امضای پیمان همکاری دفاعی میان آلمان و انگلیس

آلمان و انگلیس پیمان «تاریخی» دوستی و همکاری دفاعی امضا کردند. به گزارش ایسنا، فریدریش مرتز، صدراعظم آلمان، و کر استارمر، نخست وزیر بریتانیا، پیمان «تاریخی» دوستی و همکاری دفاعی بین دو کشور را امضا کردند. امضای تشریفاتی این سند در موزه ویکتوریا و آلبرت در لندن انجام شد. مرتز این روز را «روزی تاریخی» ... امضای پیمان همکاری دفاعی میان آلمان و انگلیس

ادامه

آلمان, آمریکا, اتحادیه اروپا, انگلیس, جهان, خبر, فرانسه

«ماکرون» خطاب به نخست‌وزیر انگلیس: میمون مطیع!

یک روزنامه غربی به توهین رئیس جمهور فرانسه خطاب به نخست وزیر انگلیس اشاره کرد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روسیا الیوم، روزنامه انگلیسی دیلی اکسپرس فاش کرد که امانوئل ماکرون رئیس جمهور فرانسه در جریان سفر اخیر خود به کر استارمر نخست وزیر انگلیس توهین کرده است. وی استارمر را یک میمون ... «ماکرون» خطاب به نخست‌وزیر انگلیس: میمون مطیع!

ادامه

آمریکا, اتحادیه اروپا, انگلیس, جهان, خبر, غرب اروپا, فرانسه

کشتی هدف قرار گرفته در جنوب غرب الحدیده در حال غرق شدن است

سازمان دریانوردی انگلیس از غرق شدن کشتی هدف قرار گرفته در جنوب غرب الحدیده یمن خبر داد. به گزارش ایسنا، سازمان دریانوردی انگلیس روز یکشنبه اعلام کرد که کشتی هدف قرار گرفته در فاصله ۵۱ مایل دریایی در جنوب غرب الحدیده یمن در حال غرق شدن است. این سازمان اشاره کرد که خدمه کشتی آماده ... کشتی هدف قرار گرفته در جنوب غرب الحدیده در حال غرق شدن است

ادامه

انگلس, جهان, خاورمیانه, خبر, غرب اروپا, یمن

خیز کوربین برای بازگشت به خط مقدم سیاست انگلیس

«جرمی کوربین» رهبر سابق حزب کارگر انگلیس که پس از اختلافات شدید با رهبری جدید حزب بر سر مسائل مرتبط با فلسطین و اسرائیل، از حزب کنار گذاشته شد، از آغاز روند تشکیل یک حزب سیاسی جدید خبر داد؛ اقدامی که از نگاه ناظران گامی تازه و موثر برای بازگشت او به خط مقدم سیاست ... خیز کوربین برای بازگشت به خط مقدم سیاست انگلیس

ادامه

آمریکا, اسراییل, انگلیس, سرمایه‌داری, غرب, غرب اروپا, فقر, فلسطین, گزارش

آلمان آموزش نظامیان اوکراینی برای کار با موشک‌ تاروس را بررسی می‌کند

صدراعظم آلمان می‌گوید با ولودیمیر زلنسکی در مورد آموزش احتمالی اوکراینی‌ها برای استفاده از موشک‌های تاروس صحبت کرده است. به گزارش ایسنا، «فردریش مرتس» صدراعظم آلمان گفت که با «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین در مورد امکان آموزش نظامیان اوکراینی برای استفاده از موشک‌های کروز تاروس ساخت آلمان صحبت کرده است. مرتس در پاسخ به سوالی ... آلمان آموزش نظامیان اوکراینی برای کار با موشک‌ تاروس را بررسی می‌کند

ادامه

آلمان, آمریکا, اروپای مرکزی, انگلیس, اوکراین, جنگ نیابتی, جهان, روسیه, شرق اروپا, غرب اروپا, فرانسه, گزارش

موج استعفاها در دولت انگلیس به دنبال اعلام توافق اولیه با اروپا

به گزارش رویترز، در حالی که پیشتر اعلام شده بود که وزرای مربوط به برگزیت و امور ایرلند شمالی در کابینه انگلیس در اعتراض و مخالفت با توافق اولیه لندن و اتحادیه اروپا درباره برگزیت از سمت خود استعفا داده‌اند، حال منابع خبری استعفای سه مقام بلندپایه دیگر را نیز تائید کرده‌اند.

