بار دیگر خواستار برکناری «امانوئل ماکرون» شد. به گزارش ایسنا، «ژان لوک ملانشون» رهبر حزب «فرانسه تسلیم ناپذیر» استعفای سومین دولت این کشور در طول یک سال گذشته را «نشانه‌ای از بن بستی» دانست ... روزنامه لوموند: ملانشون، ماکرون را منشا هرج‌ومرج در فرانسه دانست

ادامه

تحلیل, جهان, غرب اروپا, فرانسه

تظاهرات بزرگ در پاریس علیه سیاست‌های اقتصادی مکرون

هزاران نفر در پایتخت فرانسه تحت عنوان «همه‌چیز را محاصره کنیم» برای اعتراض به سیاست‌های مالی دولت و اقدامات ریاضتی به خیابان‌ها آمدند. باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از آر تی؛ هزاران نفر در پاریس، پایتخت فرانسه برای اعتراض به سیاست اقتصادی امانوئل مکرون، رئیس جمهور فرانسه به خیابان‌ها آمدند. هزاران معترض به سیاست‌های اقتصادی ... تظاهرات بزرگ در پاریس علیه سیاست‌های اقتصادی مکرون

ادامه

اعتراضات اجتماعی, اقتصادی, امنیتی, بازنشستگان, جهان, حقوق بشر, خبر, طبقه کارگر, غرب اروپا, فرانسه

فرانسه در بحران: روایت‌ها و واقعیت‌های اجتماعی

رفیق فابین روسل، دبیرکل حزب کمونیست فرانسه، در یک سخنرانی همه جانبه در جشنواره اومانیته که هزاران نفر به آن گوش می‌دادند، به تحلیل وضعیت کنونی و بحران اجتماعی -سیاسی حاکم بر فرانسه پرداخت. او بر ضرورت یک تغییر اساسی در ساختارهای سیاسی کشور تأکید کرد. روسل تصویری نگران‌کننده از جامعه امروز فرانسه ترسیم می‌کند ... فرانسه در بحران: روایت‌ها و واقعیت‌های اجتماعی

ادامه

اتحادیه اروپا, اقتصادی, بازنشستگان, برابری اجتماعی, حزب کمونیست, دموکراتیک, دیدگاه, زنان, سرمایه‌داری, صلح, طبقه کارگر, عدالت اجتماعی, غرب اروپا, فرانسه, محیط زیست

فرانسه رسماً کشور مستقل فلسطین را به رسمیت شناخت

رئیس جمهوری فرانسه رسماً از تشکیل کشور مستقل فلسطین خبر داد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه فرانس ۲۴، امانوئل ماکرون، رئیس جمهوری فرانسه در کنفرانس تشکیل دو دولتی رسماً اعلام کرد که کشورش تشکیل دولت مستقل فلسطین را به رسمیت شناخته است. وی گفت: امروز دور هم جمع شدیم چرا که زمان ... فرانسه رسماً کشور مستقل فلسطین را به رسمیت شناخت

ادامه

اسراییل, جهان, خاورمیانه, خبر, صلح, غرب اروپا, فرانسه, فلسطین

کوربین مدارک «فروش خدمات درمانی انگلیس به آمریکا» را افشا کرد

رهبر حزب کارگر و رقیب انتخاباتی نخست‌وزیر انگلیس، مدارکی از مذاکره مخفی با دولت آمریکا برای واگذاری بخشی از خدمات بهداشت این کشور به واشنگتن و افزایش عمدی بهای دارو را افشا کرد.

 

«جرمی کوربین» رهبر حزب کارگر انگلیس، روز چهارشنبه طی یک سخنرانی اعلام کرد شواهدی وجود دارد که نشان می‌دهد «بوریس جانسون» نخست‌وزیر انگلیس پیشنهاد دسترسی آمریکا به خدمات بهداشت انگلیس را ضمن گفت‌وگوهای تجاری مطرح کرده است.

 

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، کوربین گفت ۴۵۱ صفحه مدرکی که در اختیار دارد، از گفت‌وگوهای میان دولت‌های انگلیس و آمریکا پرده برمی‌دارد. او گفت: «شاید او (جانسون) مایل باشد پاسخ دهد که چرا این مدارک تأیید می‌کنند که آمریکا دستور داده خدمات بهداشت انگلیس در مذاکرات تجاری روی میز باشد».

