رئیس جمهور صربستان: من اسد نیستم!

رئیس جمهور صربستان با مقایسه کردن خود با بشار اسد گفت معترضان تحت حمایت غرب در کشورش به دنبال «تغییر رژیم» در صربستان هستند اما دولت او قصد ندارد تسلیم شود. به گزارش ایسنا، صربستان در جریان جنگ اوکراین و روسیه بر داشتن موضع بی‌طرف تاکید کرده و رسما به تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه مسکو ... رئیس جمهور صربستان: من اسد نیستم!

ادامه

آلمان, اتحادیه اروپا, اوکراین, تحلیل, جنوب شرق اروپا, روسیه, سوریه, صربستان, غرب, فساد

صاحب‌نظر امور خاورمیانه دانشگاه اوکلاهما: آمریکا درآمد ناشی از فروش نفت سوریه را صرف تامین مالی شورشیان کرد

یکی از صاحب‌نظران امور خاورمیانه در گفت‌وگو با تارنمای نشریه پولیتیکو با اشاره به فقر حاکم بر سوریه، از آمریکا خواست اکنون که حکومت دلخواه در دمشق بر سر کار آمده، از تصرف چاه‌های نفت این کشور دست بردارد. به گزارش ایرنا، جاشوا لندیس (Joshua Landis) رئیس مرکز مطالعات خاورمیانه دانشگاه اوکلاهما که بیش از ... صاحب‌نظر امور خاورمیانه دانشگاه اوکلاهما: آمریکا درآمد ناشی از فروش نفت سوریه را صرف تامین مالی شورشیان کرد

ادامه

آمریکا, اقتصادی, ایران, تحلیل, تروریسم, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, روسیه, فساد

بدنبال شرکت در برقراری حکومت نظامی، وزیر دفاع کره جنوبی استعفا کرد

در ادامه بحران سیاسی ناگهانی در کره جنوبی، وزیر دفاع این کشور ضمن عذرخواهی از مردم استعفا کرد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از یونهاپ، «کیم یونگ‌هیون» وزیر دفاع کره جنوبی به دلیل مشارکت در تنظیم «اعلامیه حکومت نظامی اضطراری» در این کشور ضمن عذرخواهی از مردم استعفای خود را اعلام کرد. همزمان با ... بدنبال شرکت در برقراری حکومت نظامی، وزیر دفاع کره جنوبی استعفا کرد

ادامه

جهان, خبر, شبه جزیره کره, شرق آسیا, فساد, فقر, کره جنوبی

شی جین پینگ در نشست اجلاس سران G20 عملیات هشتگانه چین برای حمایت از توسعه جهانی را اعلام کرد

«شی جین پینگ» رئیس جمهوری خلق چین روز دوشنبه ۱۸ نوامبر (۲۸ آبان)، در نشست اولین مرحله از نوزدهمین اجلاس سران G20 با موضوع «مبارزه با گرسنگی و فقر» سخنرانی کرد. به گزارش رادیو بین‌المللی چین؛ شی جین پینگ خاطرنشان کرد که در جهان امروز، روند تغییرات بی‌سابقه در طول صد سال گذشته تسریع شده، ... شی جین پینگ در نشست اجلاس سران G20 عملیات هشتگانه چین برای حمایت از توسعه جهانی را اعلام کرد

ادامه

آفریقا, آفریقای جنوبی, اتحادیه آفریقا, اقتصادی, برزیل, جنوب, جهان, چین, خبر, فساد, فقر, گرسنگی, گروه ۲۰

یورش به قوانین کار و صندوق‌های بازنشستگی

به‌رغم اعتصاب و اعتراض‌های گسترده و سراسری نفتگران، اعتراض‌های بازنشستگان صندوق‌های کارگری، کشوری، لشگری، و فولاد، و تجمع اعتراضی گستردۀ بازنشستگان مخابرات در استان‌های مختلف در ۷ آبان، و وعده دادن پزشکیان به خامنه‌ای به اجرا کردن “برنامه هفتم توسعه”، دولت پزشکیان به اجرای به‌اصطلاح متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان بر اساس برنامه ضدمردمی هفتم توسعهٔ‌ رژیم ... یورش به قوانین کار و صندوق‌های بازنشستگی

