وبگاه امریکایی: کره شمالی برگ برنده جدیدی در جنگ اطلاعاتی رو کرد

به گزارش فارن پالیسی، کره شمالی با توسعه سامانه هشدار هوابرد، گامی راهبردی برای تقویت توان موشکی و حل چالش‌های فنی کلاهک‌های قاره‌پیما برداشته است. باشگاه خبرنگاران؛ در دسامبر سال ۲۰۲۳، حین بررسی تصاویر ماهواره‌ای از فرودگاه بین‌المللی سونان پیونگ‌یانگ در کره شمالی، متوجه نکته‌ای عجیب شدم: یک هواپیمای قدیمی باری ساخت اتحاد جماهیر شوروی ... وبگاه امریکایی: کره شمالی برگ برنده جدیدی در جنگ اطلاعاتی رو کرد

ادامه

جنگ سرد, جهان, چین, روسیه, ژاپن, شبه جزیره کره, شرق آسیا, کره جنوبی, کره شمالی, گزارش

گزارش یونهاب از توان موشکی کره‌شمالی، چین و روسیه با توانایی حمل کلاهک اتمی

خبرگزاری یونهاب با استناد به گزارش یک نهاد آمریکایی مدعی شد که چین، روسیه و کره‌شمالی تا سال ۲۰۳۵ میلادی به ترتیب ۷۰۰، ۴۰۰ و ۵۰ فروند موشک قاره‌پیما با توانایی حمل کلاهک اتمی خواهند داشت. به گزارش روز چهارشنبه ایرنا، خبرگزاری رسمی کره جنوبی در این زمینه به گزارش «آژانس اطلاعات دفاعی آمریکا» (DIA) ... گزارش یونهاب از توان موشکی کره‌شمالی، چین و روسیه با توانایی حمل کلاهک اتمی

ادامه

آمریکا, جنگ سرد, جهان, چین, روسیه, کره شمالی, گزارش

دیپلمات روس: قدرت‌های اروپایی به دنبال گسترش جنگ اوکراین هستند

«الکساندر گروشکو» معاون وزیر امورخارجه روسیه سه کشور فرانسه، آلمان و انگلیس را به دوگانه گویی متهم کرد و گفت که آنها خواهان پایان جنگ اوکراین نیستند و سیاست گسترش این درگیری را دنبال می‌کنند. به گزارش روز سه‌شنبه ایرنا از خبرگزاری تاس، گروشکو اظهار نظر در مورد سخنان سیاستمداران اروپایی را دشوار دانست، چرا ... دیپلمات روس: قدرت‌های اروپایی به دنبال گسترش جنگ اوکراین هستند

ادامه

آلمان, آمریکا, انگلیس, اوکراین, تحریم, تحلیل, ترکیه, جنگ سرد, روسیه, شرق اروپا, فرانسه, لهستان

روسیه از طرح رقبای خود برای تقسیم این کشور خبر داد

رئیس سرویس اطلاعات خارجی روسیه گفت که رقبای ژئوپلیتیکی این کشور با حمایت مالی سران غربی در حال برنامه ریزی برای تقسیم روسیه به بخش های مختلف هستند. به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از تاس، «سرگئی نارشکین» رئیس سرویس اطلاعات خارجی روسیه تصریح کرد که مخالفان ژئوپلیتیکی مسکو از شکوه روسیه، ثروت عظیم انسانی و ... روسیه از طرح رقبای خود برای تقسیم این کشور خبر داد

ادامه

اقتصادی, تحلیل, جنگ سرد, جهان, روسیه, ٰژئوپلیتیک, شرق اروپا, غرب

هشدار درباره آسیب‌پذیری پدافند آمریکا در برابر موشک‌های بالستیک

درحالی‌که آمریکا از یک دهه پیش در حفره‌ عمیقی در زمینه توانمندی دفاع در برابر موشک‌های هایپرسونیک و دیگر تسلیحات پیشرفته قرار داشت، اما تحلیلگران می‌گویند این حفره به میزان چشمگیری عمیق‌تر شده است. به گزارش ایسنا، بر اساس گزارش روزنامه «واشنگتن تایمز»، مدیر سابق پژوهش و مهندسی نوسازی پنتاگون در راس یک کمیته نیروی ... هشدار درباره آسیب‌پذیری پدافند آمریکا در برابر موشک‌های بالستیک

