بیش از هزاروصد نفر از کارگران شرکت واگن پارس اراک۱ برای چندمین بار در نیمه اول شهریورماه دست از کار کشیدند. این حرکتهای اعتراضی که در طی آن تولید کارخانه متوقف شد، از روز ۴ مردادماه ۱۴۰۳ با تجمع اعتراضیای مسالمتآمیز در محوطه کارخانه آغاز گشت. اعتراضها در پی از ورود چند نفر از کارگران ... درود آتشین به کارگران کارخانه واگن پارس
تجمع اعتراضی جوانان بومی چوار به عدم اشتغال در صنایع نفت و گاز شهرستان
جوانان «چوار» به استخدام غیربومیها و روند بیکاری کارگران بومی شاغل در صنایع نفت و گاز شهرستان اعتراض دارند. به گزارش خبرنگار ایلنا، برخی جوانان بومی در شهرستان چوار در استان ایلام میگویند علیرغم وجود چندین پالایشگاه و پتروشیمی و شهرکهای صنعتی در این منطقه، ما اکثراً بیکار هستیم و بعضی کارگرانی که در این ... تجمع اعتراضی جوانان بومی چوار به عدم اشتغال در صنایع نفت و گاز شهرستان
حذف پیمانکاران از اتلاف ثروتهای ملی جلوگیری میکند/ مافیای آنها، برنده میدان!
رئیس انجمن صنفی پالایشگاه چهارم پارس جنوبی گفت: حذف پیمانکاران به هیچ وجه بار مالی ندارد؛ این ایراد اصلاً وارد نیست. به گزارش خبرنگار ایلنا، «طرح ساماندهی استخدام کارکنان دولت» برای بار سوم به سد ایرادات نهادهای نظارتی برخورد کرد؛ اینبار هیات عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام، طرح را مغایر با سیاستها کلی و ... حذف پیمانکاران از اتلاف ثروتهای ملی جلوگیری میکند/ مافیای آنها، برنده میدان!
تجمع اعتراضی کارگران پاکبانی و بهداشت شهرداری یاسوج + فیلم
دوشنبه ۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ این کارگران، خواستار پرداخت ۵ ماه حقوق معوقه و سایر مطالبات مرتبط خود هستند. گذران زندگی با این حقوقها، فلاکت است و معوقه شدن آن مرگ تدریجی است. پیمانکاران واسطه ای بین شهرداری و کارگران برای غارت دستمزد ناچیز آنان هستند. بخش مهمی از دسترنج کارگران نصیب پیمانکاران میشود. اغلب زدوبندهای ... تجمع اعتراضی کارگران پاکبانی و بهداشت شهرداری یاسوج + فیلم
حوادث ناشی از کار در سال گذشته در تهران، ۴۱۴ کشته و ۳۰۳۸ مصدوم بر جای گذاشته است
مدیرکل پزشکی قانونی استان تهران آمار مصدومان و متوفیان ناشی از حوادث کار در سال ۱۴۰۲ را اعلام کرد. «مهدی فروزش» مدیرکل پزشکی قانونی استان تهران در گفتوگو با خبرنگار ایلنا درباره آمار مصدومان ناشی از حوادث کار در سال ۱۴۰۲ گفت: در سال گذشته در مجموع ۳۰۳۸ نفر در استان تهران دچار حوادث ناشی ... حوادث ناشی از کار در سال گذشته در تهران، ۴۱۴ کشته و ۳۰۳۸ مصدوم بر جای گذاشته است
کارگران مخالف واگذاری کار به بخش خصوصی و خواستار قرارداد مستقیم کار هستند
به گفته کارگران پیمانکاری شهرداری زنجان؛ از چند سال قبل که مدیریت برخی مناطق شهری به بخش خصوصی واگذار شده، هم هزینههای شهرداری بیشتر شده و هم تعداد کارگران کاهش یافته است و میزان دریافتی کارگران به حداقل رسیده است.
