یک روزنامه آمریکایی گزارش داده شکست ضدحمله اوکراین باعث حیرت غرب شده است.
به گزارش خبرگزاری فارس، یک روزنامه آمریکایی امروز چهارشنبه گزارش داد شکست ضد حمله اوکراین باعث حیرت کشورهای غربی شده است.
به گزارش وال استریت ژورنال، ناتوانی اوکراین در شکستن خطوط دفاعی روسیه در هفتههای اول ضد حمله باعث تغییر رویکرد ارتش اوکراین شده است.
این روزنامه گزارش داده که سربازان کییف بعد از آنکه تسلیحات کشورهای غربی نتوانست معادلات بازی را تغییر دهد در حال کنار آمدن با واقعیتهای جدیدی هستند.
ایالات متحده و متحدانش ده ها تانک و خودروهای جنگی پیاده نظام را به اوکراین رساندند و هزاران نفر از نیروهای خود را قبل از این عملیات که ماه گذشته آغاز شد، آموزش دادند.
والاستریتژورنال گزارش داد، با این حال، «از دست دادن سریع» زره پوش در هفتههای ابتدایی عملیات، «اوکراین و حامیان غربی آن را دچار حیرت کرد.»
گزارش فایننشالتایمز از مینهایی که مانع پیشروی اوکراین میشوند
با گذشت شش هفته از حمله متقابل اوکراین برای بازپسگیری مناطق شرقی و جنوبی خود از دست روسها، هیچ مانع نظامیای به اندازه میدانهای مین گسترده و متراکم روسیه که خودروهای زرهی ناتو را نابود میکند، سربازان را مجروح کرده و روحیه را از بین میبرد، دلهرهآور به نظر نمیرسد.
به گزارش ایسنا، نشریه فایننشال تایمز امروز پنجشنبه در گزارشی تحت عنوان «مینهایی که پیشروی اوکراین را متوقف میکنند» ادامه داده است: یکی از فرماندهان یک واحد نیروی ویژه اوکراینی در یک بیمارستان صحرایی در نزدیکی خط مقدم جنگ در منطقه زاپوریژیا گفت: «ما میتوانیم با ۱۰ تیپ جلو برویم اما این کار فایدهای ندارد چون مینها همه جا هستند، هر نیم متر مین هست.»
طبق این گزارش، پیشروی اوکراین به طرز «دردآوری» کند است و سربازان خط مقدم در منطقه زاپوریژیا در جنوب و منطقه دونتسک در شرق، عمدتا میادین مین روسیه را مقصر میدانند؛ تهدیدی پنهان که به یک عذاب روانی تبدیل شده است.
این نیروهای اوکراینی برای پس گرفتن اراضی، باید از کیلومترها زمین مملو از هزاران مین، ضد تانک، ضد نفر، بمبهای دستساز و مجموعهای از تلههای انفجاری عبور کنند. به گفته سربازان اوکراینی و پزشکان، مینهای کوچک پلاستیکی سبز رنگ که سربازان آنها را مینهای پروانهای مینامند که اشارهای به شکل دو بال آنهاست، به سختی مینزدایی میشوند و بهویژه خطرناک هستند.
خودروهای زرهی غربی مانند خودروهای جنگی بردلی ساخت آمریکا و تانکهای لئوپارد ۲ آلمان تا حدودی از نیروها حفاظت میکنند. اما اصابت مین، بسیاری از وسایل نقلیه را از کار انداخته، پیشرویها را متوقف کرده و موجب شده تا نیروها در حالی که زیر آتش قرار میگیرند، با پای پیاده در میدانهای مین تردد کنند.