ضرورت مبارزهٔ زحمتکشان در دو عرصهٔ «سیاسی» و «صنفی» و پیوندِ تنگاتنگ میان آن ها

با گذشت بیش از یک ماه از آتش‌بس میان جمهوری اسلامی و اسرائیل، صحنهٔ سیاسی میهن ما دستخوش فعل‌وانفعال‌ها در همه بُعدهای سیاسی و اجتماعی‌ است. به‌دنبال تجاوز نظامی رژیم جنایتکار اسرائیل و امپریالیسم آمریکا به‌کشور، مناسبات در هرم حاکمیت و جناح‌بندی‌های حکومتی با تغییرهایی معین روبه‌رو شده و شکل‌هایی نوپدید به‌خود گرفته ‌است. این ... ضرورت مبارزهٔ زحمتکشان در دو عرصهٔ «سیاسی» و «صنفی» و پیوندِ تنگاتنگ میان آن ها

ادامه

آمریکا, استبداد, اسراییل, اقتصادی, امپریالیسم, بازنشستگی, پرستاران, تحلیل, جمهوری ملی و دموکراتیک, خصوصی‌سازی, زحمتکشان, صلح, فرهنگیان

مجارستان: بسیاری از اعضای اروپا پنهانی نفت روسیه را می‌خرند

وزیر امور خارجه مجارستان، اتحادیه اروپا را به «ریاکاری» در مورد نفت روسیه متهم کرد. باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از آر تی؛ پیتر سیجیارتو، وزیر امور خارجه مجارستان، اتحادیه اروپا را به «ریاکاری» در مورد نفت روسیه متهم کرده و گفته است بسیاری از اعضا مجارستان را به دلیل وارداتش مورد انتقاد قرار میدهند، ... مجارستان: بسیاری از اعضای اروپا پنهانی نفت روسیه را می‌خرند

ادامه

آسیا, اتحادیه اروپا, اروپای مرکزی, اسلواکی, اوکراین, تحریم, جهان, روسیه, غرب اروپا, گزارش, مجارستان

کودتای آمریکایی-انگلیسی ۲۸ مرداد، اوضاع بحرانی کشور، تهدید جنگ و مداخلهٔ خارجی، و ضرورت تجربه‌اندوزی از این فاجعهٔ تاریخی!

۷۲ سال پیش، با همکاری عملیِ “امپریالیسم” و “ارتجاعِ داخلی” در رنگ‌ها و نیرنگ‌های مختلف آن و اجرای کودتای ننگین ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ سازمان دهی و اجرا شد و بدین ترتیب راهِ تحول موزون و دموکراتیک جامعهٔ ایران با خون و اسلحه مسدود گردید. رویداد کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲(۱۹۵۳) در بُرههٔ زمانی تاریخی‌ای در دنیا ... کودتای آمریکایی-انگلیسی ۲۸ مرداد، اوضاع بحرانی کشور، تهدید جنگ و مداخلهٔ خارجی، و ضرورت تجربه‌اندوزی از این فاجعهٔ تاریخی!

ادامه

آزادی, آمریکا, ارتجاع, استبداد, اسراییل, اقتصادی, امپریالیسم, انگلیس, ایران, تاریخ, تحریم, خزب توده ایران, دستمزد, دیدگاه, غارتگری, کارگران, کودتا, کودکان

بلژیک: ۱۲ تحریم در سطح بین‌المللی علیه اسرائیل وضع کردیم

وزیر امور خارجه بلژیک در واکنش به ادامه جنایت های اشغالگران صهیونیست علیه مردم مظلوم فلسطین، اعلام کرد: ۱۲ تحریم در سطح بین‌المللی علیه اسرائیل وضع کردیم. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، «ماکسیم پروو»، وزیر امور خارجه بلژیک امروز سه شنبه اعلام کرد: ما فاجعه انسانی جاری در نوار غزه را محکوم ... بلژیک: ۱۲ تحریم در سطح بین‌المللی علیه اسرائیل وضع کردیم

ادامه

اسراییل, بلژیک, تحریم, جهان, خاورمیانه, خبر, غرب اروپا, فلسطین

چالش بزرگ اتحادیه اروپا؛ بروکسل اسرائیل را تحریم خواهد کرد؟

اتحادیه اروپا قرار است به یکی از حساس‌ترین مسائل سیاست خارجی خود بپردازد و در مورد تحریم وزرای اسرائیل و شهرک‌نشینان تندروی کرانه باختری تصمیم بگیرد اما کسب اجماع در این زمینه آسان نیست. به گزارش روز سه شنبه ایرنا، چند وزیر امور خارجه کشورهای اروپایی هفته گذشته در نامه‌ای خطاب به «کایا کالاس»، مسئول ... چالش بزرگ اتحادیه اروپا؛ بروکسل اسرائیل را تحریم خواهد کرد؟

ادامه

آلمان, آمریکا, اتحادیه اروپا, اروپا, اسراییل, پاکستان, تحریم, خاورمیانه, سازمان ملل, سوئد, فرانسه, مجارستان

پامپئو: از هند خواسته‌ام تا با نخریدن نفت به‌تشدید فشار بر دولت ونزوئلا کمک کند

وزیر خارجه آمریکا از روسیه و کوبا به خاطر بحران سیاسی ونزوئلا و حمایت از رئیس جمهور قانونی و مشروع این کشور انتقاد کرده است.

