بیش از هزاروصد نفر از کارگران شرکت واگن پارس اراک۱ برای چندمین بار در نیمه اول شهریورماه دست از کار کشیدند. این حرکتهای اعتراضی که در طی آن تولید کارخانه متوقف شد، از روز ۴ مردادماه ۱۴۰۳ با تجمع اعتراضیای مسالمتآمیز در محوطه کارخانه آغاز گشت. اعتراضها در پی از ورود چند نفر از کارگران ... درود آتشین به کارگران کارخانه واگن پارس
تجمع اعتراضی جوانان بومی چوار به عدم اشتغال در صنایع نفت و گاز شهرستان
جوانان «چوار» به استخدام غیربومیها و روند بیکاری کارگران بومی شاغل در صنایع نفت و گاز شهرستان اعتراض دارند. به گزارش خبرنگار ایلنا، برخی جوانان بومی در شهرستان چوار در استان ایلام میگویند علیرغم وجود چندین پالایشگاه و پتروشیمی و شهرکهای صنعتی در این منطقه، ما اکثراً بیکار هستیم و بعضی کارگرانی که در این ... تجمع اعتراضی جوانان بومی چوار به عدم اشتغال در صنایع نفت و گاز شهرستان
حذف پیمانکاران از اتلاف ثروتهای ملی جلوگیری میکند/ مافیای آنها، برنده میدان!
رئیس انجمن صنفی پالایشگاه چهارم پارس جنوبی گفت: حذف پیمانکاران به هیچ وجه بار مالی ندارد؛ این ایراد اصلاً وارد نیست. به گزارش خبرنگار ایلنا، «طرح ساماندهی استخدام کارکنان دولت» برای بار سوم به سد ایرادات نهادهای نظارتی برخورد کرد؛ اینبار هیات عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام، طرح را مغایر با سیاستها کلی و ... حذف پیمانکاران از اتلاف ثروتهای ملی جلوگیری میکند/ مافیای آنها، برنده میدان!
تجمع اعتراضی کارگران پاکبانی و بهداشت شهرداری یاسوج + فیلم
دوشنبه ۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ این کارگران، خواستار پرداخت ۵ ماه حقوق معوقه و سایر مطالبات مرتبط خود هستند. گذران زندگی با این حقوقها، فلاکت است و معوقه شدن آن مرگ تدریجی است. پیمانکاران واسطه ای بین شهرداری و کارگران برای غارت دستمزد ناچیز آنان هستند. بخش مهمی از دسترنج کارگران نصیب پیمانکاران میشود. اغلب زدوبندهای ... تجمع اعتراضی کارگران پاکبانی و بهداشت شهرداری یاسوج + فیلم
حوادث ناشی از کار در سال گذشته در تهران، ۴۱۴ کشته و ۳۰۳۸ مصدوم بر جای گذاشته است
مدیرکل پزشکی قانونی استان تهران آمار مصدومان و متوفیان ناشی از حوادث کار در سال ۱۴۰۲ را اعلام کرد. «مهدی فروزش» مدیرکل پزشکی قانونی استان تهران در گفتوگو با خبرنگار ایلنا درباره آمار مصدومان ناشی از حوادث کار در سال ۱۴۰۲ گفت: در سال گذشته در مجموع ۳۰۳۸ نفر در استان تهران دچار حوادث ناشی ... حوادث ناشی از کار در سال گذشته در تهران، ۴۱۴ کشته و ۳۰۳۸ مصدوم بر جای گذاشته است
نماینده ایذه و باغملک: دولت اهمیتی نمیدهد که پیمانکار چه بلایی به روزگار کارگران میآورد
هدایتالله خادمی با تاکید بر اینکه هیچ توجیهی برای استفاده از شرکتهای پیمانکاری تامین نیروی انسانی وجود ندارد، گفت: متاسفانه کارگرانی که از طریق شرکتهای پیمانکاری به کار گرفته میشوند بعداز گذشت سالها متوجه میشوند که حق بیمه آنها به تامین اجتماعی پرداخت نشده و با مشکلات فراوانی مواجه میشوند.
به گزارش ایلنا، نماینده ایذه و باغملک در مجلس با اشاره به اینکه شرکتهای پیمانکاری تامین نیروی انسانی کارگران را در سمتهایی بهکار میگیرند اما در لیست بیمه عناوین دیگری برای آنها منظور میکنند، گفت: این کارگران هنگام بازنشستگی متوجه میشوند که پیمانکاران چه بلایی سرشان آوردهاند.
هدایتالله خادمی با تاکید بر اینکه باید نظارت و قانونی وجود داشته باشد تا مانع تضییع حقوق کارگران شود، گفت: متاسفانه نظارتی وجود ندارد و اکنون کارگران بسیاری را در برخی دستگاههای دولتی و زیرمجموعههای نفتی و غیر نفتی سراغ داریم که حقوقشان تضییع شده و شکایت هم کردهاند، اما شکایتشان به جایی نرسیده است.
