نویسنده روس: شرم‌آورترین شکست استراتژیک آمریکا به پایان رسید

واسیلی زایتسف نوشت: ماجراجویی نظامی آمریکا و اسرائیل به عنوان «شرم‌آورترین شکست استراتژیک» در تاریخ مدرن ایالات متحده به پایان رسید. واسیلی زایتسف، نویسنده روس، آتش‌بس در جنگ اخیر بین واشنگتن و تهران را «لحظه‌ای تحقیرآمیز از افشاگری» برای دولت آمریکا توصیف کرد. او آنچه رخ داده را یک اشتباه تاریخی دانست که یادآور فروپاشی ... نویسنده روس: شرم‌آورترین شکست استراتژیک آمریکا به پایان رسید

ادامه

آمریکا, استراتژیک, اسراییل, انرژی, ایران, تحلیل, جهان, روسیه, شرق اروپا, مقاله

چرا ترامپ در تقلا برای خروج سریع از جنگ ایران است؟

زمانی که دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا به همراه اصلی‌ترین متحد خاورمیانه‌ای خود، اسرائیل، حمله نظامی گسترده علیه ایران در روز ۲۸ فوریه ۲۰۲۶ را آغاز کرد و در همان روز نخست جنگ توانست رهبر عالی ایران و تعدادی از فرماندهان و مقامات عالی ایران را به شهادت برساند، تصورش این بود که با توجه ... چرا ترامپ در تقلا برای خروج سریع از جنگ ایران است؟

ادامه

آمریکا, اقتصادی, انرژی, ایران, تحلیل, تنگه هرمز, جنگ, جهان, چین, خاورمیانه, سلاح هسته‌ای, مقاله, همبستگی

قیمت جهانی نفت امروز ۳ اردیبهشت؛ هر بشکه برنت ۱۰۳ دلار و ۲۸ سنت

قیمت آتی نفت برنت در معاملات روز جاری با افزایش یک دلار و ۳۷ سنتی، معادل ۱.۳ درصد، به ۱۰۳ دلار و ۲۸ سنت به ازای هر بشکه رسید. به گزارش خبرگزاری مهر، قیمت آتی نفت برنت که روز چهارشنبه برای اولین بار در بیش از دو هفته گذشته، به بالای ۱۰۰ دلار صعود کرد، ... قیمت جهانی نفت امروز ۳ اردیبهشت؛ هر بشکه برنت ۱۰۳ دلار و ۲۸ سنت

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقتصادی, انرژی, ایران, جهان, خبر

«حدف پیمانکاران» خواسته اصلی قرق‌بانان جنگل‌های مازندران

رئیس مجمع نمایندگان کارگران استان مازندران گفت: مهم‌ترین مطالبه کارگران قرق بان جنگل‌های مازندران حذف پیمانکاران و برقراری نظام عادلانه حقوق و دستمزد است. علی اکبر علوی‌نژاد، در رابطه با مهم‌ترین خواسته‌ی کارگران پیمانکاری حفاظت از جنگل‌های مازندران به «ایلنا» گفت: مهم‌ترین مطالبه نیروهای حفاظتی یا همان قرق‌بانان، همان‌طور که سال‌هاست مطرح می‌شود، حذف پیمانکار ... «حدف پیمانکاران» خواسته اصلی قرق‌بانان جنگل‌های مازندران

ادامه

ایران, حقوق بشر, خبر, دستمزد, طبقه کارگر, مبارزه طبقاتی, معیشت

جنگ علیه ایران نخستین جنگ با بهره گرفتن از «هوش مصنوعی» توسط امپریالیسم آمریکا

“وزارت جنگ” ایالات متحده در نشستی خبری در ۴ مارس/ ۱۳ اسفندماه ۱۴۰۴ به مجموعه‌ای از هدف‌هایش در طول صد ساعتِ نخستِ جنگ ایالات متحده و اسرائیل علیه ایران اشاره می‌کند. استفاده از “هوش مصنوعی” این امکان را به ارتش متخاصم داد تا هدف‌هایی بسیار بیش‌تر نسبت به آنچه برنامه‌ریزی انسانی به‌تنهایی می‌توانست فراهم کند ... جنگ علیه ایران نخستین جنگ با بهره گرفتن از «هوش مصنوعی» توسط امپریالیسم آمریکا

