پیتر سیجارتو وزیر خارجه مجارستان در اظهاراتی تاکید کرد که شکست و بیکفایتی کمیسیون اروپا در طول پنج سال گذشته، منجر به ایجاد وضعیتی شده است که امروز شاهد تهدید واشنگتن در خصوص افزایش تعرفههای گمرکی کالاهای صادراتی اروپا به ایالات متحده هستیم. به گزارش سهشنبه شب ایرنا به نقل از خبرگزاری تاس، سیجارتو در ... مجارستان: تهدیدهای امروز واشنگتن در پی بیکفایتی کمیسیون اروپا است
مالزی: منتظر تاثیر تعرفههای آمریکا نمیمانیم، به سراغ چین و روسیه میرویم
نخست وزیر مالزی گفت کوالالامپور به جای انتظار برای تأثیر تعرفههای تجاری احتمالی ایالات متحده، بهطور فعال روابط تجاری با سایر کشورها مانند چین، روسیه و برزیل ایجاد خواهد کرد. به گزارش ایسنا، «انور ابراهیم» نخست وزیر مالزی امروز (سهشنبه) اظهار داشت: ما به جای منتظر ماندن برای تاثیر تعرفههای تجاری احتمالی ایالات متحده، بهطور ... مالزی: منتظر تاثیر تعرفههای آمریکا نمیمانیم، به سراغ چین و روسیه میرویم
جنگ تجاری ترامپ؛ بازنده اصلی کیست؟
دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا، همان گونه که قبل از انتخابات وعده داده بود، روز شنبه اول فوریه فرمان اعمال تعرفه های تجاری بر واردات کالا از چین، کانادا و مکزیک را به عنوان سه کشور اصلی صادر کننده کالا به آمریکا صادر کرد. به گزارش CGTN : براساس این دستور جدید که قرار است ... جنگ تجاری ترامپ؛ بازنده اصلی کیست؟
اقدام تلافیجویانه مکزیک علیه واشنگتن
رئیسجمهور مکزیک در واکنش به تصمیم آمریکا برای اعمال تعرفه ۲۵ درصدی بر تمامی کالاهایی که از مکزیک میآیند، دستور اعمال تعرفههای متقابل را صادر کرد و عملا جنگ تجاری بین ۲ همسایه درگرفت. به گزارش ایسنا، با اجرایی شدن فرمان «دونالد ترامپ» برای اعمال تعرفههای ۲۵ درصدی علیه مکزیک و کانادا و تعرفههای ۱۰ ... اقدام تلافیجویانه مکزیک علیه واشنگتن
بر اساس نظرسنجیهای جهانی: چماق تعرفههای آمریکا وضعیت اقتصاد جهان را بدترمیکند
هنوز دو هفته از روی کار آمدن دولت جدید ایالات متحده نگذشته که ترامپ «چماغ تعرفه» را علیه چندین کشور بلند کرده و سیاست «اول آمریکا»ی آن انتقادات و نگرانیهای گستردهای را در جامعه بینالملل برانگیخته است. بر اساس نظرسنجیهای جهانی که توسط شبکه «سیجیتیان» انجام شده، پاسخ دهندگان به طور کلی بر این باورند ... بر اساس نظرسنجیهای جهانی: چماق تعرفههای آمریکا وضعیت اقتصاد جهان را بدترمیکند
هشدار چین به ترامپ: در صورت آسیب دیدن تلافی میکنیم
پکن در واکنش به صدور فرمان ترامپ رییس جمهور آمریکا مبنی بر بررسی رویکردهای تجاری چین، اعلام کرد که بروز جنگ تجاری برای هر دو کشور زیانبار است و در صورتی که آمریکا به روابط تجاری دوجانبه آسیب بزند چین برای دفاع از منافع خود دست به اقدامات تلافی جویانه خواهد زد.
دونالد ترامپ رییس جمهور آمریکا دیروز دوشنبه سندی را امضا کرده است که بر اساس آن به نماینده تجاری این کشور اختیار داده می شود رویکرد تجاری چین را مورد بررسی و کنکاش قرار دهد و تحقیقات در زمینه حقوق مالکیت معنوی مانند انتقال فناوری چین را آغاز کند.
آمریکا مدعی است که سیاست های اقتصادی چین به کسب و کار و مشاغل آمریکایی ها لطمه زده است.
در پی این اقدام رییس جمهور آمریکا، وزارت بازرگانی چین امروز (سه شنبه) اعلام کرد آمریکا باید به واقعیات عینی احترام بگذارد و رفتاری همراه با دور اندیشی پیشه کند.
در بیانیه این وزارتخانه آمده است: آمریکا نباید کاری انجام دهد که اصول چند جانبه گرایی نابود شود اما چنانچه سیاست های این کشور به روابط تجاری آسیب بزند، پکن نیز برای دفاع از منافع خود به اقدامات تلافی جویانه روی خواهد آورد.
چین نگران است که این اقدام ترامپ باعث شود روابط اقتصادی و تجاری چین و آمریکا در پی عملکرد یک جانبه آمریکا دچار مشکل شود.
