جنگ علیه ایران نخستین جنگ با بهره گرفتن از «هوش مصنوعی» توسط امپریالیسم آمریکا

“وزارت جنگ” ایالات متحده در نشستی خبری در ۴ مارس/ ۱۳ اسفندماه ۱۴۰۴ به مجموعه‌ای از هدف‌هایش در طول صد ساعتِ نخستِ جنگ ایالات متحده و اسرائیل علیه ایران اشاره می‌کند. استفاده از “هوش مصنوعی” این امکان را به ارتش متخاصم داد تا هدف‌هایی بسیار بیش‌تر نسبت به آنچه برنامه‌ریزی انسانی به‌تنهایی می‌توانست فراهم کند ... جنگ علیه ایران نخستین جنگ با بهره گرفتن از «هوش مصنوعی» توسط امپریالیسم آمریکا

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, الیگارشی, ایران, تحلیل, جهان, چین, حزب کمونیست, حقوق بشر, سازمان ملل, عراق, هوش مصنوعی

جارد کوشنر و پرونده فسادی که علنی نشد 

رسانه های آمریکایی در حالی با صدها مقاله حضور داماد دونالد ترامپ در مذاکرات با ایران را پوشش می دهند که اشاره ای به پرونده فساد مالی وی در روابط تجاری اش با عربستان نمی کنند. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المیادین، انتقادات از جارد کوشنر داماد دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا که ... جارد کوشنر و پرونده فسادی که علنی نشد 

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, ایران, جهان, خاورمیانه, خبر, عربستان سعودی, فساد

هشدار محافل نظامی: بازسازی ذخایر تسلیحاتی استفاده شده می‌تواند سال‌ها طول بکشد

مجله آمریکایی مجله The American Conservative به پیامدهای جنگ افروزی واشنگتن علیه ایران بر عرصه‌های نظامی و اقتصادی این کشور اشاره کرد. به گزارش مهر به نقل از نووستی، جنگ آمریکا علیه ایران به مثابه نقطه عطف اساسی در تاریخ آمریکا به شمار می‌رود و ممکن است پایان دوران هژمونی تک‌قطبی آمریکا بر نظام بین‌الملل ... هشدار محافل نظامی: بازسازی ذخایر تسلیحاتی استفاده شده می‌تواند سال‌ها طول بکشد

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقتصادی, ایران, تحلیل, جهان, خاورمیانه

اعتراض کهنه‌سربازان آمریکایی به جنگ با لاله قرمز به بازداشت ده‌ها معترض انجامید

ده‌ها کهنه‌سرباز آمریکایی پس از تجمع اعتراضی در ساختمان کنگره آمریکا توسط پلیس بازداشت شدند. این تجمع در اعتراض به جنگ علیه ایران و سیاست‌های «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا برگزار شد. طبق گزارش ایسنا؛ معترضان که این اقدام را در قالب ائتلافی از گروه‌های کهنه‌سربازان سازماندهی کرده بودند، در مرکز ساختمان تجمع کرده و با ... اعتراض کهنه‌سربازان آمریکایی به جنگ با لاله قرمز به بازداشت ده‌ها معترض انجامید

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, ایران, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر, ضد جنگ, عراق

وال‌استریت‌ژورنال: ترامپ از ترس تلفات نظامی، طرح تصرف خارک را کنار گذاشت

گزارش وال‌استریت‌ژورنال از شکاف میان مواضع علنی و تصمیمات پشت‌پرده واشنگتن پرده برمی‌دارد؛ جایی که نگرانی از تلفات احتمالی نیروهای آمریکایی در رویارویی با ایران، به عقب‌نشینی از برخی طرح‌های پرریسک از جمله سناریوی مرتبط با جزیره خارک منجر شده است. به گزارش ایلنا، روزنامه آمریکایی وال‌استریت‌ژورنال در گزارشی به تفاوت میان اظهارات علنی دولت ... وال‌استریت‌ژورنال: ترامپ از ترس تلفات نظامی، طرح تصرف خارک را کنار گذاشت

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, امنیت ملی, انرژی, ایران, پاکستان, تجاوز نظامی, تنگه هرمز, خاورمیانه, سیاسی, گزارش

واکنش کاربران آمریکایی به«ویروس چینی» خواندن کرونا از سوی ترامپ

ادعای رئیس جمهور آمریکا در خصوص چینی دانستن ویروس کرونا با موجی از انتقادات در توئیتر مواجه شده است.

 

به گزارش خبرآنلاین، خبرنگاری در جریان نشست خبری در زمینه شیوع کرونا از دونالد ترامپ، رییس جمهور آمریکا درباره انتقاداتی که درباره استفاده از عبارت “ویروس چینی” برای توصیف کروناویروس دریافت کرده، سوال کرد.

 

ترامپ در پاسخ به این سوال گفت: چین اطلاعاتی را منتشر می‌کند که نادرست است و می گوید که ارتش ما این ویروس را در آن جا گسترش داده است.

 

ترامپ همچنین گفته است که استفاده از عبارت “ویروس چینی” لکه ننگی برای چین ایجاد نمی‌کند.

