رییس جمهور صربستان: درخواست غرب برای تحریم روسیه غیرمنصفانه است

رییس جمهور صربستان روز یکشنبه درخواست کشورهای غربی از بلگراد برای حمایت از تحریم‌ها علیه روسیه را ناعادلانه توصیف کرد و گفت: ما یک کشور مستقل هستیم، عضوی از اتحادیه اروپا نیستیم و حتی در سال ۱۹۹۹ از حمله خارجی توسط ناتو نجات پیدا کردیم. به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، آلکساندر ووچیچ ... رییس جمهور صربستان: درخواست غرب برای تحریم روسیه غیرمنصفانه است

ادامه

اتحادیه اروپا, تجاوز نظامی, تحریم, تحلیل, جنوب شرق اروپا, جهان, روسیه, شرق اروپا, صربستان, غرب, ناتو

فنلاند خواستار نقشه‌ راه خروج نیروهای آمریکایی از اروپا شد

وزیر دفاع فنلاند گفت، کشورهای اروپایی عضو ناتو باید از آمریکا بخواهند که یک نقشه راه شفاف و واضح ارائه کند که نشان می‌دهد خروج نیروهای آمریکایی از قاره سبز چطور کار می‌کند. به گزارش ایسنا، «آنتی هاکانن» وزیر دفاع فنلاند در یک مصاحبه با رسانه پالتیکو و در پی نشست غیر رسمی وزرای دفاع ... فنلاند خواستار نقشه‌ راه خروج نیروهای آمریکایی از اروپا شد

ادامه

آسیا, آلمان, آمریکا, اتحادیه اروپا, اروپا, اقتصادی, بلژیک, تحلیل, جهان, چین, روسیه, فنلاند, ناتو, هندو پاسیفیک

پیشروی نیروهای روسیه در اوکراین و تصرف منطقه «باسیوکا»

روسیه اعلام کرد که منطقه «باسووکا» در استان «سومی» را به تصرف خود درآورده است. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری ریانووستی، وزارت دفاع روسیه امروز یکشنبه با صدور بیانیه ای اعلام کرد که کنترل منطقه «باسووکا» (Basovka) در استان «سومی» را به دست گرفته است. در بیانیه صادره از سوی وزارت دفاع ... پیشروی نیروهای روسیه در اوکراین و تصرف منطقه «باسیوکا»

ادامه

آلمان, آمریکا, انگلیس, اوکراین, جنگ نیابتی, جهان, خبر, روسیه, شرق اروپا, غرب, ناتو

آیا اوکراین به بازار سیاه جهانی برای تجارت اسلحه تبدیل می‌شود؟

روزنامه تلگراف به نقل از منابعی گزارش داد که اوکراین ممکن است به مرکز جهانی تجارت تسلیحات در بازار سیاه تبدیل شود. به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ روزنامه انگلیسی تلگراف به نقل از منابعی از یوروپل گزارش داد که اوکراین ممکن است به مرکز جهانی تجارت تسلیحات در بازار سیاه تبدیل شود. این روزنامه افزود که ... آیا اوکراین به بازار سیاه جهانی برای تجارت اسلحه تبدیل می‌شود؟

ادامه

اروپا, اوکراین, جنگ نیابتی, جهان, روسیه, شرق اروپا, غرب, گزارش, ناتو

آلمان برای اولین بار بعد از جنگ جهانی دوم نیروی نظامی در یک کشور خارجی مستقر می‌کند

فرمانده تیپ ۴۵ زرهی آلمان در اظهاراتی با اشاره به اعزام قریب‌الوقوع و استقرار طولانی‌مدت این تیپ زرهی در کشور لیتوانی تاکید کرد که این برای اولین بار است که آلمان بعد از جنگ دوم جهانی دوم نیروی نظامی در یک کشور خارجی مستقر می‌کند. به گزارش بامداد پنجشنبه ایرنا به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، ... آلمان برای اولین بار بعد از جنگ جهانی دوم نیروی نظامی در یک کشور خارجی مستقر می‌کند

ادامه

آلمان, اروپا, اروپای مرکزی, اوکراین, جنگ سرد, خبر, روسیه, شرق اروپا, لیتوانی, ناتو

کرملین: هر اقدامی برای مقابله با توسعه‌طلبی ناتو انجام می‌دهیم

سخنگوی کرملین امروز (سه شنبه) اعلام کرد روسیه هرآنچه بتواند انجام می‌دهد تا از خودش در مقابل “توسعه تهاجمی” ناتو دفاع کند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، ائتلاف ناتو از سال ۲۰۱۴ تا کنون مشغول تقویت حضور نظامی خود در اروپا به ویژه در کشورهای  اروپای شرقی که همسایه روسیه هستند بوده است.

این در حالی است که مسکو بارها به ناتو هشدار داده این تقویت موضع نظامی در مرزهای روسیه، “تحریک‌آمیز” بوده و توازن قدرت راهبردی موجود را تهدید می‌کند.

دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین امروز به خبرنگاران گفت: روسیه هرآنچه لازم است انجام می‌دهد تا از خود در مقابل توسعه ناتو به سمت مرزهایش محافظت کند.

ناتو در حقیقت یک بلوک “مهاجم” است و به همین دلیل روسیه باید هرآنچه لازم باشد را برای دفاع از خود انجام دهد.

وی ادامه داد: البته در این زمینه روسیه از همه حقوق حاکمیتی لازم برای انجام تدابیر لازم در سراسر خاک روسیه برخوردار است.

پسکوف گفت: کرملین از نزدیک روند کمپین انتخاباتی در فرانسه را دنبال می‌کند و می‌داند که دورنمای همکاری دو جانبه میان دو کشور می‌تواند فراتر رود.

پسکوف خاطرنشان کرد: ما روند پیشروی کمپین انتخاباتی فرانسه و انتخابات مقدماتی اخیر در این کشور را با علاقه فراوان دنبال می‌کنیم. فرانسه شریک ما و کشوری است که با روسیه دارای روابط خوب بوده و ابعاد همکاری دو کشور می‌تواند خیلی بیشتر از ابعاد کنونی باشد.

سخنگوی کرملین همچنین تاکید کرد: پوتین در دوره سال‌های ۲۰۰۸  تا ‌۲۰۱۲ توانست سطح بالایی از همکاری سازنده را با فرانسوا فیون، نخست وزیر وقت فرانسه که در انتخابات مقدماتی اخیر حزب جمهوری خواه این کشور پیروز شد برقرار کند. در آن زمان تلاش‌های سازنده‌ای در زمینه ایجاد روابط دو جانبه صورت گرفت و در حقیقت این دو کشور روابط خوب را نسبتا حفظ کردند.

استولتنبرگ پیروزی ترامپ را بزرگترین چالش ناتو خواند!

ینس استولتنبرگ در مقاله‌ای از نگرانی‌هایش درخصوص آینده ائتلاف میان اروپا و آمریکا صحبت و تاکید کرد: جهان غرب با بزرگترین چالش امنیتی خود در طول یک نسل رو به رو است. دبیرکل ائتلاف ناتو در مطلبی در نشریه آبزرور، تلویحاً به دونالد ترامپ، رئیس جمهور منتخب آمریکا هشدار داده و گفت: تنها عمل کردن ... استولتنبرگ پیروزی ترامپ را بزرگترین چالش ناتو خواند!

ادامه

جهان, خبر, شرق اروپا, ناتو