این در حالیست که «هوا چون اینگ» سخنگوی دولت چین نیز در تازه ترین اظهارات خود خاطر نشان کرد که بررسی راهبردها و سیاست های تجاری چین از سوی آمریکا و افزایش تعرفه تجاری باعث رویارویی دو کشور می شود و این برای هر دو طرف زیانبار است.
او همچنین گفت که با اجرای این روش، آینده خوبی در انتظار هیچ یک از دو کشور نخواهد بود.
«هوا» بار دیگر تاکید کرد که دولت آمریکا نباید مساله هسته ای شبه جزیره کره را با مراودات تجاری مرتبط کند و ابزارهای تجاری را برای بهره مندی سیاسی بکار گیرد.
تارنمای «مردم» روز سه شنبه از قول وی آورده است که پکن از واشنگتن می خواهد بر اساس احترام و اعتماد متقابل گام بردارد و نگرانی های طرف مقابل را نیز در نظر بگیرد.
گزارش یادآور می شود که دولت آمریکا به دنبال آن است تا با استفاده از اهرم فشارهای تجاری چین را برای حل مساله هسته ای شبه جزیره کره تحت فشار فراوان قرار دهد اما این کارها آینده ای برای طرفین نخواهد داشت.
سخنگوی چین با بیان اینکه منافع دو کشور روز به روز عمیق تر و به هم پیوسته تر می شود، تاکید کرد که تحت فشار قراردادن یکدیگر به این طریق کاری کاملا نادرست است و به آمریکا توصیه می کنیم با تغییر روش خود و احترام؛ حل مساله را از طرق مناسب دنبال کند.
گفتنی است، با امضای این سند بررسی ها روی پیمان تجاری سال ۱۹۷۴ میلادی هم صورت می گیرد که بر اساس آن آمریکا تعرفه بر روی فراورده های وارداتی از چین در نظر خواهد گرفت.
چین می گوید که در زمینه واردات بیشتر کالا از کشورهای دیگر از جمله آمریکا اقدامات زیادی انجام داده و سال گذشته میلادی بیش از ۲ هزار و ۹۰ میلیارد دلار کالا وارد کرده که ۱۰ برابر بیش از سال ۱۹۹۸ است و بتدریج در حال کاهش مازاد تجاری خود است.
ایرنا
دفتر بودجه کنگره: کسری بودجه آمریکا به بیش از ۵۶۸ میلیارد دلار رسید
خبرگزاری اسپوتنیک، دفتر بودجه کنگره آمریکا اعلام کرد: کسری بودجه فدرال در ۱۰ ماه نخست امسال به بیش از ۵۶۸ میلیارد دلار افزایش یافته است. کسری بودجه آمریکا در ده ماه نخست امسال ۵۶ میلیارد دلار بیشتر از مدت مشابه سال قبل بوده است. میزان درآمدها و هزینه های دولت آمریکا در ده ماه ... دفتر بودجه کنگره: کسری بودجه آمریکا به بیش از ۵۶۸ میلیارد دلار رسید
آلمان: تحریمهای جدید آمریکا پذیرفتنی نیست
به گزارش خبرگزاری تاس، مارتین شافر، سخنگوی وزارت امور خارجه آلمان در واکنش به امضای بسته تحریم های جدید آمریکا علیه روسیه، ایران و کره شمالی توسط «دونالد ترامپ»، به نقل از مقامات بلندپایه این کشور گفت که تحریم های برون مرزی آمریکا پذیرفتنی نیست. این مقام وزارت امور خارجه آلمان همچنین گفت که ... آلمان: تحریمهای جدید آمریکا پذیرفتنی نیست
اتریش خواستار مقابله اتحادیه اروپا با اقدامات یکجانبه آمریکا شد
وزیر امور خارجه اتریش روز چهارشنبه در واکنش به قانونی شدن طرح تحریم های جدید آمریکا علیه روسیه ، ضمن ابراز نگرانی از تبعات این قانون برای اروپا ، خواستار مقابله اتحادیه اروپا با اقدامات یکجانبه واشنگتن شد. ، ‘سباستین کورتز’ وزیر امور خارجه اتریش و رییس دوره ای سازمان امنیت و همکاری ... اتریش خواستار مقابله اتحادیه اروپا با اقدامات یکجانبه آمریکا شد
مخالفت بریکس با سیاستهای ضد تجارت جهانی آمریکا
در شرایطی که دونالد ترامپ رییس جمهور آمریکا با تدابیر تعرفه تجاری برای کشورهای قدرتمند تجاری جهان مشکلات زیادی ایجاد کرده است، ائتلاف اقتصادهای نوظهور موسوم به «بریکس» بر جهانی شدن به عنوان یک پدیده سودآور برای دنیا تاکید کردند. وزیران دارایی چین، روسیه، هند، آفریقای جنوبی و برزیل در نشست دو روزه خود ... مخالفت بریکس با سیاستهای ضد تجارت جهانی آمریکا