سرانه مصرف گوشت مزدبگیران به صفر می‌رسد؟

استدلال این است: چون دلار نداریم ارز ترجیحی گوشت قرمز را قطع می‌کنیم، چون دلار نداریم ارز ترجیحی خوراک دام را قطع می‌کنیم؛ خب این یعنی شریان حیات مردم را به بازی گرفته‌اند؛ باید بدانند طبقه مزدبگیر دیگر نایی ندارد که اشتباهات دولت را بیش از این گردن بگیرد. به گزارش خبرنگار ایلنا، جدالِ ناکام ... سرانه مصرف گوشت مزدبگیران به صفر می‌رسد؟

ادامه

اختلاف طبقاتی, اقتصادی, ایران, تورم, حقوق بشر, دستمزد, زحمتکشان, طبقه کارگر, عدالت اجتماعی, فقر, گزارش, معیشت

رئیس‌جمهور آمریکا با جنگ تجاری‌اش شَبَحِ رکودِ بزرگ سال‌های دههٔ ۱۹۳۰ را زنده می‌کند

دکتر دیلان مُورفی هشدار می‌دهد تعرفه‌های همه سویهٔ ترامپ بازتاب قانون مصیبت‌بار اسموت-هاولی است که به اقدام‌هایی تلافی‌جویانه، فروپاشیِ تجارت بین‌المللی، برافروختنِ افراط‌گرایی سیاسی، و درنهایت به جنگِ جهانی انجامید. در ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ دونالد ترامپ جنگ تجاری همه‌سویه‌اش را علیه بقیه جهان آغاز کرد. پس از یک فروش بسیار زیاد اوراق قرضه خزانه‌داری ایالات ... رئیس‌جمهور آمریکا با جنگ تجاری‌اش شَبَحِ رکودِ بزرگ سال‌های دههٔ ۱۹۳۰ را زنده می‌کند

ادامه

آلمان, آمریکا, آمریکای شمالی, آمریکای لاتین, اسپانیا, اقتصادی, امپریالیسم, انگلیس, تحلیل, جنگ تجاری, جهان, دستمزد, ژاپن, سرمایه‌داری, سوسیالیسم, طبقه کارگر, فقر, کانادا, کشاورزان, نازیسم

تجهیزات آموزشی ناتو برای نیروهای اوکراینی سر از بازار آنلاین درمی‌آورند

اوکراینی‌ها تجهیزات و وسایل آموزشی ناتو برای نیروهای مسلح کشورشان را در بازار آنلاین به فروش می‌رسانند. به گزارش ایسنا، یافته‌های وبسایت‌های اوکراینی مربوط به فروش مجدد کالاها مشخص کرد که اوکراینی‌ها تجهیزات و وسایلی را که ناتو برای آموزش نیروهای مسلح این کشور به اوکراین فرستادند، در بازار آنلاین می‌فروشند. به نقل از خبرگزاری ... تجهیزات آموزشی ناتو برای نیروهای اوکراینی سر از بازار آنلاین درمی‌آورند

ادامه

آلمان, اقتصادی, انگلیس, اوکراین, ایتالیا, جهان, خبر, روسیه, سوئد, فرانسه, کانادا, لهستان, ناتو, نروژ

بانک توسعه بریکس طی ۱۰ سال، ۱۴۰ میلیارد دلار سرمایه‌ جذب کرده است

رئیس بانک توسعه جدید بریکس بر نقش این نهاد در پیشبرد توسعه در جهان جنوب تاکید کرد و از جذب ۱۴۰ میلیارد دلار سرمایه در ۱۰ سال خبر داد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تی‌وی بریکس، دیلما روسف، رئیس بانک توسعه جدید بریکس (NDB)، در سخنرانی خود در آیین گشایش چهارمین نشست وزرای ... بانک توسعه بریکس طی ۱۰ سال، ۱۴۰ میلیارد دلار سرمایه‌ جذب کرده است

ادامه

آمریکای لاتین, اقتصادی, بریکس, جهان, چین, کارائیب, گزارش, مشارکت راهبردی

نماینده مردم لردگان: منافع چه کسانی به خطر می‌افتد که مانع از اجرای قانون حذف شرکت‌های پیمانکاری می شوند؟