ادامه

اختلاف طبقاتی, اقتصادی, ایران, بازنشستگان, تحلیل, حقوق بشر, طبقه کارگر, فساد, فقر, معیشت

نماینده طرقبه؛ فروش غارت‌گونه هفت‌تپه ۸ هزار میلیاردی به ۱۰ میلیارد تومان/ ماشین‌سازی تبریز را پنهانی فروختند

نماینده طرقبه در مجلس گفت مجتمع ۲۴ هزار هکتاری، نیشکر هفت تپه، ۸ هزار میلیارد تومان ارزش دارد که در ابتدا به ۲۶۰۰ میلیارد تومان و درنهایت به ۱۰ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان فروخته شد که در حقیقت غارت صورت گرفته است.

 

به گزارش ایلنا، “محمد دهقان” نماینده طرقبه و همچنین رمضان علی سبحانی‌فر (نماینده سبزوار در مجلس شورای اسلامی) در برنامه “تیتر امشب” شب گذشته حضور یافتند و نکاتی را در مورد خصوصی‌سازی واحدهای تولیدی مطرح کردند.

 

دهقان با بیان اینکه مجتمع هفت تپه را دلالان دلار با پرداخت رشوه چند صد سکه خریداری کردند، گفت: این مجتمع ۲۴ هزار هکتاری، ۸ هزار میلیارد تومان ارزش دارد که در ابتدا به ۲۶۰۰ میلیارد تومان و در نهایت به ۱۰ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان فروخته شد که در حقیقت غارت صورت گرفته است.

 

وی افزود: بنده با خصوصی‌سازی مخالف نیستم. نگرانی‌ها از خصوصی‌سازی نیست بلکه از نحوه واگذاری‌ها، مفت‌فروشی‌ها و فساد و زیر پاگذاشتن قانون است.

 

وی با بیان اینکه سازمان خصوصی‌سازی باید قراردادهای واگذاری را برای عموم منتشر می‌کرد و هم در قوانین و هم در آیین نامه‌های قرادادها شفاف سازی می‌شد، گفت: اما مجلس فقط در واگذاری شرکت ماشین سازی تبریز در زمان آقای کرباسیان با فشار مجلس و دیده بان شفافیت و عدالت تقاضا کرد.

 

دهقان افزود: سوال ما این است که چقدر در واگذاری‌ها شفافیت رعایت شده است؟ آیا قانون در واگذاری‌ها رعایت شده است؟ چون واگذاری‌ها باید طبق قانون کارشناسان در هیئت عالی رتبه متشکل از مسئولان صورت گیرد. در شرکت ماشین‌سازی تبریز و هفت تپه و واگذاری دشت مغان با توجه به اعتراضات گسترده مشخص شد که شفافیت صورت نگرفته است.

 

او گفت: با توجه به اینکه سیاست‌های مقام معظم رهبری در خصوصی‌سازی تاکید برشفافیت دارد اما به این نکته رعایت نشده به طور مثال؛ شرکت ماشین‌سازی تبریز را به قیمت ۶۸۷ میلیارد فروخته‌اند و واگذری‌ها به صورت پنهان و بدون نظارت انجام شده است و به مجلس اطلاع رسانی نشده است. ضمن اینکه سازمان خصوصی‌سازی موظف است خلاصه‌ای معامله و کارشناسی‌ها باید در روزنامه‌های کثیرالانتشار منعکس شود که این اتفاق نیفتاده است.

