آلمان برای اولین بار بعد از جنگ جهانی دوم نیروی نظامی در یک کشور خارجی مستقر می‌کند

فرمانده تیپ ۴۵ زرهی آلمان در اظهاراتی با اشاره به اعزام قریب‌الوقوع و استقرار طولانی‌مدت این تیپ زرهی در کشور لیتوانی تاکید کرد که این برای اولین بار است که آلمان بعد از جنگ دوم جهانی دوم نیروی نظامی در یک کشور خارجی مستقر می‌کند. به گزارش بامداد پنجشنبه ایرنا به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، ... آلمان برای اولین بار بعد از جنگ جهانی دوم نیروی نظامی در یک کشور خارجی مستقر می‌کند

ادامه

آلمان, اروپا, اروپای مرکزی, اوکراین, جنگ سرد, خبر, روسیه, شرق اروپا, لیتوانی, ناتو

فیگارو: اروپا برای جنگ با روسیه آماده می‌شود

روزنامه فیگارو به نقل یک افسر فرانسوی که خواست نامش فاش نشود از آماده شدن ارتش فرانسه و برخی دیگر از کشورهای اروپایی برای رویارویی احتمالی با روسیه خبر داد. به گزارش صبح دوشنبه ایرنا، در گزارش روزنامه فیگارو آمده است: مقام‌های ارشد نظامی در کشورهای اروپایی در حال آماده شدن برای یک رویارویی احتمالی ... فیگارو: اروپا برای جنگ با روسیه آماده می‌شود

ادامه

آلمان, اروپا, انگلیس, جنگ سرد, جهان, روسیه, سوئد, شرق اروپا, غرب اروپا, فرانسه, گزارش, لهستان, ناتو

پکن با دادن اخطار به مانیل اقدام به گشت نظامی در دریای چین‌ جنوبی کرد

پکن در واکنش به اظهارات «پیت هگست» وزیر دفاع آمریکا در حمایت واشنگتن از فیلیپین و برگزاری رزمایش مشترک آمریکا با فیلیپین و ژاپن در آب های دریای چین‌جنوبی، بعنوان اخطاری به «مانیل» اقدام به «گشت نظامی» در این آب‌های مورد مناقشه کرد. به گزارش روز شنبه ایرنا، خبرگزاری رویتز از مبدا پکن با انتشار ... پکن با دادن اخطار به مانیل اقدام به گشت نظامی در دریای چین‌ جنوبی کرد

ادامه

آسیا, آمریکا, اندونزی, برونئی, جنگ سرد, جهان, چین, خبر, ژاپن, شرق آسیا, فیلیپین, مالزی, ویتنام

استقرار سامانه موشکی تایفون آمریکا در فیلیپین، خشم چین را برانگیخت

استقرار یک سامانه موشکی جدید آمریکا در فیلیپین، مراکز کلیدی نظامی و تجاری چین را به هدفی نزدیک تبدیل کرده و ترامپ را در بوته آزمونی زودهنگام قرار داده تا نشان دهد که آیا او به تعهد خود برای رویارویی با چین به خاطر متحدان آمریکایی در آسیا پایبند است یا خیر. به گزارش ایسنا، ... استقرار سامانه موشکی تایفون آمریکا در فیلیپین، خشم چین را برانگیخت

ادامه

آسیا, آمریکا, اتحاد شوروی, اقیانوس هند, امنیتی, تحلیل, جنگ سرد, جهان, حقوق بشر, ژاپن, فیلیپین, هندوستان

زاخارووا: روسیه برنامه‌ای برای حمله به آلمان ندارد/ شویگو: اظهارات هسته‌ای مکرون تهدیدی علیه تمام دنیاست

ماریا زاخارووا سخنگوی وزارت خارجه روسیه در واکنش به مواضع «فردریش مرتس» صدراعظم آتی آلمان در قبال مسکو گفت که کشورش برنامه‌ای برای حمله به آلمان ندارد اما به هر گونه «بلندپروازی نظامی» پاسخ قاطع و سریع خواهد داد. به گزارش ایرنا به نقل از تاس، زاخارووا پنجشنبه اظهار کرد: مرتس خواستار آمادگی برای تقابل ... زاخارووا: روسیه برنامه‌ای برای حمله به آلمان ندارد/ شویگو: اظهارات هسته‌ای مکرون تهدیدی علیه تمام دنیاست

ادامه

آلمان, آمریکا, اتحادیه اروپا, اروپا, امنیتی, اوکراین, جنگ سرد, چین, دخالت نظامی, روسیه, شرق اروپا, غرب, فرانسه, مشارکت راهبردی, ناتو

نظامی سابق آمریکایی: پیروزی روسیه در اوکراین اجتناب‌ناپذیر است

یکی از کارکنان سابق وزارت دفاع آمریکا تصریح کرد، ایالات متحده و ناتو به دنبال صلح در اوکراین هستند زیرا می‌دانند که پیروزی ارتش روسیه در اوکراین، اجتناب‌ناپذیر است.

 

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «دیوید تی پاین» یکی از کارکنان وزارت دفاع ایالات متحده آمریکا تصریح کرده است که واشنگتن و کشورهای عضو ناتو به دنبال برقراری صلح در اوکراین هستند زیرا پیروزی نظامی روسیه در اوکراین اجتناب‌ناپذیر است.

 

بنا بر گزارش خبرگزاری روسی اسپوتنیک، شبکه آمریکایی «سی ان ان» اوایل ماه ژوئن (اواسط خرداد ماه) فاش کرد که مقام‌های آمریکایی به طور مداوم با همتایان انگلیسی و اروپایی خود برای بحث درباره نحوه پایان دادن به درگیری‌های اوکراین از طریق گفت‌وگو دیدار و گفت‌وگو می‌کنند و اضافه کرد که کی‌یف مستقیماً در این مذاکرات مشارکت ندارد.

