افشاگری ویکی‌لیکس: ناتو و آمریکا از خطرات ورود اوکراین به ناتو آگاه بودند

وب‌سایت «ویکی‌لیکس» در گزارشی فاش کرد که مقام‌های آمریکایی و اروپایی مدت‌ها از خطر بالای درگیری ناشی از تمایل اوکراین برای پیوستن به ناتو آگاه بودند. به گزارش ایسنا، این رسانه افشاگر با استناد به مجموعه‌ای از اسناد به‌دست‌آمده توضیح داد که واشنگتن چگونه به دنبال راه‌هایی برای غلبه بر مخالفت برخی کشورها با این ... افشاگری ویکی‌لیکس: ناتو و آمریکا از خطرات ورود اوکراین به ناتو آگاه بودند

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اروپا, اورآسیا, اوکراین, جنگ نیابتی, جهان, روسیه, غرب, فرانسه, گزارش, ناتو, ویکی‌لیکس

مجری سابق فاکس نیوز، مانع پیوستن پمپئو به تیم ترامپ شد

روزنامه وال استریت ژورنال در مقاله‌ای به دلایل کنار گذاشته شدن وزیر پیشین خارجه آمریکا از تیم رئیس‌جمهور منتخب این کشور پرداخت. به گزارش ایلنا روزنامه وال استریت ژورنال در مقاله‌ای با عنوان «چگونه تاکر کارلسون امیدهای مایک پمپئو برای پیوستن به دولت ترامپ را از بین برد» به دلایل کنار گذاشته شدن «مایک پمیئو» ... مجری سابق فاکس نیوز، مانع پیوستن پمپئو به تیم ترامپ شد

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, جهان, گزارش, ویکی‌لیکس

مجمع پارلمانی شورای اروپا آسانژ را به عنوان یک زندانی سیاسی به رسمیت شناخت

مجمع پارلمانی شورای اروپا، جولیان آسانژ، بنیان‌گذار ویکی‌لیکس، را به عنوان زندانی سیاسی به رسمیت شناخت. ۸۸ نماینده به قطعنامه مربوطه رأی مثبت دادند، ۱۳ نفر مخالفت کردند و ۲۰ نفر دیگر رأی ممتنع دادند. در قطعنامه پایانی مجمع پارلمانی آمده است: «مجمع معتقد است که اتهامات ایالات متحده آمریکا علیه آسانژ بسیار سنگین و ... مجمع پارلمانی شورای اروپا آسانژ را به عنوان یک زندانی سیاسی به رسمیت شناخت

ادامه

آزادی, آمریکا, اروپا, اکوادور, انگلیس, جهان, حقوق بشر, خبر, ویکی‌لیکس

آسانژ: آزاد شدم چون به «جرم خبرنگاری» اقرار کردم!

بنیانگذار ویکی‌لیکس که اخیرا از زندان آزاد شده، گفت دلیل آزادی‌اش نه کارایی نظم جهانی، بلکه اعتراف به جرمی به نام «روزنامه‌نگاری» بوده است. به گزارش ایسنا، «جولیان آسانژ» بنیان‌گذار «ویکی‌لیکس» در نخستین اظهارات خود پس از آزادی از حبس طولانی‌مدت، گفت دلیل آزادی‌اش «اقرار به جرم روزنامه‌نگاری» بوده است. او در سخنرانی خود در ... آسانژ: آزاد شدم چون به «جرم خبرنگاری» اقرار کردم!

ادامه

آزادی, آمریکا, اروپا, استرالیا, افغانستان, انگلیس, تحلیل, جهان, حقوق بشر, روزنامه نگاران, عراق, فرانسه, ویکی‌لیکس

جولیان آسانژ پس از ۱۴ سال از زندان آزاد شد و بریتانیا را به مقصد استرالیا ترک کرد + فیلم

ویکی لیکس در بیانیه ای که در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) منتشر کرده، نوشت که آسانژ دیروز دوشنبه زندان بلمارش در انگلیس را ترک و بعد از ظهر همان روز با قرار وثیقه از سوی دادگاه عالی بریتانیا سوار هواپیما شد. او قرار است روز چهارشنبه در جلسه دادگاهی که در جزیره سایپان استرالیا ... جولیان آسانژ پس از ۱۴ سال از زندان آزاد شد و بریتانیا را به مقصد استرالیا ترک کرد + فیلم

ادامه

آزادی, آمریکا, استرالیا, انگلیس, جهان, حقوق بشر, خبر, عراق, فیلم, ویکی‌لیکس

ویکی‌لیکس؛ آمریکا از وزارت دفاع و کشور عراق جاسوسی می‌کرد

نشت اطلاعات جدید توسط ویکی‌لیکس نشان می دهد آژانس امنیت ملی آمریکا (NSA) توانسته است تعدادی از شبکه های مجازی با پتانسیل بالا ازجمله شبکه رسانه ای مربوط به شبکه الجزیره، وزارت دفاع و وزارت کشور عراق و نیز دو شبکه رزرو بلیت هواپیما در روسیه و ایران را رمزگشایی کند.

