آمریکا بازنده رقابت قدرت‌های هسته‌ای خواهد شد؟

کارشناسان آمریکایی اعتقاد دارند که مدرن کردن تجهیزات هسته‌ای این کشور باید هر چه زودتر شروع شود ولی به نظر می‌رسد در رقابت با چین و روسیه، غرب در حال عقب افتادن است. به گزارش روز شنبه ایرنا به نقل از تلگراف، پیش بینی می شود ظرف یک دهه چین به اندازه آمریکا کلاهک هسته‌‌ای ... آمریکا بازنده رقابت قدرت‌های هسته‌ای خواهد شد؟

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, تایوان, تحلیل, جنگ سرد, جهان, چین, روسیه, شرق آسیا, شرق اروپا, غرب

اسلواکی: تایید حمله به روسیه از سوی آمریکا، امیدها برای مذاکرات صلح را از بین می‌برد

رابرت فیکو، نخست وزیر اسلواکی گفت، تصمیم برای حمله به عمق خاک روسیه با استفاده از تسلیحات آمریکایی نشان‌دهنده “تشدید بی‌سابقه” تنش‌ها است و مانعی برای مذاکرات صلح درباره اوکراین است. به گزارش دوشنبه شب ایرنا از “تاس”, فیکو افزود: «این تشدید بی‌سابقه تنش‌ها است، تصمیمی که امیدها برای آغاز هر گونه مذاکرات صلح و ... اسلواکی: تایید حمله به روسیه از سوی آمریکا، امیدها برای مذاکرات صلح را از بین می‌برد

ادامه

آمریکا, اروپای مرکزی, اسلواکی, انگلیس, اوکراین, جنگ سرد, جنگ نیابتی, جهان, حقوق بشر, روسیه, شرق اروپا, صلح, فرانسه

کارشناس چینی: به روزرسانی دکترین هسته‌ای روسیه پاسخی قدرتمند به تصمیم آمریکا بود

مدیر مؤسسه روابط بین‌الملل دانشگاه چین گفت که به‌روزرسانی دکترین هسته‌ای روسیه پاسخی موثر و قدرتمند به مجوز واشنگتن برای حمله با موشک‌های دوربرد آمریکایی به روسیه شد. به گزارش روز چهارشنبه ایرنا، وان ایوی مدیر مؤسسه روابط بین‌الملل دانشگاه چین در مصاحبه ای با خبرگزاری تاس، تصریح کرد که به روز رسانی دکترین هسته ... کارشناس چینی: به روزرسانی دکترین هسته‌ای روسیه پاسخی قدرتمند به تصمیم آمریکا بود

ادامه

آمریکا, اتحادیه اروپا, اروپا, انگلیس, اوکراین, تحلیل, جنگ سرد, جنگ نیابتی, جهان, چین, روسیه, شرق آسیا, شرق اروپا, فرانسه

چین و برزیل از ارتقای مشارکت راهبردی دو کشور خبر دادند

لوئیز ایناسیو لولا داسیلوا و شی جین‌پینگ رئیسان جمهوری برزیل و چین از ارتقای مشارکت راهبردی خود در سطح جهانی خبر داده و بر اولویت دادن به صلح بین‌المللی تاکید کردند. به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری فرانسه، داسیلوا که چهارشنبه میزبان شی بود، گفت: چین و برزیل در دنیایی که گرفتار مناقشه‌های مسلحانه ... چین و برزیل از ارتقای مشارکت راهبردی دو کشور خبر دادند

ادامه

آسیا پاسیفیک, آمریکای لاتین, اروپا, برزیل, چین, خبر, زنان, شرق آسیا, صلح, مشارکت راهبردی

واکنش چین به فرمان پوتین برای گسترش قابلیت‌های هسته‌ای روسیه

به دنبال فرمان “ولادیمیر پوتین” رئیس جمهوری روسیه برای گسترش قابلیت‌های تسلیحات هسته‌ای این کشور، چین خواستار آرامش و خویشتنداری در مناقشه اوکراین شده است. به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری فرانسه، لین جیان سخنگوی وزارت امور خارجه چین امروز چهارشنبه اعلام کرد که تحت شرایط فعلی، تمام طرفین باید آرام بمانند و خویشتنداری ... واکنش چین به فرمان پوتین برای گسترش قابلیت‌های هسته‌ای روسیه

ادامه

آمریکا, اوکراین, جنگ سرد, جنگ نیابتی, جهان, چین, روسیه, شرق اروپا, غرب اروپا, فرانسه, گزارش

کره شمالی؛ آمریکا باید نیروهایش را از کره جنوبی خارج کند

سفیر کره شمالی در تهران گفت که ایالات متحده با قاطعیت رزمایش نظامی تجاوزگرایانه‌اش را در چنین زمان حساسی پیش می‌برد؛ زمانی که ناظران بین‌المللی بر تحولات در شبه‌جزیره کره متمرکز شده‌اند.

