دست رد ارمنستان به پیشنهاد آمریکا

وزارت امور خارجه ارمنستان با رد پیشنهاد نظارت ۱۰۰ ساله آمریکا بر گذرگاه “زنگزور” اعلام کرد که این کشور کنترل قلمرو تحت حاکمیت خود را به‌هیچ کشور ثالثی واگذار نکرده و نخواهد کرد. به گزارش ایرنا، تارنمای خبرگزاری دولتی آرمن پرس دیشب (۲۳ تیر) به‌نقل از سخنگوی وزارت امور خارجه ارمنستان نوشت که این کشور ... دست رد ارمنستان به پیشنهاد آمریکا

ادامه

آذربایجان, آمریکا, ارمنستان, ترکیه, جهان, خبر, شمال غرب آسیا, قفقاز

ارمنستان، در مسیر اوکراین؟

تنش بین دولت و «کلیسای حواری ارمنی» که با دستگیری هفته گذشته «ساموئل کاراپتیان»، تاجر و نیکوکار کلیسا آغاز شد، به سرکوب تمام عیار شخصیت‌های کلیسا، کشیشان و فعالان، از جمله اسقف‌های اعظم «گالستانیان» و «آجاپاهیان»، تبدیل شده است. به گزارش ایسنا، «آرتور آمبارتسومیان» یکی از چهره‌های اپوزیسیون ارمنستان گفت: «توضیح روانشناختی یا بهتر است ... ارمنستان، در مسیر اوکراین؟

ادامه

آمریکا, اوکراین, بیولوژیکی, تحلیل, جنوب شرق آسیا, جهان, شمال غرب آسیا, غرب, قفقاز

مسکو: ارمنستان باید بین اتحادیه اروپا و اتحادیه اقتصادی اوراسیا یکی را انتخاب کند

معاون نخست وزیر روسیه امروز پنجشنبه، گفت، ارمنستان باید بین اتحادیه اقتصادی اوراسیا و اتحادیه اروپا یکی را انتخاب کند و نمی‌تواند هر دو را داشته باشد. به گزارش ایسنا، این اظهارات از سوی «الکسی اورچوک» معاون نخست وزیر روسیه پس از آن مطرح شد که پارلمان ارمنستان روز چهارشنبه نسخه نهایی درباره تمایل پیوستن ... مسکو: ارمنستان باید بین اتحادیه اروپا و اتحادیه اقتصادی اوراسیا یکی را انتخاب کند

ادامه

اتحادیه اروپا, ارمنستان, اروپا, اقتصادی, اورآسیا, جهان, خبر, روسیه, شمال غرب آسیا

روسیه: آمریکا به دنبال تدارک «انقلاب رنگین» در گرجستان است

کانال تلگرامی اسپوتنیک امروز به نقل از گزارش سرویس اطلاعات خارجی روسیه (SVR) نوشت که با نزدیک شدن به ۲۶ اکتبر (۵ آبان) و برگزاری انتخابات مجلس گرجستان، آمریکا از تحولات این کشور به شدت ناراضی بوده و در حال تدارک یک “انقلاب رنگین” در این جمهوری منطقه قفقاز است. به گزارش ایرنا، در گزارش ... روسیه: آمریکا به دنبال تدارک «انقلاب رنگین» در گرجستان است

ادامه

آمریکا, اتحادیه اروپا, جهان, روسیه, شمال غرب آسیا, قفقاز, گرجستان, گزارش

مسکو: واشنگتن به دنبال گشودن «جبهه دوم» علیه روسیه در قفقاز جنوبی است

معاون وزیر امور خارجه روسیه نسبت به اهداف واشنگتن برای گشودن «جبهه دوم» علیه روسیه در قفقاز جنوبی هشدار داد. میخائیل گالوزین، معاون وزیر امور خارجه روسیه، نسبت به اهداف واشنگتن برای گشودن «جبهه دوم» علیه روسیه در قفقاز جنوبی هشدار داد و خاطرنشان کرد که ایالات متحده این نیات را برای مدت طولانی داشته ... مسکو: واشنگتن به دنبال گشودن «جبهه دوم» علیه روسیه در قفقاز جنوبی است