نماینده مردم لردگان در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از عدم اجرای قانون حذف شرکت‌های پیمانکاری تامین نیروی انسانی، خواستار زمان‌بندی دقیق برای عملیاتی شدن این طرح و نظارت مستمر بر حسن اجرای آن شد. به گزارش ایلنا، سیدروح الله موسوی بیدلی، نماینده مردم لردگان، در تذکری شفاهی در صحن علنی امروز (سه‌شنبه ۲۳ اردیبهشت‌ماه) ... نماینده مردم لردگان: منافع چه کسانی به خطر می‌افتد که مانع از اجرای قانون حذف شرکت‌های پیمانکاری می شوند؟

ادامه

اقتصادی, ایران, تحلیل, حقوق بشر, خلیج فارس, دستمزد, طبقه کارگر, عدالت اجتماعی, مبارزه طبقاتی, معیشت

گفت و گویی ویدیویی شی جین‌پینگ با امانوئل ماکرون و آنگلا مرکل

شی جین پینگ رئیس‌جمهور چین ۵ ژوئیه/ ۱۴ تیر گفت و گویی ویدیویی با امانوئل ماکرون رئیس‌جمهور فرانسه و آنگلا مرکل صدراعظم آلمان برگزار کرد. این دومین گفت و گوی ویدیویی میان سه طرف در سه ماه اخیر بود. از این رو می‌توان دریافت که این طرف‌ها برای تقویت گفت و گو و همکاری اهیمت می‌دهند.

 

به گزارش رادیو بین‌المللی چین: شی جین پینگ در این دیدار ویدیویی گفت: «چین و اروپا بر اساس اصل احترام متقابل و کنار گذاشتن اختلافات و حفظ اشتراکات همکاری خود را آغاز و روابط راهبردی ایجاد کرده‌اند، می‌توان گفت این نوع روابط راهبردی از بزرگ‌ترین مقسوم علیه مشترک دو طرف است.»

 

همچنین، این گفتار شی جین پینگ جهت پیشرفت روابط چین– اروپا را مشخص کرده است.

 

شی در این راستا همچنین پیشنهاداتی مطرح کرد که عبارتند از: پایبندی به درک صحیح از طرف مقابل، گسترش همکاری برد- برد، حفظ چند جانبه گرایی واقعی و ایجاد یک رابطه پایدار و متعادل بین دو طرف.

 

این پیشنهادات علاوه بر این که نتیجه بندی ارزشمند از تاریخچه روابط دو طرف است بلکه نیز تامل عمیق چین درباره روابط خود با توجه به تحولات کنونی جهان را مشخص و راهی برای برخورد منطقی به اختلافات میان دو طرف را ارایه داده است.

 

آنگلا مرکل صدراعظم آلمان درباره پیشنهادات فوق شی جین پینگ گفت: «اروپا و چین اتفاق نظرهای زیادی دارند و زمینه‌های زیادی برای همکاری آن‌ها وجود دارد. آن‌ها باید به یکدیگر احترام بگذارند و از طریق تقویت گفت و گو اختلافات خود را کاهش دهند.

 

صدراعظم آلمان با اشاره به ضرورت برگزاری هرچه زودتر بیست و سومین نشست رهبران اتحادیه اروپا و چین گفت امیدواریم توافق نامه سرمایه گذاری دو طرف در اسرع وقت تصویب شود.

 

امانوئل ماکرون رئیس جمهور فرانسه نیز در این دیدار ویدیویی گفت: فرانسه نیز از توافق نامه یادشده حمایت می‌کند و مایل است تا ارتباطات و هماهنگی با چین را در مورد موضوعاتی مانند تغییرات اقلیمی تقویت کند.

 

می‌توان گفت اظهارات رهبران آلمان و فرانسه صدای منطقی و عملی در داخل اتحادیه اروپا را می‌رساند.

 

چین انتظار دارد که یک اروپایی که خودکفایی راهبردی را دنبال می‌کند بتواند ضمن پیگیری بزرگ‌ترین مقسوم علیه مشترک میان دو طرف، بر همکاری‌ها متمرکز شده و اختلافات خود را با روش‌هایی مناسب برطرف کنند.

شکاف عظیم طبقاتی در حاکمیت رژیم ولایی در ایران: بیشترین تعداد ثروتمندِ منطقه همزمان بیشترین میزان فقر

یک کارشناس اقتصادی اظهار داشت: پرونده‌های قطوری برای شخصیت‌های سیاسی وجود دارد که متاسفانه به تعطیلی رفته است و به نظر می‌رسد اقدام اساسی در این مورد صورت نگرفته است.

ادامه

اجتماعی, اختلاف طبقاتی, اقتصادی, ایران, تحلیل, حقوق بشر