 

به گزارش ایلنا، چنین به نظر می‌رسد که وضعیت در شبه‌جزیره کره شاهد نوعی سکون و آرامش پیش از طوفان است. این امر البته همراه با اظهارنظرهای گاه و بی‌گاه از سوی مقام‌های کشورهای درگیر درباره لزوم پیشبرد مذاکرات صلح است، اما وضعیت فعلی نشان از آن دارد که این صلح لااقل به این زودی‌ها بنا نیست حاصل شود. این در حالی است که آمریکا و کره‌جنوبی طی روزهای اخیر دور جدید رزمایش‌های نظامی مشترک خود را آغاز کرده‌اند؛ رزمایش‌هایی که پیونگ‌یانگ آن را تهدیدی برای امنیت خود و ثبات در شبه‌جزیره کره می‌داند. در این رابطه گفت‌وگویی با سفیر کره شمالی در تهران صورت گرفت که مشروح آن به شرح زیر است:

 

— برآورد شما از رزمایش نظامی مشترک اخیر کره‌جنوبی و آمریکا چیست؟

 

ارتش‌های آمریکا و کره‌‌جنوبی به‌رغم هشدارهای مکرر ما، دست به برگزاری رزمایش مشترکی زده‌اند که وضعیت ناپایدار در شبه‌جزیره کره و شمال شرقی را بدتر می‌کند.

 

رزمایش‌های نظامی مشترک، واضح‌ترین نمود از سیاست خصمانه آمریکا در قبال کره‌شمالی است که هدف از آن سرکوب کشور ما با زور است و این اقدام، عملی نامطلوب و خودویرانگر است که بهایی سنگین خواهد داشت، چراکه این امنیت مردم ماست که در اینجا در معرض تهدید قرار دارد. این اقدام همچنین اوضاع در شبه‌جزیره کره را بیش از گذشته در معرض تهدید قرار می‌دهد.

 

تمرینات نظامی، حال مقیاس یا وضعیت‌شان هرچه که باشد، ماهیتی تهاجمی دارند، چراکه تمرین جنگی و مقدماتی برای جنگ هسته‌ای در راستای به دست آوردن بیشتر آمادگی در زمینه عملی کردن برنامه‌ای عملیاتی و حمله پیشگیرانه علیه ما به‌عنوان هدف اصلی هستند.

 

— این رزمایش چه تاثیری بر موقعیت متزلزل شبه‌جزیره کره می‌گذارد؟

 

ایالات متحده با قاطعیت رزمایش نظامی تجاوزگرایانه‌اش را در چنین زمان حساسی پیش می‌برد؛ زمانی که ناظران بین‌المللی بر تحولات در شبه‌جزیره کره متمرکز شده‌اند. آمریکا در واقع معمار اصلی از میان بردن صلح و ثبات در منطقه است.

 

تا زمانی که نیروهای آمریکایی در کره جنوبی باقی بمانند، علت اصلی تشدید دوره‌ای وخامت اوضاع در شبه‌جزیره کره هرگز از میان نمی‌رود.

 

برای برقراری صلح در شبه‌جزیره کره، ضروری است که ایالات متحده، نیروها و تجهیزات نظامی خود در کره‌جنوبی را از این کشور خارج کند.

 

— کره‌شمالی چه واکنشی به اقدام‌های تحریک‌آمیز آمریکا و کره‌جنوبی نشان خواهد داد؟

 

رزمایش‌های خطرناک جنگی که توسط آمریکا و کره‌جنوبی پیش می‌رود، مطمئنا آن‌ها را با تهدید امنیتی جدی‌تری مواجه می‌کند.

 

واقعیت ثابت می‌کند که نه کلمات، بلکه تنها بازدارندگی اساسی است که می‌تواند امنیت و صلح را در شبه‌جزیره کره تضمین کند و زمانی که تصمیم گرفتیم که به طور پیوسته توانایی‌های دفاع ملی خود را تقویت کنیم، کاملا برحق بودیم.

