مصاحبه با رفیق نزار طرابلسی، مسئول دفتر بین‌المللی حزب کمونیست سوریه (متحد)

”هیئت تحریر شام“ پس از یک جنگ داخلی که بیش از یک دهه ادامه داشت در مدتی بسیار کوتاه در سوریه به قدرت رسید. آیا این تغییر و تحول به این علت بود که دولت قبلی، دولت بشار اسد، حمایت مردمی را کاملاً از دست داده بود؟ یا علت‌های دیگری هم وجود داشت؟ اول اینکه ... مصاحبه با رفیق نزار طرابلسی، مسئول دفتر بین‌المللی حزب کمونیست سوریه (متحد)

ادامه

آمریکا, ازبکستان, اسراییل, افغانستان, اقتصادی, ایدئولوژی, تحلیل, ترکیه, تروریسم, جهان, حزب کمونیست, خاورمیانه, روسیه, سوریه, صهیونیسم, طبقه کارگر, غرب, کودکان

وال استریت ژورنال: شی جین‌پینگ برنده جنگ تجاری جهانی ترامپ است

نشریه آمریکایی رئیس جمهور چین را برنده جنگ تجاری که دونالد ترامپ با اعلام تعرفه‌های تجاری بالا علیه کشورهای دیگر به راه انداخته، دانست. به گزارش ایسنا، روزنامه «وال استریت ژورنال» آمریکا ارزیابی کرد «شی جین‌پینگ»، رئیس جمهور چین برنده اصلی جنگ تجاری جهانی که «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا به موجب تعرفه‌های جدید خود ... وال استریت ژورنال: شی جین‌پینگ برنده جنگ تجاری جهانی ترامپ است

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اروپا, استراتژیک, اقتصادی, تحلیل, جنگ تجاری, جهان, چین

گاردین: آتش جنگ تعرفه‌ای ترامپ به جان برندهای آمریکایی هم افتاد

روزنامه «گاردین» با اشاره به جنگ تعرفه ای «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا نوشت که بسیاری از برندهای آمریکایی متحمل شدیدترین کاهش قیمت سهام و ارزش بازار شده و سرمایه گذاران این شرکت ها به افزایش قیمت و کاهش بالقوه هزینه های مصرف کننده واکنش منفی نشان داده اند. به گزارش روز جمعه ایرنا به ... گاردین: آتش جنگ تعرفه‌ای ترامپ به جان برندهای آمریکایی هم افتاد

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقتصادی, اندونزی, جنگ تجاری, جهان, چین, خبر, سازمان تجارت جهانی, شرق آسیا, ویتنام

هدف از استخدام کارگران با قراردادهایی مختلف تشدیدِ استثمار و ایجاد تفرقه در جنبش کارگری است

ایجاد تفرقه و نفاق با هدفِ جلوگیری از هرگونه همبستگی و مقاومت کارگران با وضعیت شغلی‌ای مختلف از حربه‌های کارگزاران رژیم ولی فقیه به‌منظور استثمار وحشیانهٔ طبقه کارگر کشور ما است. در حال حاضر بیش از ۹۵ درصد کارگران با انواع قراردادهای موقت، حجمی، پیمانی، و یا حتا بدون قرارداد مکتوب کار می‌کنند و امنیت ... هدف از استخدام کارگران با قراردادهایی مختلف تشدیدِ استثمار و ایجاد تفرقه در جنبش کارگری است

ادامه

استثمار, اقتصادی, ایران, بازنشستگی, حقوق بشر, طبقه کارگر, عدالت اجتماعی, مبارزه طبقاتی, معیشت, همبستگی

اقدام متقابل چین در برابر آمریکا: پکن تعرفه ۳۴ درصدی بر تمام کالاهای آمریکا اعمال می کند

در واکنش متقابل و قاطعانه به اقدام دوم آوریل ۲۰۲۵ دولت آمریکا مبنی بر اعلام “تعرفه های متقابل” بر کالاهای وارداتی از چین، شورای دولتی چین روز جمعه چهارم آوریل تصویب کرد که از ساعت ۱۲ و ۰۱ دقیقه دهم آوریل، تعرفه های اضافی را بر کالاهای وارداتی از مبدأ ایالات متحده اعمال خواهد کرد. ... اقدام متقابل چین در برابر آمریکا: پکن تعرفه ۳۴ درصدی بر تمام کالاهای آمریکا اعمال می کند

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقتصادی, جنگ تجاری, جهان, چین, خبر, شرق آسیا

هشدار آلمان به آمریکا: از منافع خود دفاع می‌کنیم / اتحادیه اروپا: اقدامات آمریکا تهدیدی علیه تجارت جهانی است

خبرگزاری رویترز امروز به نقل از وزیر اقتصاد آلمان نوشت، اگرچه اتحادیه اروپا به دنبال جنگ تجاری با آمریکا نیست ولی این نهاد آماده است تا برای دفاع از منافع خود با تصمیم های یک جانبه این کشور مقابله کند.