 

به گزارش رویترز، مایک پامپئو وزیر خارجه آمریکا روز دوشنبه از روسیه و کوبا به خاطر ایجاد بحران سیاسی ونزوئلا و حمایت از نیکولاس مادورو رئیس جمهور قانونی این کشور انتقاد کرد و گفت: از هند خواسته‌ام تا با عدم خرید نفت از ونزوئلا به تشدید فشار بر دولت کاراکاس کمک کند.

 

اظهارات پامپئو پس از آن است که وزارت خزانه داری آمریکا تحریم های جدیدی را علیه یک بانک روسی به خاطر کمک به شرکت نفت دولتی ونزوئلا اعمال کرده است. واشنگتن این بانک روسی را به کمک به ونزوئلا برای دور زدن تحریم ها متهم کرده است.

 

وزیر خارجه آمریکا افزود: قضیه بحران ونزوئلا بدون درک این واقعیت که کوبا و روسیه نقش اصلی در آن داشته‌اند کامل نیست، روسیه و کوبا همچنین به نقش خود در تضعیف رویاها و آرزوهای دموکراتیک مردم ونزوئلا و رفاه آنها ادامه می‌دهند.

 

وی اظهار داشت: مسکو و کوبا همچنین به حمایت سیاسی از نظام مادورو ادامه می دهند و به سایر کشورها فشار وارد می کنند تا مشروعیت گوایدو رئیس جمهور موقت ونزوئلا را قبول نکنند.

 

دولت ترامپ طی هفته های اخیر اقدامات خاصی را با هدف تشدید فشار بر دولت مادورو اتخاذ کرده است.

 

روز دوشنبه پامپئو در دیدار با وزیر خارجه هند خواستار عدم خرید نفت ونزوئلا از سوی دهلی نو شده است.

 

وی در این باره گفت: ما همین چیز را از هند مانند سایر کشورها خواسته‌ایم تا خرید نفت از ونزوئلا را متوقف کنند.

 

بازار هند اهمیت زیادی برای اقتصاد ونزوئلا دارد. پامپئو گفت: شرکت روس نفت روسیه با بی توجهی به تحریم های آمریکا همچنان به خرید نفت از ونزوئلا ادامه داده است.

 

واشنگتن از بانک های خارجی خواسته است تا از هر گونه همکاری مالی با دولت و مقام های رسمی ونزوئلا خودداری کنند.

 

جان بولتون مشاور امنیت ملی آمریکا نیز هفته گذشته تهدید کرده است که بانک ها و موسسات مالی خارجی که به دولت مادورو کمک کنند ، با تحریم های جدیدی روبرو خواهند شد.

تسنیم

ادامهٔ پایداری ونزوئلا در برابر مداخلهٔ آشکار و خشن خارجی

خطر مداخلهٔ نظامی آمریکا و ارتجاع منطقه در امور داخلی ونزوئلا همچنان این کشور را تهدید می‌کند، ولی اعتراض‌ها به این مداخلهٔ آشکار و دفاع از حق مردم ونزوئلا در تعیین سرنوشت خود نیز پیگیرانه ادامه دارد.

ادامه

اتحادیه اروپا, اسپانیا, استرالیا, امریکا, امریکای لاتین, انگلستان, برزیل, تحریم, جهان, دومینیکن, روسیه, کانادا, کلمبیا, کوبا, ونزوئلا

آلمان؛ تحریم‌های روسیه با مقاصد سیاسی وضع شده‌اند لذا باید تغییر کند و برلین علاقه‌ای به آن ندارد

به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، «پیتر التمایر» وزیر اقتصاد آلمان امروز پنجشنبه اعلام کرد: برلین هیچ تمایلی به تحریم‌های اِعمالی علیه روسیه ندارد.

ادامه

اقتصادی, المان, امریکا, تحریم, جهان, خبر, روسیه, فرانسه

هند با وجود تحریم‌های آمریکا به خرید نفت از ونزوئلا ادامه می‌دهد

به گزارش راشاتودی، این مقام هندی که خواسته نامش فاش نشود عنوان داشت که هند به خرید نفت از هر کشوری که توجیه اقتصادی داشته باشد ادامه می‌دهد.   این در حالی است که در روزهای گذشته «جان بولتون» مشاور امنیت ملی آمریکا، به خریداران نفت ونزوئلا هشدار داده بود که به خرید نفت از ... هند با وجود تحریم‌های آمریکا به خرید نفت از ونزوئلا ادامه می‌دهد

ادامه

اقتصادی, امریکا, امریکای لاتین, تحریم, جهان, خبر, هندوستان, ونزوئلا