واکنش هیئت وزیران عربستان به رؤیای متوهمانه «اسرائیل بزرگ»

هیئت وزیران عربستان سعودی با صدور بیانیه‌ای اظهارات متوهمانه نخست‌وزیر اسرائیل برای ایجاد آنچه «اسرائیل» بزرگ خوانده است را محکوم کرد. به گزارش ایسنا، هیئت وزیران عربستان سعودی در نشست خود در شهر نئوم، به ریاست «محمد بن سلمان» ولیعهد و نخست‌وزیر این کشور به شدت اظهارات «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر اسرائیل درباره آنچه «رؤیای اسرائیل ... واکنش هیئت وزیران عربستان به رؤیای متوهمانه «اسرائیل بزرگ»

ادامه

آمریکا, اروپا, اسراییل, اوکراین, خاورمیانه, خبر, روسیه, سازمان ملل, شرق اروپا, عربستان, فلسطین

هشدار یونیسف: شهادت بیش از ۲۷۰۰ کودک غزه در ۵ ماه گذشته

صندوق حمایت از کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) نسبت به تشدید فاجعه انسانی در غزه هشدار داد و اعلام کرد که بیش از ۲۷۰۰ کودک غزه در پنج ماه گذشته به شهادت رسیده‌اند. به گزارش ایسنا، صندوق حمایت از کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) اعلام کرد در پنج ماه گذشته ماهانه بیش از ۵۴۰ کودک ... هشدار یونیسف: شهادت بیش از ۲۷۰۰ کودک غزه در ۵ ماه گذشته

ادامه

آمریکا, اسراییل, اشغالگری, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر, دیوان داوری لاهه, زنان, سازمان ملل, فلسطین, کودکان, گرسنگی, نسل‌کشی, یونیسف

صندوق ثروت نروژ، سرمایه خود را از ۶ شرکت مرتبط با تل‌آویو خارج‌ کرد

صندوق ثروت ملی نروژ از تصمیم این صندوق برای فروش و خارج‌کردن سرمایه خود از ۶ شرکت مرتبط با اسرائیل خبر داد. به گزارش روز دوشنبه ایرنا از رویترز، صندوق ثروت ملی نروژ، که بزرگ‌ترین صندوق ثروت در جهان به شمار می‌رود، اعلام کرد تصمیم گرفته است ۶ شرکت مرتبط با کرانه باختری و غزه ... صندوق ثروت نروژ، سرمایه خود را از ۶ شرکت مرتبط با تل‌آویو خارج‌ کرد

ادامه

اروپای شمالی, اسراییل, اقتصادی, جهان, خاورمیانه, خبر, فلسطین, نروژ

روزنامه «النهار»: نقشه اسرائیل برای کوچاندن فلسطینیان به صحرای سینا/ ارتش مصر به حالت آماده باش در آمد

روزنامه «النهار» لبنان از آماده‌باش مصر برای مقابله با نقشه احتمالی اسرائیل جهت کوچاندن شهروندان فلسطینی از جنوب نوار غزه به صحرای «سینا» خبر داد. به گزارش ایرنا، روزنامه النهار امروز دوشنبه در گزارشی به طرح اسرائیل برای اشغال شهر غزه و کوچاندن شهروندان فلسطینی از این شهر به جنوب آن پرداخت و از آماده ... روزنامه «النهار»: نقشه اسرائیل برای کوچاندن فلسطینیان به صحرای سینا/ ارتش مصر به حالت آماده باش در آمد

ادامه

استعمار, اسراییل, اشغالگری, جهان, خاورمیانه, خبر, صلح, فلسطین, مصر

آغاز اعتصاب سراسری در سرزمین‌های اشغالی علیه نتانیاهو/ جاده‌ها بسته شد + فیلم

اعتصاب سراسری علیه «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر اسرائیل و سیاست های کابینه او درباره جنگ غزه و وضعیت اسیران اسرائیلی در سرزمین‌های اشغالی آغاز شد. به گزارش ایرنا، شبکه ۱۲ تلویزیون اسرائیل صبح روز یکشنبه از آغاز تجمع در مقابل منزل «اسحاق واسرلوف» وزیر امور مناطق النقب و الجلیل در سرزمین های اشغالی خبر داد. ... آغاز اعتصاب سراسری در سرزمین‌های اشغالی علیه نتانیاهو/ جاده‌ها بسته شد + فیلم

