چین: مواضع آمریکا در مورد روابط چین – روسیه ریاکارانه است

سخنگوی وزارت امور خارجه چین روز سه شنبه ۲۳ آوریل در کنفرانس خبری در اشاره به اظهارات آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه ایالات متحده در انتقاد از روابط اقتصادی و تجاری چین و روسیه گفت: آمریکا در حالی که لایحه کمک به اوکراین را تصویب کرده، از طرفی دیگر، دست به اتهام بی‌اساسی علیه مبادلات ... چین: مواضع آمریکا در مورد روابط چین – روسیه ریاکارانه است

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقتصادی, اقیانوسیه, اوکراین, تحلیل, جنایات جنگی, چین, روسیه, شرق آسیا, شرق اروپا

آمریکا، اروپا را درهم شکست

اروپا به یک رعیت کامل تبدیل شده است. به گزارش اسپوتنیک، والنتینا ماتوینکو، رئیس شورای فدراسیون روسیه به اسپوتنیک گفت که آمریکایی‌ها اروپا را درهم شکستند و آن را دست نشانده خود کردند، آنها به سادگی اروپایی‌ها را “سرکوب” کردند. وی در ادامه افزود: «آمریکایی‌ها به سادگی اروپا را زیر پا گذاشتند. آن را به ... آمریکا، اروپا را درهم شکست

ادامه

آمریکا, اروپا, اقتصادی, امنیتی, تحلیل, جهان, روسیه

کشور‌های بریکس می‌توانند به‌طور مشترک در برابر استعمار دیجیتال مقاومت کنند

رئیس موسسه کریبروم روسیه با اشاره به موفقیت بریکس در پیاده سازی ارز دیجیتال خود، این گروه را در برابر استعمار دیجیتال مقاوم دانست. به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ ایگور آشمانوف، رئیس موسسه کریبروم و عضو شورای حقوق بشر روسیه تاس گفت که کشور‌های عضو بریکس قادر خواهند بود مشترکاً در برابر استعمار ارزدیجیتال مقاومت کنند. ... کشور‌های بریکس می‌توانند به‌طور مشترک در برابر استعمار دیجیتال مقاومت کنند

ادامه

استعمار, اقتصادی, تحلیل, جهان, خبر, روسیه

خطر افزایش دما اروپا را تهدید می‌کند

یک گزارش جدید نشان‌ می‌دهد اروپا تقریبا دو برابر بیشتر از میانگین نرخ جهانی درحال گرم‌شدن است؛ این گزارش تأثیرات تغییرات آب و هوایی در اروپا را بررسی و تاکید کرده است که این گرمایش، وقوع سیل و خشکسالی را تشدید می‌کند. به گزارش خبرگزاری آلمان؛ سازمان هواشناسی سازمان ملل متحد و آژانس آب و ... خطر افزایش دما اروپا را تهدید می‌کند

ادامه

اتحادیه اروپا, اروپا, اقتصادی, ایتالیا, جهان, خبر, محیط زیست

بلومبرگ: چین همچنان بزرگترین کمک کننده به رشد اقتصادی جهان در ۵ سال آینده خواهد بود

بر اساس پیش‌بینی «بلومبرگ»، چین در پنج سال آینده بیشترین سهم را در رشد اقتصاد جهانی خواهد داشت، به طوری که سهم چین از مجموع کشورهای G7 فراتر رفته و تقریباً دو برابر ایالات متحده خواهد بود. به گزارش رادیو بین‌المللی چین؛ محاسبات بلومبرگ در این هفته بر اساس آخرین داده‌های پیش‌بینی اقتصادی «صندوق بین‌المللی ... بلومبرگ: چین همچنان بزرگترین کمک کننده به رشد اقتصادی جهان در ۵ سال آینده خواهد بود

ادامه

اقتصادی, اندونزی, جهان, چین, ژئوپلیتیک, صندوق بین‌المللی پول, هندوستان

پنتاگون به هند هشدار داد

مقام ارشد وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) به هند برای خرید تجهیزات نظامی از روسیه هشدار داد و اعلام کرد که هیچ تضمینی برای دریافت معافیت از تحریم های واشنگتن وجود ندارد.

 

به نقل از روزنامه ‘تایمز او ایندیا’، واشنگتن نگران تصمیم هند برای خرید تجهیزات جدید نظامی از روسیه از جمله سامانه موشکی اس ۴۰۰ است.

 

بر اساس قوانین کنونی آمریکا، اگر کشوری با روسیه ارتباط نظامی و یا اطلاعاتی داشته باشد، می تواند شامل تحریم های آمریکا قرار گیرد.

 

اما پس از لابی جیمز متیس وزیر دفاع آمریکا، کنگره این کشور به رئیس جمهوری و وزیر امور خارجه آمریکا اجازه اعطای معافیت به کشور های خاص را داد. با این حال این معافیت ها منوط به افزایش خرید نظامی از غرب در مقابل روسیه است.
راندال شریور مشاور وزیر دفاع آمریکا در امور امنیتی آسیا و اقیانوسیه اعلام کرد: موافقت با معافیت ها، انتظاراتی به وجود آورده است که واشنگتن هند را از هرگونه عواقب این قانون حفظ خواهد کرد. من باید بگویم این ایده ها گمراه کننده هستند. همچنان نگران تصمیم هند برای خرید تجهیزات جدید نظامی از روسیه هستیم.

