تظاهرات گسترده بلژیکی‌ها در حمایت از غزه

ده‌ها هزار نفر از شهروندان بلژیک با برگزاری تظاهرات در پایتخت این کشور بر حمایت خود از مردم غزه تاکید کردند. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، ده‌ها هزار نفر از شهروندان بلژیکی با برگزاری تظاهراتی در بروکسل بر حمایت خود از غزه تاکید کرده و خواستار تحریم اسرائیل شدند. بر اساس این ... تظاهرات گسترده بلژیکی‌ها در حمایت از غزه

ادامه

اسراییل, بلژیک, جهان, خاورمیانه, خبر, غرب اروپا, فلسطین, نسل‌کشی, همبستگی

هرج‌ومرج در پایتخت انگلیس؛ اعتصاب مترو لندن شبکه حمل‌ونقل را فلج کرد

اعتصاب گسترده کارکنان مترو لندن بیشتر خطوط زیرزمینی این شهر را از کار انداخته و با سرگردانی میلیون‌ها مسافر، ازدحام در خیابان‌ها و توقف فعالیت‌های روزمره، بحرانی کم‌سابقه در سیستم حمل‌ونقل عمومی پایتخت انگلیس رقم زده است. به‌گزارش ایرنا، این اعتصاب به فراخوان بزرگترین اتحادیه کارکنان ریلی انگلیس (آرام‌تی) و با مشارکت هزاران راننده، کارمند ... هرج‌ومرج در پایتخت انگلیس؛ اعتصاب مترو لندن شبکه حمل‌ونقل را فلج کرد

ادامه

انگلیس, بازنشستگی, جهان, حقوق بشر, خبر, دستمزد, طبقه کارگر, غرب اروپا, مبارزه طبقاتی, معیشت

سقوط دولت فرانسه؛ نمایندگان پارلمان نخست‌وزیر را برکنار کردند

همان‌طور که انتظار می‌رفت، مجلس ملی فرانسه به دولت «فرانسوا بارو» رای اعتماد نداد و او را برکنار کرد تا «امانوئل مکرون» رئیس جمهور این کشور وارد یک بحران سیاسی عمیق با تبعات گسترده شود. به گزارش ایرنا از پولیتیکو، در پی مخالفت گسترده با برنامه‌های بودجه‌ای دولت فرانسوا بارو، نخست‌وزیر فرانسه، از مجلس ملی ... سقوط دولت فرانسه؛ نمایندگان پارلمان نخست‌وزیر را برکنار کردند

ادامه

آمریکا, اقتصادی, جهان, چین, خبر, روسیه, سیاسی, غرب اروپا, فرانسه

استقرار هر نیروی خارجی در اوکراین هدف مشروع برای روسیه است

رئیس جمهور روسیه در واکنش به تعهد کشور‌های اروپایی برای استقرار نیرو در اوکراین تاکید کرد هر نیروی خارجی در این منطقه هدف مشروع برای ارتش روسیه است. باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از تاس: ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، روز جمعه اعلام کرد که هرگونه نیروی نظامی غربی که در اوکراین مستقر شود، هدف مشروع ... استقرار هر نیروی خارجی در اوکراین هدف مشروع برای روسیه است

ادامه

اروپا, اوکراین, جنگ نیابتی, جهان, چین, خبر, روسیه, شرق اروپا, صلح, غرب اروپا, فرانسه, ناتو

مجارستان: بسیاری از اعضای اروپا پنهانی نفت روسیه را می‌خرند

وزیر امور خارجه مجارستان، اتحادیه اروپا را به «ریاکاری» در مورد نفت روسیه متهم کرد. باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از آر تی؛ پیتر سیجیارتو، وزیر امور خارجه مجارستان، اتحادیه اروپا را به «ریاکاری» در مورد نفت روسیه متهم کرده و گفته است بسیاری از اعضا مجارستان را به دلیل وارداتش مورد انتقاد قرار میدهند، ... مجارستان: بسیاری از اعضای اروپا پنهانی نفت روسیه را می‌خرند

ادامه

آسیا, اتحادیه اروپا, اروپای مرکزی, اسلواکی, اوکراین, تحریم, جهان, روسیه, غرب اروپا, گزارش, مجارستان

وزیر کشور انگلیس برکنار شد/ دیوید کامرون وزیر خارجه این کشور شد

در پی اظهارات جنجالی وزیر کشور انگلیس در انتقاد از تظاهرات‌های بریتانیا در حمایت از فلسطینیان، نخست‌وزیر انگلستان مجبور شد تحت فشارهای داخلی، وزیر امور داخلی این کشور را برکنار کند.

به گزارش خبرگزاری فارس، رسانه‌های انگلیسی گزارش کردند که «ریشی سوناک» نخست‌وزیر بریتانیا، «سوئلا بریورمن» وزیر کشور جنجالی انگلیس را برکنار کرد.