 

دولت کره‌شمالی و حزب حاکم بر آن پیشتر تصریح کردند که ما بر اساس اصل قدرت در مقابل قدرت و حسن‌نیت در برابر حسن‌نیت با آمریکا مقابله خواهیم کرد. ما هیچ‌گاه به تهدیدها علیه خود بی‌اعتنا نبوده‌ایم زیرا سیاست آمریکا در قبال کره‌شمالی بدون تغییر باقی مانده است.

 

ما تأکید بیشتری بر افزایش بازدارندگی و توانایی مطلق برای مقابله با تهدیدهای فزاینده نظامی آمریکا خواهیم گذاشت، یعنی قدرت دفاع ملی و قابلیت‌های حمله پیشگیرانه قدرتمند برای مقابله سریع با هرگونه اقدام نظامی علیه ما.

 

— دولت فعلی آمریکا از «تعامل دیپلماتیک» با کره شمالی حرف می‌زند. آیا رزمایش نظامی فعلی نشان می‌دهد که ایالات متحده نمی‌خواهد با کره‌شمالی به صورت مسالمت‌آمیز ارتباط برقرار کند؟

 

واقعیت نشان می‌دهد که «تعامل دیپلماتیک» و «گفت‌وگوی بدون شرط و شروط» که دولت کنونی آمریکا آن را مطرح می‌کند، تنها نقابی ریاکارانه است برای پوشاندن ماهیت تهاجمی این کشور و انگیزه اصلی‌اش که چیزی جز سرکوب کره‌شمالی نیست.

 

از محتوای رزمایش‌های نظامی مشترک میان آمریکا و کره‌جنوبی به‌راحتی می‌توان فهمید که هدف از آن‌ها ایجاد حمله پیشگیرانه و تجاوز به کشورمان است.

 

حال ایالات متحده تمرینات نظامی خود را «دفاعی» توصیف می‌کند، اما این چیزی نیست جز سفسطه‌ای احمقانه.

 

رفتارهای اخیر ایالات متحده نشان می‌دهد که این کشور اقدام‌های نظامی خصمانه با کشورهای منطقه آسیا و اقیانوسیه را تشدید می‌کند. انتقاد افکار عمومی از رزمایش نظامی مشترک آمریکا نیز رو به افزایش دارد.

 

ما در آینده نیز همبستگی خود را با کشورهای مستقلی که با آمریکا ضدیت دارند، افزایش خواهیم داد.

حقیقت کرونایی درباره آمریکا؛ نقض علم و تفرقه‌افکنی تروریست برتر جهان

اخیرا، به گفته یک منبع آگاه از روند تحقیقات ردیابی منشاء ویروس کرونا خطاب به رسانه‌ها، تحقیقات به اصطلاح آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا در ردیابی کرونا هنوز پیشرفت قابل ملاحظه‌ای نداشته است اما با این حال مقامات ارشد دولت آمریکا بر این باورند که این تحقیقات هدف نیست بلکه مقصود، تلاش در راستای تضعیف چین و ... حقیقت کرونایی درباره آمریکا؛ نقض علم و تفرقه‌افکنی تروریست برتر جهان

ادامه

اپارتایت, امریکا, جنگ سرد, جهان, چین, حقوق بشر, سازمان بهداشت جهانی, شرق آسیا, مقاله

چین: به تمایل و انتخاب مردم افغانستان احترام می‌گذاریم

سخنگوی وزرت خارجه چین در واکنش به تحولات افغانستان اظهار کرد: تحولات بزرگی در اوضاع افغانستان رخ داده و ما به تمایل و انتخاب مردم این کشور احترام می‌گذاریم.

ادامه

اسیای مرکزی, افغانستان, جهان, چین, حقوق بشر, خبر, شرق آسیا

گفتگوی وزرای خارجه چین و روسیه درباره آینده تحولات در افغانستان

وزیر خارجه چین در گفتگوی تلفنی با سرگئی لاوروف اعلام کرد باید اطمینان پیدا کنیم که طالبان ایمنی سازمان‌های مسکو و پکن را در افغانستان فراهم می‌کند.

ادامه

اسیای مرکزی, افغانستان, تحلیل, تروریسم, جهان, چین, روسیه, شرق آسیا, شرق اروپا