 

گفته شده «استر مک وی»، وزیر کار و بازنشستگی در دولت ترزا می نیز از سمت خود کناره گیری کرده و در نامه ای به ترزا نوشته است: توافقی که شما روز گذشته به کابینه ارائه کردید نتیجه همه پرسی برکسیت را محترم نمی‌شمارد.

 

همچنین، «سوئلا برویرمن»، معاون وزارت برگزیت، و سه مقام بلندپایه دیگر دولت نیز از سمت‌های خود کناره گرفته‌اند.

 

براین اساس علاوه دومینیک راب، وزیر برگزیت، و «شایلش وارا» وزیر ایرلند شمالی، سه عضو دیگر کابینه ترزا می در کمتر از یک روز از سمت خود استعفاء داده‌اند.

 

روز گذشته، «ترزا می» نخست وزیر انگلیس از دستیابی به یک توافق اولیه در کابینه این کشور بر سر توافق پیشنهادی از سوی اروپا برای اجرای برگزیت خبر داد و در سخنان کوتاهی که در برابر دفتر نخست وزیری ایراد کرد، توافق به دست آمده برای خروج انگلیس از اتحادیه اروپا را به سود منافع ملی این کشور توصیف کرد.

 

با این حال بسیاری از هواداران برگزیت ترزا می را متهم می‌کنند که تسلیم اتحادیه اروپا شده است و از سوی دیگر برخی معتقدند نخست‌وزیر نخواهد توانست موافقت پارلمان را در این زمینه کسب کند.

 

قرار است رهبران اتحادیه اروپا برای تائید توافق برکسیت روز ۲۵ نوامبر (چهارم آذر) با یکدیگر دیدار کنند، با این حال برخی گزارش‌های تائید نشده حاکی از آن است که نمایندگان حزب محافظه کار در پارلمان انگلیس قصد دارند امضاهای لازم برای برگزاری رای عدم اعتماد به دولت را جمع آوری کنند.

 

در صورتی که ۴۸ نماینده محافظه کار پارلمان خواستار برگزاری انتخابات برای رهبری حزب شوند رهبری «ترزا می» در حزب به رای گذاشته خواهد شد که در شرایط فعلی با وجود مخالفت‌های بسیار درون حزبی علیه توافق اولیه با اتحادیه اروپا، ترزا می شانس کمی برای پیروزی مجدد برای پیروزی حزبش خواهد داشت

مهر

ترامپ با پوتین در کاخ الیزه دیدار کرد

رسانه‌های روسیه گزارش کردند ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور این کشور اظهار کرد که گفت‌وگوی مختصر اما خوبی با دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا در مراسم صدمین سالگرد پایان جنگ جهانی دوم در پاریس داشته است.

ادامه

المان, امریکا, ایران, جهان, چین, روسیه, سوریه, عربستان سعودی, غرب اروپا, فرانسه

چگونه راست افراطی از برزیل تا ایتالیا صحنه گردانی می‌کند!

راست افراطی در شرایط کنونی در تدوین سیاست اقتصادی‌ای کارا با چالش روبرو است، اما اگر در این امر موفق شود، سرمایه‌داری بزرگ در حمایت از تندروها تردید نخواهد کرد.

ادامه

اتحادیه اروپا, اتریش, انگلستان, ایتالیا, برزیل, جهان, فرانسه, مصر, مقاله, هندوستان

خبرنگار گاردین: افشاگری در مورد منابع مالی«ایران اینترنشنال»به‌قتل خاشقچی منجر شد

خبرنگار روزنامه گاردین اعلام کرد: «جمال خاشقچی» به دلیل مصاحبه با وی و افشاگری در مورد تامین مالی شبکه «ایران اینترنشال» توسط ولیعهد سعودی و مشاور سابق دربار پادشاهی عربستان به قتل رسیده است.

ادامه

انگلستان, جهان, خبر, عربستان سعودی, غرب اروپا, یمن

وزیر خارجه آلمان: «اروپای متحد» باید پاسخی به سیاستِ «اول آمریکا» باشد

به گزارش خبرگزاری رویترز، «هایکو ماس» وزیر امور خارجه آلمان روز چهارشنبه گفت که قاره اروپا در پاسخ به سیاستِ «اول آمریکا» دونالد ترامپ در حوزه تشدید امنیت مرزها، سیاست‌های حمایت‌گرانه اقتصادی و دیپلماسی یکجانبه، باید با ایجاد یک «اروپای متحد» پاسخ دهد.

ادامه

اتحادیه اروپا, المان, امریکا, جهان, خبر, غرب اروپا