مذاکرات محرمانه آمریکا و روسیه در مورد معاملات انرژی

چند منبع آگاه به رویترز اعلام کردند که مقامات آمریکا و روسیه در حاشیه مذاکرات صلح اوکراین، درباره چندین نوع قرارداد انرژی، با هدف ترغیب کرملین به توافق آتش‌بس، گفت‌وگو داشته‌اند. به گزارش روز سه‌شنبه ایرنا از خبرگزاری رویترز، پنج منبع آگاه از مذاکرات دولت آمریکا و روسیه اعلام کردند که دو طرف در حاشیه ... مذاکرات محرمانه آمریکا و روسیه در مورد معاملات انرژی

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقتصادی, اوکراین, تحریم, جهان, خبر, صلح, غرب

ده‌ها هزار نفر در سراسر استرالیا خواستار تحریم اسرائیل شدند

پس از اعلام رسمی قحطی و گرسنگی در غزه توسط سازمان ملل، هزاران نفر در سراسر استرالیا در حمایت از مردم فلسطین تظاهرات کردند و خواستار تحریم اشغالگران و توقف صادرات تسلیحات نظامی شدند. به گزارش روز یکشنبه خبرگزاری ایرنا به نقل از شبکه تلویزیونی «اس‌بی‌اس نیوز استرالیا»، هزاران نفر در سراسر استرالیا پس از ... ده‌ها هزار نفر در سراسر استرالیا خواستار تحریم اسرائیل شدند

ادامه

استرالیا, اسراییل, اشغالگری, تحریم, جنایات جنگی, جهان, خبر, غرب, فلسطین, کودکان, گرسنگی, نسل‌کشی

استعفای وزیر خارجه و تعدادی دیگر از وزرای هلند در اعتراض به جنایات اسرائیل

وزرای وابسته به یک حزب سیاسی در هلند حمایت خود را از وزیر خارجه این کشور در برابر اسرائیل اعلام کردند. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آسوشیتدپرس، وزرای وابسته به حزب «دهه اجتماعی جدید» در هلند از استعفای خود خبر دادند. این اقدام آنها بر اعلام حمایت از استعفای وزیر خارجه این کشور ... استعفای وزیر خارجه و تعدادی دیگر از وزرای هلند در اعتراض به جنایات اسرائیل

ادامه

اروپای مرکزی, اسراییل, تحریم, جنایات جنگی, جهان, خبر, روسیه, شمال غرب اروپا, صهیونیسم, هلند

دیوان عالی برزیل: حکمی مبنی بر ممنوعیت اجرای تحریم‌های یکجانبه از سوی سایر کشورها صادر کرد

دیوان عالی برزیل در راستای تقویت استقلال حقوقی و اقتصادی این کشور، حکمی مبنی بر ممنوعیت اجرای تحریم‌های یکجانبه از سوی سایر کشورها صادر کرد که مانعی جدی در برابر محدودیت‌های واشنگتن علیه برازیلیا خواهد بود. به گزارش روز سه شنبه ایرنا از بخش اسپانیولی تارنمای آرتی، «فلاویو دینو» قاضی دیوان عالی برزیل این حکم ... دیوان عالی برزیل: حکمی مبنی بر ممنوعیت اجرای تحریم‌های یکجانبه از سوی سایر کشورها صادر کرد

ادامه

آمریکا, آمریکای لاتین, اقتصادی, برزیل, تحریم, جنگ تجاری, جهان, خبر

اعزام ناوشکن‌های آمریکایی به آب‌های ونزوئلا و ادعای مادورو برای بسیج ۴.۵ میلیون نیرو

در پی اعلام استقرار سه ناوشکن آمریکایی در آب‌های نزدیک به ونزوئلا، رئیس جمهور این کشور ضمن تاکید بر دفاع کاراکاس از حق حاکمیت خود، گفت که ۴.۵ میلیون نیروی شبه‌نظامی را برای پوشش کامل خاک ملی فعال می‌کند؛ نیروهایی آماده، فعال و مسلح. به گزارش ایسنا، رویترز به نقل از دو منبع آگاه گزارش ... اعزام ناوشکن‌های آمریکایی به آب‌های ونزوئلا و ادعای مادورو برای بسیج ۴.۵ میلیون نیرو

ادامه

آزادی, آمریکا, آمریکای لاتین, السالوادور, تحریم, تروریسم, جهان, حقوق بشر, خبر, صلح, طبقه کارگر, کارائیب, کشاورزان, مکزیک, ونزوئلا

موافقت مشروط آمریکا با معافیت عراق از تحریم‌های ضدایرانی

یک رسانه عربی مدعی شد که آمریکا به شرط گرفتن پاره ای امتیازات اقتصادی، حاضر شده است معافیت عراق از اجرای تحریم های ضد ایرانی را بپذیرد.

 

روزنامه العرب روز سه شنبه مدعی شد که آمریکایی ها به بغداد پیشنهاد کرده اند حاضرند در مقابل گرفتن امتیازاتی اقتصادی، معافیت از اجرای تحریم ها را به عراق بدهند تا زمانی که به کمک شرکت های آمریکایی، عراق در این زمینه به خودکفایی برسد.

