سی ان ان: اسرائیل برای حمله به تاسیاست هسته‌ای ایران آماده می‌شود

سی ان ان به نقل از منابع آگاه مدعی شد که اسرائیل برای حمله به تاسیاست هسته‌ای ایران آماده می‌شود. به گزارش ایلنا، سی‌ان‌ان شامگاه گذشته سه‌شنبه، به نقل از منابع آگاه آمریکایی ادعا کرد که اطلاعات جدید به دست آمده توسط ایالات متحده نشان می‌دهد اسرائیل در حال آماده شدن برای حمله به تأسیسات ... سی ان ان: اسرائیل برای حمله به تاسیاست هسته‌ای ایران آماده می‌شود

ادامه

آمریکا, اسراییل, ایران, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر

آکسیوس: آمریکا اولین پیشنهاد رسمی هسته‌ای خود را به ایران ارائه کرد

ایالات متحده اولین پیشنهاد رسمی مکتوب خود را برای توافق هسته‌ای به ایران برای نخستین بار از آغاز مذاکرات ارائه داده است. باشگاه خبرنگاران به نقل از آکسیوس؛ بر اساس گزارشی از وب‌سایت آکسیوس Axios در روز پنج‌شنبه، ایالات متحده اولین پیشنهاد رسمی مکتوب خود را برای توافق هسته‌ای به ایران ارائه داده است؛ این ... آکسیوس: آمریکا اولین پیشنهاد رسمی هسته‌ای خود را به ایران ارائه کرد

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, ایران, جهان, خاورمیانه, خبر, عمان, قطر, مذاکرات هسته‌ای

آمریکا: در مذاکرات با ایران، تمرکزمان بر جلوگیری از دستیابی این کشور به سلاح هسته‌ای است

پس از ورود رئیس جمهور آمریکا به ریاض، وزارت خارجه این کشور از تعمیق همکاری‌های امنیتی، فناورانه و دیپلماتیک با عربستان خبر داد و در عین حال اعلام کرد که مذاکرات با ایران تنها با هدف جلوگیری از دستیابی تهران به سلاح هسته‌ای دنبال می‌شود. به گزارش ایسنا، وزارت امور خارجه آمریکا اعلام کرد که ... آمریکا: در مذاکرات با ایران، تمرکزمان بر جلوگیری از دستیابی این کشور به سلاح هسته‌ای است

ادامه

آمریکا, امنیتی, اوکراین, ایران, جهان, خاورمیانه, عربستان سعودی, گزارش, مذاکرات هسته‌ای

مقام ارشد آمریکایی: نتایج مذاکرات با ایران دلگرم‌کننده بود

خبرنگار آکسیوس به نقل از یک مقام ارشد آمریکایی اعلام کرد: توافق شد تا مذاکرات برای ادامه کار روی عناصر فنی ادامه یابد؛ از نتیجه مذاکرات دلگرم شده و مشتاقانه منتظر جلسه بعدی هستیم. به گزارش خبرگزاری مهر، «باراک راوید» خبرنگار آکسیوس امروز یکشنبه در خصوص چهارمین دور مذاکرات غیرمستقیم میان مقامات آمریکایی و ایرانی ... مقام ارشد آمریکایی: نتایج مذاکرات با ایران دلگرم‌کننده بود

ادامه

آمریکا, ایران, جهان, خبر, عمان, مذاکرات هسته‌ای

سی‌ان‌ان: ویتکاف بدون تیم فنی به مذاکره با ایران می‌رود

شبکه آمریکایی مدعی است مذاکرات روز یکشنبه در عمان فقط در سطح مقامات ارشد برگزار می‌شود و تیم فنی، مذاکره‌کننده ارشد این کشور را همراهی نمی‌کند. به گزارش ایسنا، در شرایطی که قرار است دور چهارم گفت‌وگوهای غیرمستقیم واشنگتن – تهران فردا در مسقط برگزار شود، «استیو ویتکاف» نماینده ویژه آمریکا هشدار داد که اگر ... سی‌ان‌ان: ویتکاف بدون تیم فنی به مذاکره با ایران می‌رود

ادامه

آمریکا, اوکراین, ایران, تحریم, جهان, خاورمیانه, خبر, روسیه, عمان, مذاکرات هسته‌ای

وزارت خارجه آمریکا: سیاست فشار حداکثری ضد ایران شکست خورده است

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا با ابراز امیدواری از راه حل دیپلماتیک در تعامل با ایران، گفت: معتقدیم کارزار فشار حداکثری شکست خورده است.

 

به گزارش ایرنا، تارنمای نیوزویک روز جمعه در گزارشی با عنوان « بایدن با کاهش نقش آمریکا در جنگ یمن، چشم انداز دیپلماسی با ایران را افزایش می دهد» پاسخ ند پرایس سخنگوی وزارت خارجه آمریکا را هم منتشر کرده است.

 

وی با تکرار موضع همیشگی خود مبنی بر اینکه گام نخست را تهران باید بردارد، افزوده است: اگر ایران با رعایت دقیق تعهدات خود در چارچوب برجام بازگشت، ایالات متحده نیز چنین کاری را انجام می‌دهد تا توافقی طولانی‌تر و محکم‌تر انجام دهد که سایر زمینه‌های نگرانی را نیز برطرف کند.

 

سخنگوی وزارت خارجه با ابراز امیدواری برای راه حل دیپلماتیک، از رویکرد دولت ترامپ در قبال ایران انتقاد کرده و ادامه داده است: ما معتقدیم که کارزار فشار حداکثری شکست خورده است، زیرا ایران هم برنامه هسته‌ای خود را سرعت بخشیده و هم فعالیت‌های منطقه‌ای خود را تشدید کرده است.

