به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، وزارت دفاع روسیه امروز چهارشنبه در بیانیه ای اعلام کرد: ۴ فروند جنگنده روسیه مواضع تروریست های جبهه النصره در حومه استان ادلب واقع در سوریه را مورد هدف قرار دادند.
به گزارش ایرنا، ژنرال «ایگور کوناشنکوف» (Igor Konashenkov) سخنگوی وزارت دفاع روسیه در این خصوص اعلام کرد: دو فروند جنگنده سوخو- ۳۴ این کشور یک مرکزمونتاژ پهپادهای نظامی متعلق به تروریست های جبهه النصره به همراه انباری مملو از مهمات و مواد منفجره مورد نیاز برای پهپادها را هدف قرار دادند.
ژنرال «ایگور کوناشنکوف» در این خصوص افزود: تمام اهداف مورد حمله مرتبط با گروهک های تروریستی بوده و نقاط منهدم شده از مناطق مسکونی دور بوده اند.
وی تصریح کرد: همچنین دو فروند جنگنده سوخو- ۳۵ روسیه انبارهای مهمات با دقت بالا و یک انبار سیستم های موشکی دوش پرتاب این گروهک را منهدم کردند.
به گزارش مهر، نماینده وزارت دفاع روسیه تاکید کرد که تمام حملات دیشب روسیه به طور خاص بر روی اهداف تایید شده توسط نیروهای امنیتی در خصوص گروه های تروریستی اعمال شد.
وی خاطرنشان کرد که لحظاتی پیش از حمله، دو پهپاد تروریستی به پایگاه هوایی روسیه در حمیمیم نزدیک شدند اما پیش از هر اقدامی از میان رفتند تا تعداد پهپادهای نابود شده تروریست ها در یک ماه گذشته در این منطقه به ۴۷ فروند برسد.