وزارت امورخارجه فرانسه در اقدامی برخلاف موازین بشردوستانه، حکم دیوان کیفری بینالمللی برای بازداشت مقامات اسرائیل را رد کرد. به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از رویترز، وزارت امور خارجه فرانسه با بیاعتنایی به حکم دیوان کیفری بینالمللی برای بازداشت «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر اسرائیل و «یوآو گالانت» وزیر جنگ سابق این رژیم، اعلام کرد که ... فرانسه حکم دیوان کیفری بینالمللی برای بازداشت مقامات اسرائیل را نمیپذیرد
رئیس سابق سرویس جاسوسی انگلیس: کشورهای اروپایی در یک وضعیت جنگی با روسیه قرار دارند
سر ریچارد دیرلاو رئیس سابق سرویس جاسوسی انگلیس (MI۶) در اظهاراتی اعلام کرد که کشورهای اروپایی در یک وضعیت جنگی با روسیه قرار دارند. به گزارش بامداد پنجشنبه ایرنا به نقل از راشا تودی، دیرلاو در مصاحبه با یک شبکه تلویزیونی اظهار کرد: ما باید این واقعیت را بپذیریم که روسها عقید دارند که با ... رئیس سابق سرویس جاسوسی انگلیس: کشورهای اروپایی در یک وضعیت جنگی با روسیه قرار دارند
قانونگذاران انگلیسی: لندن و واشنگتن باید تشدید تنش در اوکراین را متوقف کنند
شماری از قانونگذاران انگلیسی در نامهای تاکید کردند که دیپلماسی تنها راه صلح است و انگلیس و آمریکا باید تشدید تنش در اوکراین را متوقف کنند. به گزارش ایسنا، جنگ ۳۳ ماهه روسیه و اوکراین هفته گذشته پس از شلیک موشکهای ایالات متحده و بریتانیا به خاک روسیه توسط اوکراین، شاهد تشدید تنشها در هر ... قانونگذاران انگلیسی: لندن و واشنگتن باید تشدید تنش در اوکراین را متوقف کنند
لوموند: اروپا در فکر اعزام سرباز به اوکراین است
با نزدیک شدن به روز تحلیف «دونالد ترامپ» در آمریکا، نگرانی کشورهای اروپایی از قطع حمایت واشنگتن از اوکراین افزایش یافته و آنها در فکر اعزام نیروی نظامی به اوکراین هستند. به گزارش ایسنا، رسانه فرانسوی با استناد به اظهارات منابع نظامی گزارش داد که انگلیس و فرانسه به دلیل نگرانی از قطع حمایتهای آمریکا ... لوموند: اروپا در فکر اعزام سرباز به اوکراین است
زاخارووا: انگلیس کانون رویکردهای ضد روسی است
سخنگوی وزارت خارجه روسیه میگوید که انگلیس درگیر جنگ همه جانبه علیه این کشور است. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از راشاتودی، سخنگوی وزارت خارجه روسیه از رویکرد ضد روسی انگلیس انتقاد کرد. «ماریا زاخارووا» سخنگوی وزارت خارجه روسیه با انتشار گزیده ای از گفتگوی «کایر استارمر» نخست وزیر انگلیس و «جو بایدن» رئیس ... زاخارووا: انگلیس کانون رویکردهای ضد روسی است
هشدار دانشمندان انگلیسی درباره برنامه دولت برای خروج از قرنطینه
مشاوران علمی دولت انگلیس با اشاره به آمار بالای شیوع ویروس کرونا در این کشور نسبت به آنچه برنامه پرشتاب دولت برای تسهیل قرنطینه در این کشور نامیدند ابراز نگرانی کرده و هشدار دادند که این روند به ایجاد موج دوم همهگیری کرونا منجر خواهد شد.
پرفسور «جان ادموندز» از مشاوران ارشد دولت بوریس جانسون و عضو مدرسه علوم پزشکی بهداشت و مناطق گرمسیر انگلیس معتقد است این کشور هنوز به مرحلهای نرسیده که گاردش را دربرابر کرونا شل کند.
