روزگذشته، یک کارگر سیمبان شرکت توزیع برق سیستان و بلوچستان حین انجام کار بر اثر برق گرفتگی و سقوط از ارتفاع تیرک جان خود را از دست داد.
به گزارش ایلنا، روز دوشنبه ۱۴ تیرماه، «محسن اشکانی» سیمبان جوان و از نیروهای شرکت پیمانکار شرکت توزیع برق سیستان و بلوچستان حین انجام عملیات و رفع مشکل برقرسانی دچار برق گرفتگی و سقوط از ارتفاع تیرک شد که متاسفانه جان باخت.
فعالان کارگری سیستان و بلوچستان با ابراز تاسف از این حادثه میگویند: متاسفانه آمار تلفات و مصدومیت کارگران سیمبان در حال افزایش است. بنابر این بهتر است مسئولان بیش از این به فکر رعایت اصول ایمنی و شغلی «سیمبانان» باشند تا هر روز و هر هفته شاهد این نوع وقایع دردناک نباشیم.
مرگ کارگر سیمبان توزیع برق خمام بر اثر برق گرفتگی
منابع کارگری در گیلان از مرگ یک کارگر سیمبان شرکت توزیع برق خمام بر اثر برق گرفتگی خبر دادند.
به گزارش ایلنا، برخی منابع کارگری از مرگ یک کارگر سیمبان به نام «وحید بلکدهی» ۳۰ساله حین کار در خیابان شهید بهشتی خمام بر اثر برق گرفتگی خبر دادند.
به گفته یکی از کارگران؛ بررسیهای اولیه حاکی از آن بود که این کارگر به دلیل کمبود امکانات دچار برق گرفتگی شده است به همین دلیل امکان امدادرسانی به وی نبوده است. این کارگر بعد از انتقال به بیمارستان علارغم تلاش پزشکان برای احیای وی جان خود را از دست داده است.