گاردین: آتش جنگ تعرفه‌ای ترامپ به جان برندهای آمریکایی هم افتاد

روزنامه «گاردین» با اشاره به جنگ تعرفه ای «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا نوشت که بسیاری از برندهای آمریکایی متحمل شدیدترین کاهش قیمت سهام و ارزش بازار شده و سرمایه گذاران این شرکت ها به افزایش قیمت و کاهش بالقوه هزینه های مصرف کننده واکنش منفی نشان داده اند. به گزارش روز جمعه ایرنا به ... گاردین: آتش جنگ تعرفه‌ای ترامپ به جان برندهای آمریکایی هم افتاد

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقتصادی, اندونزی, جنگ تجاری, جهان, چین, خبر, سازمان تجارت جهانی, شرق آسیا, ویتنام

اقدام متقابل چین در برابر آمریکا: پکن تعرفه ۳۴ درصدی بر تمام کالاهای آمریکا اعمال می کند

در واکنش متقابل و قاطعانه به اقدام دوم آوریل ۲۰۲۵ دولت آمریکا مبنی بر اعلام “تعرفه های متقابل” بر کالاهای وارداتی از چین، شورای دولتی چین روز جمعه چهارم آوریل تصویب کرد که از ساعت ۱۲ و ۰۱ دقیقه دهم آوریل، تعرفه های اضافی را بر کالاهای وارداتی از مبدأ ایالات متحده اعمال خواهد کرد. ... اقدام متقابل چین در برابر آمریکا: پکن تعرفه ۳۴ درصدی بر تمام کالاهای آمریکا اعمال می کند

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقتصادی, جنگ تجاری, جهان, چین, خبر, شرق آسیا

وانگ یی: چین و روسیه باید دنیای چندقطبی را اشاعه دهند

«وانگ یی» وزیر خارجه چین سه‌شنبه در سفری به روسیه تاکید کرد که پکن و مسکو باید مشترکا دنیای چندقطبی را اشاعه دهند و برای دموکراتیزه کردن روابط بین‌الملل همکاری کنند. به گزارش ایرنا به نقل از تاس، وانگ یی در کنفرانسی خبری در مسکو تاکید کرد: ما ۸۰ سال پس از پایان جنگ جهانی ... وانگ یی: چین و روسیه باید دنیای چندقطبی را اشاعه دهند

ادامه

آلمان, جنگ میهنی, جهان, چین, حزب کمونیست, روسیه, ژاپن, شرق آسیا, شرق اروپا, صلح, گزارش, نازیسم

چین از پرتاب موفقیت آمیز یک ماهواره به فضا خبر داد

شرکت علوم و فناوری هوافضای چین (CASC) در بیانیه‌ای از پرتاب موفقیت‌آمیز یک ماهواره آزمایشی در حوزه فناوری اینترنت ماهواره‌ای از مرکز پرتاب ماهواره جیوکوانگ واقع در شمال غربی این کشور خبر داد. به گزارش روز سه‌شنبه ایرنا از خبرگزاری شینهوا چین، این ماهواره آزمایشی در ساعت ۱۲ امروز به وقت پکن با استفاده از ... چین از پرتاب موفقیت آمیز یک ماهواره به فضا خبر داد

ادامه

جهان, چین, خبر, دانش, شرق آسیا

دلار برای اولین بار در موقعیت کیش قرار گرفت

وقتی بانک خلق چین اعلام کرد که RMB دیجیتال به ۱۰ کشور آسه‌آن و ۶ کشور خاورمیانه متصل می‌شود، فقط یک خبر ساده نبود؛ این صدای طبل جنگ بود، نبردی که “اکونومیست” آن را «برتون وودز ۲.۰» نامیده است. برتون وودز اصلی چیست؟ در سال ۱۹۴۴، در اواخر جنگ جهانی دوم، نمایندگان ۴۴ کشور در ... دلار برای اولین بار در موقعیت کیش قرار گرفت

ادامه

آسه آن, آمریکا, اروپا, امارات, اندونزی, ایران, تحلیل, جهان, چین, خاورمیانه, گزارش, لائوس, هنگ کنگ

چین پیشتاز تولید انرژی‌های نو در جهان

تازه‌ترین آمارها نشان می‌دهد چین علاوه بر اینکه پیشتاز کشورهای دنیا در تولید انرژی های پاک است همزمان موفق شده است از هزینه های تولید این نوع انرژی نیز بکاهد.

 

ظرفیت تولید انرژی در چین در سال ۲۰۱۷ میلادی به یک میلیارد و ۷۷۰ میلیون کیلووات رسید که ۳۸ درصد آن انرژی های غیرفسیلی بود و در مقایسه با دوره مشابه یک سال قبل از آن ۹.۶ درصد رشد کرده است.

 

آمار نشان می دهد در سال گذشته میلادی تولید انرژی بادی در چین ۲۶ درصد و انرژی خورشیدی ۷۰ درصد در مقایسه با سال ۲۰۱۶ میلادی بیشتر شده است.

 

چین در کنار تلاش برای تولید منابع نوین انرژی و توسعه منابع تجدید پذیر اعلام کرده است که میزان استفاده زغال سنگ برای تولید انرژی را کاهش خواهد داد تا میزان آلاینده ها کاسته شود.

