وزارت خارجه لبنان: حمله اخیر اسرائیل نقض قطعنامه ۱۷۰۱ است

وزارت امور خارجه لبنان روز شنبه اعلام کرد که به شدت، نقض مداوم حاکمیت لبنان توسط اسرائیل، به ویژه حمله اخیر به منطقه المصیلح در شهرستان صیدا که منجر به ویرانی گسترده، شهادت یک شهروند لبنانی و زخمی شدن هفت نفر دیگر شد، محکوم می‌کند. به گزارش ایسنا، این وزارتخانه در بیانیه‌ای اعلام کرد که ... وزارت خارجه لبنان: حمله اخیر اسرائیل نقض قطعنامه ۱۷۰۱ است

ادامه

اسراییل, امنیت, جهان, خاورمیانه, خبر

آغاز عقب‌نشینی اشغالگران از غزه

برخی مناطق نوار غزه شاهد عقب‌نشینی تدریجی نیروهای اسرائیلی و آغاز بازگشت آوارگان است. به گزارش ایسنا، شبکه الجزیره گزارش داد نیروهای ارتش اسرائیل از برخی محله‌های شهر غزه عقب نشینی تدریجی را آغاز کردند و بازگشت آوارگان به محله‌های النصر، التفاح و الصفطاوی در شهر غزه آغاز شده است. خبرنگار الحدث نیز اعلام کرد ... آغاز عقب‌نشینی اشغالگران از غزه

ادامه

اسراییل, اشغالگری, جهان, خاورمیانه, خبر, فلسطین

دفتر نخست‌وزیری اسرائیل اعلام کرد مروان برغوثی را آزاد نخواهد کرد

اسرائیل با آزادی مروان البرغوثی در طرح تبادل اسرا مخالفت کرده، زیرا او نفوذ مردمی بالایی دارد و می‌تواند فلسطینی‌ها را متحد کند. باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از الجزیره؛ پس از امضای توافق آتش‌بس غزه، رسانه‌ها اعلام کردند که قرار است در چارچوب توافق، ۲۰ اسیر اسرائیلی با حدود دو هزار اسیر فلسطینی که ... دفتر نخست‌وزیری اسرائیل اعلام کرد مروان برغوثی را آزاد نخواهد کرد

ادامه

آفریقای جنوبی, اسراییل, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر, فلسطین

مراحل و جزئیات اجرای توافق غزه و تبادل اسرا

رسانه‌های عبری گزارش دادند، توافق آتش‌بس امروز پنجشنبه، ساعت ۱۲ ظهر به وقت محلی وارد مرحله اجرایی خواهد شد. به گزارش ایسنا، رسانه‌های اسرائیلی گزارش دادند ظهر امروز (ساعت ۱۲ به وقت محلی) مراسم امضای رسمی توافق وارد مرحله اجرایی خواهد شد. خبرگزاری فرانسه نیز به نقل از یک منبع در جنبش مقاومت اسلامی فلسطین ... مراحل و جزئیات اجرای توافق غزه و تبادل اسرا

ادامه

آزادی, آمریکا, اسراییل, جهان, خاورمیانه, خبر, زندانی سیاسی, فلسطین

ایران ۴۸ فروند سوخو ۳۵ از روسیه خرید؟

روسیه ۴۸ جنگنده سوخو ۳۵ به ایران می‌فروشد؛ جزئیات تازه افشا شده از قراردادهای محرمانه صادرات هواپیماهای جنگی روسیه منتشر شد. سند تازه افشا شده‌ای که گفته می‌شود از شرکت دفاعی دولتی روسیه – Rostec – است، جزئیاتی از قرارداد فروش هواپیماهای جنگنده سوخو روسی به ۳ کشور ایران، الجزایر و اتیوپی را نشان می ... ایران ۴۸ فروند سوخو ۳۵ از روسیه خرید؟

ادامه

اتیوپی, الجزایر, اوکراین, ایران, جهان, جهان عرب, خاورمیانه, خبر, روسیه, شرق اروپا

کشته‌شدن سرکرده گروه تروریستی «حراس الدین» درادلب سوریه/ آزادسازی شهرک راهبردی «التح»

منابع خبری معارض ادعا کردند که سرکرده ائتلاف تروریستی «حراس الدین» در استان ادلب کشته شده است.

به گزارش فارس، «فضل عبد الغنی» رئیس گروه موسوم به «شبکه حقوق بشر سوریه» در صفحه توییتر خود خبر داد که «أبو خدیجه الأردنی» سرکرده حراس الدین کشته شده است.

 

حراس الدین گروه تروریستی است که در ۲۰۱۶ تشکیل شد. عناصر این گروه، اعلام کردند که به «ایمن الظواهری» سرکرده گروه تروریستی القاعده افغانستان، وابسته هستند.

 

عبدالغنی ادعا کرد که سرکرده حراس الدین در جریان حمله یک پهپاد در شهرک «ترمانین» واقع در ریف ادلب، جان خود را از دست داده است.