ادامه

اسراییل, جهان, خاورمیانه, خبر, دانشجویان, طبقه کارگر, فلسطین

ژنرال اسرائیلی: روزانه در جنگ آتی ۲۰۰۰ تا ۴۰۰۰ موشک به سوی ما شلیک خواهد شد

ژنرال اسرائیلی گفت: در جنگ آتی ۲۰۰۰ تا ۴۰۰۰ موشک به جبهه داخلی ما در روز شلیک خواهد شد. هزاران موشک برای هفته های متوالی به سوی ما شلیک خواهد شد و سامانه های رهگیر ارتش را فلج خواهد کرد.

 

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رای الیوم، اسحاق بریک از ژنرال‌های اسرائیل اعلام کرد که سامانه موشکی ارتش این رژیم توان واکنش به هزاران موشکی که روزانه در جنگ آتی به سوی این رژیم شلیک خواهد شد را ندارد.

 

وی با اشاره به ناکامی اسرائیل در رهگیری موشک شلیک شده از سوی سوریه و رسیدن آن به عمق فلسطین اشغالی، گفت: ارتش ما موشک مناسبی را برای رهگیری موشک سوری شلیک نکرد. ارتش ما غافلگیر شد و آماده برخورد با این موشک نبود و این در شرایطی است که سامانه دفاع هوایی اسرائیل باید بسیار هوشیارتر می بود

 

این ژنرال اسرائیلی در ادامه اذعان کرد: در جنگ آتی ۲۰۰۰ تا ۴۰۰۰ موشک به جبهه داخلی ما در روز شلیک خواهد شد. هزاران موشک برای هفته های متوالی به سوی ما شلیک خواهد شد و سامانه های رهگیر ارتش را فلج خواهد کرد.

 

وی افزود: موشک های ضد موشک و نیز موشک‌های زمین به زمین برای مدت بسیار کوتاهی می‌توانند مصونیت ایجاد کند که این از چند روز فراتر نمی‌رود و آن‌هم برای اهداف حساس مانند نیروگاههای انرژی، تاسیسات آب شیرین کن، پایگاه‌های هوایی، … و نه مناطق مسکونی.

 

ژنرال اسرائیلی اذعان کرد: حتی اگر سامانه دفاعی ارتش موفق به رهگیری شماری از موشک‌ها شود این به مثابه قطره در مقابل اقیانوس در برابر هزاران موشکی که روزانه به اسرائیل شلیک خواهد شد، خواهد بود و زیان‌های هنگفتی به زیرساخت‌های ما وارد خواهد شد به ویژه که ما در برابر موشک‌های زمین به زمینی قرار داریم که بسیاری از آنها دقیق هستند و از مسافتی نزدیک شلیک می‌شود که مفهومش این است که ارتش ما آماده این جنگ نیست.

 

وی ضمن به سخره گرفتن مواضع مقامات این رژیم دربار موشک سوری شلیک شده به نزدیکی فرودگاه دیمونا، اعلام کرد: جنگ آتی اگر شعله ور شود برای ما فاجعه بار خواهد بود.

 

این درحالی است که چندی قبل هم، یوسی لانگوتسکی ژنرال اسرائیلی اذعان کرد: تهدید موشکی تهدیدی واقعی و فاجعه بار برای اسرائیل است و باید راهکاری برای آن اندیشیده شود زیرا شرایط سخت قبلی نشان داد که سامانه گنبد آهنین کارآیی لازم را ندارد.

 

وی اعلام کرد: اسرائیل نباید به یک سیستم دفاعی موثر متکی به فناوری موشک رهگیر برای مقابله با تهدیدات موشکی تکیه کند به ویژه که تهدیدات موشکی در جنگ آتی زیان سنگینی به جبهه داخلی و تاسیسات راهبردی وارد می‌کند.