 

جانسون تا کنون بارها اتهام این رقیب انتخاباتی خود در مورد واگذاری بخش‌هایی از خدمات بهداشت انگلیس به دولت «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا را رد کرده است.

 

کوربین در ادامه گفت: «این‌ها اسنادی سانسور نشده هستند که تکذیبیه‌های بوریس‌ جانسون را کاملاً منسوخ می‌کند. اکنون زمانی که جانسون می‌گوید برگزیت را انجام می‌دهد، این حقیقت را می‌دانیم که چنین کاری کلاهبرداری از مردم بریتانیا است. حقیقت این است: سال‌ها مذاکره بی‌نتیجه [دولت محافظه‌کار با اتحادیه اروپا] و به حراج گذاشتن خدمات ملی بهداشت».

 

رهبر حزب کارگر گفت: «اگر اولین مناظره انتخاباتی بین من و بوریس جانسون را تماشا کرده باشید، دیده‌اید که گزارش‌ مذاکرات مخفی میان انگلیس و آمریکا درباره باز کردن درهای خدمات ملی بهداشت به روی شرکت‌های آمریکایی را به‌صورت سانسورشده و سیاه شده را در دستم بالا گرفتم. دیدید که بوریس جانسون خونسردیش را از دست داد و با عصبانیت پاسخ داد این یک بدعت کامل و اساساً نادرست است».

 

کوربین افزود: «این انتخابات اکنون مبارزه‌ای برای حفظ بقای خدمات ملی بهداشت است».

 

کوربین پیش‌تر نیز در کمپین انتخاباتی خود گفته بود: «جانسون برگزیت را دزدید. او می‌خواهد خدمات ملی سلامت انگلیس را به حراج بگذارد. ولی ما نمی گذاریم دست دونالد ترامپ به خدمات ملی سلامت ما برسد».

 

وی افزود: «همین حالا آمریکا و انگلیس مذاکرات اولیه برای طولانی کردن اعطای مجوز برای دارو را انجام داده‌اند. اعطای مجوز طولانی‌تر فقط یک معنی دارد، داروهای گران‌تر. در نتیجه چنین اقدامی زندگی بسیاری به خطر می‌افتد».

 

انتخابات زودهنگام در انگلیس قرار است در تاریخ ۱۲ دسامبر (۲۱ آذرماه) برگزار شود. جانسون درخواست برگزاری این انتخابات را بعد از آن صادر کرد که نتوانست کشورش را در موعد مدنظر خود یعنی ۳۱ اکتبر (۹ آبان) از اتحادیه اروپا خارج کند.
فارس

حزب کارگر انگلیس: فروش سلاح به عربستان و اسرائیل را ممنوع می‌کنیم

‌حزب کارگر انگلیس ممنوعیت فروش تسلیحات نظامی به عربستان و اسرائیل را جزو برنامه‌های انتخاباتی خود قرار داد و اعلام کرد در صورت پیروزی در انتخابات پارلمانی پیش رو، این وعده را عملیاتی می‌کند.

ادامه

اسراییل, انگلستان, جهان, خاورمیانه, خبر, عربستان سعودی, غرب اروپا, فلسطین, یمن

جان‌باختن ۸ کودکِ خیابان‌خواب در شب‌های سرد پاریس

انجمن‌های مردم نهاد فرانسوی اعلام کردند، ۷۰۰ کودک به همراه والدینشان هر شب در خیابان‌های سرد پاریس می‌خوابند و ۲۰ هزار کودک نیز در ناحیه «ایل دو فرانس» به همراه خانواده‌هایشان در مهمانخانه زندگی می‌کنند.

ادامه

جهان, حقوق کودک, غرب اروپا, فرانسه, فقر

فریاد فرانسوی‌ها و ایتالیایی‌ها؛ خشونت علیه زنان را پایان دهید

ده‌ها هزار نفر از مردم فرانسه و ایتالیا در اعتراض به اعمال خشونت‌ها علیه زنان، با برپایی راهپیمایی گسترده، پایان دادن به این برخوردها را خواستار شدند.

ادامه

اعتراضات اجتماعی, ایتالیا, جهان, حقوق بشر, خبر, زنان, غرب اروپا, فرانسه