خبرگزاری مرکزی کره شمالی گزارش داد که اداره کل علوم موشکی کره شمالی اولین پرتاب آزمایشی نوع جدیدی از موشک کروز استراتژیک Pulhwasal-3-31 را انجام داد که در دست طراحی است.
به گزارش اسپوتنیک، روز چهارشنبه ارتش کره جنوبی گزارش داد که کره شمالی چندین موشک کروز به سمت دریای زرد پرتاب کرده است.
در خبر منتشره توسط خبرگزاری مرکزی کره شمالی آمده است، در ۲۴ ژانویه اولین پرتاب آزمایشی نوع جدید موشک کروز استراتژیک ” Pulhwasal-3-31 ” که هنوز در دست توسعه است، انجام شد.
در این خبر آمده است: این پرتاب آزمایشی هیچ تاثیری بر امنیت کشورهای اطراف نداشته و ربطی به وضعیت منطقه ندارد.
توضیح داده شده است که این آزمایش بخشی از فرآیند “به روز رسانی مستمر سیستم های تسلیحاتی” است که در چارچوب “فعالیت های منظم و مقرر” اداره کل علوم موشکی و پژوهشکده دفاع ملی زیرمجموعه این اداره است.
هفته گذشته، خبرگزاری مرکزی کره شمالی گزارش داد که کره شمالی در اعتراض به تمرینات نظامی مشترک بین کره جنوبی، ایالات متحده و ژاپن، یک سیستم تسلیحاتی هسته ای زیردریایی را آزمایش کرد.