 

این روزنامه به نقل از یک منبع سیاسی همچنین گفته که دولت عراق در حال بررسی این پیشنهاد است و ممکن است آن را بپذیرد.

 

العرب در خصوص امتیازات مورد نظر واشنگتن نوشت: آمریکا شرط کرده که باید شرکت های آمریکایی بتوانند با سهولت اقدام به عقد قرارداد با عراق در زمینه اجرای طرح های تولید برق کنند و این شرکت ها با سرمایه گذاری کلان درحوزه برق، عراق را به خودکفایی و بی نیازی از واردات انرژی برسانند.

 

بر این اساس و در صورت پذیرش شرط آمریکا، عراق خواهد توانست همچنان بدون مزاحمت سیاسی اقدام به ادامه واردات گاز و برق از ایران کند.

 

از سوی دیگر ‘هیبت الحلبوسی’ رئیس کمیسیون نفت و انرژی پارلمان عراق نیز امروز سه شنبه تاکید کرد که در صورت اجرای تحریم های یکجانبه آمریکا علیه مردم از سوی عراق، این کشور بویژه در تابستان پیش رو دچار یک ‘فاجعه واقعی’ خواهد شد.

 

وی همچنین خبر داد که ‘محمد الحلبوسی’ رئیس پارلمان عراق در سفر اخیر خود به واشنگتن درخواست رسمی برای معاف شدن این کشور از تحریم های ضد ایرانی به دولت آمریکا داده بود اما برغم گذشت چند هفته از این درخواست، عراق تاکنون پاسخ رسمی دریافت نکرده است.

 

مقامات عراقی پیش تر نیز گفته بودند که از طریق نمایندگان و دیپلمات های خود برای معاف شدن این کشور از تحریم های یکجانبه آمریکا تلاش می‌کنند.

 

‘لوی الخطیب’ وزیر برق عراق نیز روز پیش تر گفته بود که در پاسخ به درخواست آمریکایی برای قطع واردات گاز و برق ایران تاکید شده است این کشور دست کم تا سه سال دیگر به این واردات نیاز دارد.

 

این چندمین بار است که مقامات عراقی در واکنش به تحریم های ضد ایرانی و نیز فشارهای واشنگتن به بغداد، تاکید می کنند که فعلا امکان قطع واردات بویژه در زمینه برق و گاز از ایران نیست و بی نیازی از این واردات چند سال زمان می برد.

 

در حال حاضر عراق روزانه حدود ۲۸ میلیون فوت مکعب گاز از ایران وارد می‌کند که گاز مورد نیاز تعدادی نیروگاه با حدود ۲۸۰۰ مگاوات برق تولیدی را تامین می‌کند.

 

انتظار می رود این مقدار واردات از اوایل ماه ژوئن میلادی (اواسط خرداد ماه) به ۳۵ میلیون فوت مکعب در روز افزایش یابد تا میزان تولید برق به ۳۵۰۰ مگاوات افزایش یابد.

 

ایران نیز تامین روزانه ۱۲۰۰ مگاوات برق شبکه سراسری عراق را ادامه خواهد داد و با این حال مجموع برقی که عراق از ایران وارد می کند ۴۷۰۰ مگاوات می باشد که منجر به کاهش قابل توجه زمان خاموشی در فصل تابستان می‌شود.

 

کمبود برق و خاموشی های طولانی مدت که در روزهای پیک مصرف گاه به ۱۲ تا ۱۵ ساعت در شبانه روز می‌رسد از مهمترین مشکلات کنونی عراق است، امری که یکی از عوامل اعتراض اجتماعی گسترده در بصره در تابستان بود.

ایرنا

“افشاگری‌” مدیر سابق روابط بین‌الملل پرس تی‌وی درباره نحوه دورزدن تحریم‌ها و خرید وسایل سرکوب‌های سال ۸۸

نام شهرزاد میرقلی‌خان، مدیر سابق روابط بین‌الملل پرس تی‌وی، بعد از مصاحبه رئیس پیشین صدا و سیما با برنامه اینترنتی “اتاق شیشه‌ای” بار دیگر بر سر زبان‌ها افتاد. میرقلی‌خان در ویدیویی جدید “افشاگری” کرده است.

ادامه

ایران, تحریم, جهان, خبر, فساد, ویدیو

بیانیه اتحادیه اروپا پس از عدم تمدید معافیت‌های نفتی و هسته‌ای ایران از سوی آمریکا

اتحادیه اروپا با صدور بیانیه‌ای با انتقاد از عدم تمدید معافیت‌های نفتی و هسته‌ای ایران، اعلام کرد که این اتحادیه تجارت مشروع با ایران را از طریق عملیاتی کردن اینستکس ادامه خواهد داد.

ادامه

اتحادیه اروپا, المان, امریکا, انگلستان, ایران, تحریم, جهان, چین, خبر, روسیه, فرانسه, مذاکرات اتمی