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, جنگ سرد, جهان, گزارش

چین تعرفه‌های گمرکی کشورهای رقیب آمریکا را کاهش می‌دهد

رسانه آمریکایی نوشت ؛ همزمان با جنگ تجاری فزاینده پکن و واشنگتن، چین با استفاده از کاهش تعرفه‌های گمرکی برای کشورهای رقیب آمریکا، فرش قرمز پهن می‌کند که این موضوع باعث می‌شود شرکت‌ها و کارمندان آمریکایی وابسته به چین و دیگر کشورها متحمل ضرر های هنگفت شوند.

 

به نوشته تارنمای سی ان بی سی، طی یک سال گذشته، پکن تعرفه‌های کمرکی کمتری برای کشورهایی که با آمریکا رقابت دارند وضع کرده است.

 

مؤسسه اقتصاد بین الملل پیترسون در گزارشی در این باره نوشت: «میانگین تعرفه‌های مالیاتی چین بر کالاهای آمریکایی در آغاز سال ۲۰۱۸ میلادی ۸ درصد بود که ماه جاری به ۲۰.۷ درصد رسیده است.

 

همچنین نرخ تعرفه‌های چین بر واردات سایر کشورها از ۸ درصد سال ۲۰۱۸ به ۶.۷ درصد در ماه نوامبر کاهش یافته است.

 

این اقدام چین برای کاهش تعرفه‌ای دیگر کشورها و افزایش تعرفه‌های ایالات متحده و پوشش رسانه‌ها از اظهارات دو کشور در مورد یکدیگر، توجه عموم را به خود جلب کرده است.

 

اما در واقع چین با کاهش تعرفه‌های شرکای تجاری، شرکت‌های آمریکایی را متحمل ضررهای بسیاری کرده است آن هم درست زمانی که «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا مکرراً از تعرفه‌ها به عنوان راهی برای مذاکره با دیگر کشورها استفاده می‌کند.

 

به نوشته تحلیلگران این مؤسسه، چین آغاز به گستراندن فرش قرمز برای دیگر کشورهای دنیا به جز آمریکا کرده است.

 

سیاست‌های تحریک آمیز و جنگ طلبانه ترامپ و پاسخ چین به این سیاست‌ها بدین معناست که شرکت‌ها و کارمندان آمریکایی که با شرکت‌های چین یا کشور سومی که وارد این بازی شود متحمل ضررهای هنگفتی خواهند شد.

 

جنگ تجاری آمریکا و چین بیش از یک سال است که آغاز شده است و اخیراً نیز فراتر از تجارت و به زمینه‌های تکنولوژی و امنیت ملی گسترش یافته است. تنش‌ها میان این دو اقتصاد برگ جهان، سرمایه گذاران را در تنگنا قرار داده است و از فعالیت‌های اقتصادی جلوگیری می‌کند.

 

در پی بی نتیجه ماندن مذاکرات میان سران آمریکا و چین، دونالد ترامپ تعرفه‌هایی را بر روی ۲۰۰ میلیارد دلار از کالاهای وارداتی از چین اعمال کرد. چین هم در مقابل در اقدامی تلافی جویانه بر روی ۶۰ میلیارد دلار از کالاهای وارداتی از آمریکا تعرفه وضع کرد و در صورتی که واشنگتن با پکن به توافق دست نیابد، ترامپ بر روی ۳۰۰ میلیارد دلار از کالاهای وارداتی از چین تعرفه وضع خواهد کرد.

ایرنا

هواوی، سرمایه‌داری حراستی و جنگی بزرگ برای بازتقسیم ذخایرعظیم داده‌ها

خبرگزاری‌های جهان مدت‌هاست خبرهای مربوط به شرکت هواوی را در راس اخبار خود گزارش داده‌اند. درگیر شدن دولت دونالد ترامپ با این شرکت فن‌آوری چینی که بیشتر توسط گوشی‌های همراه فوق پیشرفته‌اش شناخته می‌شود، با دستگیری ونژو منگ، نایب رئیس شرکت هواوی در ونکوور کانادا بالا گرفت[۱].

ادامه

امریکا, جهان, چین, شرق اروپا, مقاله