 

شبکه خبری «روسیا الیوم» نیز به نقل از عبدالغنی گزارش داد که ابو خدیجه صبح امروز یکشنبه کشته شده است.

 

گفته می‌شود که این تروریست، مستقیما هدف قرار گرفته است. البته برخی از اخبار نیز حکایت از این دارد که خودروی ابوخدیجه، هدف حمله پهپادی قرار گرفته بود.

 

گفتنی است که ارتش سوریه از هفته گذشته عملیات خود را در جنوب و جنوب شرق ادلب آغاز کرد. هدف نیروهای سوری، بازپس‌گیری این استان از دست عناصر تروریستی است.

 

ارتش سوریه یک شهرک راهبردی را در ریف جنوبی «ادلب» بازپس گرفت

 

ارتش سوریه شهرک راهبردی «التح» در ریف جنوب شرقی ادلب را پس از درگیری‌های شدید با تروریست‌ها، بازپس گرفت.

 

واحدهای ارتش سوریه روز یکشنبه شهرک راهبردی «التح» در ریف جنوب شرقی ادلب را که یکی از پایگاه‌های گروه‌های تروریستی بود، پس از درگیری‌های شدید بازپس گرفتند.

 

خبرگزاری رسمی سوریه (سانا) گزارش داد: «واحدهای ارتش سوریه با ادامه پیشروی خود در دو محور عملیاتی ریف جنوب شرقی ادلب، شهرک «التح» را که از مهم‌ترین پایگاه‌های گروه تروریستی جبهه النصره در شرق جاده بین‌المللی (حلب-دمشق) بود، پس از درگیری‌های شدیدی که به نابودی شماری از عناصر این گروهک و خودروها و تجهیزات نظامی آنها منجر شد، پس گرفتند.»

 

واحدهای ارتش سوریه صبح امروز هم روستاها و کشتزارهای «الحراکی»، «القراطی»، «تحتایا»، «البرج»، «تل الحمصی» و «فروان» در ریف شرقی «معره النعمان» را پس از سرکوب آخرین بقایای تروریست‌ها در آنجا پاکسازی کردند، تا بیشتر به جاده بین‌المللی به سمت شهر معره النعمان نزدیک شوند.

 

واحدهای ارتش سوریه طی چند روز اخیری که از آغاز عملیات نظامی علیه گروه‌های تروریستی در ریف جنوبی ادلب می‌گذرد، بیش از ۲۰ شهرک و روستا را پس از تخریب مقرهای تروریست‌ها و استحکامات آنها و سرکوب شمار زیادی از آنها پاکسازی کردند.

 

گروه‌های تروریستی این روستاها و شهرک‌ها را پایگاهی برای حملات راکتی خود به مناطق امن ریف جنوبی حلب و ریف شمالی حماه قرار داده‌اند. این حملات تاکنون چندین کشته و زخمی از بین غیرنظامیان برجای گذاشته است.

 

مرکز دیده‌بانی ارتش ترکیه در ادلب به محاصره ارتش سوریه درآمد

یک منبع نظامی سوری اعلام کرد: نیروهای ارتش سوریه مرکز دیده بانی ارتش ترکیه در شهرک الصرمان در شرق معره النعمان در حومه استان ادلب را به محاصره درآورده اند.

ادامه

ترکیه, تروریسم, جهان, خاورمیانه, خبر, سوریه

روسیه فشار آمریکا بر ایران را نقض آشکار منشور سازمان ملل خواند

وزیر امور خارجه روسیه گفت: با ایران نباید آنطور که آمریکا اکنون تلاش می‌کند رفتار کرد و واشنگتن خواسته‌های خود از تهران را با زورگویی به ایران مطرح می‌کند که نقض منشور سازمان ملل است.

ادامه

امریکا, ایران, تحریم, ترکیه, جهان, خاورمیانه, خبر, روسیه

حفاری، استخراج و قاچاق؛ دست آمریکا روی چاه‌های نفت سوریه

نفت سوریه در شرق این کشور به موضوعی برای نزاع میان طرف‌های فعال در این پرونده تبدیل شده و واشنگتن از مرحله محروم کردن دولت سوریه از منابعش به مرحله سرقت علنی رسیده است.

ادامه

امریکا, ترکیه, جهان, حضور نظامی, خاورمیانه, خبر, روسیه, سوریه, عراق, عربستان سعودی

حمله تروریست‌ها به سه مرکز نفتی سوریه همزمان با آغاز زمستان

وزارت نفت سوریه امروز شنبه، اعلام کرد که پالایشگاه “حمص”، کارخانه گاز در جنوب منطقه مرکزی و ایستگاه گاز “الریان” هدف حملات تروریستی قرار گرفت.

ادامه

اسراییل, امریکا, تروریسم, جهان, خاورمیانه, خبر, سوریه, عراق