مصاحبه با رفیق نزار طرابلسی، مسئول دفتر بین‌المللی حزب کمونیست سوریه (متحد)

”هیئت تحریر شام“ پس از یک جنگ داخلی که بیش از یک دهه ادامه داشت در مدتی بسیار کوتاه در سوریه به قدرت رسید. آیا این تغییر و تحول به این علت بود که دولت قبلی، دولت بشار اسد، حمایت مردمی را کاملاً از دست داده بود؟ یا علت‌های دیگری هم وجود داشت؟ اول اینکه ... مصاحبه با رفیق نزار طرابلسی، مسئول دفتر بین‌المللی حزب کمونیست سوریه (متحد)

ادامه

آمریکا, ازبکستان, اسراییل, افغانستان, اقتصادی, ایدئولوژی, تحلیل, ترکیه, تروریسم, جهان, حزب کمونیست, خاورمیانه, روسیه, سوریه, صهیونیسم, طبقه کارگر, غرب, کودکان

هاآرتص: از سرگیری حملات به غزه جنایت است

ستون نویس و از اعضای هیات تحریریه هاآرتص، از سرگیری حملات اخیر به نوار غزه را نه تنها غیرقانونی، بلکه غیراخلاقی می داند. به گزارش ایسنا، «گیدئون لوی» ستون نویس و از اعضای هیات تحریریه روزنامه عبری زبان هاآرتص به خبرگزاری آناتولی گفت، با وجود ۱۵ ماه حمله و خرابی‌های بر جای مانده در غزه ... هاآرتص: از سرگیری حملات به غزه جنایت است

ادامه

اسراییل, اوکراین, تحلیل, تروریسم, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, فلسطین, کودکان, مصر

معرفی «اکرم امام‌اوغلو» به عنوان تنها نامزد حزب جمهوری‌خواه خلق برای انتخابات ریاست‌جمهوری ترکیه

حزب جمهوری‌خواه خلق (CHP) «اکرم امام‌اوغلو» را به عنوان تنها نامزد خود برای انتخابات ریاست جمهوری ترکیه معرفی کرد. به گزارش ایسنا، خبرنگار المیادین در ترکیه اعلام کرد حزب جمهوری‌خواه خلق روز یکشنبه اعلام کرد اکرم امام‌اوغلو با رای اکثریت قاطع به عنوان تنها نامزد حزب در انتخابات آتی ریاست‌جمهوری ترکیه انتخاب شده است و ... معرفی «اکرم امام‌اوغلو» به عنوان تنها نامزد حزب جمهوری‌خواه خلق برای انتخابات ریاست‌جمهوری ترکیه

ادامه

امنیتی, ترکیه, تروریسم, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر, همبستگی

۳۰۰۰ نفر در سوریه ناپدید شده‌اند

منابع آگاه در سوریه از افزایش قربانیان جنایات عناصر رژیم تروریستی الجولانی خبر دادند. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المعلومه، منابع آگاه اعلام کردند که تعداد قربانیان جنایات رژیم تروریستی الجولانی در مناطق علوی نشین سوریه به هزار و ۷۰۰ تن افزایش یافته است. آنها اضافه کردند: تعداد این جنایات طی هفته‌های گذشته ... ۳۰۰۰ نفر در سوریه ناپدید شده‌اند

ادامه

تروریسم, جهان, خبر, زنان, سوریه, کودکان

دادگاه ترکیه بازداشت شهردار استانبول را تایید کرد

دادگاه ترکیه امروز یکشنبه، رای داد «اکرم امام‌اوغلو»، شهردار استانبول تا زمان محاکمه در زندان بماند. به گزارش ایسنا، دادگاه جنایی ترکیه اکرم امام‌اوغلو را به دلیل تحقیقات در مورد فساد به زندان محکوم کرد. این دادگاه ترکیه با صدور حکمی بازداشت اکرم امام‌اوغلو را تایید و او را به زندان منتقل کرد. این رای ... دادگاه ترکیه بازداشت شهردار استانبول را تایید کرد

ادامه

ترکیه, تروریسم, جهان, خاورمیانه, خبر, فساد

نقش سرویس‌های امنیتی در سازماندهی انتقال تسلیحات نظامی برای تروریستی‌ها

به گزارش خبرگزاری «تاس»، “واسیلی نبنزیا” نماینده دائم جدید روسیه در سازمان ملل شب گذشته در نشست ویژه شورای امنیت با موضوعیت «مبارزه با تروریسم» اعلام کرد که این کشور اطلاعات موثقی در اختیار دارد که ثابت می کند سرویس‌های امنیتی برخی کشورها در سازماندهی انتقال تسلیحات نظامی برای گروههای تروریستی در خاورمیانه و شمال آفریقا دخیل هستند و مسکو حاضر است این اطلاعات را در اختیار همه قرار دهد.

 

این دیپلمات روس با اشاره به اینکه، قاچاق بین المللی سلاح با توجه به بحران‌های منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا، چندین برابر فعالتر شده است، افزود: «شرکتهای خصوصی در شرایطی که مناقشات نظامی در این مناطق جریان دارد، تنها در چارچوب درخواستهای دولتها در این زمینه فعالیت دارند.»

 

نبنزیا گفت: «طرف روسی اطلاعات موثق و قابل اطمینانی در اختیار دارد که چه کسانی در قاچاق اسلحه نقش دارند و غالبا به سازماندهی انتقال تسلیحات برای تروریستها می پردازند. برخی ساختارهای دولتی، از جمله سرویسهای امنیتی در این امر مشارکت دارند. و اگر لازم شود، ما این اطلاعات را در اختیار همه قرار خواهیم داد. برای اینکه ما معتقدیم چنین وضعیتی غیرقابل قبول است و در تلاش هستیم تا اقدامات خاصی برای کمک به تلاشهای جامعه جهانی برای ممانعت از این مسئله، انجام دهیم.»

