گاردین: آتش جنگ تعرفه‌ای ترامپ به جان برندهای آمریکایی هم افتاد

روزنامه «گاردین» با اشاره به جنگ تعرفه ای «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا نوشت که بسیاری از برندهای آمریکایی متحمل شدیدترین کاهش قیمت سهام و ارزش بازار شده و سرمایه گذاران این شرکت ها به افزایش قیمت و کاهش بالقوه هزینه های مصرف کننده واکنش منفی نشان داده اند. به گزارش روز جمعه ایرنا به ... گاردین: آتش جنگ تعرفه‌ای ترامپ به جان برندهای آمریکایی هم افتاد

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقتصادی, اندونزی, جنگ تجاری, جهان, چین, خبر, سازمان تجارت جهانی, شرق آسیا, ویتنام

هدف از استخدام کارگران با قراردادهایی مختلف تشدیدِ استثمار و ایجاد تفرقه در جنبش کارگری است

ایجاد تفرقه و نفاق با هدفِ جلوگیری از هرگونه همبستگی و مقاومت کارگران با وضعیت شغلی‌ای مختلف از حربه‌های کارگزاران رژیم ولی فقیه به‌منظور استثمار وحشیانهٔ طبقه کارگر کشور ما است. در حال حاضر بیش از ۹۵ درصد کارگران با انواع قراردادهای موقت، حجمی، پیمانی، و یا حتا بدون قرارداد مکتوب کار می‌کنند و امنیت ... هدف از استخدام کارگران با قراردادهایی مختلف تشدیدِ استثمار و ایجاد تفرقه در جنبش کارگری است

ادامه

استثمار, اقتصادی, ایران, بازنشستگی, حقوق بشر, طبقه کارگر, عدالت اجتماعی, مبارزه طبقاتی, معیشت, همبستگی

اقدام متقابل چین در برابر آمریکا: پکن تعرفه ۳۴ درصدی بر تمام کالاهای آمریکا اعمال می کند

در واکنش متقابل و قاطعانه به اقدام دوم آوریل ۲۰۲۵ دولت آمریکا مبنی بر اعلام “تعرفه های متقابل” بر کالاهای وارداتی از چین، شورای دولتی چین روز جمعه چهارم آوریل تصویب کرد که از ساعت ۱۲ و ۰۱ دقیقه دهم آوریل، تعرفه های اضافی را بر کالاهای وارداتی از مبدأ ایالات متحده اعمال خواهد کرد. ... اقدام متقابل چین در برابر آمریکا: پکن تعرفه ۳۴ درصدی بر تمام کالاهای آمریکا اعمال می کند

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقتصادی, جنگ تجاری, جهان, چین, خبر, شرق آسیا

سقوط بازار سهام آمریکا به دنبال وضع تعرفه‌های گسترده ترامپ/ فشار بیشتر بر مصرف‌کنندگان آمریکایی

به دنبال اعمال تعرفه‌های گسترده از سوی دولت «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا علیه کشورهای جهان، بازارهای سهام وال استریت پس از گشایش بورس آمریکا به شدت سقوط کردند. به گزارش ایرنا، خبرگزاری فرانسه گزارش داد که سهام‌های وال استریت در اوایل معاملات امروز پنجشنبه سقوط و سرنوشتی مشابه سایر بازارهای جهانی پیدا کرد. این ... سقوط بازار سهام آمریکا به دنبال وضع تعرفه‌های گسترده ترامپ/ فشار بیشتر بر مصرف‌کنندگان آمریکایی

ادامه

آسیا, آمریکا, آمریکای شمالی, اروپا, اقتصادی, امارات, جهان, چین, شرق

خزانه‌داری آمریکا: فشار اقتصادی بر ایران را به حداکثر می رسانیم

وزیر خزانه‌داری آمریکا مدعی شد که واشنگتن فشار اقتصادی بر ایران را تا حد امکان افزایش خواهد داد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تارنمای وزارت خزانه داری آمریکا، «اسکات بسنت» Scott Bessent ، وزیر خزانه‌داری آمریکا، در سخنرانی خود در نشست IMPACT مدعی شد: راهبرد ما روشن است: ما فشار اقتصادی را تا ... خزانه‌داری آمریکا: فشار اقتصادی بر ایران را به حداکثر می رسانیم

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقتصادی, ایران, تحریم, جهان, خبر, عراق, لبنان, مذاکرات اتمی, یمن

کرونا وبحران اقتصاد جهانی: رشد دنیا منفی؛ رشد چین مثبت

چین و هند بر خلاف غالب کشورهای دنیا در سال ۲۰۲۰ شاهد رشد اقتصادی مثبت خواهند بود. این واقعیت به معنای کمتر شدن فاصله اقتصاد چین از اقتصاد آمریکاست.

