چین: فوراً تحریم‌ها و محاصره اقتصادی علیه کوبا را به‌صورت کامل پایان دهید

وزارت خارجه چین روز چهارشنبه از آمریکا خواست که به درخواست‌های جامعه بین‌المللی گوش فرا دهد و فوراً تحریم‌ها و محاصره اقتصادی علیه کوبا را به‌صورت کامل پایان دهد. به نوشته وبگاه «سی‌جی‌تی‌اِن»، یکی از سخنگو‌های وزارت خارجه چین با بیان اینکه پکن با اعمال تحریم‌های یکجانبه و خودسرانه علیه کشور‌های دیگر و دخالت در ... چین: فوراً تحریم‌ها و محاصره اقتصادی علیه کوبا را به‌صورت کامل پایان دهید

ادامه

آزادی, آمریکا, آمریکای لاتین, تحریم, جهان, چین, حقوق بشر, خبر, دموکراسی, شرق آسیا, کوبا, محاصره اقتصادی, معیشت

لاوروف: آمریکا به دنبال تسلط بر انرژی ایران و ونزوئلا است

وزیر خارجه روسیه با انتقاد از سیاست‌های واشنگتن، آمریکا را متهم کرد که با کنار زدن قواعد بین‌المللی، در پی گسترش نفوذ خود بر منابع انرژی جهان به‌ویژه در ایران و ونزوئلا است. به گزارش ایلنا، سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه، در اظهاراتی تند از آنچه «دکترین سلطه‌طلبی» آمریکا در مناطق مختلف جهان از ... لاوروف: آمریکا به دنبال تسلط بر انرژی ایران و ونزوئلا است

ادامه

آمریکا, آمریکای لاتین, اروپا, استعمار, انرژی, ایران, تحلیل, جهان, چین, حقوق بشر, خاورمیانه, روسیه, ونزوئلا

مسکو: روسیه و ونزوئلا در حال تقویت همکاری و تعامل دوجانبه در عرصه بین‌المللی هستند

سفیر روسیه در ونزوئلا، به خبرگزاری تاس گفت که روسیه و ونزوئلا در حال تقویت همکاری و تعامل دوجانبه در عرصه بین‌المللی هستند. به گزارش ایلنا به نقل از نووستی، سفیر روسیه در ونزوئلا، به خبرگزاری تاس گفت که روسیه و ونزوئلا در حال تقویت همکاری و تعامل دوجانبه در عرصه بین‌المللی هستند. وی گفت: ... مسکو: روسیه و ونزوئلا در حال تقویت همکاری و تعامل دوجانبه در عرصه بین‌المللی هستند

ادامه

آمریکای لاتین, جهان, خبر, روسیه, شرق اروپا, مشارکت استراتژیک, ونزوئلا

رئیس‌جمهور نیکاراگوئه: ترامپ دچار «اختلال روانی» است

دانیل اورتِگا، رئیس‌جمهور نیکاراگوئه در اظهاراتی تند علیه همتای آمریکایی خود، دونالد ترامپ او را به دلیل به‌راه‌انداختن جنگ علیه ایران «دارای اختلال روانی» توصیف کرد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المیادین، اورتگا تأکید کرد که اقدامات ترامپ در قبال ایران موجب بی‌ثباتی در خاورمیانه شده و پیامدهای منفی بر اقتصاد جهانی گذاشته ... رئیس‌جمهور نیکاراگوئه: ترامپ دچار «اختلال روانی» است

