بیش از هزاروصد نفر از کارگران شرکت واگن پارس اراک۱ برای چندمین بار در نیمه اول شهریورماه دست از کار کشیدند. این حرکتهای اعتراضی که در طی آن تولید کارخانه متوقف شد، از روز ۴ مردادماه ۱۴۰۳ با تجمع اعتراضیای مسالمتآمیز در محوطه کارخانه آغاز گشت. اعتراضها در پی از ورود چند نفر از کارگران ... درود آتشین به کارگران کارخانه واگن پارس
تجمع اعتراضی جوانان بومی چوار به عدم اشتغال در صنایع نفت و گاز شهرستان
جوانان «چوار» به استخدام غیربومیها و روند بیکاری کارگران بومی شاغل در صنایع نفت و گاز شهرستان اعتراض دارند. به گزارش خبرنگار ایلنا، برخی جوانان بومی در شهرستان چوار در استان ایلام میگویند علیرغم وجود چندین پالایشگاه و پتروشیمی و شهرکهای صنعتی در این منطقه، ما اکثراً بیکار هستیم و بعضی کارگرانی که در این ... تجمع اعتراضی جوانان بومی چوار به عدم اشتغال در صنایع نفت و گاز شهرستان
حذف پیمانکاران از اتلاف ثروتهای ملی جلوگیری میکند/ مافیای آنها، برنده میدان!
رئیس انجمن صنفی پالایشگاه چهارم پارس جنوبی گفت: حذف پیمانکاران به هیچ وجه بار مالی ندارد؛ این ایراد اصلاً وارد نیست. به گزارش خبرنگار ایلنا، «طرح ساماندهی استخدام کارکنان دولت» برای بار سوم به سد ایرادات نهادهای نظارتی برخورد کرد؛ اینبار هیات عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام، طرح را مغایر با سیاستها کلی و ... حذف پیمانکاران از اتلاف ثروتهای ملی جلوگیری میکند/ مافیای آنها، برنده میدان!
تجمع اعتراضی کارگران پاکبانی و بهداشت شهرداری یاسوج + فیلم
دوشنبه ۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ این کارگران، خواستار پرداخت ۵ ماه حقوق معوقه و سایر مطالبات مرتبط خود هستند. گذران زندگی با این حقوقها، فلاکت است و معوقه شدن آن مرگ تدریجی است. پیمانکاران واسطه ای بین شهرداری و کارگران برای غارت دستمزد ناچیز آنان هستند. بخش مهمی از دسترنج کارگران نصیب پیمانکاران میشود. اغلب زدوبندهای ... تجمع اعتراضی کارگران پاکبانی و بهداشت شهرداری یاسوج + فیلم
حوادث ناشی از کار در سال گذشته در تهران، ۴۱۴ کشته و ۳۰۳۸ مصدوم بر جای گذاشته است
مدیرکل پزشکی قانونی استان تهران آمار مصدومان و متوفیان ناشی از حوادث کار در سال ۱۴۰۲ را اعلام کرد. «مهدی فروزش» مدیرکل پزشکی قانونی استان تهران در گفتوگو با خبرنگار ایلنا درباره آمار مصدومان ناشی از حوادث کار در سال ۱۴۰۲ گفت: در سال گذشته در مجموع ۳۰۳۸ نفر در استان تهران دچار حوادث ناشی ... حوادث ناشی از کار در سال گذشته در تهران، ۴۱۴ کشته و ۳۰۳۸ مصدوم بر جای گذاشته است
خواست کارگران اعتصابی آذرآب؛ کارخانه را به سازمان گسترش و نوسازی صنایع بدهید
کارگران آذرآب امروز در دومین روز اعتراضاتشان در محوطه شرکت جمع شده و خواستار پیگیری وضعیت سهامداری این واحد تولیدی شدند.
کارگران آذرآب امروز (۱۵ مهر ماه) در اعتراض نبود امنیت شغلی، کاهش ظرفیت تولید و عدم تعیین تکلیف وضعیت سهامداری و هیئت مدیره این واحد تولیدی برای دومین روز متوالی دست از کار کشیدند.
کارگران آذرآب در حالی در محوطه شرکت حضور یافتهاند که به گفته آنها با وجود تعهدات مسئولان مبنی بر لغو سهام بانک کشاورزی در شرکت آذرآب، هفتم مهر ماه این سهامدار از عرضه سهام خود در بورس منصرف شده و وضعیت سهامداری شرکت همچنان بلاتکلیف است. کارگران خواستار بازگشت این واحد تولیدی به سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران هستند.
کارگران هنوز دستمزد ماههای مرداد و شهریور را دریافت نکردهاند و علیرغم قول مسئولان در دوره قبلی اعتراضاتشان هنوز رسیدگی در این خصوص اتفاق نیفتاده است.
جواد صابری رئیس شورای اسلامی کار آذرآب، روز گذشته گفته بود: کارگران و کارکنان شرکت، هریک دارای فرزندان محصل و دانشجو هستند و طبیعتا با شروع سال تحصیلی، هزینههای خانوار افزایش مییابد و همین مسئله نگرانی پرسنل و کارگران را افزایش داده است.
این در حالی است که به گزارش ایلنا، بهروز اکرمی (معاون سیاسی امنیتی استاندار مرکزی) در خصوص وضعیت سهامداری شرکت نیز گفته است: تکلیف سهامدار آذرآب ظرف یکماه آینده تعیین میشود و ظرف یکماه آینده بانک کشاورزی سهام خود را به سهامداری که اهلیتش مورد تایید استان مرکزی باشد واگذار خواهد کرد و استان نیز در این خصوص حتما نظر شورای کارگری آذرآب را جویا خواهد شد. همچنین ترکیب هیئت مدیره و مدیرعامل از طرف بانک کشاورزی تعیین شده و با تغییر سهامدار این ترکیب نیز تغییر خواهد کرد.
تجمع اعتراضی کارگران آذرآب در میدان ورودی شهر
کارگران آذرآب به عدم تعیین تکلیف سهامداری اعتراض کرده و خواستار پیگیری مسئولان شدند.
سبد معاش در شهریور ماه از ۸ میلیون تومان گذشت!
سبد معاش خانوارهای کارگری در شهریور ماه با ۴۸۹ هزار تومان افزایش، از مرز ۸ میلیون تومان عبور کرده است؛ در این شرایط آیا شورای عالی کار، کاری صورت خواهد داد؟
۱۴ کارگر نیشکر هفتتپه بازداشت شدند
اعتراضات کارگران نیشکر هفتتپه همچنان ادامه دارد. مقامهای امنیتی و مالک کارخانه برای پایان دادن به اعتراض کارگران از ابزارهای مختلف استفاده میکنند؛ تفرقه افکنی، تهدید، اخراج و بازداشت کارگران. در چهاردهمین روز اعتراض کارگران در محل کار، ماموران امنیتی سه کارگر را بازداشت کردند.
دولت دست سهامداران بیلیاقت را از واحدهای صنعتی کوتاه کند، خودش آستینها را برای رفع بحران بالا بزند
راهحل اصلی برای خروج واحدهایی مانند هپکو از بحرانی که در گیر هستند، ساده است: دولت راهکارهای اصولی رونق تولید را به کار گیرد و واقعا از صنایع حمایت کند؛ مشکلات عرضه و تقاضا در بازار محصولات را حل کند؛ دست سهامداران بیلیاقت را از واحدهای صنعتی کوتاه کند و در یک کلام، خودش آستینها ... دولت دست سهامداران بیلیاقت را از واحدهای صنعتی کوتاه کند، خودش آستینها را برای رفع بحران بالا بزند