 

پرایس تصریح کرده است: رئیس جمهوری و وزیر خارجه آمریکا مصمم هستند که دیپلماسی را به عنوان ابزاری موثرتر برای دستیابی به اهداف ما از سر بگیرند. در مورد جزئیات چگونگی دستیابی به این هدف، ما قصد داریم از نزدیک با کنگره، متحدان و شرکای خود رایزنی کنیم.

 

دولت ترامپ از اردیبهشت ماه ۱۳۹۷ در اقدامی یکجانبه به منظور تحت فشار قراردادن جمهوری اسلامی ایران و وادارکردن آن به پذیرش ۱۲ شرط که به معنای تسلیم شدن بود، از توافق هسته‌ای ۱۳۹۴ موسوم به برجام خارج شد.

 

این دولت با اعلام سیاست موسوم به فشار حداکثری، شدیدترین تروریسم اقتصادی را حتی در بحبوحه همه‌گیری کرونا بر مردم ایران اعمال کرد تا شاید بتواند به اهداف خود دست یابد.

 

حال پس از سه سال و نیم از این سیاست، دولت جدید آمریکا شکست آن را اعلام کرده است هرچند هنوز اقدام مشخص و موثری برای بازگرداندن این سیاست و بازگشت به مسیر دیپلماسی انجام نداده است.

 

مسیری که بر اساس نظر صریح همه مقامات عالی جمهوری اسلامی، تنها با لغو کامل و عملی تحریم‌ها پیمودنی است.

 

موضوع ایران را با سرعت دنبال می‌کنیم

 

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا همچنین در نشست خبری روز جمعه خود به این سوال پاسخ داد که ۱۰ روز دیگر تا توقف اجرای پروتکل الحاقی و کاهش بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی باقی است، بسیاری از کارشناسان و دیپلمات‌ها معتقدند که دولت بایدن باید پیش از این موعد با ایران تعامل کند تا پیش توافق‌هایی را به دست آورد، آیا دولت چنین قصدی دارد؟

 

پرایس گفت: قصد دولت همان چیزی است که بارها تکرار کرده‌ایم و آن این است که به طور مداوم لازم است همکاری نزدیکی با متحدان، شرکا و اعضای کنگره داشته باشیم تا اطمینان یابیم که وقتی آماده گام بعدی هستیم، کاری انجام دهیم که از موضع قوی باشد.

 

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا اظهار کرد: این چیزی است که با متحدان و شرکایمان با همدیگر انجام می‌دهیم. بنابراین ما به هیچ مهلت پایانی نگاه نمی‌کنیم. ما به زمانی نگاه می‌کنیم که ما و متحدان و شرکایمان را در بهترین موقعیت برای مواجهه با این مشکل قرار دهد.

 

پرایس ادامه داد: بار دیگر می‌گویم این مشکلی است که ما آن را به صورت اضطراری دنبال می‌کنیم.ناظران نباید دچار اشتباه شوند که فقدان تعامل مستقیم به معنای فوری نبودن مساله نیست. ما با چابکی با رایزنی در سراسر جهان و اعضای کنگره در حال فعالیت هستیم چرا که مشکل ناشی از برنامه هسته‌ای ایران را تشخیص می‌دهیم.

 

وی اضافه کرد: همانگونه که می‌دانید ایران در سال‌های اخیر گام‌هایی برداشته است که از توافق هسته‌ای ۱۳۹۴ دور شده است. رئیس جمهوری در هر موقعیتی موضع خود را مطرح کرده است که اگر پایبندی کامل ایران به توافق هسته‌ای را ببینیم، آمریکا هم اقدام مشابه انجام خواهد داد.

 

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا یادآور شد: ما به دنبال تقویت و تطویل چشم‌انداز توافق هستیم و از آن به عنوان سکویی برای مذاکره درباره توافق‌های بعدی استفاده می‌کنیم تا دیگر زمینه‌های نگرانی شامل برنامه موشک بالستیک ایران مورد توجه قرار گیرد.

 

پرایس اظهار کرد: یقینا ما هنوز راه درازی در پیش داریم اما ما به سرعت حرکت می‌کنیم و بسیار راهبردی عمل می‌کنیم تا بتوانیم از موثر و موفق بودن رویکردمان اطمینان یابیم.

روسیه تولید اورانیوم فلزی توسط ایران را غیرمسئولانه خواند

سرگئی ریابکوف، معاون وزیر امور خارجۀ روسیه، در واکنش به تولید اورانیوم فلزی از سوی تهران، حکومت اسلامی ایران را به خویشتنداری فراخواند و تصمیم تهران را مسئولانه ندانست.  

ادامه

آژانس بین‌المللی انرژی اتمی, امریکا, ایران, تحریم, جهان, خاورمیانه, خبر, مذاکرات اتمی

نامه ۱۲۰ نماینده جمهوری‌خواه به بایدن: به برجام بازنگرد

به گزارش رسانه‌های آمریکایی، ۱۲۰ عضو جمهوری‌خواه مجلس نمایندگان آمریکا در نامه‌ای خطاب به رئیس‌جمهور این کشور مدعی شدند بسیار مهم است که اجازه ندهید تاریخ خود را با توافق «بسیار ناقص» ایران تکرار کند.

ادامه

امریکا, امریکای شمالی, ایران, خاورمیانه, خبر, مذاکرات اتمی

نهادهای حامی برنامه موشکی ایران تحریم می‌شوند

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا برجام را سکویی برای کسب توافقهای بعدی خواند و به صراحت گفت که واشنگتن نهادهایی را که از برنامه موشکی ایران حمایت می کنند، تحریم خواهد کرد.  

ادامه

امریکا, امریکای شمالی, ایران, تحریم, جهان, خاورمیانه, سازمان ملل, کره شمالی, مذاکرات اتمی, مصاحبه و گفتگو