 

طبق گزارش ماه ژوئن سی ان ان،‌پیشنهاداتی که در نشست‌های فوق مطرح می‌شود، شامل وضعیت غیرمتعهد اوکراین و توافق روسیه و اوکراین در خصوص آینده کریمه و دونباس بوده است.

 

پاین در این خصوص گفت: «من فکر می‌کنم که رئیس‌جمهور بین پایبندی به  صحبت‌های تبلیغاتی دولت خود در انظار عمومی مبنی بر این که سیاست رسمی آمریکا کمک به اوکراین برای پیروزی در جنگ علیه روسیه است و شرایط پشت صحنه که اعضای تیم امنیت ملی او هر هفته اگر نخواهیم بگوییم هر روز به وی می‌گویند که شانس پیروزی نظامی اوکراین بسیار اندک است، دچار تردید شده است».

 

طبق گفته پاین، مقاله سی ان ان نشان می‌دهد که دولت بایدن در پشت صحنه به دنبال برقراری صلح در اوکراین است به ویژه آن که در ماه مه، ایتالیا چارچوب چهار ماده‌ای ارائه کرد که شامل «تعهد اوکراین به بی‌طرفی در قبال ناتو در ازای برخی تضمین‌های امنیتی، و مذاکرات اوکراین و روسیه درباره آینده کریمه و منطقه دونباس» بود.

 

این مقام نظامی آمریکایی سابق ادامه داد: «ظاهراً، دولت بایدن تا اوایل ماه آوریل و زمانی که روسیه به طور یکجانبه نظامیان خود را از شمال اوکراین خارج کرد و به تلاش برای محاصره کی‌یف از شمال شرقی اوکراین پایان داد، از زلنسکی به طور خصوصی خواسته بود که درباره توافق صلح با روسیه وارد مذاکره شود ولی از زمان آوریل گمان می‌کردند که به نقطه عطف جنگ رسیده‌اند و بر این باور بودند که اوکراین توانسته ارتش روسیه را وادار به عقب‌نشینی کند و بنابراین ایالات متحده و انگلیس جرئت کردند که تا زلنسکی را تشویق کنند تا در مورد توافق صلح سازش با روسیه مذاکره نکند».

 

بر اساس این گزارش، پس از عقب‌نشینی روسیه، «لوید آستین» وزیر دفاع ایالات متحده در ۲۵ آوریل ادعا کرد که هدف ایالات متحده این است که روسیه را «تضعیف» کند تا دیگر توانایی انجام اقدامات نظامی در مقیاس وسیع را نداشته باشد.

 

در ماه می، بایدن لایحه‌ اعطای وام برای تسریع ارسال سلاح‌های مرگبار به کی‌یف و همچنین بسته کمک‌های نظامی ۴۰ میلیارد دلاری ارتش آمریکا به اوکراین را امضا کرد.

 

این گزارش با اشاره به این موارد ادامه داد، با این حال، در پی دستاوردهای تدریجی جمهوری خلق دونتسک و لوهانسک در دونباس، مقام‌های آمریکایی کمک کم فهمیدند که چشم‌انداز برقراری صلح در اوکراین به دیپلماسی بستگی دارد.

 

پاین سپس ادامه داد که در وهله اول تلاش آمریکا و ناتو برای برقراری صلح در آمریکا ناشی از رسیدن به این درک است که «خطرات احتمالی طولانی شدن جنگ با عرضه غیرضروری تسلیحات به کی‌یف بیشتر از مزایای احتمالی آن دارد».

 

وی سپس گفت که دومین مسئله این است که «دولت بایدن و رهبران ناتو به این نتیجه واضح رسیدند که روسیه در حال پیروزی در نبرد دونباس است و این که پیروزی ارتش روسیه در اوکراین امری غیرقابل اجتناب است».

 

این نظامی سابق آمریکایی سپس با اشاره به این موارد تصریح کرد: «فکر می‌کنم که این تحول امیدوارکننده‌ای برای صلح است که دولت بایدن تغییر به سوی یک موضع واقع‌بینانه‌تر را آغاز کرده است».

نماینده چین: همکاری زیردریایی هسته‌ای آمریکا، انگلیس واسترالیا یک عمل با سه تخلف است و باید به جامعه بین‌المللی پاسخ دهد

شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی ۹ ژوئن، مباحثی را درباره تاثیر انتقال مواد هسته‌ای مربوط به همکاری زیردریایی هسته ای ایالات متحده، بریتانیا و استرالیا و نظارت بر آن بر معاهده منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای (NPT)  بررسی کرد.

ادامه

استرالیا, اقیانوسیه, امریکا, امریکای شمالی, انگلستان, تحلیل, جنگ سرد, جهان, چین, شرق آسیا

یلن: آمریکا باید “ائتلاف تحریم‌ها” علیه روسیه ایجاد کند

وزیر خزانه داری آمریکا گفت، ایالات متحده باید یک “ائتلاف تحریم‌ها” علیه روسیه با حضور کشورهای سراسر جهان به منظور تاثیرگذاری بیشتر رژیم تحریم‌ها ایجاد کند.

ادامه

اتحادیه اروپا, اروپا, امریکا, امریکای شمالی, اوکراین, تحریم, تحلیل, جنگ سرد, جهان, چین, حقوق بشر, روسیه, سوریه, شرق آسیا, شرق اروپا, غرب