 

روزنامه ‘اینترسپت’ آمریکا در گزارشی که در رسانه های عراق بازتاب یافت نوشت: شبکه های خصوصی مجازی معروف به vpn یک اتصال رمزگذاری شده است و کاربران را قادر به اتصال به شبکه خصوصی از طریق اینترنت می کند؛ همانند اینترنت شرکتی که اجازه می دهد کارکنان به خدمات داخلی دسترسی یابند مثل سرورهای اشتراک فایل و یا سایت های خصوصی بدون نیاز به وجود آنها در دفتر.

 

این روزنامه افزود: آژانس امنیت ملی آمریکا از این شبکه های خصوصی که متعلق به شرکت های بزرگ و موسسه های دولتی در چندین کشور می شود، سوء استفاده و آن ها را رمزگشایی کرده تا از اطلاعات آنها جاسوسی کند. از جمله سندی که مربوط به سال ۲۰۰۶ است و نشان می دهد این آژانس از ارتباطات شبکه تلویزیونی الجزیره قطر جاسوسی کرده است.

 

این روزنامه در ادامه نوشت: آژانس امنیت ملی آمریکا از شبکه های vpn مربوط به وزارت های دفاع و کشور عراق نیز جاسوسی کرده است. همچنین یکی از کارکنان آژانس امنیت ملی آمریکا گفت که این جاسوسی همزمان با نفوذ به شبکه های عراقی انجام شده است.

 

به ادعای این گزارش، طبق اسناد و مدارک، آژانس امنیت ملی آمریکا همچنین از شبکه های داخلی شرکت ایرانی رزرو بلیت هواپیما ‘بارجویان سابیر’ و شرکت روسی رزرو بلیت هواپیما ‘ایروفلوت’ و ‘گالیلو’ جاسوسی کرده است.

ایرنا

احتمال اخراج «جولیان آسانژ» از سفارت اکوادور در لندن

به گزارش اسپوتنیک، «خوزه والنسیا» وزیر امور خارجه اکوادور امروز پنجشنبه، درباره احتمال اخراج «جولیان آسانژ» بنیان گذار سایت افشاگر «ویکی‌لیکس» از سفارت این کشور هشدار داد.

ادامه

امریکای لاتین, انگلستان, جهان, حقوق بشر, خبر, ویکی‌لیکس

وکیل آسانژ: سکوت مقام‌های اکوادور در رابطه با آینده آسانژ، نگران‌کننده است

تیم حقوقی، جولیان آسانژ موسس سایت افشاگر ویکی‌لیکس که در سفارت اکوادور پناه گرفته است، نگران سکوت مقام‌های اکوادوری درباره آینده او هستند.

ادامه

امریکا, انگلستان, جهان, حقوق بشر, خبر, روزنامه نگاران, ویکی‌لیکس

راشاتودی؛ اکوادور، آسانژ را به دولت انگلیس تحویل می‌دهد

مارگاریتا سیمونیان، سردبیر شبکه خبری راشاتودی در توئیتی نوشت: منابع مطلع به من گفته‌اند که جولیان آسانژ، موسس وبسایت افشاگر ویکی لیکس قرار است در هفته‌ها یا روزهای آتی به دولت لندن تحویل داده شود.

ادامه

امریکا, انگلستان, جهان, حقوق بشر, خبر, ویکی‌لیکس

تایمز فاش کرد؛ اکوادور به‌دنبال لغو پناهندگی و استرداد «آسانژ» به‌آمریکا است

به گزارش تایمز، اکوادور حدود ۶ سال پس از پناهندگی سیاسی «جولیان آسانژ» بنیانگذار سایت افشاگر ویکی لیکس و اقامت وی در ساختمان سفارت این کشور در انگلیس بر آن است تا با لغو مصونیت کنونی وی زمینه لازم برای استرداد این فرد به آمریکا را فراهم آورد.

ادامه

امریکا, انگلستان, جهان, حقوق بشر, خبر, سوئد, ویکی‌لیکس