دست رد ارمنستان به پیشنهاد آمریکا

وزارت امور خارجه ارمنستان با رد پیشنهاد نظارت ۱۰۰ ساله آمریکا بر گذرگاه “زنگزور” اعلام کرد که این کشور کنترل قلمرو تحت حاکمیت خود را به‌هیچ کشور ثالثی واگذار نکرده و نخواهد کرد. به گزارش ایرنا، تارنمای خبرگزاری دولتی آرمن پرس دیشب (۲۳ تیر) به‌نقل از سخنگوی وزارت امور خارجه ارمنستان نوشت که این کشور ... دست رد ارمنستان به پیشنهاد آمریکا

ادامه

آذربایجان, آمریکا, ارمنستان, ترکیه, جهان, خبر, شمال غرب آسیا, قفقاز

ارمنستان، در مسیر اوکراین؟

تنش بین دولت و «کلیسای حواری ارمنی» که با دستگیری هفته گذشته «ساموئل کاراپتیان»، تاجر و نیکوکار کلیسا آغاز شد، به سرکوب تمام عیار شخصیت‌های کلیسا، کشیشان و فعالان، از جمله اسقف‌های اعظم «گالستانیان» و «آجاپاهیان»، تبدیل شده است. به گزارش ایسنا، «آرتور آمبارتسومیان» یکی از چهره‌های اپوزیسیون ارمنستان گفت: «توضیح روانشناختی یا بهتر است ... ارمنستان، در مسیر اوکراین؟

ادامه

آمریکا, اوکراین, بیولوژیکی, تحلیل, جنوب شرق آسیا, جهان, شمال غرب آسیا, غرب, قفقاز

مسکو: ارمنستان باید بین اتحادیه اروپا و اتحادیه اقتصادی اوراسیا یکی را انتخاب کند

معاون نخست وزیر روسیه امروز پنجشنبه، گفت، ارمنستان باید بین اتحادیه اقتصادی اوراسیا و اتحادیه اروپا یکی را انتخاب کند و نمی‌تواند هر دو را داشته باشد. به گزارش ایسنا، این اظهارات از سوی «الکسی اورچوک» معاون نخست وزیر روسیه پس از آن مطرح شد که پارلمان ارمنستان روز چهارشنبه نسخه نهایی درباره تمایل پیوستن ... مسکو: ارمنستان باید بین اتحادیه اروپا و اتحادیه اقتصادی اوراسیا یکی را انتخاب کند

ادامه

اتحادیه اروپا, ارمنستان, اروپا, اقتصادی, اورآسیا, جهان, خبر, روسیه, شمال غرب آسیا

روسیه: آمریکا به دنبال تدارک «انقلاب رنگین» در گرجستان است

کانال تلگرامی اسپوتنیک امروز به نقل از گزارش سرویس اطلاعات خارجی روسیه (SVR) نوشت که با نزدیک شدن به ۲۶ اکتبر (۵ آبان) و برگزاری انتخابات مجلس گرجستان، آمریکا از تحولات این کشور به شدت ناراضی بوده و در حال تدارک یک “انقلاب رنگین” در این جمهوری منطقه قفقاز است. به گزارش ایرنا، در گزارش ... روسیه: آمریکا به دنبال تدارک «انقلاب رنگین» در گرجستان است

ادامه

آمریکا, اتحادیه اروپا, جهان, روسیه, شمال غرب آسیا, قفقاز, گرجستان, گزارش

مسکو: واشنگتن به دنبال گشودن «جبهه دوم» علیه روسیه در قفقاز جنوبی است

معاون وزیر امور خارجه روسیه نسبت به اهداف واشنگتن برای گشودن «جبهه دوم» علیه روسیه در قفقاز جنوبی هشدار داد. میخائیل گالوزین، معاون وزیر امور خارجه روسیه، نسبت به اهداف واشنگتن برای گشودن «جبهه دوم» علیه روسیه در قفقاز جنوبی هشدار داد و خاطرنشان کرد که ایالات متحده این نیات را برای مدت طولانی داشته ... مسکو: واشنگتن به دنبال گشودن «جبهه دوم» علیه روسیه در قفقاز جنوبی است

ادامه

آذربایجان, اتحاد شوروی, اتحادیه اروپا, ارمنستان, جنگ سرد, جنوب شرق اروپا, روسیه, شرق آسیا, شمال غرب آسیا, صلح, گزارش

هلند به حمایت از شورشیان سوری خاتمه می‌دهد

به گزارش خبرگزاری فرانسه، پس از انتشار این گزارش توسط شبکه ملی هلند که در آن آمده است هلند کمک‌های غیرکشنده را به ۲۲ گروه اپوزیسیون مسلح که با نیروهای بشار اسد، رئیس جمهور سوریه مبارزه می‌کنند ارائه داده، سیاستمداران هلندی خواستار پاسخگویی دولت به این مساله شدند.

 

در این تحقیقات که توسط دو روزنامه هلندی به اسم‌های “نیوزآور” و “ترو” انجام شده، آمده است: ۲۲ گروه شبه نظامی مسلح در جریان برنامه دریافت کمک‌های غیرکشنده دولت هلند تجهیزات دریافت کرده و تامین شده‌اند. این تجهیزات غیرکشنده که از سوی دولت هلند تامین شده شامل تلفن‌های ماهواره‌ای، یونیفرم، تجهیزات چندکاره و حتی خودروهای تویوتا هایلوکس هستند.