 

دهقان گفت: شرکت ماشین‌سازی تبریز شرکتی است که صنایع کشور به این شرکت وابسته است و دهها هزار ماشین در این شرکت ساخته شده است. مساحت زمین کارخانه این شرکت ۱۲۶ هکتار است، ۸۳ هزار و ۵۰۰ متر زمین در منطقه ایلگلی تبریز که در بهترین منطقه شهر تبریز قرار دارد که ارزش هر متر آن حداقل ۱۰ تا ۱۵ میلیون تومان است و با این حساب ارزش واقعی آن ۸۳۵ میلیارد تومان می‌شود که کل شرکت را ۶۸۷ میلیارد تومان فروخته اند و قرار است تا مبلغ فروخته شده ظرف چندسال پرداخت شود. طبق گفته کسی که این شرکت را خریده است، خرید از طریق مذاکره و پنهان بوده است نه مزایده و شخص خریدار اصلا اهلیت این کار را ندارد، اکنون هم در زندان است.

 

وی تصریح کرد: هفت تپه را دلالان دلار خریداری کرده‌اند و در اصل اموال ملت را غارت کرده‌اند. هفت تپه ۲۴ هزار هکتار زمین دارد که در واگذاری به دو فرد جاعل و رشوه دهنده در حد چندصد سکه واگذار شده است. زمین هفت تپه اکنون حدود ۸ هزار میلیارد تومان ارزش دارد که ۲۶۰۰ میلیارد تومان فروخته شده و آنهم به ۹۰۰ هزار میلیارد تومان کاهش یافته و بازهم در آخر به ۱۰ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان فروخته شد که در حقیقت فروشی نبوده بلکه غارت صورت گرفته است.

 

دهقان گفت: مجلس انتظار دارد فهرستی از خصوصی‌سازی که در حقیقت خصوصی‌سازی بوده نه خصوصی‌خواری ارائه شود و اگر قرار است شرکت‌ها به قیمت پایین و به افراد نااهل فروخته شود بهتر است به صورت سهم بندی به خود افرادی که در شرکت کار می‌کنند واگذار شود.

 

سبحانی فر گفت: واگذاری‌ها در خصوصی‌سازی ۳ گروه است … گروه ۳ در اختیار دولت قرار می‌گیرد، گروه ۲ باید ۸۰ درصد واگذار شود و گروه ۱ نیز گروهی است که باید به مردم واگذار شود.

 

او گفت: ۲۳۰ بنگاه از گروه یک به گروه ۲ و ۳ تبدیل کرده اند.

امام جمعه کرمانشاه: واگذاری سه سیلوی کرمانشاه، کنگاور و سنقر به‌بخش خصوصی بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان زیر قیمت

به نوشته دانشجویان «ارزش واقعی پالایشگاه کرمانشاه ۲ هزار میلیارد تومان بوده اما طی فرایندی مشکوک به قیمت ۲۱۰ میلیارد تومان آن هم در ازای دریافت تنها ۱۷ میلیارد تومان نقدی، به فردی که سابقه فعالیت در حوزه نفت و پالایش را نداشته، واگذار شده است.»

ادامه

اقتصادی, ایران, خبر, فساد

نامه حسین راغفر و احسان سلطانی به‌مردم راجع به؛ بحران بانکی و فساد بانک­‌های خصوص

متن گزارش نهم حسین راغفر و احسان سلطانی به این شرح است:   نظام اقتصادی کشور اسیر مناسبات رانت و فساد است و مادامی که عزم سیاسی کافی برای مقابله با این عوامل نابسامانی شکل نگرفته باشد، امکان خروج اقتصاد از این مسیر نزولی وجود ندارد.

ادامه

اقتصادی, ایران, خبر, فساد

افشای پشت‎پرده ارزان‎فروشی ۴ شرکت بزرگ دولتی / حراج کارخانه ۵ هزار میلیاردی به‌قیمت ناچیز

به گزارش تسنیم، داریوش اسماعیلی با نام بردن برخی شرکت‌های بزرگی چون ماشین‌سازی تبریز، نیشکر هفت‌تپه، آلومینیوم المهدی، هپکو و پالایشگاه کرمانشاه و جزئیات واگذاری این شرکت‌ها گفت: ۵۵ نماینده مجلس شورای اسلامی اخیراً از رئیس قوه قضائیه خواستند برای بررسی روند این واگذاری‌ها و تخلفات کمیته ویژه‌ای تشکیل شود.

ادامه

اقتصادی, ایران, خبر, فساد