مقام یمنی: ترامپ از ترس جانش آتش‌بس اعلام کرد

یک مقام یمنی تأکید کرد دلیل اینکه آمریکا آتش‌بس اعلام کرد این است که نگران هدف قرار گرفتن دونالد ترامپ طی سفر آتی وی به منطقه است.

به گزارش ایسنا، «محمد طاهر انعم» مشاور شورای عالی سیاسی یمن گفت: ترس از هدف قرار گرفتن دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا توسط نیروهای مسلح یمن در سفر وی به عربستان و امارات به دلیل جنایت‌های جنگی زیاد وی در یمن و قتل غیرنظامیان با موشک‌های آمریکا، عامل تعیین‌کننده و اصلی است که باعث شد آمریکایی‌ها اخیرا با عمانی‌ها تماس برقرار کرده و از آن‌ها بخواهند برای توقف جنگ و آتش‌بس با هیئت یمنی صحبت کنند.

وی به المسیره گفت:‌ انگیزه اصلی برای اعلام آتش‌بس از سمت آمریکا ترسی است که در ذهن ترامپ نسبت به سفر آتی وی وجود دارد. یمنی‌ها در هدف قرار دادن وی و هواپیمایش در صورت نزدیک شدن به مسیر موشک‌ها و پهپادهای یمن در منطقه تردید نخواهند کرد.

وی به اظهارات «مهدی المشاط» رئیس شورای عالی سیاسی یمن استناد کرد که گفته بود وی تنها یک پیام برای آمریکایی‌ها ارسال کرده و آن این است که سفر ترامپ به عربستان و امارات امن نخواهد بود.

انعم گفت: ترامپ در ابتدای تجاوز علیه یمن فکر می‌کرد یمنی‌ها تسلیم می‌شوند اما وقتی دید آن‌ها همچنان به حملات خود علیه ناوها و جنگنده‌ها و اراضی اشغالی ادامه می‌دهند، غافلگیر شد.

وی درباره ضمانت‌ها درباره ادامه آتش‌بس گفت: این یک آتش‌بس موقت است. آمریکایی‌ها خواهان ازسرگیری جنگ با نیروهای مسلح یمن نیستند. سیاست آمریکا تسلیم فشارهای لابی صهیونیستی است.

وی پیش‌بینی کرد که درگیری بین دولت آمریکا که خواهان مشارکت مجدد در جنگ یمن نیست و لابی صهیونیستی که برای وادار کردن نیروهای آمریکایی به حمایت از اسرائیل تلاش می‌کند، رخ بدهد.

وی درباره ادعاهای ترامپ مبنی بر اینکه یمن خواهان آتش‌بس شده، گفت: داستان آمریکا با شلیک نخستین موشک یمنی به اراضی اشغالی و با حملات آتی و کوبنده علیه اسرائیل از بین خواهد رفت. حملات آتی به جهان و مردم آمریکا می‌فهماند که ترامپ دروغ می‌گوید. کشتی‌های آمریکایی در اصل هدف نبودند بلکه به دلیل حمایت آمریکا از اسرائیل و تجاوز علیه یمن در لیست اهداف قرار گرفتند. منع کشتیرانی اسرائیل و کشتی‌های عازم بنادر اراضی اشغالی ادامه خواهد داشت.

انعم گفت: یمن تحریم‌هایی را علیه کشتی‌های وابسته به شرکت‌های آمریکایی از ۱۷ مه به عنوان پاسخ به تحریم‌های اقتصادی آمریکا علیه یمن اعمال خواهد کرد. تحریم در برابر تحریم. اکنون آتش‌بس در برابر آتش‌بس است.

وی تأکید کرد: ترامپ می‌خواست نخستین سفرش به منطقه به عربستان و امارات باشد. این گرفتاری بزرگی است چراکه می‌داند موشک‌های یمن به هر نقطه‌ای در عربستان و امارات می‌رسند و در هدف قرار دادن هواپیمای ترامپ تردید نخواهند کرد.

انعم گفت: ترامپ بین دو گزینه قرار گرفت که یکی از دیگری بدتر بود. یا از خودش در سفر آتی محافظت کند و آتش‌بس را اعلام کند یا زندگی‌اش را در معرض خطر قرار دهد. ترامپ ترجیح داد از جانش محافظت کند و این برای صهیونیست‌ها شوکه‌کننده بود.