 

این سخنان ترامپ بار دیگر موجی از انتقادها را در شبکه‌های اجتماعی به دنبال داشت و اکثرا به توییت‌های او در نهم مارس اشاره داشتند که رسانه‌های جعلی و شرکای آنها در حزب دموکرات را به دامن زدن به شایعات درباره کرونا ویروس متهم کرده بود.

 

پس از آنکه ترامپ این ویروس را چینی نامید، کاربر اینترنتی آمریکایی نوشت ” خود تو ویروس آمریکا هستی”. دوشنبه ۲۶ اسفند(۱۶ مارس)، بورس آمریکا شاهد سومین روز توقف ۱۵دقیقه ای معاملات، ظرف دو هفته گذشته بود. به دنبال آن، ترامپ در توییتر نوشت، آمریکا با قدرت از صنایع که تحت تأثیر این موضوع قرار گرفته‎اند حمایت می‎کند به ویژه صنایع هواپیمایی و دیگر صنایع تحت تاثیر “ویروس چین”.

 

این سخن ترامپ بی‎درنگ با واکنش منفی شبکه‎وندان مواجه شد. آنها ترامپ را “نژادپرست” نامیدند و گفتند که انحصارطلبی از شیوع ویروس جلوگیری نخواهد کرد.

 

” اسم آن ویروس کرونای جدید است و خود تو ویروس آمریکا هستی”

 

برخی دیگر از کاربران نیز با اشاره به نزدیک شدن به یک دوران سخت نوشتند: “رییس جمهور آمریکا خودسرانه راه بی نتیجه نژادپرستی را در پیش گرفته و کشور را دچار بحران جدید می‎کند.”

 

“بدترین اتفاق ممکن! ترامپ با روی آوردن به نژادپرستی ویروس کرونای جدید را “ویروس چینی” خوانده. آمریکا الان دچار یک بحران جدی شده به این خاطر که رئیس جمهور آگاهانه ما را به سمت پرتگاه می‎برد.”

 

“در گذشته، می‎توانستی با سخنان نژادپرستانه “بیکاری”خودت را پنهان کنی اما حالا همه دنیا فهمیده که تو نه تنها یک رئیس جمهور بی‎کافیت بلکه یک نژادپرست هم هستی.”

 

“بهتر است یادمان باشد، ویروس کرونای جدید تنها یک ویروس آسیایی نیست بلکه ویروس تمام بشریت است. باید از همه ظرفیت پزشکی و درمان استفاده کنیم و از تجمع بپرهیزیم. هرچه زودتر این کار را انجام دهیم زودتر هم بر ویروس غلبه خواهیم کرد.”

 

“همان طور که چیزی به اسم “آنفلوانزای اسپانیایی” وجود ندارد، این هم یک “ویروس چینی” نیست بلکه اسمش “ویروس کرونا” است. دولت آمریکا سعی می‎کند با “انگ زدن” به کشورهای دیگر اتهام‎های “بی اساس” نسبت دهد. در واقع، ما ناآگاهانه دچار این ویروس شدیم و نه به خاطر چین بلکه به خاطر بی‎کفایتی دولت ترامپ.

 

حتی برخی کاربران اینترنتی مستقیما ترامپ را “ویروس آمریکایی” خواندند.

 

گنگ شوان سخنگوی وزارت خارجه چین دیروز سه شنبه در پکن به سخنان ترامپ واکنش نشان داد و گفت اخیرا برخی از سیاستمداران آمریکایی ویروس کرونای جدید را به چین ربط داده‎اند که مصداق تهمت زدن به چین است و ما قاطعانه مخالفت و نارضایتی شدید خود را نسبت به این موضوع ابراز می‎کنیم.

 

سازمان جهانی بهداشت و جامعه جهانی به روشنی از مرتبط کردن یک ویروس به یک کشور مشخص و تلاش برای انگ زدن و سیاه نمایی به هر کشوری هشدار داده و با آن مخالفت کرده است. چین از آمریکا درخواست می کند با اصلاح اشتباه خود دست از انتقادات بی اساس علیه چین بردارد. با توجه به شیوع ویروس کرونا در نقاط مختلف جهان، جامعه جهانی باید با همکاری یکدیگر با آن مقابله کنند . آمریکا باید در فکر عمل به وظایف خود باشد و نقش سازنده‎ای در همکاری بین المللی برای جلوگیری از این بیماری و حفظ امنیت بهداشت عمومی در جهان ایفا کند.

کرونا ویروس یک محصول آزمایشگاهی است/ احتمال دست داشتن آمریکا

یکی از اعضای سابق کمیسیون تسلیحات بیولوژیک سازمان ملل می‌گوید کرونا ویروس نمی‌تواند محصول طبیعت باشد و احتمال اینکه در محیط آزمایشگاه ساخته شده باشد؛ به واقعیت نزدیک‌تر است.   به گزارش مهر به نقل از تاپ نیوز، «ایگور نیکولین» کارشناس نظامی روس و عضو سابق کمیسیون تسلیحات بیولوژیک سازمان ملل متحد می‌گوید احتمال اینکه ... کرونا ویروس یک محصول آزمایشگاهی است/ احتمال دست داشتن آمریکا

ادامه

امریکا, امریکای شمالی, جهان, چین, حقوق بشر, خبر, روسیه, شرق اروپا