 

بر اساس برآورد صندوق بین‌المللی پول در سال جاری میلادی به دلیل بحران “پاندمی” کرونا، اقتصاد جهانی رشد منفی را تجربه خواهد کرد و اقتصاد همه کشورهای اروپایی، آمریکای شمالی، استرالیا و ژاپن و… رشد منفی را تجربه خواهد کرد، اما چین با رشد اقتصادی ۱.۲ درصد از معدود کشورهایی خواهد بود که شاهد رشد اقتصادی مثبت خواهد بود.

 

به گزارش عصرایران، بر اساس پیش‌بینی صندوق بین‌المللی پول از رشد اقتصادی دنیا در سال ۲۰۲۰، کشورهای چین و هند و برخی کشورهای آفریقایی و شرق آسیا در سال جاری میلادی شاهد رشد مثبت خواهند بود در حالی که غالب کشورهای دنیا رشد منفی را تجربه خواهند کرد.

 

صندوق بین‌المللی پول روز چهارشنبه ارزیابی جدیدی از میزان رشد اقتصادی دنیا در سال جاری میلادی منتشر کرد و ارزیابی بدبینانه‌تری نسبت به ارزیابی ماه آوریل خود درباره تاثیرات کرونا بر اقتصاد جهان، ارایه کرد.

 

 

 

 

نقشه وضعیت رشد اقتصادی کشورهای دنیا در سال ۲۰۲۰ بر اساس پیش بینی صندوق بین المللی پول. مناطق سبز دارای رشد مثبت، نارنجی صفر یا رشد منفی زیر ۳ درصد و مناطق قرمز دارای رشد منفی بیش از ۳ درصد

 

 

 

این نهاد جهانی، کل ضرر اقتصادی ناشی از کرونا بر اقتصاد جهان را ۱۲ تریلیون دلار (۱۲ هزار میلیارد دلار) برآورد کرده و ارزیابی قبلی خود درباره رشد منفی ۳ درصد اقتصاد جهانی را به رشد منفی ۴.۹ درصد تغییر داده است.

 

برای مقایسه میزان بزرگی رشد منفی ۴.۹ برای اقتصاد جهانی کافی است این میزان را تاثیر بحران اقتصاد جهانی در سال ۲۰۰۹ مقایسه کرد که طی آن سال رشد منفی اقتصاد دنیا تنها ۱ درصد بود.

 

با این حال برآورد صندوق می‌گوید وضعیت چین و هند و برخی دیگر از کشورهای حوزه شرق آسیا و آفریقا در مقایسه با دیگر کشورهای دنیا از نظر رشد منفی اقتصادی بهتر است و چین امسال شاهد رشد ۱.۲ درصدی مثبت ئ هند نیز شاهد رشد ۱.۹ درصدی خواهد بود.

 

به بیان دیگر با بزرگی حجم اقتصاد چین رشد منفی ۸ درصدی ایالات متحده آمریکا در سال ۲۰۲۰ و در مقابل رشد مثبت ۱.۲ درصدی چین، فاصله اولین و دومین اقتصاد بزرگ دنیا را (ایالات متحده آمریکا و چین) را کمتر از همیشه خواهد کرد و چین را به فتح جایگاه نخستین و بزرگ‌ترین اقتصاد دنیا، نزدیک‌تر خواهد کرد.

 

در سال جاری رشد منفی اقتصادی ایالات متحده آمریکا و منطقه یورو بسیار بیشتر از متوسط رشد منفی اقتصاد جهانی خواهد بود. ایالات متحده آمریکا شاهد رشد منفی ۸ درصدی و مطقه یورو نیز شاهد رشد منفی ۱۰.۲ درصدی یعنی بیش از دوبرابر متوسط رشد منفی اقتصاد جهانی خواهند بود.

 

 

 

 

تغییر  ۳ باره برآورد صندوق بین المللی پول از وضعیت اقتصادی دنیا در سال ۲۰۲۰ طی ماه های گذشته. هر بار صندوق برآورد بدبینانه تری نسبت به برآورد قبلی داشته است.

 

 

 

 

 

 

 

برای ایران نیز ارزیابی صندوق حاکی از رشد اقتصادی منفی ۶ درصد برای سال ۲۰۲۰ میلادی است. رییس بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران دیروز صحت این ارزیابی صندوق را زیر سوال برده است.

رای الیوم؛ غول بزرگی به‌نام چین درحال ظهور است و سلطه آمریکا بر جهان پایان یافت

سردبیر روزنامه رای الیوم در مطلبی به شکوفایی چین و شکست آمریکا در مواجهه با بحران کرونا پرداخت و نوشت هم‌اکنون جنگ سردی میان دو طرف جریان دارد.

ادامه

اقتصادی, امارات, امریکا, جهان, جهان غرب, چین, عربستان سعودی, قطر, کره شمالی