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, الیگارشی, ایران, تحلیل, جهان, چین, حزب کمونیست, حقوق بشر, سازمان ملل, عراق, هوش مصنوعی

هانت در ایران نسبت به وقوع جنگ جهانی در خاورمیانه هشدار داد

«جرمی هانت» وزیر خارجه انگلیس که دیروز دوشنبه میهمان ایرانی ها بود در مصاحبه ای منطقه غرب آسیا را به یک انبار باروت تشبیه کرده و نسبت به وقوع جنگ جهانی در خاورمیانه هشدار داده است.

 

هانت در این مصاحبه گفته است: غرب آسیا مثل باروت است؛ جایی که رخدادهای کوچک ممکن است منجر به یک فاجعه در مقیاس جنگ جهانی اول شود. ما موضوع تحریم ها را داریم. رقابت منطقه‌ای ایران و عربستان را داریم که بیشتر و بیشتر در حال خطرناک تر شدن است و منجر به جنگ نیابتی شده است. اگر اینها را کنار هم قرار دهیم و به خطرات منجر به جنگ جهانی اول نگاه کنیم می‌بینیم که رویدادهای کوچک مثل زنجیره‌ای از رویدادها می‌توانند عواقب فاجعه باری داشته باشند.

 

وی تعیین مرزهای اسرائیل را نیز یکی دیگر از موضوعات مهم خاورمیانه دانسته است.

 

وزیر خارجه انگلیس همچنین درباره بازداشت، محاکمه و زندانی‌شدن جاسوس‌های دو تابعیتی در ایران صحبت و نسبت به تکرار چنین رویدادهایی به تهران هشدار داده و انگلیس را به عنوان یکی از بازیگران مهم حاضر در خاورمیانه معرفی کرده است.

 

اشاره غیر مستقیم به نقش انگلیس در شکل‌گیری بحران های خاورمیانه

 

هشدار درباره وقوع جنگ جهانی اول و عنوان داشتن اینکه انگلیس از بازیگران مهم در خاورمیانه است نشان می‌دهد که این کشور در شکل‌گیری بحران‌های خاورمیانه نقشی انکار ناپذیر دارد.

 

اشاره به جنگ جهانی اول آن هم زمانی که هانت در ایران حضور داشت می‌تواند حاوی پیام‌های متعددی برای تهران باشد. یکی از نقاط تاریک تاریخ ایران مربوط به دوره پایانی جنگ جهانی اول و اشغال کشورمان از سوی نیروهای متفقین است. در آن دوران انگلیس با فریب و احتکار گسترده مواد غذایی موجبات رقم خوردن قحطی گسترده در ایران را فراهم کرد. متاسفانه به این بخش از تاریخ ایران و نقشی که انگلیس در فجایع آن دوران داشته آن چنان که باید پرداخته نمی‌شود و شاید یکی از دلایلی که فرستاده‌های لندن به خود اجازه می‌دهند در سفر به تهران اقدام به تهدید کنند همین امر باشد.

 

این تهدید هانت با استفاده از کلید واژه «قحطی جنگ جهانی اول» آن هم در زمانی که اروپا منافقانه سخن از لزوم تداوم برجام می‌گوید، از دو منظر حائز اهمیت است؛ اول اینکه؛ با استراتژیک دانستن اتحاد انگلیس و سعودی، تلویحا کشورمان تهدید به «مواجهه سخت» از سوی مثلث شوم غربی، عبری، عربی شده است. دوم اینکه؛ دولت و ملت ایران را با ترساندن از قحطی بزرگ، در دوراهی پذیرش خواسته‌های نامعقول و تجاوزکارانه آمریکا و اروپا و تن دادن به سازش از یک سو و تحریم‌های شدید از سوی دیگر قرار داده است. این همان نکته‌ای است که بی بی سی فارسی به عنوان پیاده نظام رسانه‌ای غرب در ایجاد جنگ روانی علیه ملت ایران چندی است آن را در دستور کار خود قرار داده است.