 

برنامه توسعه سیزدهم پنج ساله چین نشان می دهد این کشور که ۶۶ درصد از انرژی مورد نیاز خود را در سال ۲۰۱۵ میلادی از زغال سنگ تامین کرده است قرار است این رقم را تا سال ۲۰۲۰ میلادی به ۵۸ درصد کاهش دهد.

 

این آمار پس از آن منتشر می شود که کشورهای مختلف دنیا از جمله چین از تصمیم دونالد ترامپ رییس جمهور آمریکا برای خروج این کشور از توافقنامه تحولات اقلیمی پاریس انتقاد کردند.

 

دولت چین افزوده است تا سال ۲۰۲۰ میلادی تولید گاز طبیعی و مصرف آن را افزایش خواهد داد به طوری که حداقل ۱۰ درصد از انرژی مورد نیاز کشور و خانوارها از گاز طبیعی تامین شود.

 

بر اساس این برنامه، میزان دی اکسید کربن و گازهای گلخانه ای هم تا سال ۲۰۲۰ میلادی در چین نسبت به سال ۲۰۰۵ میلادی تا ۴۰ الی ۵۰ درصد کمتر خواهد شد.

 

انتظار می رود با این برنامه ریزی ۱۵ درصد از کل انرژی مصرفی چین در سال ۲۰۲۰ میلادی از سوخت های غیرفسیلی تامین شود.

 

انرژی های خورشیدی، حرارتی، بادی و هسته ای، اصلی ترین منابع انرژی این کشور محسوب می شود و این رقم تا سال ۲۰۳۰ میلادی به ۲۰ درصد افزایش خواهد یافت.

 

آمار نشان می دهد در سال ۲۰۱۵ میلادی میزان سرمایه گذاری چین برای تولید منابع انرژی جدید و پاک و تجدیدپذیر به بیش از ۱۰۰ میلیارد دلار رسیده است که معادل یک سوم سرمایه گذاری برای این انرژی ها در جهان است.

 

ظرفیت تولید انرژی های باد و خورشید در چین در سال ۲۰۲۰ میلادی به ترتیب به ۲۱۰ میلیون کیلووات و ۱۱۰ میلیون کیلووات خواهد رسید.

 

چین سریعترین رشد را در توسعه انرژی هسته ای در دنیا دارد و تا سال ۲۰۲۰ میلادی با ساخت راکتورهای جدید، تعداد ژنراتورهای هسته ای این کشور به ۹۰ خواهد رسید و پس از آمریکا در این زمینه در رده دوم جهان قرار خواهد گرفت.

 

از سوی دیگر بررسی ها نشان می دهد چین اکنون نه تنها در داخل سرزمین خود بلکه در سراسر جهان به بزرگترین تولید کننده انرژی خورشیدی تبدیل شده است.

 

سازمان انرژی ملی چین خاطر نشان کرده است تولید انرژی خورشیدی پرجمعیت ترین کشور جهان در سال ۲۰۱۶ میلادی تقریبا دوبرابر شده و به ۷۷.۴۲ گیگاوات رسیده است.

 

اگرچه این رقم اکنون معادل یک درصد از کل انرژی تولیدی در این کشور محسوب می شود اما به نظر می رسد با تمرکز چین بر تولید منابع پاک انرژی در سال های آینده، سهم تولید انرژی خورشیدی باز هم بیشتر شود.

 

این سازمان در گزارش خود آورده است تلاش خواهد شد تا دستکم ظرف یک دوره سه ساله میزان تولید انرژی خورشیدی کشور به ۱۱۰ گیگاوات افزایش یابد.

 

در زمان حاضر ۱۱ درصد از کل انرژی چین از منابع تجدید پذیر تامین می شود که برنامه کشور رساندن آن به ۳۰ درصد تا سال ۲۰۳۰ میلادی است.

 

آمارها نشان می دهد چین قصد دارد تا ۱۰ سال دیگر در زمینه تولید منابع انرژی تجدید پذیر ۳۶۴ میلیارد دلار سرمایه گذاری کند.

ایرنا

گزارش فرمانده تیم چهار نفره چینی امداد و نجات که وارد نفتکش سانچی شده بود

به گزارش اسپوتنیک به‌نقل از ایرنا، فرمانده تیم چهار نفره چینی امداد و نجات که وارد نفتکش سانچی شده بود گفت: ابتدا با کشتی «شن چیان» به ۱۰ متری نفتکش حادثه دیده رسیدیم و از طریق جرثقیل وارد عرشه نفتکش سانچی شدیم. تیم ما علی رغم خطرات متعدد منجمله احتمال انفجار و انتشار گازهای سمی ... گزارش فرمانده تیم چهار نفره چینی امداد و نجات که وارد نفتکش سانچی شده بود

ادامه

چین, کارگری, گزارش

لاوروف: اجازه نمی‌دهیم منافع سیاسی برخی کشورها برجام را تهدید کند

به گزارش خبرگزاری فرانسه، شماری از اعضای شورای امنیت سازمان ملل متحد در نشست این شورا درباره اشاعه تسلیحات کشتار جمعی در روز پنجشنبه، درخصوص توافق هسته‌ای با ایران ( برجام) صحبت کردند.

ادامه

امریکا, ایران, جهان, خبر, روسیه