آلمان برای اولین بار بعد از جنگ جهانی دوم نیروی نظامی در یک کشور خارجی مستقر می‌کند

فرمانده تیپ ۴۵ زرهی آلمان در اظهاراتی با اشاره به اعزام قریب‌الوقوع و استقرار طولانی‌مدت این تیپ زرهی در کشور لیتوانی تاکید کرد که این برای اولین بار است که آلمان بعد از جنگ دوم جهانی دوم نیروی نظامی در یک کشور خارجی مستقر می‌کند. به گزارش بامداد پنجشنبه ایرنا به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، ... آلمان برای اولین بار بعد از جنگ جهانی دوم نیروی نظامی در یک کشور خارجی مستقر می‌کند

ادامه

آلمان, اروپا, اروپای مرکزی, اوکراین, جنگ سرد, خبر, روسیه, شرق اروپا, لیتوانی, ناتو

فیگارو: اروپا برای جنگ با روسیه آماده می‌شود

روزنامه فیگارو به نقل یک افسر فرانسوی که خواست نامش فاش نشود از آماده شدن ارتش فرانسه و برخی دیگر از کشورهای اروپایی برای رویارویی احتمالی با روسیه خبر داد. به گزارش صبح دوشنبه ایرنا، در گزارش روزنامه فیگارو آمده است: مقام‌های ارشد نظامی در کشورهای اروپایی در حال آماده شدن برای یک رویارویی احتمالی ... فیگارو: اروپا برای جنگ با روسیه آماده می‌شود

ادامه

آلمان, اروپا, انگلیس, جنگ سرد, جهان, روسیه, سوئد, شرق اروپا, غرب اروپا, فرانسه, گزارش, لهستان, ناتو

پکن با دادن اخطار به مانیل اقدام به گشت نظامی در دریای چین‌ جنوبی کرد

پکن در واکنش به اظهارات «پیت هگست» وزیر دفاع آمریکا در حمایت واشنگتن از فیلیپین و برگزاری رزمایش مشترک آمریکا با فیلیپین و ژاپن در آب های دریای چین‌جنوبی، بعنوان اخطاری به «مانیل» اقدام به «گشت نظامی» در این آب‌های مورد مناقشه کرد. به گزارش روز شنبه ایرنا، خبرگزاری رویتز از مبدا پکن با انتشار ... پکن با دادن اخطار به مانیل اقدام به گشت نظامی در دریای چین‌ جنوبی کرد

ادامه

آسیا, آمریکا, اندونزی, برونئی, جنگ سرد, جهان, چین, خبر, ژاپن, شرق آسیا, فیلیپین, مالزی, ویتنام

استقرار سامانه موشکی تایفون آمریکا در فیلیپین، خشم چین را برانگیخت

استقرار یک سامانه موشکی جدید آمریکا در فیلیپین، مراکز کلیدی نظامی و تجاری چین را به هدفی نزدیک تبدیل کرده و ترامپ را در بوته آزمونی زودهنگام قرار داده تا نشان دهد که آیا او به تعهد خود برای رویارویی با چین به خاطر متحدان آمریکایی در آسیا پایبند است یا خیر. به گزارش ایسنا، ... استقرار سامانه موشکی تایفون آمریکا در فیلیپین، خشم چین را برانگیخت

ادامه

آسیا, آمریکا, اتحاد شوروی, اقیانوس هند, امنیتی, تحلیل, جنگ سرد, جهان, حقوق بشر, ژاپن, فیلیپین, هندوستان

زاخارووا: روسیه برنامه‌ای برای حمله به آلمان ندارد/ شویگو: اظهارات هسته‌ای مکرون تهدیدی علیه تمام دنیاست

ماریا زاخارووا سخنگوی وزارت خارجه روسیه در واکنش به مواضع «فردریش مرتس» صدراعظم آتی آلمان در قبال مسکو گفت که کشورش برنامه‌ای برای حمله به آلمان ندارد اما به هر گونه «بلندپروازی نظامی» پاسخ قاطع و سریع خواهد داد. به گزارش ایرنا به نقل از تاس، زاخارووا پنجشنبه اظهار کرد: مرتس خواستار آمادگی برای تقابل ... زاخارووا: روسیه برنامه‌ای برای حمله به آلمان ندارد/ شویگو: اظهارات هسته‌ای مکرون تهدیدی علیه تمام دنیاست

ادامه

آلمان, آمریکا, اتحادیه اروپا, اروپا, امنیتی, اوکراین, جنگ سرد, چین, دخالت نظامی, روسیه, شرق اروپا, غرب, فرانسه, مشارکت راهبردی, ناتو

کارشناس پیشین سازمان ملل: ادعاهای آمریکا در مورد نسل کشی در شین جیانگ چین کاملا بی اساس است

آلفرد موریس دی زایاس کارشناس مستقل سابق سازمان ملل در زمینه ارتقا نظم بین‌المللی دموکراتیک و عادلانه چندی پیش در گفت و گو با خبرگزاری شین هوا در ژنو گفت: ادعاهای آمریکا درباره به اصطلاح “نسل کشی” در شین جیانگ چین کاملا بی اساس است و این ها تبلیغاتی با انگیزه های پنهان و ظهور “هراس از چین” است که “میثاق بین المللی حقوق مدنی و سیاسی” سازمان ملل را نقض می‌کند.