 

پیتر آلتمایر (Peter Altmaier) دیروز ۱۶ اسفند، به تلویزیون آلمانی زد دی اف (ZDF) گفت: جنگ و جنگ های تجاری از اساس ایده خوبی نیستند چرا که آخر سر همه می بازند. هدف و منافع ما این است که از جنگ تجاری (با آمریکا) پرهیز کنیم.

 

وی افزود که اتحادیه اروپا می خواهد اختلاف نظر با آمریکا را با توافق بر سر تعرفه های پائین تر (گمرکی) حل و فصل نماید.

 

با این حال آلتمایر هشدار داد که اگر واشنگتن تصمیم به اعمال یکجانبه تعرفه های بالاتر بگیرد، بروکسل به وسیله ساز و کارهای خود واکنش نشان خواهد داد تا ‘همگان بدانند که ما از منافع خود دفاع و محافظت می کنیم.’

 

وزیر اقتصاد آلمان پیشتر برهه کنونی در روابط اتحادیه اروپا و آمریکا را «فاز مهم و تعیین کننده» خوانده و گفته بود که اتحادیه اروپا باید بصورت یکپارچه عمل کرده و توانایی خود را در مذاکره به نمایش بگذارد.

 

به گفته آلتمایر، اعمال تعرفه های گمرکی برای خودروها اقدام نادرستی است که آثار مخرب جهانی دارد، از این رو آمریکا و اروپا باید تعرفه های خودرو را کاهش دهند.

 

 

اتحادیه اروپا: اقدامات آمریکا تهدیدی علیه تجارت جهانی است

 

«سسیلیا مالمستروم» کمیسیونر تجارت اتحادیه اروپا هشدار داد که اقدامات آمریکا نظام تجاری جهانی را تهدید به درهم شکستن می کند و از واشنگتن خواست تا برای اصلاح قوانین بازرگانی همکاری کند.

 

به گزارش خبرگزاری فرانسه، مالمستروم گفت : نگرانی آمریکا نسبت به عدم کارایی قوانین تجارت جهانی در مقابل چین قابل درک است اما اقدامات واشنگتن برای سازمان تجارت جهانی مشکل ساز است.

 

وی افزود: اتحادیه اروپا و آمریکا اغلب در زمینه تشخیص تهدیدها علیه تجارت جهانی تفاهم دارند اما «ما همیشه در مورد راه چاره توافق نداریم».

 

این مقام اروپایی ادامه داد: اقدامات آمریکا اینک کل سیستم را تهدید به درهم شکستن کل سیستم می کند.

 

به گفته مالمستروم، چین از قوانین سازمان تجارت جهانی «سود می برد» اما از آمریکا خواست تا برای یافتن «راه حل ها» همکاری کند.

 

توکیو، بروکسل و واشنگتن سال گذشته اعلام کردند که برای اصلاح قوانین سازمان تجارت جهانی همکاری می کنند تا کاستی رویکردهای تجاری را رفع کنند.

 

اتحادیه اروپا و آمریکا ماه هاست که برای آغاز رسمی مذاکرات تجاری همکاری می کنند. در همین راستا، مالمستروم روز چهارشنبه با «رابرت لایتهایزر» نماینده تجاری آمریکا دیدار کرد. مالمستروم اظهار داشت که دو طرف پیشرفت هایی حاصل کرده اند.

 

کمیسیونر تجاری اتحادیه اروپا ابراز امیدواری کرد که بروکسل و واشنگتن همه تعرفه ها بر کالاهای صنعتی را لغو کنند زیرا این اقدام «اهمیت اقتصادی دارد و درعین حال به بازسازی اعتماد دو طرفه منجر می شود».

 

مالمستروم با اشاره به تعرفه هایی که آمریکا بر واردات فولاد و آلومینیوم از اتحادیه اروپا وضع کرده است، گفت که بروکسل از این اقدام «به شدت رنجیده خاطر» شده است.

 

وی افزود: ما دوست و متحد هستیم، نه تهدید.

ایرنا

نیوزویک: کسری تجاری آمریکا رکورد زد

پایگاه اینترنتی مجله نیوزویک، ایالات متحده سال گذشته میلادی بالاترین میزان کسری تجاری را در ۲۴۳ سال گذشته تجربه کرد. این در حالی است که سیاست «ابتدا آمریکا»ی رئیس‌جمهوری این کشور نیز نتوانسته بر این کسری فائق آید. 

ادامه

اقتصادی, امریکا, امریکای شمالی, جهان, چین, خبر, شرق آسیا