وی تأکید کرد: ترامپ خوار و ذلیل است و اسرائیل و حمایت از اسرائیل را در ازای حمایت از جانش فروخت.

محمد طاهر انعم درباره تجاوز اخیر اسرائیل به یمن گفت: یمن موشک‌های فراصوت در اختیار دارد که کلاهک‌های دارای مواد منفجره دارد و می‌تواند هر نقطه‌ای در اراضی اشغالی را هدف قرار دهد. اسرائیل با تجاوز روز سه‌شنبه به صنعا دست به ماجراجویی بزرگی زد و با هدف قرار دادن مراکز غیرنظامی و نیروگاه‌های برق از خطوط قرمز عبور کرد. این مسئله خشم ملت یمن و رهبری سیاسی آن را برانگیخت. همه اکنون در یمن خواهان پاسخی قدرتمند و کوبنده هستند. صهیونیست‌ها فکر می‌کنند بعد از بمباران چند منطقه، یمن تسلیم خواهد شد. این حملات بر خشم و استواری یمنی‌ها و پافشاری آن‌ها برای پاسخ می‌افزاید.

وی تأکید کرد: مهدی المشاط اسرائیل را به پاسخی کوبنده و ویرانگر تهدید کرد. پاسخ ما به این رژیم کوبنده و ویرانگر خواهد بود.

آمریکا دومین جنگنده اف ۱۸ خود را در دریای سرخ از دست داد

منابع آگاه آمریکایی اعلام کردند که یک جنگنده اف/ای-۱۸ سوپر هورنت دیگر متعلق به ناو هواپیمابر یو اس اس هری اس ترومن در دریای سرخ ناپدید شده است. این دومین جنگنده ای است که در عرض کمی بیش از یک هفته در دریای سرخ سقوط می کند. به گزارش ایرنا از سی ان ان، هنوز ... آمریکا دومین جنگنده اف ۱۸ خود را در دریای سرخ از دست داد

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, جهان, خاورمیانه, خبر, یمن

گزارش آسوشیتدپرس از تصمیم ضدایرانی احتمالی ترامپ در آستانه سفر به ریاض

آسوشیتدپرس به نقل از منابع خود گزارش داد که رئیس جمهور آمریکا قصد دارد تا در سفر هفته آینده‌اش به عربستان سعودی، اعلام کند که واشنگتن از این به بعد خلیج فارس را «خلیج عربی» خواهد خواند! به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از نیویورک‌پست، در آستانه سفر دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا به عربستان ... گزارش آسوشیتدپرس از تصمیم ضدایرانی احتمالی ترامپ در آستانه سفر به ریاض

ادامه

آمریکا, ایران, جهان, خاورمیانه, خلیج فارس, عربستان سعودی, گزارش, مذاکرات هسته‌ای, مکزیک

نماینده کنگره: آمریکا در حمایت از جنایات اسرائیل شریک است

نماینده کنگره آمریکا، کشورش را در طرح رژیم صهیونیستی اسرائیل برای گسترش حملات خود به نوار غزه شریک دانست. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری آناتولی، رشیده طلیب، عضو دموکرات کنگره آمریکا با انتشار پیامی در ایکس با انتقاد تند از سیاست‌های اسرائیل و دولت واشنگتن، اعلام کرد که آمریکا در تخریب نوار ... نماینده کنگره: آمریکا در حمایت از جنایات اسرائیل شریک است

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اسراییل, تحلیل, جهان, خاورمیانه, صهیونیسم, فلسطین, نسل‌کشی

مخالفت چین با اقدام‌های رژیم اسرائیل در غزه

پس از اینکه ارتش اسرائیل اعلام کرد که ماموریت گسترش عملیات در غزه شامل کوچاندن فلسطینی‌ها از این باریکه می‌شود، چین مخالفت خود را با اقدام‌های تل‌آویو اعلام کرد. به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری فرانسه، لین جیان سخنگوی وزارت امور خارجه چین روز سه‌شنبه گفت: چین از وضعیت فعلی فلسطین و اسرائیل بسیار ... مخالفت چین با اقدام‌های رژیم اسرائیل در غزه

ادامه

اسراییل, امنیتی, جهان, چین, خاورمیانه, خبر, سازمان ملل, شرق آسیا, فلسطین