ادامه

آمریکا, آمریکای لاتین, اقتصادی, ایران, تحلیل, جهان, خاورمیانه, مقاله, نیکاراگوئه

کلمبیا: اروپا و آمریکای لاتین توافق‌ها با اسرائیل را به حالت تعلیق درآورند

رئیس‌جمهوری کلمبیا از کشورهای آمریکای لاتین و اروپا خواست تا از الگوی نخست وزیر ایتالیا پیروی کرده و توافق‌های دفاعی با اسرائیل را به حالت تعلیق درآورند. به گزارش ایرنا، «گوستاوو پترو» رئیس‌جمهوری کلمبیا در حساب کاربری رسمی خود در شبکه ایکس نوشت: نخست وزیر ایتالیا تصمیم گرفته است که توافق‌ها با اسرائیل را به ... کلمبیا: اروپا و آمریکای لاتین توافق‌ها با اسرائیل را به حالت تعلیق درآورند

ادامه

آمریکا, آمریکای لاتین, اتحادیه اروپا, اروپا, اسپانیا, اسراییل, ایتالیا, ایران, تجاوز نظامی, تروریسم, جهان, دیپلماسی, کلمبیا, گزارش

پنس از سازمان ملل خواست گوایدو را به عنوان رهبر ونزوئلا به رسمیت بشناسد

آمریکا از سازمان ملل درخواست کرد تا “اعتبارنامه” این نهاد برای نماینده دولت نیکولاس مادورو را لغو کرده و رهبر اپوزیسیون کاراکاس را به عنوان “رهبر مشروع” این کشور به رسمیت بشناسد. این اظهارات واکنش دولت مادورو را در پی داشت.

 

به گزارش خبرگزاری رویترز، مایک پنس، معاون دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا گفت ایالات متحده یک قطعنامه برای سازمان ملل تدوین کرده و از تمام کشورها خواسته است تا از آن حمایت کنند.

 

پنس با درخواست برای لغو اعتبارنامه ساموئل مونکادا، نماینده دولت مادورو در سازمان ملل به وی گفت: با تمام احترامی که برای شما قائلم اما آقای سفیر شما نباید اینجا باشید.

 

مایک پنس در جلسه شورای امنیت گفت: زمان آن فرا رسیده است که سازمان ملل متحد خوان گوآیدو، رئیس‌جمهوری موقت را به عنوان رئیس‌جمهوری مشروع و قانونی ونزوئلا به رسمیت بشناسد و نماینده او بر کرسی این نهاد بنشیند.

 

وی افزود: دولت ترامپ مصمم به برکناری مادورو از قدرت است و ترجیح می‌دهد این اقدام به شیوه دیپلماتیک و فشار اقتصادی باشد اما تمامی گزینه‌ها روی میز است.و روسیه و دیگران باید خود را کنار بکشند.

 

پنس با اشاره به نشستن هواپیماهای روسی در کاراکاس و حضور پرسنل امنیتی و مشاور روس در این کشور گفت که ترامپ برای روسیه روشن ساخته که باید از ونزوئلا برود. این کشور در همسایگی ماست و رئیس‌جمهور به صراحت گفته که روسیه یا هر کشور دیگری باشد باید خود را کنار بکشد. آنها باید تلاش‌ها برای ایستادن در برابر فشارهای اقتصادی و سیاسی را کنار بگذارند و به حمایت از دولت مادورو خاتمه دهند.

 

وی در پاسخ به این سوال که منظور از تمامی گزینه‌ها مداخله نظامی است گفت: ما برای احیای آزادی جدول زمانی تعیین نمی‌کنیم.

 

به گفته دیپلمات‌ها، بعید است واشنگتن از حمایت لازم برای تصویب این قطعنامه در مجمع عمومی ۱۹۳ عضوی سازمان ملل برخوردار شود. ایالات متحده آمریکا و روسیه ماه فوریه هر دو در اقدامی رقابتی از شورای امنیت ۱۵ عضوی درخواست کردند تا قطعنامه‌هایی درباره ونزوئلا صادر کند اما موفق نشدند.

 

بیش از ۵۰ کشور گوآیدو را به عنوان رهبر ونزوئلا به رسمیت می‌شناسند. مایک پنس در پاسخ به این سوال که آیا او گمان می‌کند ایالات متحده از حمایت کافی برای عزل دولت مادورو در سازمان ملل برخوردار است، گفت: معتقدم وزنه سنگین ترازو به سمت آزادی است.