 

از سویی؛ تهدید به وقوع جنگ جهانی در خاورمیانه در حالی انجام می‌شود که اخیرا انگلیس اقدام به دایر کردن پایگاه نظامی در عمان کرده و از سوی دیگر برای پایان دادن به جنگ یمن وارد میدان شده است.

 

هانت پیش از سفر به ایران، به عربستان سفر کرده و در خصوص لزوم پایان‌دادن به جنگ یمن با سران ریاض گفتگو کرده بود.

 

با توجه به پرونده کثیفی که انگلیس در منطقه دارد از شکل گیری اسرائیل گرفته تا اختلافات مرزی افغانستان و پاکستان، جنگ عراق، کمک تسلیحاتی به تروریست‌های حاضر در سوریه و … نمی‌توان عنوان داشت که لندن از روی حس انسان دوستی و برای پایان‌دادن به رنج مردم یمن، برای پایان‌دادن به جنگ این کشور وارد میدان شده است.

 

از هم اکنون می‌توان پیش بینی کرد که اگر نقشه انگلیس برای پایان‌دادن به جنگ یمن به نتیجه برسد، خروجی این رویداد به گونه‌ای خواهد بود که گسترش نفوذ انگلیس در منطقه را به دنبال داشته باشد.

مهر

عادل عبدالمهدی: زیر بار دیکته‌های آمریکا نمی‌رویم

به نقل از النهرین، عادل عبدالمهدی نخست وزیر عراق در جلسه ای با حضور اصحاب رسانه، ورزشکاران و هنرمندان عراقی اعلام کرد که عراق اجازه هیچ دیکته‌ای از سوی آمریکا درباره هر پرونده‌ای از جمله تحریم‌ها علیه ایران را نمی‌دهد.

ادامه

امریکا, ایران, جهان, خبر, شمال غرب آسیا

وعده‌های توخالی مسئولان؛ دلیل تجمع کارکنان بیمارستان امام خمینی کرج

بالغ بر ۲۰۰ نفر از کارکنان بیمارستان امام خمینی کرج در اعتراض به وضعیت بلاتکلیف بیمارستان و عدم پرداخت یک‌سال مطالبات مزدی خود در خیابان اصلی مقابل بیمارستان گردهم آمده‌اند.

ادامه

ایران, پرستاری, حقوق بشر, خبر, کارگری

یک کارگر ساختمانی بر اثر سقوط در چاهک آسانسور جان خود را از دست داد

صبح امروز ۲۸ آبان ماه، یک کارگر ساختمانی حین جوشکاری در یک ساختمان در حال ساخت از ورودی آسانسور طبقه هفتم به ته چاهک آسانسور سقوط کرد.   براساس اعلام سرپرست سازمان آتش نشانی شهرداری قزوین، این حادثه در خیابان دندانپزشکی شهر قزوین ، برای یک کارگر ۳۰ ساله اتفاق افتاده است.   از قرار ... یک کارگر ساختمانی بر اثر سقوط در چاهک آسانسور جان خود را از دست داد

ادامه

ایران, حقوق بشر, خبر, کارگری

اعلام حمایت جمعی از وکلای دادگستری از کارگران: “خواهان رفع مشکلات کارگران هفت‌تپه هستیم

متن این بیانیه به شرح زیر است:   با توجه به نامگذاری سال‌های اخیر تحت عنوان تولید و حمایت از کار و محصول داخلی، بدون شک پایه و اساس پیشرفت صنعت ایران، نیروی کار و کارگران می‌باشند که با تامین نیازهای اولیه ایشان و رعایت حرمت و کرامت انسانی آنهاست که می‌توان به آینده روشنی ... اعلام حمایت جمعی از وکلای دادگستری از کارگران: “خواهان رفع مشکلات کارگران هفت‌تپه هستیم

ادامه

ایران, حقوق بشر, خبر, کارگری, وکلا