مسکو: انگلیس به میراث گذشته خود برای دسیسه‌چینی و استعمار متوسل شده است

سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه در واکنش به گزارش‌ها درباره تمایل لندن برای اعزام نیروی حافظ صلح به اوکراین گفت: انگلیس از میراث گذشته بهره می‌برد و به دسیسه‌چینی و استعمار متوسل می‌شود. به گزارش ایسنا، «ماریا زاخارووا» سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه امروز (دوشنبه) در گفت‌وگو با ریانووستی به گزارش اخیر روزنامه تایمز واکنش ... مسکو: انگلیس به میراث گذشته خود برای دسیسه‌چینی و استعمار متوسل شده است

ادامه

استرالیا, استعمار, امنیتی, تحلیل, ترکیه, جنگ نیابتی, روسیه, صلح, فرانسه, کانادا, ناتو

برگزاری رزمایش سه‌جانبه جنگنده‌های اف-۳۵ میان استرالیا، آمریکا و ژاپن

نیروهای هوایی استرالیا، آمریکا و ژاپن برای نخستین بار رزمایش سه‌جانبه جنگنده‌های اف-۳۵ را با هدف ارتقای هماهنگی نیروها در موقعیت واقعی برگزار کردند. به گزارش عصر چهارشنبه ایرنا از تارنمای دیفنس، رزمایش سه‌جانبه جنگنده‌های اف-۳۵ میان استرالیا، آمریکا و ژاپن که در جریان رزمایش مشارکت شمالی ۲۵ «Cope North ۲۵» برگزار شد، با تمرکز ... برگزاری رزمایش سه‌جانبه جنگنده‌های اف-۳۵ میان استرالیا، آمریکا و ژاپن

ادامه

آمریکا, استرالیا, جهان, خبر, ژاپن, شرق آسیا

چرخه چالش‌های اقتصادی و درگیری‌های داخلی در اقیانوسیه

سال ۲۰۲۴ برای کشورهای اقیانوسیه، به ویژه استرالیا و نیوزیلند، پر از چالش‌های سیاسی و اقتصادی بود؛ از تنش‌های داخلی درباره مهاجرت و لایحه تغییر بومیان گرفته تا تلاش‌هایی که برای گسترش مشارکت‌های بین‌المللی و همکاری‌های دفاعی روی داد. به گزارش ایرنا، سال ۲۰۲۴ برای کشورهای اقیانوسیه، به خصوص استرالیا و نیوزیلند، سالی سرنوشت‌ساز بود. ... چرخه چالش‌های اقتصادی و درگیری‌های داخلی در اقیانوسیه

ادامه

استرالیا, اقتصادی, اقیانوسیه, انگلیس, جهان, سیاسی, کودکان, گزارش, مهاجران, نسل‌کشی, نیوزلند

آفریقای جنوبی «دیپلماسی پشت بلندگو» و قلدری ترامپ را رد کرد

با ادامه موضع‌گیری‌های مداخله‌جویانه «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا در امور داخلی آفریقای جنوبی، دولت پرتوریا اعلام کرد که وارد دیپلماسی غیرسازنده «پشت بلندگو» با آمریکا نخواهد شد. به گزارش روز یکشنبه ایرنا، این موضع‌گیری دولت آفریقای جنوبی پس از آن مطرح شد ترامپ بار دیگر با انتشار پیامی در رسانه‌های اجتماعی مدعی شد که ... آفریقای جنوبی «دیپلماسی پشت بلندگو» و قلدری ترامپ را رد کرد

ادامه

آفریقای جنوبی, آمریکا, استرالیا, اسراییل, تبعیض‌نژادی, جنوب آفریقا, جهان, حقوق بشر, خبر, دیوان داوری لاهه

دعوت نشدن آمریکا به مذاکرات متحدانش در پاریس بر سر اعزام نیرو به اوکراین

بر اساس اعلام یک مقام نظامی فرانسوی مقام‌های نظامی بیش از ۳۰ کشور در مذاکرات امروز سه‌شنبه، در پاریس با موضوع تشکیل یک نیروی امنیتی چندملیتی برای اوکراین شرکت می‌کنند؛ این در حالی است که در اتفاقی نادر ایالات متحده به این مذاکرات دعوت نشده است. به گزارش ایسنا، خبرگزاری «آسوشیتدپرس» گزارش داد این نیروی ... دعوت نشدن آمریکا به مذاکرات متحدانش در پاریس بر سر اعزام نیرو به اوکراین

ادامه

آسیا, آمریکا, استرالیا, اقیانوسیه, انگلیس, ایرلند, جنگ نیابتی, جهان, روسیه, ژاپن, قبرس, کره جنوبی, ناتو, نیوزلند

چین دلیل اصلیِ امنیتیِ تغییر قوانین سرمایه‌گذاری خارجی استرالیا

استرالیا بزرگترین تغییر قوانین سرمایه‌گذاری خارجی‌اش ظرف تقریبا ۵۰ سال گذشته را به‌نمایش گذاشت که این تغییرات شامل اعمال قدرت بیشتر برای محروم کردن مشاغلی که امنیت ملی این کشور را به‌خطر می‌اندازد، می‌شود.