 

مخالفت اعضای غربی شورای امنیت با پیشنهادات مسکو

 

شورای امنیت روز چهارشنبه قطعنامه ای را در مورد ممانعت از ارسال تسلیحات برای تروریستها تصویب کرد. نماینده جدید روسیه در شورای امنیت ابراز تاسف نمود که در این سند پیشنهادات مسکو که مطابق با اصول قابل قبول جامعه جهانی در زمینه محاصره اقتصادی تروریستها بود، گنجانده نشده است.

 

به گفته نبنزیا، نظرات روسیه در جهت تشدید کنترل بر روند نقل و انتقال تسلیحات در منطقه خاورمیانه بود که بار دیگر برخی اعضای شورای امنیت با این مسئله مخالفت کردند.

 

این دیپلمات گفت: «برای ما قابل درک نیست که به چه دلیل برخی شرکای غربی ما با این مسئله مخالفت می کنند. و ما امکان اتخاذ تصمیمات مشترک و موثر را از دست می دهیم. این کارشکنی ها تنها باعث اتلاف وقت می شود، در شرایطی که تروریستها از این فرصت استفاده کرده و توان بالقوه نظامی خود را تقویت می کنند.»

 

وی تاکید کرد: «روسیه معتقد است مقابله با تروریسم باید یک اولویت بدون قید و شرط برای سازمان ملل باشد. برای اینکه برغم تلاشهای بین المللی، ارسال تسلیحات از خارج برای تروریستها در منطقه خاورمیانه متوقف نشده و مبارزه با آنها در سوریه و عراق، تقریبا معادل سالهای جنگ جهانی دوم ادامه دارد و هنوز منجر به ریشه کن کردن آنها نشده است.»

 

لازم به ذکر است که روز گذشته این نخستین بار بود که واسیلی نبنزیا، بعنوان نماینده دائم روسیه در نشست شورای امنیت سازمان ملل شرکت کرده بود. این دیپلمات روس در اواخر ماه جولای و بعد از امضای حکم ماموریت خویش توسط رئیس جمهوری روسیه، به نیویورک اعزام شد. وی جانشین “ویتالی چورکین” نماینده سابق روسیه در مقر سازمان ملل است که در ماه آوریل سال جاری به علت سکته قلبی، درگذشت.

تسنیم

داعش در مناطق واقع در تحت کنترل خود در رقه سلاح شیمیایی در اختیار دارد.

به نقل از سایت شبکه روسیا الیوم، دیده‌ بان حقوق بشر در بیانیه‌ای‌ اعلام کرد، داعش در مناطق واقع در تحت کنترل خود در رقه سلاح شیمیایی در اختیار دارد.   دیده بان حقوق بشر سوریه که مقر آن در لندن است، ضمن ابراز نگرانی خود از استفاده احتمالی این گروه از سلاح‌های شیمیایی تحت ... داعش در مناطق واقع در تحت کنترل خود در رقه سلاح شیمیایی در اختیار دارد.

ادامه

تروریسم, جهان, حقوق بشر, خبر, سوریه

آمریکا همچنان از تروریست ها در سوریه پشتیبانی می کند

مسئولان گروه تروریستی ارتش آزاد اعلام کردند که همچنان از حمایت و پشتیبانی آمریکا برخوردارند.   روزنامه الوطن سوریه روز دوشنبه نوشت: حوادثی که نشان دهنده دروغ بودن ادعاهای آمریکا درباره توقف حمایت از گروه های مسلح در سوریه است ادامه دارد.   هرچه زمان می گذرد، آشکار می شود که این ادعاها، مانورهایی با ... آمریکا همچنان از تروریست ها در سوریه پشتیبانی می کند

ادامه

امریکا, تروریسم, جهان, خبر, سوریه

یک روزنامه روسی: غربی‌ها برای کشتار انسان‌های بی‌گناه حتی به خود زحمت عذرخواهی هم نمی‌هند

روزنامه «نیزاویسیمایا گازیتا» در گزارشی نوشته است: فعال شدن عملیات نیروی هوایی آمریکا در سوریه دلیل قربانی شدن تعداد زیادی از مردم غیرنظامی، از جمله کودکان، شده است. این موضوعی است که دیگر امکان نادیده گرفته آن وجود نداشته و رسانه های گروهی غربی، از جمله نشریات آمریکایی هم مجبور به اعتراف به آن و ... یک روزنامه روسی: غربی‌ها برای کشتار انسان‌های بی‌گناه حتی به خود زحمت عذرخواهی هم نمی‌هند

ادامه

امریکا, تروریسم, جهان, حقوق بشر, خبر, سوریه

سازمان ملل: ۱۷۳ غیرنظامی تنها در یک ماه در رقه کشته شدند‎

به گزارش روسیا الیوم، آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل متحد در گزارش خود آورده است: وضعیت در داخل شهر دشوار است. قتل غیرنظامیان در نتیجه حملات هوایی و زمینی ادامه دارد. دستکم ۱۷۳ نفر در ماه ژوئیه به قتل رسیده اند.   گروه مسلح موسوم به نیروهای دموکراتیک سوریه از یک ماه پیش با حمایت ... سازمان ملل: ۱۷۳ غیرنظامی تنها در یک ماه در رقه کشته شدند‎

ادامه

امریکا, تروریسم, خبر, سوریه