ژنرال «خلیفه حفتر » فرمانده ارتش لیبی گفت، ناتو با دخالت نظامی در لیبی زیرساخت های نظامی آن را از بین برد و زمینه را برای ظهور و فعالیت گروه های تندرو مانند القاعده و داعش فراهم کرد.
روزنامه «المرصد» لیبی، ژنرال حفتر افزود، پس از دخالت نظامی ناتو، شبه نظامیان و گروه های مختلفی و از جمله گروه های مسلح غیر لیبیایی شروع به فعالیت در این کشور کردند و این باعث به خطر افتادن امنیت و ثبات آن شد.
وی در ادامه گفت، متاسفانه برخی سیاستمداران برای حفظ منافع خود می خواهند شرایط کنونی تداوم داشته باشد اما باید دانست برگزاری انتخابات ریاست جمهوری و مجلس نمایندگان تنها راه برای حل بحران سیاسی کنونی لیبی است .
انتخابات ریاست جمهوری و مجلس لیبی قرار است ۱۹ آذر ماه برگزار شود اما هنوز برخی گروه های لیبیایی مخالف برگزاری این انتخابات هستند و می گویند پیش از برگزاری آن باید این تضمین وجود داشته باشد که همه نتایج آن را بپذیرند.
ژنرال حفتر افزود، فرماندهی کل نیروهای مسلح لیبی خواستار تشکیل دولت وحدت ملی و شورای ریاستی جدید متشکل از سه عضو است.
فرمانده ارتش لیبی همچنین ادعا کرد نیروهای تحت فرمان او کنترل بیش از ۸۰ درصد خاک لیبی را و همچنین بیشتر میدان ها و بنادر نفتی این کشور را در دست دارند.
زمستان سال ۲۰۱۱ کشورهای عضو سازمان پیمان آتلانتیک شمالی( ناتو) به بهانه حمایت از انقلابی های لیبیایی ، به لیبی حمله کرده و در نهایت پس از سرنگون شدن نظام قذافی، این کشور را از نظر امنیتی به حال خود رها کردند و باعث ایجاد گروه های نظامی زیادی شدند.
«مانیلو دینوچی» کارشناس سیاسی ایتالیایی چند ماه پیش در مقاله ای با عنوان ‘لیبی پس از هفت سال فاجعه ای به نام ناتو» نوشت: پروندۀ بانک جهانی در سال ۲۰۱۰ نشان می دهد غربی ها، دولتی را از بین بردند که «سطح رشد اقتصادی بالا و شاخص های بالای توسعۀ انسانی» را به ثبت رسانده بود و حدود دو میلیون کارگر مهاجر که بیشتر آنان آفریقایی بودند، در لیبی کار می کردند.
«جان ورمن » سرپرست وکلای قربانیان ناتو در لیبی چند ماه پیش گفت، دلایل قاطعی در دست است که اثبات می کند ناتو سال ۲۰۱۱ مرتکب جنایت جنگی در لیبی شد.