او با اشاره به اینکه روزانه هزاران نفر در انگلیس به کرونا مبتلا میشوند تصریح کرد که رفع محدودیتها در این مقطع اقدام نسنجیدهای است
این دانشمند انگلیسی در اسناد محرمانه دولت که فرازهایی از آن در رسانههای این کشور فاش شده گفته است: مساله اینجاست که اقتصاد باید به چرخش درآید و مردم به روال عادی زندگی برگردند. اما بسیاری از ما ترجیح میدهیم که آمار ابتلا کاهش یابد تا محدودیتها را آسان کنیم. بنابراین با توجه به آمار نسبتا بالای شیوع و سیستم ناآزموده تست و ردیابی کرونا، به نظر من آسان کردن محدودیتها اقدام مخاطرهآمیزی خواهد بود.
اظهارات این دانشمند انگلیسی بلافاصله از سوی مشاور دیگر علمی دولت و رئیس موسسه تحقیقات «ولکامتراست»، «جرمی فرار» مورد استقبال قرار گرفت. او در توئیتی نوشت: من با جان در این زمینه موافقم. با توجه به تداوم شیوع بالای کووید-۱۹ در انگلیس، رفع محدودیتها اقدام شتابزدهای خواهد بود.
وی افزود؛ طرح تست و ردیابی کرونا که از پنجشنبه گذشته در انگلیس راهاندازی شد، باید به طور کامل فعال و قابلیت مقابله سریع با افزایش مجدد آمار ابتلا به کرونا را داشته باشد. «فرار» در این زمینه نسبت به ظرفیتهای بهداشتی انگلیس هم ابراز تردید کرد.
همچنین «مارک وولهاس» از دیگر مشاوران علمی دولت و استاد اپیدمیولوژی دانشگاه ادینبرو، بخت از بین رفتن ویروس کرونا را بسیار ضعیف توصیف و تصریح کرد این دستاورد به زودی به دست نخواهد آمد.
دولت انگلیس ناگزیر از خسارتهای مالی ناشی از بحران کرونا، محدودیتهای قرنطینه را با هدف چرخش اقتصاد کشور از دو هفته پیش آسان کرد.
براساس طرح دولت محدودیتهای ورزش در فضای باز و تردد به محل کار کاهش یافت و از پس فردا (دوشنبه ۱۲ خرداد) برخی مدارس ابتدایی، بازار روز و نمایشگاههای خودرو بازگشایی میشوند. سایر محدودیتها نیز قرار است به تدریج ظرف دو ماه آینده کاهش یابد.
هم زمان نخست وزیر انگلیس طرحی را برای عبور از محدودیتها به اجرا گذاشته که به گفته او قرنطینه ملی را به قرنطینه فردی تبدیل خواهد کرد.
براساس طرح موسوم به تست و ردیابی کرونا، شهروندانی که از خود علائم بیماری بروز میدهند، بلافاصله از سوی مسؤولان وزارت بهداشت، آزمایش و اگر نتیجه مثبت شد تمام مرتبطان بیمار ردیابی و مکلف به ۱۴ روز قرنطینه می شوند.
این طرح در مقطع کنونی اختیاری، ولی دولت نسبت به اجباری شدن و صدور جریمه برای افراد متخلف هشدار داده است.
انگلیس آخرین کشور اروپایی بود که مقررات منع رفت و آمد را برای کنترل کرونا به اجرا گذاشت و اینک پس از آمریکا دارای بالاترین آمار مرگومیر بر اثر ابتلا به بیماری است.
واکنش آلمان به تصمیم ترامپ برای خروج از سازمان بهداشت جهانی
آلمان تصمیم رئیس جمهور آمریکا برای قطع رابطه با سازمان بهداشت جهانی و خروج از این سازمان را محکوم کرده است.
فوکوس؛ آلمان خواستار لغو ممنوعیت سفر به ۳۱ کشور اروپایی است
آلمان خواستار لغو ممنوعیت سفر به ۳۱ کشور اروپایی از تار یخ ۱۵ ژوئن (۱۸ خرداد) است.
بحران کرونا، بدهی دولت انگلیس را به بالاترین حد رساند
تازهترین گزارش دفتر آمار ملی انگلیس نشانگر آن است که استقراض دولت این کشور در ماه گذشته میلادی (آوریل) به دلیل بحران کرونا (کووید-۱۹) به بالاترین حد رسیده و بدهکاری ملی به سرعت در حال افزایش است.
استقرار پلیس فرانسه در حومههای پاریس برای سرکوب اعتراضات
منابع خبری گزارش دادهاند پلیس فرانسه برای سرکوب خشونتها در نواحی حومه پاریس مستقر شده است.