کارگران یونانی ساحل را بستند/ کشتی اسرائیلی ناکام از بارگیری!

جمعی از کارگران فعال یونانی با در دست داشتن پرچم‌ها و پلاکاردهای خود مانع از بارگیری کشتی متعلق به اسرائیل در یکی از بنادر این کشور اروپایی شدند. به گزارش ایلنا و به نقل از فدراسیون جهانی اتحادیه‌های کارگری (WFTU)، جمع بزرگی از کارگران فعال بنادر و اسکله‌های یونان در بندر پیرائوس این کشور، پس ... کارگران یونانی ساحل را بستند/ کشتی اسرائیلی ناکام از بارگیری!

ادامه

اسراییل, جنوب اروپا, جهان, خبر, طبقه کارگر, فدراسیون جهانی سندیکاهای کارگری, فلسطین, یونان

فرار هزاران اسرائیلی به یونان از آغاز جنگ غزه

منابع رسانه‌ای اسرائیلی فاش کردند که حدود ۱۰ هزار اسرائیلی از آغاز جنگ غزه در اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون به یونان مهاجرت کرده‌اند. به گزارش ایسنا،  روزنامه «اسرائیل هیوم» روز یکشنبه نتایج مطالعه‌ای را منتشر کرد که نشان می‌دهد از آغاز جنگ در نوار غزه در اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون، حدود ۱۰ هزار اسرائیلی به یونان مهاجرت ... فرار هزاران اسرائیلی به یونان از آغاز جنگ غزه

ادامه

اسراییل, جنوب اروپا, جهان, خبر, فلسطین, قبرس, یونان

درخواست اسپانیا برای تعلیق فوری توافق تجاری با تل آویو

اسپانیا خواستار توقف فوری توافق‌های تجاری اتحادیه اروپا با اسرائیل شد. به گزارش ایلنا به نقل از خبرگزاری فرانسه، اسپانیا خواستار توقف فوری توافق‌های تجاری اتحادیه اروپا با اسرائیل شد. این درخواست را وزیر خارجه اسپانیا مطرح کرد. ‌وزیر خارجه اسپانیا در این رابطه گفت: «از وزرای خارجه اتحادیه اروپا می خواهم به جنگ نه ... درخواست اسپانیا برای تعلیق فوری توافق تجاری با تل آویو

ادامه

اتحادیه اروپا, اسپانیا, اسراییل, اقتصادی, جنوب اروپا

ایتالیا از تحریم‌های جدید علیه روسیه انتقاد کرد/ تمام تلاش‌ها باید معطوف به صلح و پایان دادن به جنگ باشد

معاون نخست‌وزیر ایتالیا ضمن مخالفت با اقدامات جدید علیه روسیه با هرگونه تهدید و تحریم علیه مسکو مخالفت کرد. باشگاه خبرنگاران به نقل از خبرگزاری فرانسه ؛ ماتئو سالوینی، معاون نخست‌وزیر ایتالیا و رهبر حزب «لیگ»، با اشاره به پیشنهاد‌های امانوئل مکرون، رئیس‌جمهور فرانسه، اعلام کرد: «هیچ ‘وام اروپایی مشترکی’ برای خرید تسلیحات وجود ندارد، ... ایتالیا از تحریم‌های جدید علیه روسیه انتقاد کرد/ تمام تلاش‌ها باید معطوف به صلح و پایان دادن به جنگ باشد

ادامه

اتحاد شوروی, اروپا, اوکراین, ایتالیا, بلژیک, جنوب اروپا, جهان, روسیه, صلح, گزارش

بارسلونا روابط با اسرائیل را قطع و توافق دوجانبه را متوقف کرد

شورای شهر بارسلونا با مطرح کردن نقض حقوق بین‌الملل و حقوق فلسطینی‌ها توسط اسرائیل، با اکثریت آرا به قطع روابط نهادی و همکاری با اسرائیل و تعلیق «توافق دوستی» با تل‌آویو رای داد. به گزارش ایسنا، این طرح که مورد حمایت حزب سوسیالیست حاکم به همراه گروه‌های چپ افراطی و چپ‌گرای طرفدار استقلال در بارسلونا ... بارسلونا روابط با اسرائیل را قطع و توافق دوجانبه را متوقف کرد

ادامه

اروپا, اسپانیا, اسراییل, ایتالیا, جنوب اروپا, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر, زنان, سوسیالیسم, فلسطین, کودکان, نسل‌کشی

کمک‌های خارجی به ایتالیا؛ ورود ۵۲ پزشک کوبایی به لومباردی

ایتالیا بیشترین آمار مرگ ناشی از کرونا را در جهان دارد. کشورهای دیگر به یاری ایتالیایی شتافته‌اند، از جمله پزشکانی از کوبا، چین و روسیه وارد این کشور شده‌اند. آلمان با ارسال تجهیزات پزشکی از ایتالیا پشتیبانی می‌کند.

 

کشورهای گوناگونی در جهان اعلام کرده‌اند که از ایتالیا در مبارزه با بیماری کووید-۱۹ و گسترش ویروس کرونا حمایت می‌کنند. کمک‌های بین‌المللی به این کشور از هفته پیش قبل آغاز شده است. ایتالیا از سایر کشورهای عضو اتحادیه اروپا به دلیل عدم حمایت آنها از این کشور انتقاد کرده بود.

