در پی به آتش کشیده شدن بیمارستان «کمال عدوان» در شمال نوار غزه، وزارت بهداشت غزه خواستار تضمین تداوم ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در این منطقه از سوی جامعه بینالمللی شد. به گزارش ایسنا، پس از حمله ارتش اسرائیل و سوزاندن چندین ساختمان در بیمارستان کمال عدوان، «ماهر شامیه» از مقامات وزارت بهداشت نوار ... با حمله اسرائیل به بیمارستان کمال عدوان، آخرین مرکز بهداشتی بزرگ در شمال غزه از کار افتاد
سازمان جهانی بهداشت: تعطیلی یک سوم از مراکز درمانی لبنان به دلیل بمباران اسرائیل
رئیس سازمان جهانی بهداشت میگوید یک سوم از مراکز بهداشتی لبنان به دلیل حملات اسرائیل مجبور به تعطیلی شدهاند. به گزارش باشگاه خبرنگاران: تدروس آدهانوم گبریسوس، رئیس سازمان بهداشت جهانی (WHO) خواستار حفاظت از غیرنظامیان، کارکنان مراقبتهای بهداشتی و امکانات پزشکی شده است، زیرا جنگ اسرائیل علیه لبنان باعث بسته شدن بیش از ۱۰۰ مرکز ... سازمان جهانی بهداشت: تعطیلی یک سوم از مراکز درمانی لبنان به دلیل بمباران اسرائیل
تعلیق فعالیت آشپزخانه جهانی در رفح/ یونیسف: جای امنی در غزه نمانده است
در پی جنایتهای جدید ارتش اسرائیل در شهر رفح در جنوب نوار غزه، آشپزخانه مرکزی جهانی فعالیت خود در این شهر را به حالت تعلیق درآورد. به گزارش روز چهارشنبه ایرنا به نقل از شبکه اسرائیلی «کان»، سازمان آشپزخانه مرکزی جهانی اعلام کرد که بعد از حملات اسرائیل به رفح فعالیتهای خود در این منطقه ... تعلیق فعالیت آشپزخانه جهانی در رفح/ یونیسف: جای امنی در غزه نمانده است
هواپیمای فضایی چین یک شیء مرموز را در مدار زمین رها کرد
یک شیء ناشناخته که توسط هواپیمای فضایی چین به مدار راه یافته، میتواند یک زیرماهواره یا سختافزار ناخواسته باشد که پیش از خروج هواپیما از مدار و بازگشت آن به زمین رها شده است. به گزارش ایسنا، به نظر میرسد هواپیمای فضایی چین که نامش فاش نشده، یک شیء دیگر را به فضا پرتاب کرده ... هواپیمای فضایی چین یک شیء مرموز را در مدار زمین رها کرد
رییسجمهور ایرلند: سکوت درباره جنایات رخداده در غزه، نشانه بحران اخلاقی جهان است
رییسجمهور ایرلند ضمن انتقاد از جنایتهای اسرائیل در نوار غزه تأکید کرد که سکوت درباره این جنایات، نشانه بحران اخلاقی جهان است. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از راشاتودی، «مایکل هگیننز» رئیسجمهور ایرلند با انتشار بیانیهای ضمن تأکید بر توقف جنگ اسرائیل در نوار غزه و برقراری فوری آتشبس اعلام کرد که سکوت درباره ... رییسجمهور ایرلند: سکوت درباره جنایات رخداده در غزه، نشانه بحران اخلاقی جهان است
هشدار سازمان جهانی بهداشت درباره احتمال بازگشت «قرنطینه کامل»
با افزایش دوبرابری مبتلایان به بیماری کووید-۱۹ در ۶ هفته گذشته در جهان، سازمان جهانی بهداشت هشدار داد کشورها ممکن است مجبور شوند «قرنطینه کامل» را اجرا کنند.
به گزارش روز شنبه شبکه خبری سی بی اس، سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد قرنطینه کامل کشورها ممکن است موضوعی مربوط به گذشته نباشد. شمار مبتلایان با کرونا در حال افزایش است و بیش از ۱۲ میلیون نفر اکنون در سراسر جهان مبتلا شدهاند که بیش از دو برابر مبتلایانی است که در ۶ هفته پیش ابتلای آنها به طور قطعی به کرونا مبتلا شده بودند.