 

این سخنان پنس واکنش‌هایی را در پی داشت. واسیلی نبنزیا، سفیر روسیه در سازمان ملل متحد تاکید کرد آمریکا برای عزل مادورو “بحران تصنعی” می‌سازد و تلاش دارد تا او را با “دست‌نشانده خودشان” جایگزین کند و این اقدامات را “نقض بی‌پروای قوانین بین‌المللی” توصیف کرد.

 

سفیر روسیه تاکید کرد: ما بار دیگر از ایالات متحده آمریکا درخواست داریم تا حق مردم ونزوئلا و سایر مردمان مبنی بر اینکه آنها حق دارند سرنوشت و آینده خودشان را مشخص کنند، به رسمیت بشناسد. اگر شما می‌خواهید آمریکا را دوباره با عظمت کنید و همگی ما صادقانه مایلیم تا شاهد چنین چیزی باشیم، دخالت در امور دیگر کشورها را متوقف کنید.

 

ساموئل مونکادا، سفیر ونزوئلا در سازمان ملل متحد در جلسه شورای امنیت تاکید کرد: این زنگ هشدار است… تحرک آشکاری در اینجا برای تضعیف حقوق ما دیده می‌شود و اگر آنها بتوانند حقوق ما را تضعیف کنند، می‌توانند حقوق تمامی اعضای این سازمان را هم تضعیف کنند.

 

در همین حال خورخه آریزا، وزیر امور خارجه ونزوئلا تاکید کرد، سازمان ملل متحد نباید به عنوان چارچوبی برای اجرای حملات علیه ونزوئلا استفاده شود. آریزا در پیامی توییتری نوشت: ایالات متحده از شرایط انسانی ونزوئلا سوء استفاده می‌کند. بعد مایک پنس و اروپایی‌ها یک نمایش فنی را ترجیح می‌دهند و تهدیدهای سیاسی، اقتصادی و حتی نظامی مطرح می‌کنند. نباید اجازه داد تا سازمان ملل به این شکل مورد سوء استفاده قرار بگیرد.

 

نیکولاس مادورو، رئیس‌جمهوری ونزوئلا هم سخنان مایک پنس در شورای امنیت را به باد انتقاد گرفت و تلاش‌های آمریکا برای تغییر قدرت در ونزوئلا را بی‌سابقه توصیف کرد. مادورو همچنین گفت سخنرانی پنس، یک سخنرانی به سبک نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری آمریکا بود. او گفت: فکر کردم یک نامزد ریاست جمهوری است اما مایک پنس نمی‌تواند نامزد ریاست جمهوری ونزوئلا باشد… من مایک پنس و درخشش عجیب چشمان او را دیدم… من چهارشنبه ۱۰ آوریل به شما می‌گویم و شما این را ثبت کنید که مایک پنس و سخنرانی او در شورای امنیت، سخنرانی یک نامزد انتخاب ریاست جمهوری آمریکا بود.

 

وی همچنین این سخنان را مسخره و نژادپرستانه خواند و گفت: اظهارات پنس نشان داد که رهبران آمریکا خود را برتر از ونزوئلایی‌ها می‌دانند.

 

وی افزود: در چهره پنس نفرت و نژادپرستی علیه ونزوئلا دیده می‌شد.

ایسنا

ونزوئلا از سازمان کشورهای آمریکایی خارج می‌شود

وزارت خارجه ونزوئلا روز سه شنبه طی بیانیه ای اعلام کرد که در واکنش به اقدام سازمان کشورهای آمریکایی در حمایت از خوان گوایدو رهبر مخالفان دولت این کشور، از این سازمان خارج خواهد شد.

ادامه

امریکا, امریکای لاتین, جهان, خبر, ونزوئلا