 

این ژنرال گفت: گنبد آهنین فقط یک پاسخ کوتاه مدت با مقادیر محدود است.

 

لانگوتسکی با اشاره به اشکالات فراوان گنبد آهنین از ناکارآمد بودن آن در برابر موشک‌هایی با برد کوتاه و نیز موشک‌های بالستیک میان برد و دوربرد خبر داد و اذعان کرد که این سامانه توان رهگیری موشک‌های دقیق را ندارد.

 

وی در ادامه با اشاره به هزینه هر موشکی که از گنبد آهنین برای رهگیری شلیک می‌شود آن‌را بیش از صد هزار دلار دانست و گفت: احیاناً دو موشک برای رهگیری هر موشک فلسطینی شلیک می‌شود و این نیاز به ذخایر کافی از موشک‌های رهگیر برای گنبد آهنین است.

 

این ژنرال اسرائیلی با اشاره به اینکه تهدیدات موشک زیاد، نیازمند میلیاردها دلار برای تامین موشک‌های رهگیر گنبد آهنین است از عدم توانایی ارتش این رژیم در زمینه تامین این موشک‌ها سخن گفت و اینکه در صورت نبرد سخت برای یک دوره زمانی مشخص این موشک‌ها کفایت می‌کند و تولید موشک‌های جدید هم نیاز به برهه زمانی طولانی دارد و اینکه این رژیم توان حمایت از خود را در آن صورت نخواهد داشت.

 

ژنرال اسرائیلی در ادامه اذعان کرد: جنگ‌های اسرائیل در غزه در سال ۲۰۰۸-۲۰۰۹ و نیز جنگ سال ۲۰۱۴، شاهد ناکامی در مقابله با موشک‌های فلسطینی بود. ما تاوان سنگین دادیم و در آینده هم تاوان زیادی خواهیم داد.

 

این ژنرال اسرائیلی اذعان کرد که سامانه گنبد آهنین توان مقابله با موشک‌ها و حفظ این رژیم را در مقابل دهها هزار موشکی که از جبهه‌های مختلف در جنگ آتی شلیک خواهد شد، ندارد و گواه آن‌را هم شکنندگی این سامانه در دفع موشک‌های نه چندان پیشرفته فلسطینی دانست.

فیگارو : ایران و عربستان گفتگوهای سّری خود را با حمایت آمریکا و چین پی می‌گیرند

پس از روی کار آمدن جو بایدن در آمریکا محمد بن سلمان فهمیده که جهت باد تغییر کرده است. او نگران است، زیرا، جو بایدن می‌خواهد او را تضعیف کند و احتمالاً نگذارد که پس از مرگ پدرش پادشاه عربستان شود. به نوشتۀ فیگارو ملاقات‌های سّری عربستان و ایران در بغداد با حمایت آمریکا و ... فیگارو : ایران و عربستان گفتگوهای سّری خود را با حمایت آمریکا و چین پی می‌گیرند

ادامه

امارات, امریکا, ایران, ترکیه, جهان, چین, خبر, عراق, عربستان سعودی, عمان, فرانسه, قطر, لبنان, یمن

نیروی دریایی امریکا؛ رو در رو شدن کشتی‌های جنگی ایران و آمریکا در خلیج فارس

نیروی دریایی ایالات متحده امروز سه شنبه از رو در رو شدن کشتی های جنگی ایران و آمریکا در خلیج فارس برای اولین بار در یک سال اخیر خبر داد.  

ادامه

امریکا, امریکای شمالی, ایران, تشنج‌ زایی, جهان, خاورمیانه, خبر

واکنش رسانه‌های روس به‌‌افشای فایل صوتی ظریف/ دولت مصاحبه را منتشر کرده است؟

تا امروز کرملین واکنشی به اظهارات ظریف نشان نداده، اما رسانه‌های روسیه گزارش‌هایی در این باره نوشته‌اند که جالب توجه است.

ادامه

امریکا, امریکای شمالی, ایران, تحریم, جهان, خاورمیانه, روسیه, شرق اروپا, مذاکرات اتمی, مقاله