دکتر مایکل رایان مدیر اجرای برنامه فوریت های بهداشتی این سازمان روز جمعه در یک کنفرانس مطبوعاتی گفت کشورها ممکن است مجبور شوند دوباره یا برای اولین بار وارد قرنطینه شوند.
وی گفت: ما میخواهیم از قرنطینه کامل همه کشورها جلوگیری شود اما ممکن است در وضعیتی قرار گیریم که این تنها گزینه است.
این مقام سازمان جهانی بهداشت توضیح داد که به محض تمام شدن دوران قرنطینه همیشه این خطر وجود دارد که یک بیماری دوباره شیوع پیدا کند.
سازمان جهانی بهداشت به کشورها توصیه کرده به آرامی روند گشایشها را آغاز کنند و به دقت آمار خود را به منظور اقدام محتاطانه بین مراحل مختلف بازگشایی مورد توجه قرار دهند. رایان گفت کشورها باید «آماده حرکت به جلو یا عقب» بسته به تعداد مبتلایان باشند.
وی همچنین گفت: باید این حقیقت را بپذیریم که در شرایط فعلی بعید است که بتوانیم به طور کامل این ویروس را ریشه کن یا نابود کنیم و خاطرنشان کرد که این امر باعث میشود این ویروس بتواند دوباره شیوع پیدا کند.
رایان شیوع ویروس کرونا را به آتشسوزی در جنگلها تشبیه کرد و گفت شعلههای آتش کوچک را به آسانی میتوان خاموش کرد اما تشخیص آنها دشوار است.
وی به کشورها توصیه کرد سازوکاری را برای شناسایی مبتلایان اجرا کنند تا قرنطینه به مناطقی که هنوز ویروس به طور جدی در آنها شیوع پیدا نکرده است کامل شود و از شیوع گسترده آن جلوگیری شود.
سازمان جهانی بهداشت شامگاه جمعه از افزایش روز افزون شیوع کرونا در کشورهای مختلف خبر داد و اعلام کرد که طی ۲۴ ساعت گذشته ۲۲۸ هزار و ۱۰۲ نفر در جهان به ویروس کووید- ۱۹ مبتلا شدهاند.
تدروس آدهانوم دبیرکل سازمان جهانی بهداشت روز جمعه در پیامی توئیتری نوشت: نمونههای زیادی از سراسر جهان وجود دارد که نشان میدهد به رغم شدت شیوع ویروس کرونا، بازهم با کنترل میتوان از شیوع بیشتر آن جلوگیری کرد.
آلمان؛ خروج آمریکا از سازمان جهانی بهداشت عقبگرد از همکاریهای بینالمللی است
وزیر بهداشت آلمان خروج آمریکا از سازمان جهانی بهداشت را عقبگرد از همکاریهای بینالمللی توصیف کرد و گفت اروپا اصلاحات در این سازمان را کلید خواهد زد.
چین برای شهروندان آمریکا محدودیت ویزا وضع میکند
چین روز چهارشنبه اعلام کرد در یک اقدام تلافی جویانه در واکنش به محدودیت های ایالات متحده برای برخی مقامات چینی، برای شهروندان آمریکایی که رفتار غیرقانونی نسبت به تبت انجام داده اند محدودیت های ویزا اعمال میکند.
علاقهمندی سازمان بهداشت جهانی به واکسن کرونای روسیه
یکی از محققان ارشد سازمان بهداشت جهانی گفت: این سازمان به واکسن تولید شده علیه ویروس کرونا در روسیه علاقه مند است و منتظر نتیجه آزمایش آن به روی گروهی از داوطلبان خواهد ماند.
سازمان بهداشت جهانی ارزیابی جدید درباره واکسن کرونا را اعلام کرد
سازمان بهداشت جهانی اعلام کرد: واکسنی که شرکت «استرازینیکا» در حال ساخت آن است، به احتمال زیاد پیشروترین واکسن در جهان خواهد بود.
در غیاب آمریکا؛ آلمان بارِ کمک مالی به سازمان بهداشت جهانی را تقبل کرد
دولت برلین با پرداخت ۵۰۰ میلیون یورو به سازمان بهداشت جهانی، جای خالی آمریکا را که تا ۲۰۱۹، با پرداخت ۴۰۰ میلیون یورو، ۱۵ درصد از بودجه این نهاد را تامین میکرد؛ پر کرد.