دست رد ارمنستان به پیشنهاد آمریکا

وزارت امور خارجه ارمنستان با رد پیشنهاد نظارت ۱۰۰ ساله آمریکا بر گذرگاه “زنگزور” اعلام کرد که این کشور کنترل قلمرو تحت حاکمیت خود را به‌هیچ کشور ثالثی واگذار نکرده و نخواهد کرد. به گزارش ایرنا، تارنمای خبرگزاری دولتی آرمن پرس دیشب (۲۳ تیر) به‌نقل از سخنگوی وزارت امور خارجه ارمنستان نوشت که این کشور ... دست رد ارمنستان به پیشنهاد آمریکا

ادامه

آذربایجان, آمریکا, ارمنستان, ترکیه, جهان, خبر, شمال غرب آسیا, قفقاز

ارمنستان، در مسیر اوکراین؟

تنش بین دولت و «کلیسای حواری ارمنی» که با دستگیری هفته گذشته «ساموئل کاراپتیان»، تاجر و نیکوکار کلیسا آغاز شد، به سرکوب تمام عیار شخصیت‌های کلیسا، کشیشان و فعالان، از جمله اسقف‌های اعظم «گالستانیان» و «آجاپاهیان»، تبدیل شده است. به گزارش ایسنا، «آرتور آمبارتسومیان» یکی از چهره‌های اپوزیسیون ارمنستان گفت: «توضیح روانشناختی یا بهتر است ... ارمنستان، در مسیر اوکراین؟

ادامه

آمریکا, اوکراین, بیولوژیکی, تحلیل, جنوب شرق آسیا, جهان, شمال غرب آسیا, غرب, قفقاز

مسکو: ارمنستان باید بین اتحادیه اروپا و اتحادیه اقتصادی اوراسیا یکی را انتخاب کند

معاون نخست وزیر روسیه امروز پنجشنبه، گفت، ارمنستان باید بین اتحادیه اقتصادی اوراسیا و اتحادیه اروپا یکی را انتخاب کند و نمی‌تواند هر دو را داشته باشد. به گزارش ایسنا، این اظهارات از سوی «الکسی اورچوک» معاون نخست وزیر روسیه پس از آن مطرح شد که پارلمان ارمنستان روز چهارشنبه نسخه نهایی درباره تمایل پیوستن ... مسکو: ارمنستان باید بین اتحادیه اروپا و اتحادیه اقتصادی اوراسیا یکی را انتخاب کند

ادامه

اتحادیه اروپا, ارمنستان, اروپا, اقتصادی, اورآسیا, جهان, خبر, روسیه, شمال غرب آسیا

روسیه: آمریکا به دنبال تدارک «انقلاب رنگین» در گرجستان است

کانال تلگرامی اسپوتنیک امروز به نقل از گزارش سرویس اطلاعات خارجی روسیه (SVR) نوشت که با نزدیک شدن به ۲۶ اکتبر (۵ آبان) و برگزاری انتخابات مجلس گرجستان، آمریکا از تحولات این کشور به شدت ناراضی بوده و در حال تدارک یک “انقلاب رنگین” در این جمهوری منطقه قفقاز است. به گزارش ایرنا، در گزارش ... روسیه: آمریکا به دنبال تدارک «انقلاب رنگین» در گرجستان است

ادامه

آمریکا, اتحادیه اروپا, جهان, روسیه, شمال غرب آسیا, قفقاز, گرجستان, گزارش

مسکو: واشنگتن به دنبال گشودن «جبهه دوم» علیه روسیه در قفقاز جنوبی است

معاون وزیر امور خارجه روسیه نسبت به اهداف واشنگتن برای گشودن «جبهه دوم» علیه روسیه در قفقاز جنوبی هشدار داد. میخائیل گالوزین، معاون وزیر امور خارجه روسیه، نسبت به اهداف واشنگتن برای گشودن «جبهه دوم» علیه روسیه در قفقاز جنوبی هشدار داد و خاطرنشان کرد که ایالات متحده این نیات را برای مدت طولانی داشته ... مسکو: واشنگتن به دنبال گشودن «جبهه دوم» علیه روسیه در قفقاز جنوبی است

ادامه

آذربایجان, اتحاد شوروی, اتحادیه اروپا, ارمنستان, جنگ سرد, جنوب شرق اروپا, روسیه, شرق آسیا, شمال غرب آسیا, صلح, گزارش

واکنش روسیه به‌اظهار تاسف انگلیس از ادامه حضور بشار اسد رئیس‌جمهور منتخب مردم بر قدرت، علی‌رغم تلاش‌های لندن

سفارت روسیه در لندن، سخنان وزیر خارجه انگلیس درباره سرنوشت “بشار اسد” و مسئولیت روسیه در ازای روند آتی اوضاع در سوریه را محکوم کرده است.