وی با اشاره به اینکه دولت تحت عنوان بخش خصوصی کارهای خودش را به پیمانکاران واگذار کرده است، گفت: قرار نیست دولت کار را به پیمانکار بسپارد و خودش بخوابد تا پیمانکار هر بلایی خواست به روزگار کارگر بیاورد.
عضو کمیسیون انرژی خواستار توجه دولت به نظارت بر عملکرد پیمانکاران شد و گفت: دولت وقتی برای این ماه به پیمانکار پولی میدهد، باید لیست پرداختیها و تسویه حساب ماه قبل کارگران را از پیمانکار بگیرد و ببیند آیا پیمانکار حقوق و مزایای کارگران را کامل پرداخت کرده یا بخشی از حقوق کارگران را نداده که متاسفانه دولت این کار را هم انجام نمیدهد.
خادمی با تاکید بر اینکه در بیشتر موارد پیمانکار تامین نیروی انسانی جوابگوی کارگر نبوده است، گفت: توجیه دولت این است که کارگر تحت پوشش پیمانکاری هرگز نمیتواند از دولت خواستهای داشته باشد. به همین دلیل کاری به کار نیروهای کار ندارد و اهمیتی نمیدهد که پیمانکار چه بلایی به روزگار کارگران میآورد که این رفتار مصداق بارز استثمار کارگران است.
وی افزود: امروز کسانی را سراغ داریم که در سنین جوانی در قالب پیمانکاری با دستگاهی مشغول به کار شدهاند و پس از گذشت ۱۵ سال که دیگر جوانی و شادابی گذشته را ندارند، به دلیلی واهی از سوی پیمانکار اخراج شدند و دستشان هم به جایی بند نیست که این ظلمی آشکار است که به جامعه کارگری میشود.
عضو کمیسیون انرژی، توجیهات دولتمردان را به باد انتقاد گرفت و گفت: دولت بهانه میآورد که حسابرسی و پرداخت حقوق نیروها را از سر خودش بازکرده است، اما فسادهایی از سوی پیمانکاران تامین نیروی انسانی صورت میگیرد که دولت در قبال آنها سکوت کرده و فساد پیمانکار و سکوت دولت هر دو سوالبرانگیز است.
وی با اشاره به اینکه بارها شاهد بودیم که شرکتهای پیمانکاری تامین نیروی انسانی هنگام برگزاری مناقصه کمتر از مصوبات قانونی حقوق و مزایای کارگران را اعلام میکردند، گفت: وقتی از پیمانکار سوال میکنیم که چرا کمتر از حداقلهای قانونی قیمت میدهند و پیمانکاران توضیح میدهند، تازه متوجه میشویم که آقایان بسیاری از مزایای کارگران از جمله لباس کار، حق بیمه، غذا و… را نمیدهند تا هم دولت به ظاهر راضی باشد و هم پیمانکار بتواند قرارداد را بگیرد و در این بین کارگر زیاندیده اصلی است.
خادمی، شرکتهای پیمانکاری تامین نیروی انسانی را مصداق بارز استثمار کارگران دانست و گفت: اگر قرار است استثمار نیروی کار ادامه داشته باشد، باید اجازه دهیم شرکتهای پیمانکاری تامین نیروی انسانی به حضور خودشان در بنگاههای اقتصادی و دستگاههای دولتی ادامه دهند، اما اگر بنا داریم کرامت نیروی کار را حفظ کنیم و حقوقش را کامل بدهیم، باید شرکتهای پیمانکاری تامین نیروی انسانی از بازار کار حذف شوند.
نماینده مشکین شهر؛ شرکتهای پیمانکاری برای سوءاستفاده و تضییع حقوق کارگران تاسیس شدند
نماینده مردم مشکین شهر، ایجاد شرکتهای پیمانکاری تامین نیروی انسانی را ظلمی آشکار در حق کارگران دانست و گفت: معلوم نیست دولت با کدام توجیه این دلالان نیروی کار را وارد دستگاههای دولتی و نیمه دولتی کرده درحالیکه وجود آنها انگیزه را از کارگران میگیرد و بازدهی تولید را کاهش میدهد.
دستبرد رژیم ولایت فقیه به اندوختههای کارگران در سازمان تأمین اجتماعی
در روزهای اخیر بار دیگر گردهمایی اعتراضی گروهی از بازنشستگان بهمنظور تحقق خواستهایشان را شاهد بودیم.
تجمع بیش از ۱۰۰ نفر از کارگران شهرداری مریوان در اعتراض به معوقات مزدی مقابل فرمانداری
این کارگران میگویند: تعداد ما حدود ۶۰۰ نفر است که امروز ۱۰۰ نفر به نمایندگی از جانب بقیه با حضور مقابل فرمانداری، خواستار رسیدگی به اوضاع معیشتی خود شدیم.
چندین تجمع اعتراضی کارگران تونل انتقال آب از سد کانی سیب به دریاچه ارومیه تا کنون بینتیجه مانده
کارگران شاغل در پروژه ساخت تونل انتقال آب از سد کانی سیب به دریاچه ارومیه در استان آذربایجان غربی، حدود ۴ ماه مطالبات مزدی پرداخت نشده، دارند.