 

به گزارش رادیو بین‌المللی چین: وزارت امور خارجه آمریکا چندی پیش «گزارش حقوق بشر ۲۰۲۰» را منتشر کرد. آمریکا در این گزارش چین را به جنایت “نسل کشی” در شین جیانگ متهم کرد اما نتوانست هیچ گونه مدرکی ارایه دهد. پس از آن، آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه آمریکا در گفت و گو با رسانه ها بار دیگر ادعا کرد که چین مرتکب جرم “نسل کشی” شده است که با مخالفت شدید کارشناسان رو به رو شد.

 

دی زایاس گفت: من شوکه شده ام! انتظار داشتم که شاهد یک گزارش حرفه ای حقوق بشری ایالات متحده باشم، اما این گزارش بسیار ناخوشایند است.

 

وی گفت: جرم نسل کشی در «کنوانسیون پیشگیری و مجازات جرم نسل کشی» و «اساسنامه دادگاه کیفری بین‌المللی» تعاریف دقیق قانونی دارد. بدون شواهد و مدارک و موارد قاطع نمی توان خودسرانه از اصطلاحات حقوقی و قضایی استفاده کرد. در صورت عدم وجود شواهد، اتهام یک طرفه به طرف مقابل کاملا غیرمسوولانه است. چنین تبلیغات سیاسی و غیرمسوولانه آمریکا اعتبار این کشور را تضیعف خواهد کرد.

 

این مقام خاطرنشان کرد: آمریکا بارها از تبلیغات دروغین و بی اساس برای تاثیرگذاری بر افکار عمومی استفاده کرده است. برای مثال، تحت پوشش تبلیغات سیاسی، ایالات متحده جنگ عراق را در سال ۲۰۰۳ برپا کرد و در سال ۲۰۱۱ از تبلیغات سیاسی برای حمله به لیبی بهره برد. منشا این تبلیغات سیاسی شایعات ساخته شده از سوی به اصطلاح “کارشناسان مستقل” است. متاسفانه چنین شایعاتی از سوی رسانه های عمده مانند رویترز، نیویورک تایمز و واشنگتن پست مورد استفاده قرار گرفته و در سراسر جهان پخش شده است.

 

دی زایاس همچنین گفت: “جنبش اسلامی ترکستان شرقی” یک سازمان جنایتکار است. زیرا شواهدی وجود دارد که نشان می‌دهد آن‌ها در شین جیانگ فعالیت های تروریستی دارند.

 

وی افزود: یک کشور البته موظف به رعایت نظم و قوانین است. بنابراین باید اقدامات مناسبی در پیش گیرد. به نظرم، چین این کار را در مبارزه با تروریسم انجام می‌دهد.

 

وی همچنین گفت: در چین هزاران مسجد وجود دارد که برنامه های این مساجد و فعالیت مذهبی مردم عادی است. در شین جیانگ، اسم خیابان ها به زبان چینی و اویغور نوشته می شود. دولت چین به طور موثر از حق اقوام مختلف حفاظت کرده است.

 

به نظر این مقام، آن چه آمریکا به آن اهمیت می‌دهد، به هیچ وجه حقوق اویغورها نیست. اتهامات “نسل کشی” تنها سلاح ژئوپلتیکی در جنگ‌های تبلیغاتی است. این نه تنها “خبر جعلی” است بلکه نشان از ظهور “هراس از چین” دارد.

نشنال اینترست: همگرایی چین و روسیه، نتیجه سیاست‌های دولت بایدن

مجله نشنال اینترست آمریکا کوته‌بینی استراتژیک دولت جدید این کشور را عامل هم‌گرایی روسیه و چین و زمینه‌ساز مهار واشنگتن توصیف کرد.

ادامه

امریکا, امریکای شمالی, جنگ سرد, جهان, چین, ژاپن, شرق آسیا, شرق اروپا, مقاله

چرا برخی رسانه‌های ایران بلندگوی رسانه‌های غربی شده‌اند؟

پس از آنکه دفتر مهندسی فضایی سرنشین‌دار چین زمان بازگشت لاشه موشک حامل «لانگ مارچ-۵ بی وای ۲» به جو و مکان فرود آن را اعلام کرد، هیاهوی رسانه‌های غربی درباره «تهدید لاشه موشک چینی» نیز به پایان رسید.

ادامه

امریکا, ایران, جنگ سرد, جهان, چین, شرق آسیا, مقاله