داسیلوا خطاب به ترامپ: جهان به امپراتور نیاز ندارد

لوئیز ایناسیو لولا داسیلوا رئیس جمهور برزیل در اظهاراتی در واکنش به تهدید دونالد ترامپ درباره اعمال ۱۰ درصد تعرفه اضافه علیه اعضای بریکس، خطاب به رئیس جمهور آمریکا گفت: جهان تغییر کرده است و به امپراتور نیاز ندارد. به گزارش بامداد سه‌شنبه ایرنا به نقل از رویترز، داسیلوا در جریان یک نشست خبری پس ... داسیلوا خطاب به ترامپ: جهان به امپراتور نیاز ندارد

ادامه

آفریقای جنوبی, آمریکا, اتیوپی, اسراییل, ایران, برزیل, بریکس, جهان, چین, روسیه, فلسطین, گرسنگی, گزارش, هندوستان

اندیشکده آمریکایی: «بریکس» دیدگاه امنیتی و ژئوپلیتیکی خود را تغییر داده‌است

«رسپانسیبل استیت‌کرفت» معتقد است که نشست اخیر بریکس در برزیل، با انتقاد از سیاست‌های اسرائیل به ویژه تجاوز آن به ایران نشان داد که دیدگاه خود به مسائل امنیتی و ژئوپلیتیکی را تغییر داده است. به گزارش روز دوشنبه ایرنا، اندیشکده آمریکایی مذکور، تغییر دیدگاه بریکس به مسائل ژئوپلیتیکی را در بیانیه اخیر این گروه ... اندیشکده آمریکایی: «بریکس» دیدگاه امنیتی و ژئوپلیتیکی خود را تغییر داده‌است

ادامه

آسیا, آفریقا, آمریکا, اسراییل, اشغالگری, اقتصادی, امنیتی, اندونزی, ایران, برزیل, بریکس, تحلیل, جهان چند قطبی, ٰژئوپلیتیک

حذف بیمه میلیون‌ها آمریکایی با امضای ترامپ

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا با امضای لایحه موسوم به «قانون یک لایحه بزرگ زیبا» موجب کاهش بودجه برنامه‌های بیمه سلامت دولتی شد و میلیون‌ها آمریکایی را در معرض خطر از دست دادن پوشش بیمه‌ای قرار داد. به گزارش روز شنبه ایرنا، رئیس دولت آمریکا روز گذشته (جمعه) در زمین چمن جنوبی کاخ سفید، لایحه ... حذف بیمه میلیون‌ها آمریکایی با امضای ترامپ

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, استقلال, جهان, خبر, دارو و درمان, کودکان, مهاجران

نخست وزیر سنگال: جهان به سمت یک نظم متوازن‌تر حرکت می‌کند

نخست وزیر سنگال ضمن ابراز نگرانی درباره تضعیف هنجارهای بین‌المللی و گرایش برخی کشورهای قدرتمند جهان برای اعمال یکجانبه اراده خودشان، خاطرنشان کرد که جهان امروز در حال حرکت به سمت یک نظم متوازن‌تر است. به گزارش روز دوشنبه ایرنا، «عثمان سونو» در گفت‌وگو با «گروه رسانه‌ای چین» (CMG) در همین ارتباط از افزایش تعرفه‌های ... نخست وزیر سنگال: جهان به سمت یک نظم متوازن‌تر حرکت می‌کند

ادامه

آسیا, آفریقا, آمریکا, آمریکای لاتین, استرالیا, اقتصادی, اقیانوسیه, برزیل, بریکس, تحلیل, جهان, چین, ژاپن, سازمان ملل, سنگال, غرب آفریقا, کارائیب, کره جنوبی, کنیا, نیجریه, نیوزلند

محقق کانادایی: برای نجات اقتصاد جهان، آمریکا از سازمان جهانی تجارت اخراج شود

استاد و محقق دانشگاه بریتیش کلمبیای کانادا با اشاره به این که نقض قوانین در دولت دونالد ترامپ کاملا بی‌سابقه است و واکنشی بی سابقه را می طلبد، خواستار اخراج آمریکا از سازمان جهانی تجارت (WTO) با هدف نجات اقتصاد جهان شد. به گزارش روز دوشنبه ایرنا، کریستن هوپول (Kristen Hopewell) استاد و رئیس سیاست ... محقق کانادایی: برای نجات اقتصاد جهان، آمریکا از سازمان جهانی تجارت اخراج شود

ادامه

آمریکا, اتحادیه اروپا, اقتصادی, تحلیل, جهان, سازمان تجارت جهانی, کانادا

کرونا وبحران اقتصاد جهانی: رشد دنیا منفی؛ رشد چین مثبت

چین و هند بر خلاف غالب کشورهای دنیا در سال ۲۰۲۰ شاهد رشد اقتصادی مثبت خواهند بود. این واقعیت به معنای کمتر شدن فاصله اقتصاد چین از اقتصاد آمریکاست.