تعدادی از کارگران پیمانی خدمات و فضای سبز شهرداری زنجان در تماس با ایلنا، درباره مشکلات کاریشان خود گفتند: از چندسال پیش که مدیریت برخی مناطق شهری به بخش خصوصی واگذار شده، نه تنها هزینههای شهرداری کم نشده، بلکه بیشتر هم شده است. در عین حال تعداد کارگران کاهش یافته و میزان دریافتی کارگران به حداقل رسیده است. پرداخت حقوقها در برخی ماهای سال با تاخیر صورت میگیرد و پیمانکاران دلیل آن را کمبود منابع مالی عنوان میکنند.
به گفته یکی از کارگران شهرداری زنجان؛ این شهر دارای چهار منطقه شهری است و موضوع برونسپاری شمار دیگری از همکاران در برخی مناطق از ابتدای سال جاری پیش مطرح است. علارغم مخالفت شدید کارگران، شهرداری به طرح برون سپاری خود ادامه میدهد و هرچند ماه یکبار، تعدادی از کارگران را به پیمانکاران بخش خصوصی میسپارد.
این کارگر شهرداری در ادامه گفت: شهرداری زنجان سال گذشته کارگران خدماتی منطقه چهار را تحت مسئولیت یک شرکت پیمانکاری برد و عناوین شغلی همه آنها را از قرارداد مستقیم با شهرداری به پیمانکاری تغییر داد. در سال جاری نیز شهرداری با فشار به کارگران منطقه یک قصد دارد مسئولیت آنها را به پیمانکار جدید بسپارد هرچند پیمانکار تعیین شده اما هنوز راضی نشده با شرایط دستمزد مصوب قانونی، فعالیت خودرا با کارگران آغاز کند.
او با بیان اینکه چرا مدیران شهرداری و اعضای شورای شهر زنجان به وضعیت و امنیت شغلی و سوابق کار کارگران توجه نمیکنند، افزود: پیمانی کردن قراردادهای کارگران تاثیر مستقیمی روی دستمزد آنان داشته بهطوری که دریافتی آنان به حداقل کاهش مییابد.
این کارگر افزود: قراردادهای حجمی به شدت ما کارگران را از خود متاثر کرده و هیچ امیدواری نداریم که مشکلاتمان از سوی مسئولان شهری و استانی برطرف شود. به همین دلیل خواسته ما از مسئولان کشوری برچیده شدن طرح برونسپاری است و توقع داریم شهرداری با مدیریت منابع مالی، انجام امور شهری را راسا برعهده بگیرد و خود با کارگران به صورت مستقیم قرارداد ببندد.
نیروهای شرکتی و حجمی شرکتهای توزیع برق؛ نباید توزیع برق به شرکتهای خصوصی واگذار شود
نیروهای شرکتی و حجمی شرکتهای توزیع برق کشور، روز یکشنبه ۱۹ اردیبهشت، در اعتراض بهعدم رسیدگی وزارت نیرو به مطالبه تبدیل وضعیت استخدامیِ بیقید و شرط، مقابل مجلس شورای اسلامی تجمع کردند.
خبرگزاری فارس؛ کارخانه نیشکر هفتتپه به دولت واگذار شد
بر اساس حکم دادگاه، کارخانه نیشکر هفتتپه از دست بخش خصوصی خارج و به دولت واگذار شد. اوضاع اسفبار کارگران این کارخانه در سالهای اخیر همواره خبرساز بوده است.
نبود یک حاکمیت کارآمد، رفاه اجتماعی را به محاق برده
علی قنبری گفت: در حال حاضر به دلیل عدم کارآمدی دولت، دخالتِ سایر ارگانها در فرآیندهای تصمیمگیری، نبود یک حاکمیت کارآمد و وجود تفرقه بین نهادهای تصمیمگیر از یک طرف و سیاستهای تنشزا در منطقه و جهان از سوی دیگر، سرمایهگذاریها عملا ناممکن شده و رفاه اجتماعی به محاق رفته است.
کشتهشدن ۳ کارگر در حوادث ناشی از کار
در سه حادثه جداگانه، سه کارگرساختمانی حین انجام کار در شهرهای ساوه، ساری و هشتگرد کشته شدند.