یکی از مقام‌های دفتر نخست‌وزیری انگلیس اعلام کرد که سوناک از بریورمن خواسته تا دولت را ترک کند و وزیر کشور انگلیس نیز امروز (دوشنبه) دستور نخست‌وزیر بریتانیا را که ظاهراً بخشی از تغییر گسترده کابینه است، پذیرفت.

شبکه «یورونیوز» اخیراً در گزارشی به جنجال‌هایی که با اظهارات وزیر کشور بریتانیا به راه افتاده بود، اشاره کردو نوشت که بریورمن که مسئولیت پلیس و امنیت ملی انگلیس را برعهده دارد، سابقه‌ای طولانی در اظهارات بحث‌برانگیز و جنجالی دارد که موجب شده همین مسئله او را از دیگر وزرای میانه‌رو بریتانیا متمایز کند.

روز شنبه (۱۱ نوامبر، ۲۰ آبان ماه)، تظاهرات‌های گسترده‌ای در سراسر انگلیس در اعتراض به حملات اسرائیل به فلسطینیان غزه به صورت آرام و صلح‌آمیز برگزار شد و پس از آن طبق گزارش یورونیوز، وزیر کشور برکنار شده بریتانیا با طرح این ادعا که شرکت کنندگان در این تجمعات خواهان نابودی اسرائیل هستند، تظاهرات حامیان فلسطین را «راهپیمایی‌های نفرت» خوانده و علی‌رغم صلح‌آمیز و بدون خشونت برگزار شدن این راهپیمایی‌ها، شرکت کنندگان در آن را «اوباش» توصیف کرد.

روزنامه فایننشال‌تایمز امروز در خصوص برکناری بریورمن نوشت، سوناک پس از آن بریورمن را اخراج کرد که با انتقاد از نحوه برخورد پلیس لندن با معترضان حامی فلسطین در روزهای اخیرف موجب برانگیخته شدن خشم عمومی گسترده‌ای شده بود.

رسانه‌های انگلیسی روز شنبه هفته جاری گزارش کردند که بیش از یکصد هزار نفر در پایتخت انگلیس در حمایت از فلسطینیان راهپیمایی کردند و خواستار آتش‌بس و توقف کشتار زنان و کودکان فلسطینی شدند.

گزارش‌ رسانه‌های غربی نشان می‌دهد که وزیر کشور انگلیس بارها معترضان به حملات تل‌آویو به فلسطینیان را مورد انتقاد قرار داده، اوایل هفته، نحوه برخورد آرام پلیس با حامیان فلسطین را به چالش کشیده بود.

طبق گزارش فایننشال‌تایمزف سوناک همچنین از اظهارات بریورمن درباره افراد بی‌خانمان انگلیس نیز ناخشنود بود زیرا وی اخیراً در شبکه اجتماعی «ایکس» نوشته بود که بی‌خانمان‌هایی که در چادرها به سرمی‌برند، این سبک زندگی را برگزیده‌اند.

اخراج بریورمن درست ۱۳ ماه پس از آن صورت گرفته است که او مجبور شد در دوران نخست‌وزیری «لیز تراس» از سمت وزیر کشوری به دلیل نقض قوانین امنیتی در پی استفاده از ایمیل شخصی برای ارسال اطلاعات مربوط به تجارت دولتی استعفا کند.

سخنگوی دفتر نخست‌وزیری بریتانیا به دنبال جنجال‌هایی که در خصوص اظهارات وزیر کشور انگلیس مطرح شده بود، گفت که تحقیقات در این زمینه ادامه دارد.

گزارش‌ها نشان می‌دهد که بریورمن برای اظهارات جنجالی خود که تحت عنوان مقاله‌ای در روزنامه «تایمز» انگلیس مطرح شده بود، عذرخواهی نکرده بود و بر اساس آئین نامه تنظیم شده در دولت بریتانیا، وزرای انگلیس می‌بایست قبل از هرگونه اظهارنظری از دفتر نخست‌وزیری تأییدیه دریافت کنند.

دیوید کامرون وزیر خارجه انگلیس شد

دفتر نخست‌وزیری انگلیس اعلام کرد «دیوید کامرون» نخست‌وزیر پیشین این کشور به عنوان وزیر امور خارجه منصوب شده است.

در حالی که تغییرات کابینه «ریشی سوناک» نخست‌وزیر انگلیس در جریان است، روزنامه انگلیسی «تلگراف» به نقل از «داونینگ استریت» خبر داد «دیوید کامرون» نخست‌وزیر پیشین این کشور وزیر امور خارجه شد و جای «جیمز کلورلی» را گرفت.

به نوشته رویترز، کامرون ۵۷ ساله پس از کناره‌گیری در سال ۲۰۱۶ بعد از آن که نتوانست بریتانیا را در اتحادیه اروپا نگه دارد، به خط مقدم سیاسی بازگشته است. او از سال ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۶ نخست‌وزیر بریتانیا بود. کامرون پس از همه‌پرسی برگزیت زمانی که بریتانیا به خروج از اتحادیه اروپا رای داد، از سمت نخست‌وزیری استعفا کرد. 