 

سخنان این مقام آمریکایی پیش از برگزاری مذاکرات ‘ ۲+۲ ‘ میان هند و آمریکا در هفته آینده مطرح می شود. این مذاکرات میان وزرای دفاع و خارجه هند و آمریکا خواهد بود.

 

شریور افزود: این موضوع که هند می خواهد سامانه موشکی اس ۴۰۰ را از روسیه خریداری کند از جنبه های مختلف نگران کننده است. نظر قاطع آمریکا این است که هند به دنبال منابع جایگزین باشد و سعی خواهیم کرد که نیاز های دفاعی هند را تامین کنیم.

 

آمریکا در سال های اخیر سعی کرده است روابط سیاسی و نظامی نزدیک تری با دهلی نو ایجاد کند. ایالات متحده، هند را به عنوان یک کشور مهم برای مقابله با نفوذ روز افزون چین در منطقه می داند.

 

هند خرید نظامی خود را از آمریکا و فرانسه افزایش داده است اما این کشور همچنان به تجهیزات و تجربه حرفه ای روسیه وابسته است.

 

سال گذشته دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا قانونی به نام ‘مبارزه با مخالفان آمریکا از طریق تحریم’ یا ‘کاتسا’ امضا کرد که بر اساس آن روسیه، ایران و کره شمالی شامل تحریم های آمریکا شدند. بند ۲۳۱ قانون کاتسا کشورهای دوم را که دارای قرادادهای مهم با بخش های دفاعی و امنیتی روسیه هستند را واجد شرایط برای تحریم از سوی آمریکا می داند.

 

هند که دارای روابط گسترده نظامی با روسیه است و اکثر تجهیزات نظامی خود را از این کشور خریداری می کند، تحت تاثیر این قانون قرار گرفته است.

 

هند قصد دارد تا سامانه موشکی اس ۴۰۰ را برای نیروی هوایی خود از روسیه خریداری کند اما یک مقام ارشد کنگره آمریکا اعلام کرده است که این معامله قابلیت همکاری میان نیروهای هندی و آمریکایی را با مشکل روبرو خواهد کرد.

 

مقامات هندی اعلام کردند، هند و روسیه مذاکرات در خصوص قیمت سامانه موشکی اس ۴۰۰ که قرار است در نیروی هوایی هند به خدمت گرفته شود را به پایان رساندند.

 

به گفته مقامات هندی، دو کشور اکنون به دنبال یافتن راه حلی برای دور زدن تحریم های آمریکا علیه روسیه می باشند.

 

بسیاری از کشور ها همچنان خواهان خرید سامانه موشکی پیشرفته روسیه به نام اس ۴۰۰ هستند. هند نیز قرار است ۵ سامانه موشکی اس ۴۰۰ را به قیمت ۴.۵ میلیارد دلار از روسیه خریداری کند. اما این پروژه مانند سایر پروژه های نظامی هند و روسیه دچار مشکل شده است.

 

بر اساس گزارش ماه گذشته موسسه بین المللی صلح استکهلم سهم واردات سلاح هند از روسیه بین سال های ۲۰۰۸ تا ۲۰۱۲ به مقدار ۷۹ درصد بوده است که این مقدار در سال های ۲۰۱۳-۲۰۱۷ به ۶۲ درصد کاهش یافته است. قطعات، لوازم و نگهداری روسی برای زیرساخت های امنیتی هند حیاتی هستند.

 

این مسئله برای ارتش هند بسیار مهم است؛ چرا که تحریم خرید نظامی از روسیه احتمالا به چشم انداز امنیتی هند در منطقه به شدت صدمه خواهد زد.

ایرنا

نماینده مهاباد: به داد مردم گرفتار در این شرایط نابسامان اقتصادی برسید

به گزارش افکارنیوز، جلال محمودزاده نماینده مردم مهاباد در مجلس شورای اسلامی پیش از پایان جلسه علنی امروز پارلمان در تذکری شفاهی اظهار داشت: آقای روحانی! شما چه جوابی برای مردم در جلسه روز گذشته خانه ملت داشتید؟ مردم کردنشین بیشترین رأی را به شما دادند، اما شما برای آنان چه کردید؟

ادامه

اقتصادی, ایران, حقوق بشر, خبر

راهکار رئیس‌جمهوری ونزوئلا برای برون رفت از کاهش ارزش پول ملی

رئیس‌جمهوری ونزوئلا در پیامی به مردم اعلام کرد: مردم هم اکنون به خرید «پترو» به عنوان ارز رایج بین‌المللی دسترسی دارند تا از این طریق بتوانند اقلام مورد نیاز خود را خریداری کنند.

ادامه

اقتصادی, امریکای لاتین, جهان, خبر, ونزوئلا