 

به گزارش تارنمای خبری شبکه الجزیره، «جاش فرایدنبرگ» وزیر خزانه داری استرالیا با اشاره به لزوم برقراری توازن میان امنیت ملی و اقتصادی، اعلام کرد که درخواست همه سرمایه گذاران خارجی برای ارائه پیشنهاد برای دارایی های حساس، صرف نظر از حجم معامله و اینکه خریدار، خصوصی یا دولتی است، با نظارت بیشتری روبه رو خواهد شد.

 

به گزارش ایرنا؛ وی افزود: فناوری در حال تحول و رشد بوده و وضعیت ژئوپلیتیکی ما پیچیده تر شده است. در حقیقت در سراسر جهان، دولت ها شاهد این هستند که سرمایه گذاری خارجی نه صرفا برای اهداف تجاری که برای اهداف استراتژیک مورد استفاده قرار می گیرد.

 

براساس این اصلاح عمده قوانین کشوری، به وزیر خزانه داری استرالیا قدرتی برای تغییر یا تحمیل شرایط سرمایه گذاری و معامله اعطا می شود.

 

فرایدنبرگ به جزئیات کامل بخش هایی که هدف این تغییرات قرار می گیرند، اشاره ای نکرد. قرار است در هفته های آتی، شرح این تغییرات در اختیار عموم قرار گیرد.

 

وی در عین حال گفت که دامنه مشاغلی که احتمالا مشمول مقررات جدید می شوند، شامل شرکت های مخابراتی، شرکت های انرژی، زنجیره تامین دفاعی و مشاغلی است که اطلاعات حساس و مهم برای دفاع و امنیت ملی استرالیا را جمع آوری و ذخیره می کنند و تحت مالکیت خود دارند.

 

این تغییرات، به طور موثری باعث سخت تر شدن مقررات سرمایه گذاری خارجی می شود تا از فروش زیر قیمت دارایی ها در جریان بحران کرونا جلوگیری به عمل آید.

 

طبق قوانین فعلی، اکثر سرمایه گذاری های خصوصی کمتر از ۲۷۵ میلیون دلار استرالیا (۱۹۱ میلیون دلار) غربالگری و انتخاب نمی شوند، در حالی که آستانه برای شرکت هایی از کشورهایی چون چین است که با استرالیا توافقنامه های تجارت آزاد دارند، ۱.۲ میلیون دلار استرالیا (۸۴۰ میلیون دلار) است.اما آستانه برای شرکت های دولتی، صفر است.

 

فرایدنبرگ به هنگام اعلام این بازبینی، اشاره دقیقی به چین یا کشور دیگری نکرد، اما دولت چین در گذشته نگرانی هایی را با استرالیا درمورد تغییر در قوانین سرمایه گذاری خارجی مطرح کرده بود.

 

شرکت های چینی از سرمایه گذاران اصلی در منابع، کشاورزی و املاک استرالیا بوده اند.

 

چین از سال ۲۰۱۸ تا ۲۰۱۹، در فهرست کشورهای تامین کننده بزرگترین منابع سرمایه گذاری خارجی در استرالیا، از مقام دوم به مقام پنجم تنزل یافت. آمریکا در مقام نخست این فهرست قرار داشت و پس از آن کانادا، سنگاپور و ژاپن بوده اند. سرمایه گذاری چین در استرالیا در سال ۲۰۱۹ به میزان تقریبا ۵۰ درصد کاهش یافت و به ۱۳.۱ میلیارد دلار استرالیا (۸.۴ میلیارد دلار) رسید.

 

مناسبات اقتصادی چین و استرالیا در ماه های اخیر رو به تیرگی گذاشته است.

 

درخواست استرالیا برای تحقیقات مستقل در مورد منشا شیوع ویروس کرونا، چین را خشمگین کرده است.

 

چین در واکنش به این مساله، واردات گوشت از چهار کشتارگاه استرالیایی را به دلایل «فنی» ممنوع کرد و ماه گذشته پس از تحقیق، بر بیش از ۸۰ درصد از محصول جو استرالیا نیز تعرفه وضع کرد.

پکن: نمی‌گذاریم آمریکا، سازمان ملل را گرو بگیرد

وزارت خارجه چین امروز جمعه از آمادگی کشورش برای اتخاذ تدابیر لازم علیه آمریکا در صورت ادامه مداخلات ایالات متحده در امور داخلی هنگ‌کنگ هشدار داد.

ادامه

استرالیا, المان, امریکا, انگلستان, تحریم, جنگ سرد, جهان, چین, حقوق بشر, خبر, شرق آسیا

«گاردین»؛ استرالیا ادعای آمریکا درباره ساخته شدن کرونا در آزمایشگاه‌های چین را رد کرد

دولت استرالیا فرضیه آزمایشگاهی بودن ویروس کرونا را رد کرد و گفت مطرح شدن چنین فرضیه‌هایی راه را برای انجام تحقیقات مستقل در خصوص منشأ این ویروس دشوار می‌کند.

ادامه

استرالیا, امریکا, انگلستان, جهان, چین, خبر, کانادا, نیوزلند

کرونا، دادگاه استرداد آسانژ به آمریکا را به تعویق انداخت

دادگاه استرداد جولیان آسانژ بنیان‌گذار تارنمای افشاگر ویکی‌لیکس به آمریکا، به دلیل بحران همه‌گیری بیماری کووید-۱۹ به ۲ نوامبر (۱۲ آبان) موکول شد.

ادامه

استرالیا, افغانستان, امریکا, انگلستان, جهان, حقوق بشر, خبر, خبر رسانی, سیاسی, غرب اروپا, ویکی‌لیکس