ادامه

آذربایجان, اتحاد شوروی, اتحادیه اروپا, ارمنستان, جنگ سرد, جنوب شرق اروپا, روسیه, شرق آسیا, شمال غرب آسیا, صلح, گزارش

نخست‌وزیر سوریه: نبرد آزادسازی ادلب آغاز شده است

نخست‌وزیر سوریه تاکید کرد: عملیات آزادسازی ادلب آغاز شده و هیچ چیزی نمی‌تواند مانع آن شود.

 

به گزارش  سیریا نیوز، عماد خمیس، نخست‌وزیر سوریه در سخنرانی که در پارلمان کشورش داشت، گفت: عملیات آزادسازی استان ادلب با همت نیروهای مسلح کشور آغاز شده است و هیچ دیوار و پوششی مانع آن نخواهد شد؛ حال بازی‌های غرب و یا گروه‌های تکفیریِ بازیچه دست آن در این استان هر چه که باشد، اما در نهایت نور به ادلب راه پیدا خواهد کرد، همانطور که در مناطق خارج از کنترل دولت در شرق کشور نیز همین امر رخ خواهد داد.

 

ارتش سوریه چند روز است عملیات نظامی را علیه گروه‌های مسلحی که کنترل برخی مناطق در حومه‌های حماه و ادلب را در دست دارند، آغاز کرده است.

 

عماد خمیس اظهار کرد: سوریه برای مقابله با استعمار غرب به رهبری آمریکا وارد جنگ اقتصادی جدیدی شده است، هدف سوریه در این جنگ در هم شکستن محاصره آمریکاست که با هدف فشار اقتصادی و تحریک مردم علیه دولت انجام می‌شود؛ به ویژه اینکه اکنون نشانه‌هایی از بهبود وضعیت اقتصادی با فعالیت دوباره صدها کارگاه و کارخانه تولیدی و بهبود تدریجی صادرات سوریه آشکار شده است.

 

نخست‌وزیر سوریه افزود: مقابله با محاصره آمریکا و همپیمانانش خود جنگی است که اقدامات غیر متعارفی را برای تامین نیازهای وارداتی و غیروارداتی کشور می‌طلبد و نیازمند بازنگری جامع در مورد شیوه‌ها و راهکارهای سرمایه‌گذاری و بهره برداری از منابع است. دمشق نیز از چند ماه قبل بر اساس باوری که به توانمندی‌های موسسات و مردم خود در عبور از این مرحله و موفقیت در غلبه بر پیامدهای محاصره دارد، تلاش‌های خود در این زمینه را آغاز کرده است.

 

این مسئول سوری در ادامه گفت: با وجود محاصره شدیدی که از سوی گروه‌های متخاصم و در رأس آنها آمریکا اعمال می‌شود، دمشق با وجود تغییر در راهکارها و شیوه‌های اجرایی همچنان سیاست خود را دنبال می‌کند و این سیاست بر به حرکت درآوردن چرخ تولید کشور برای توسعه کمی و کیفی کالاهای تولید داخل، تقویت فضای قانون‌گذاری، مدیریتی و فنی در بخش‌های مختلف اقتصادی و خدماتی، آغاز عملیات توسعه‌ای گسترده برای بهبود محیط کار و خدمات در بیشتر استان‌ها به ویژه مناطق تازه آزادشده استوار است.

 

سوریه با بیش از ۲۰ بسته تحریم‌های آمریکایی و اروپایی مواجه است که آخرین آنها تحریم تمامی طرف‌هایی بود که با دمشق معامله اقتصادی داشته و منابع مالی را برای آن فراهم کرده یا هواپیماهای خطوط هوایی سوریه یا قطعات یدکی آنها را تامین کرده و نقشی در پروژه‌های عمرانی و مهندسی دمشق ایفا کرده و یا اینکه از بخش انرژی سوریه حمایت می‌کنند.

ایسنا