تلگراف در خصوص بازگشت غیرمنتظره کامرون به سیاست در انگلیس پس از بیش از هفت سال نوشته اهمیت تاریخی بازگشت وی به کابینه را نباید دستکم گرفت و این دومین بار بعد از جنگ جهانی دوم است که یک نخست‌وزیر پیشین به کابینه بازگشته است. 

پیش‌تر رسانه‌های انگلیسی گزارش کردند در بخشی از تغییرات کابینه، نخست‌وزیر بریتانیا «سوئلا بریورمن» وزیر کشور جنجالی را برکنار کرد. تلگراف خبر داده جیمز کلورلی (که تا امروز وزیر خارجه انگلیس بود) جایگزین بریورمن و عهده‌دار سمت ریاست وزارت کشور انگلیس شده است. 

دفتر اطلاع رسانی دولت در غزه اعلام کرد که شمار شهدا تاکنون به ۱۱۱۸۰ نفر رسیده است که از این تعداد ۴۶۰۹ نفر کودک و و ۳۱۰۰ نفر نیز زن هستند. بر اساس این گزارش، فعالیت ۲۲ بیمارستان و ۴۹ مرکز درمانی غزه متوقف شده است و جنگنده‌های اسرائیل بخش مراقبت‌های ویژه، ساختمان عمل جراحی و بخش زایمان بیمارستان الشفاء را بمباران کرده‌اند.

با افزایش شمار تلفات غیرنظامیان در غزه که بیشتر زنان و کودکان هستند، تظاهرات‌های گسترده‌ای در سراسر جهان در حمایت از فلسطینیان برگزار شده که خواستار آتش‌بس و توقف کشتار زنان و کودکان شده‌اند.

بی‌خانمانی در آلمان در یک سال ۵۰ درصد افزایش یافته است

افزایش اجاره‌بها، کمبود مسکن اجتماعی و افزایش هزینه‌های زندگی به افزایش بیش از ۵۰ درصدی بی‌خانمانی آلمان در ۱۲ ماه گذشته منجر شده است. روزنامه تایمز با استناد به داده‌های تازه منتشر شده از سوی انجمن فدرال برای کمک به بی‌خانمان‌ها (Bag W) گزارش داد که افزایش اجاره‌بها، کمبود مسکن اجتماعی و افزایش هزینه‌های زندگی، ... بی‌خانمانی در آلمان در یک سال ۵۰ درصد افزایش یافته است

ادامه

آلمان, اتحادیه اروپا, اجتماعی, اوکراین, پناهجویی, جهان, حقوق بشر, خبر, غرب, غرب اروپا, فقر

نشست شورای امنیت سازمان ملل درباره انفجار خطوط گاز «نورد استریم»

اعضای شورای امنیت سازمان ملل به درخواست روسیه امروز چهارشنبه برای بررسی انفجار مشکوک خطوط گاز «نورد استریم» نشست غیرعلنی برگزار می‌کند. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تاس، نماینده برزیل در سازمان ملل اعلام کرد که شورای امنیت سازمان ملل امروز چهارشنبه برای بررسی انفجار خط لوله گاز نورد استریم، نشست غیرعنلی برگزار ... نشست شورای امنیت سازمان ملل درباره انفجار خطوط گاز «نورد استریم»

ادامه

آمریکا, اروپا, اقتصادی, انگلیس, برزیل, تروریسم, دانمارک, روسیه, سازمان ملل, سوئد, شرق اروپا, گزارش

ایرلند خواستار تحقیقات مستقل درباره جنایات جنگی در غزه شد

رئیس جمهور ایرلند در واکنش به جنایات وحشیانه اسرائیل علیه مردم مظلوم فلسطین، خواستار تحقیقات مستقل بین‌المللی درباره جنایات جنگی در غزه شد. به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ «مایکل دی هیگینز» رئیس جمهور ایرلند در بیانیه‌ای که یک نسخه آن در تارنمای دولت ایرلند منتشر شد گفت که تلفات هولناک مداوم در غزه به همه مربوط ... ایرلند خواستار تحقیقات مستقل درباره جنایات جنگی در غزه شد

ادامه

اروپا, اسراییل, ایرلند, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر, غرب اروپا, فلسطین

۳۹ صهیونیست فرانسوی در طوفان الاقصی کشته و ۹ نفر ناپدید شدند

وزارت امور خارجه فرانسه در بیانیه‌ای اعلام کرد که ۳۹ اسرائیلی تبعه این کشور در جریان عملیات طوفان الاقصی کشته و ۹ نفر هم ناپدید شده‌اند. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری آناتولی، پاریس امروز شنبه اعلام کرد که تعداد قربانیان اسراییلی این کشور در جریان عملیات طوفان الاقصی به ۳۹ کشته افزایش ... ۳۹ صهیونیست فرانسوی در طوفان الاقصی کشته و ۹ نفر ناپدید شدند

ادامه

جهان, خاورمیانه, خبر, صهیونیسم, غرب اروپا, فرانسه, فلسطین