 

در این گزارش آمده است: دست کم یکی از این گروه‌ها که توسط هلند تامین شده “جبهه الشامیه” است که توسط وزارت دادگستری هلند به عنوان یک گروه تروریستی معرفی شده است. یک مرد هلندی نیز در حال حاضر به دلیل پیوستن به این گروه در سال ۲۰۱۵ میلادی تحت پیگرد قانونی قرار دارد و در حکمی که برای وی صادر شده این جنبش را یک گروه سلفی و افراط‌گرا توصیف کرده که در حقیقت یک سازمان جنایتکار با اهداف تروریستی بوده است و هدف نهایی آن تشکیل “خلافت” بوده است.

 

این گزارش تحقیقاتی نشان داد که پنج گروه شبه نظامی دیگر نیز در جریان این تحقیقات به عنوان گروه‌هایی شناخته‌ شده‌اند که حقوق بشر را نقض کرده و با گروه‌های تروریستی همکاری کرده‌اند.

 

این گزارش تحقیقاتی چند روز پس از آن منتشر شد که “استف بلوک” وزیر امور خارجه و “سیگرید کاگ” وزیر تجارت خارجی هلند نامه‌ای را در مجلس عوام پارلمان قرائت و در آن اعلام کردند، هلند تصمیم گرفته تا به حمایت خود از شبه نظامیان در سوریه پایان دهد، چراکه این برنامه به نتایج دلخواه نائل نشده است.

 

در این نامه آمده است: به نظر می‌رسد فرصت برای تغییر سریع وضعیت در سوریه بسیار ناچیز و اندک است به همین خاطر دولت هلند تصمیم گرفته تا به برنامه‌های حمایتی خود از مخالفان سوری در سوریه پایان دهد.

 

براساس این نامه، برنامه حمایت از مخالفان سوریه میانه‌رو در سوریه با همکاری نزدیک با اهدا کنندگان همفکر که اهداف مشابهی را همانند هلند دنبال می‌کردند ایجاد شد و طی سال‌های اخیر برای هلند بیش از ۸۰ میلیون دلار هزینه به همراه داشت. با این حال این برنامه در رسیدن به نتایجی که انتظار آن می‌رفت ناکام ماند و از آنجایی که نیروهای سوریه به زودی در جنگ علیه گروه‌های شبه نظامی پیروز خواهند شد، این برنامه پایان می‌یابد.

 

طی سال‌های اخیر هلند ۲۹ میلیون دلار را به برنامه کمک‌های غیرکشنده، ۱۴.۵ میلیون دلار را به کلاه سفیدها و ۱۷.۱ میلیون دلار را به برنامه دسترسی به عدالت و خدمات اجتماعی اختصاص داده بود. برنامه دسترسی به عدالت و خدمات اجتماعی قرار بود از تلاش‌های پلیس محلی در سوریه بویژه گروه ارتش آزاد سوریه حمایت کند.

 

در این گزارش آمده است: حمایت از شبه نظامیان قرار است فورا پایان یابد اما حمایت مالی از کلاه سفیدها تا ماه دسامبر ادامه خواهد داشت. از آنجایی که کلاه سفیدها در حال حاضر تنها در استان ادلب فعالیت دارند؛ استانی که مقصد حمله جنجالی ارتش سوریه و متحدانش خواهد بود، آینده کلاه سفیدها کاملا نامعلوم است.

ایسنا

مقام ارتش آلمان: مشارکت نظامی در‌حمله به‌سوریه نقض قانون اساسی ما است

“هانس پیتر بارتلز”، کمیسیونر نیروهای مسلح پارلمان آلمان مشارکت آلمان در عملیات نظامی علیه ارتش سوریه را با قانون اساسی کشورش ناسازگار دانست.

ادامه

المان, امریکا, انگلستان, جهان, خبر, سوریه, شمال غرب آسیا, غرب اروپا, فرانسه

«ایندیپندنت»: سناتورایالتی آمریکایی از طرح انگلیس برای حمله شیمیایی ساختگی در سوریه خبر داد

به گزارش افکارنیوز، «ریچارد بلَک» از جمهوری‌خواهان عضو سنای ایالت «ویرجینیا» در آمریکا گفته است سازمان اطلاعات خارجی انگلستان (ام.آی.۶) برای یک حمله شیمیایی جعلی و متهم کردن «بشار اسد» رئیس جمهور سوریه برنامه ریزی می‌کند.   به نوشته روزنامه انگلیسی «ایندیپندنت»، بلک هفته گذشته گفته بود «حدود چهار هفته پیش، ما درباره فعالیت [سرویس] ... «ایندیپندنت»: سناتورایالتی آمریکایی از طرح انگلیس برای حمله شیمیایی ساختگی در سوریه خبر داد

ادامه

امریکا, انگلستان, جهان, خبر, سوریه

مسکو: جنگنده‌های آمریکایی با بمب‌های حاوی فسفر سفید دیر الزور را بمباران کردند

به نقل از سایت شبکه المیادین، وزارت دفاع روسیه اعلام کرد، دو جنگنده‌ آمریکایی از نوع اف ۱۵ روز شنبه شهرک هجین در دیر الزور را با بمب‌های فسفری آتش‌زا بمباران کردند.

ادامه

امریکا, امریکای شمالی, جهان, حقوق بشر, خبر, روسیه, سوریه, ویتنام