حسین حبیبی گفت: کارگران نه تنها تحت حمایت قانون کار نیستند بلکه در حلقه محاصره سرمایهداری ظالم، زندگی مشقتباری را که شان و شخصیتشان را خدشهدار کرده، گرفتار شدهاند قانون کار فعلی در تاریخ ۲۹ آبانماهِ سال ۱۳۶۹ به تصویب رسیده است اما در ۳۴ سال گذشته بندهای متعددی از آن اجرایی نشده است؛ علیرغم ... همدستی اتاق بازرگانی، دولت و مجلس علیه «قانون کار»/ چرا مدام به فکر اصلاح آن هستند؟
یورش به قوانین کار و صندوقهای بازنشستگی
بهرغم اعتصاب و اعتراضهای گسترده و سراسری نفتگران، اعتراضهای بازنشستگان صندوقهای کارگری، کشوری، لشگری، و فولاد، و تجمع اعتراضی گستردۀ بازنشستگان مخابرات در استانهای مختلف در ۷ آبان، و وعده دادن پزشکیان به خامنهای به اجرا کردن “برنامه هفتم توسعه”، دولت پزشکیان به اجرای بهاصطلاح متناسبسازی حقوق بازنشستگان بر اساس برنامه ضدمردمی هفتم توسعهٔ رژیم ... یورش به قوانین کار و صندوقهای بازنشستگی
آقای وزیر کار! در ایران امروز کار به بهای جان جریان دارد !
آقای میدری وزیر اقتصادخوانده وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی میگوید چون اقتصاد معادن کوچک است امکان استاندارد کردن ندارد! شاید اگرصولتمرتضوی چنین چیزی میگفت،«عقلا» می پذیرفتند! اما یک دانش آموخته اقتصاد، چگونه اقتصاد معدن را کوچک و استاندارد ناپذیر ارزیابی میکند، تنها یک دلیل دارد و آن فرار از مسوولیت است و توجیهی برای ... آقای وزیر کار! در ایران امروز کار به بهای جان جریان دارد !
اولین رئیس جمهور زن مکزیک سوگند خورد
«کلودیا شینبائوم» به عنوان اولین رئیس جمهور زن مکزیک سوگند ریاست جمهوری را ادا و دوره ۶ ساله خود در این سمت را رسما آغاز کرد. باشگاه خبرنگاران جوان: «کلودیا شینبائوم» ۷۰ سال بعد از آنکه زنان در مکزیک حق رای به دست آوردند توانست تبدیل به اولین رئیس جمهور زن این کشور با کسب ... اولین رئیس جمهور زن مکزیک سوگند خورد
حادثهی کار یا کشتار زنجیرهای؟
از: کاظم فرجالهی تکرار خطایی که به مرگ دیگران میانجامد دیگر خطا نیست؛ جنایت است. وقوع دوازده حادثهی معدنی در کمتر از شش ماه با بیش از ۶۲ کشته، که بیشترآنها در بستر و با دلایل همانندی رخ دادهاند، جای تأمل و تحقیق بسیار دارد. آخرین حادثه از این دست که نه، بلکه آخرین حلقهی ... حادثهی کار یا کشتار زنجیرهای؟
چامسکی: پاندمی کرونا ابزار ترامپ برای غنی کردن میلیاردرهاست
به گفته چامسکی، یک درصد از آمریکاییها شاهد افزایش ثروت خودشان بودند، آن هم با وجود پاندمی کرونا که میلیونها تن را بیکار یا اخراج کرده است و ترامپ از این پاندمی برای غنی کردن میلیاردرها استفاده میکند.
به گزارش ایسنا، به نقل از پایگاه دموکراسی اکنون، در شرایطی که میلیونها تن در آمریکا بابت بحران اقتصادی ناشی از پاندمی کرونا شغل خود را از دست داده و با اخراج مواجه شدهاند، یک درصد شاهد افزایش ثروت خودشان بودند. جف بزوس، موسس آمازون و ثروتمندترین شخص جهان به تازگی حدود ۱۳ میلیارد دلار به ثروت خالص خود در یک روز افزود.
نوآم چامسکی، مخالف سیاسی سرشناس جهان معتقد است، این ثروت باد آورده شرکتی مدرک دیگری است که نشان میدهد آمریکا “اساسا از طریق این بخش شرکتی” برای منافع خودش اداره میشود. او گفت: آنها وحشیتر هم میشوند.
این زبانشناس، فیلسوف و نظریهپرداز آمریکایی همچنین گفت: این کشور در نوعی تقلید از روشی است که معمولا اداره میشود. این کشوری است که اساسا از طریق بخش شرکتی اداره میشود، که نفوذ غافلگیرکنندهای بر این دولت دارد و این حرف درستی است که این به نوعی از طریق مردان ثروتمندی در جهان مثل جف بزوس که در یک روز ۱۳ میلیارد دلار درآمد کسب کرد، نماپردازی میشود.
چامسکی که به عنوان پدر زبانشناسی نوین شناخته میشود، افزود: آنها وحشیتر میشوند، آن هم با استفاده از ترامپ و این دولت یا استفاده از پوشش این پاندمی برای افزایش اشتیاق خودشان برای غنی کردن افراد بسیار ثروتمند و این بخش شرکتی که البته واقعیت دارد. آنها عاشق این هستند.
نوآم چامسکی ادامه داد: من به صنعت نظامی اشاره کردم. این یک نمونه دیگر از آن است.