 

در تعطیلات آخر این هفته ۵۲ پزشک کوبایی برای کمک به پرسنل پزشکی ایتالیا که در زیر فشار شدید و خستگی مستمر به کار مشغولند، در منطقه لومباردی مستقر شده اند. پزشکان و پرستاران کوبایی در حال حاضر در ۶۰ کشور جهان به کار مشغول هستند و خدمات خود را در حوزه های مختلف از جمله در بخش کمک های فوری و مراقبت های بهداشتی عرضه می‌کنند.

 

کوبا در سال ۲۰۱۴ به دلیل تلاش‌های وسیع در مبارزه با بیماری ابولا در آفریقا مورد قدردانی زیادی در جهان قرار گرفت.

 

ورود کارشناسان روسیه به ایتالیا

 

روسیه نیز با ارسال تجهیزات پزشکی و اعزام پرسنل درمانی از ایتالیا حمایت می‌کند. ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه روز شنبه ۲۱ مارس در گفت و گوی تلفنی با جوزپه کونته، نخست وزیر ایتالیا پشتیبانی خود را از این کشور اعلام کرده بود. سخنگوی وزارت دفاع روسیه در مسکو گفت: «نخستین هواپیما از مجموع نه هواپیمای کمکی روز یکشنبه به مقصد ایتالیا پرواز کرد.» این هواپیماها در این میان در یک فرودگاه نظامی در نزدیکی رم فرود آمده‌اند.

 

وزارت دفاع روسیه همچنین اعلام کرد که علاوه بر این، متخصصان برجسته این کشور در زمینه ویروس‌شناسی و بیماری‌های واگیردار از تیم اعزامی به ایتالیا پشتیبانی می‌کنند. به گفته مسئولان روسی گروه امدادی با کارشناسانی دارای تجربه بین‌المللی در زمینه مبارزه با بیماری‌های همه‌گیر و تجهیزات مدرن برای تشخیص و ضدعفونی مجهز شده است. طبق آمار رسمی تاکنون در روسیه ۳۶۷ نفر به بیماری کووید- ۱۹ ناشی از ویروس کرونا مبتلا شده اند که این رقم به نسبت کشورهای دیگر نسبتا پایین است.

 

اعزام پزشکان چینی و ارسال تجهیزات پزشکی از آلمان

 

پس از کند شدن شیوع ویروس کرونا در چین و گسترش شدید آن در ایتالیا تا کنون ۳۰۰ پزشک از سوی چین برای کمک به این کشور اعزام شده‌اند.

 

آلمان نیز اعلام کرده است که در کمک به ایتالیا مشارکت می‌کند. هایکو ماس، وزیر خارجه آلمان روز دوشنبه ۴ فروردین (۲۳ مارس) در گفت‌وگو با شبکه تلویزیونی ZDF اظهار داشت که دولت فدرال روز یکشنبه هواپیمایی را با هفت تن لوازم امدادی و همچنین ۳۰۰ دستگاه تنفسی به ایتالیا ارسال کرده است. این کمک‌ها به ویژه برای بهبود “وضعیت واقعاً دراماتیک لومباردی” در نظر گرفته شده است. آلمان پیش از این نیز تجهیزات محافظتی برای خدمه پزشکی به ایتالیا فرستاده بود.

 

ایتالیا بیشترین شمار مبتلایان به ویروس کرونا را در جهان دارد. طبق آمار دانشگاه جان هاپکینز، ۵ هزار و ۴۷۶ ایتالیایی بر اثر بیماری کووید۱۹ تا کنون درگذشته‌اند. در حال حاضر بیش از ۵۹ هزار نفر نیز در ایتالیا به این ویروس آلوده شده‌اند.

اعتصاب سراسری در یونان در اعتراض به قوانین ریاضتی و اصلاحات بازنشستگی

هزاران نفر از مردم یونان امروز (سه‌شنبه ۲۹ بهمن‌ماه) در اعتراض به اصلاحات جدید بازنشستگی، در یک اعتصاب ۲۴ ساعته، بخش حمل‌ونقل و خدمات‌رسانی را فلج کردند.

ادامه

اعتراضات اجتماعی, جنوب اروپا, جهان, خبر, یونان

خیابان‌های اسپانیا، صحنه اعتراض کشاورزان

کشاورزان و رانندگان اسپانیایی با تجمع در خیابان‌های والنسیا و کوردوبا، از سیاستمداران خواستند تا تدابیری فوری به منظور بهبود شرایط نابسامان کشاورزی کشور اتخاذ کنند.

ادامه

اسپانیا, اعتراضات اجتماعی, امریکا, جنوب اروپا, جهان, حقوق بشر, دهقانی

ال پائیس: افشای ابعاد جدیدی از کمک‌های مالی مجاهدین ‌خلق به رهبران راست‌ افراطی اسپانیا

روزنامه اسپانیایی “ال پائیس” ابعاد جدیدی از حمایت‌های مالی سازمان مجاهدین خلق را به رهبران حزب وُکس، حزب راست افراطی اسپانیا فاش ساخته است.

ادامه

اتحادیه اروپا, اسپانیا, ایران, جنوب اروپا, جهان, خبر, فساد, مقاله