 

بر اساس برآورد صندوق بین‌المللی پول در سال جاری میلادی به دلیل بحران “پاندمی” کرونا، اقتصاد جهانی رشد منفی را تجربه خواهد کرد و اقتصاد همه کشورهای اروپایی، آمریکای شمالی، استرالیا و ژاپن و… رشد منفی را تجربه خواهد کرد، اما چین با رشد اقتصادی ۱.۲ درصد از معدود کشورهایی خواهد بود که شاهد رشد اقتصادی مثبت خواهد بود.

 

به گزارش عصرایران، بر اساس پیش‌بینی صندوق بین‌المللی پول از رشد اقتصادی دنیا در سال ۲۰۲۰، کشورهای چین و هند و برخی کشورهای آفریقایی و شرق آسیا در سال جاری میلادی شاهد رشد مثبت خواهند بود در حالی که غالب کشورهای دنیا رشد منفی را تجربه خواهند کرد.

 

صندوق بین‌المللی پول روز چهارشنبه ارزیابی جدیدی از میزان رشد اقتصادی دنیا در سال جاری میلادی منتشر کرد و ارزیابی بدبینانه‌تری نسبت به ارزیابی ماه آوریل خود درباره تاثیرات کرونا بر اقتصاد جهان، ارایه کرد.

 

 

 

 

نقشه وضعیت رشد اقتصادی کشورهای دنیا در سال ۲۰۲۰ بر اساس پیش بینی صندوق بین المللی پول. مناطق سبز دارای رشد مثبت، نارنجی صفر یا رشد منفی زیر ۳ درصد و مناطق قرمز دارای رشد منفی بیش از ۳ درصد

 

 

 

این نهاد جهانی، کل ضرر اقتصادی ناشی از کرونا بر اقتصاد جهان را ۱۲ تریلیون دلار (۱۲ هزار میلیارد دلار) برآورد کرده و ارزیابی قبلی خود درباره رشد منفی ۳ درصد اقتصاد جهانی را به رشد منفی ۴.۹ درصد تغییر داده است.

 

برای مقایسه میزان بزرگی رشد منفی ۴.۹ برای اقتصاد جهانی کافی است این میزان را تاثیر بحران اقتصاد جهانی در سال ۲۰۰۹ مقایسه کرد که طی آن سال رشد منفی اقتصاد دنیا تنها ۱ درصد بود.

 

با این حال برآورد صندوق می‌گوید وضعیت چین و هند و برخی دیگر از کشورهای حوزه شرق آسیا و آفریقا در مقایسه با دیگر کشورهای دنیا از نظر رشد منفی اقتصادی بهتر است و چین امسال شاهد رشد ۱.۲ درصدی مثبت ئ هند نیز شاهد رشد ۱.۹ درصدی خواهد بود.

 

به بیان دیگر با بزرگی حجم اقتصاد چین رشد منفی ۸ درصدی ایالات متحده آمریکا در سال ۲۰۲۰ و در مقابل رشد مثبت ۱.۲ درصدی چین، فاصله اولین و دومین اقتصاد بزرگ دنیا را (ایالات متحده آمریکا و چین) را کمتر از همیشه خواهد کرد و چین را به فتح جایگاه نخستین و بزرگ‌ترین اقتصاد دنیا، نزدیک‌تر خواهد کرد.

 

در سال جاری رشد منفی اقتصادی ایالات متحده آمریکا و منطقه یورو بسیار بیشتر از متوسط رشد منفی اقتصاد جهانی خواهد بود. ایالات متحده آمریکا شاهد رشد منفی ۸ درصدی و مطقه یورو نیز شاهد رشد منفی ۱۰.۲ درصدی یعنی بیش از دوبرابر متوسط رشد منفی اقتصاد جهانی خواهند بود.

 

 

 

 

تغییر  ۳ باره برآورد صندوق بین المللی پول از وضعیت اقتصادی دنیا در سال ۲۰۲۰ طی ماه های گذشته. هر بار صندوق برآورد بدبینانه تری نسبت به برآورد قبلی داشته است.

 

 

 

 

 

 

 

برای ایران نیز ارزیابی صندوق حاکی از رشد اقتصادی منفی ۶ درصد برای سال ۲۰۲۰ میلادی است. رییس بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران دیروز صحت این ارزیابی صندوق را زیر سوال برده است.

رای الیوم؛ غول بزرگی به‌نام چین درحال ظهور است و سلطه آمریکا بر جهان پایان یافت

سردبیر روزنامه رای الیوم در مطلبی به شکوفایی چین و شکست آمریکا در مواجهه با بحران کرونا پرداخت و نوشت هم‌اکنون جنگ سردی میان دو طرف جریان دارد.

ادامه

اقتصادی, امارات, امریکا, جهان, جهان غرب, چین, عربستان سعودی, قطر, کره شمالی