 

به گزارش خبرگزاری «نووستی»، سفارت روسیه در لندن اعلام کرد که اظهارات “جرمی هانت” وزیر امور خارجه انگلیس که سعی دارد مسئولیت این کشور و متحدانش در قبال مشکلات در سوریه را کاهش دهد، نگران کننده و شک برانگیز است.

 

پیش از این، جرمی هانت در مصاحبه با شبکه تلویزیونی «اسکای نیوز» ابراز تاسف کرد که “بشار اسد” رئیس جمهوری سوریه به خاطر حمایت روسیه، همچنان قدرت را در این کشور در اختیار دارد و همچنین گفت که روسیه نه تنها حوزه نفوذ جدیدی در سوریه برای خود بوجود آورده، بلکه مسئولیت سنگینی در قبال رخدادها در این کشور دارد.

 

در بیانیه دفتر مطبوعاتی سفارت روسیه تاکید شده است: «ابراز تاسف مقامات رسمی لندن در باره حضور رئیس جمهوری منتخب مردم سوریه در راس قدرت جای تعجب ندارد، چرا که رهبران انگلیس از همان ابتدای آغاز مناقشه نظامی در سوریه، آشکارا از مخالفان مقامات دمشق حمایت کردند. سخنان اخیر جرمی هانت، دلیل دیگری بر این مسئله است که برغم خودداری از درخواست علنی درباره تغییر قدرت حاکمه در سوریه، دولت محافظه کار انگلیس همچنان در این جهت گیری حرکت می‌کند.»

 

سفارت روسیه همچنین اعلام کرده است: «در عین حال اینکه وزیر خارجه انگلیس مسئولیت روند آتی اوضاع در سوریه را به گردن روسیه انداخته است، باعث بدبینی می شود. نباید فراموش کنیم که این دقیقا انگلستان بوده که به همراه متحدین خود سهم قابل ملاحظه‌ای در رنج کشیدن چندین ساله مردم سوریه دارند. کشورهای غربی آشکارا مخالفان بشار اسد را به مقابله مسلحانه با دولت سوریه تشویق کرده و به آنها نوید کمک‌های نظامی داده و بطور عمدی با تمامی ابتکارعمل‌های صلح جویانه مقامات دمشق مخالفت کرده و از حامیان تروریست‌ها و اقدامات تحریک آمیز “کلاه سفیدها” پشتیبانی کردند. در ماه آوریل سال ۲۰۱۸ در حمله هوایی مستقیم به خاک سوریه به بهانه دروغین “حمله شیمیایی” نیروهای دولتی به مردم غیرنظامی شرکت کرده و اکنون نیز سعی دارند هر گونه مسئولیت درباره آینده این کشور جنگ زده را خود دور ساخته و روسیه را مسئول اوضاع آتی در سوریه نشان دهند.»

تسنیم

گروه تروریستی النصره، مناطق تحت تسلط تروریست‌های مورد حمایت ترکیه را ازهم جدا کرد

با تسلط گروه تروریستی تحریرالشام پس از توافق با سران و ریش سفیدان شهر الاتارب در غرب حلب برای ورود به این شهر، برتمام ریف غربی حلب مسلط شد.

ادامه

ترکیه, تروریسم, جهان, خبر, سوریه, شمال غرب آسیا

بازگشت هزار پناهجوی سوری به کشورشان طی ۲۴ ساعت گذشته

وزارت دفاع روسیه اعلام کرد، طی شبانه روز گذشته تقریبا هزار پناهجوی سوری از لبنان و اردن، به کشورشان بازگشتند و حدود دو تن مواد غذایی ضروری نیز بین ساکنین اردوگاه “یرموک” در حومه شهر دمشق توزیع شده است.

ادامه

اردن, جهان, حقوق بشر, خبر, روسیه, سوریه, شمال غرب آسیا, لبنان

واشنگتن پست؛ احیای بین‌المللی بشار اسد آغاز شده است

“سال ۲۰۱۸ برای رئیس جمهوری بحران‌زده سوریه پایان خوبی داشت. علاوه بر اعلام خروج نیروهای آمریکایی از سوریه از سوی دونالد ترامپ، بسیاری از کشورهای عربی برای ازسرگیری روابط دوستانه با سوریه ابراز تمایل کرده‌اند”.

ادامه

اتحادیه اروپا, اتحادیه عرب, اردن, افریقای جنوبی, الجزایر, المان, امارات, امریکا, انگلستان, ایران, برزیل, ترکیه, تونس, جهان, چین, روسیه, شمال غرب آسیا, عراق, عربستان سعودی, لبنان, مصر, مقاله, هندوستان