تظاهرات گسترده کارگران صنعت برق در هند علیه خصوصی‌سازی/ با وجود خطر اخراج کوتاه نمی‌آییم!

کارگران معترض هندی می‌گویند: تا لغو کامل خصوصی‌سازی اعتراض می‌کنیم. به گزارش ایلنا و به نقل از پایگاه خبری UNI هندوستان، جمع گسترده‌ای از کارگران هندی صنعت برق در ایالت بزرگ اوتارپرادش هند، در اعتراض به خصوصی‌سازی کلیه بخش‌های تولید و توزیع برق این ایالت، توسط دولت راستگرای این کشور به خیابان‌ها آمدند. کارگران برق ... تظاهرات گسترده کارگران صنعت برق در هند علیه خصوصی‌سازی/ با وجود خطر اخراج کوتاه نمی‌آییم!

ادامه

جنوب آسیا, جهان, حقوق بشر, خبر, خصوصی‌سازی, طبقه کارگر, عدالت اجتماعی, مبارزه طبقاتی, هندوستان

پیوستن کارگران ایتالیایی به کارگران یونان در بستن بنادر به روی ناوگان اسرائیل

پس از اقدام کارگران اتحادیه کارگران بنادر در بندر پیرائوس یونان و جلوگیری از بارگیری فولاد مورد استفاده در جنگ از کشتی Cosco Pisces به مقصد اسرائیل، کارگران ایتالیایی نیز که مطلع شدند همان کشتی به بندر جنوآ آمده و قصد بارگیری دارد، با تحصن مانع بارگیری شدند. به گزارش ایلنا و به نقل از ... پیوستن کارگران ایتالیایی به کارگران یونان در بستن بنادر به روی ناوگان اسرائیل

ادامه

ایتالیا, حقوق بشر, خبر, صلح, طبقه کارگر, فدراسیون جهانی سندیکاهای کارگری, فلسطین, نسل کشی, همبستگی, یونان

جنگ، آتش‌بس، مبارزهٔ زحمتکشان، و چالش‌های پیشِ‌رو

تجاوز رژیم جنایتکار اسراییل و امپریالیسم آمریکا به میهن ما ایران که دوازده روز، از ۲۳ خردادماه ۱۴۰۴ آغاز شد، علاوه بر بمباران مرکزهای نظامی و هسته‌ای، بسیاری از منطقه‌های مسکونی و غیرنظامی و زیرساخت‌های تولیدی و انرژی میهن‌مان را نیز هدف قرار داد. بر اساس گزارش‌های خبرگزاری‌ها، در خلال بمباران مرکزهای تولیدی کشور، یکی ... جنگ، آتش‌بس، مبارزهٔ زحمتکشان، و چالش‌های پیشِ‌رو

ادامه

آزادی, آزادی‌های دموکراتیک, آمریکا, استبداد, استقلال, اسراییل, امپریالیسم, ایران, جهان, حقوق بشر, خصوصی‌سازی, زحمتکشان, سرمایه‌داری, صلح, طبقه کارگر, عدالت اجتماعی, کشاورزان, مقاله, نئولیبرالیسم

حمله اسرائیل به زندان اوین باید تحت عنوان «جنایت جنگی» مورد بررسی قرار گیرد

سازمان عفو بین‌الملل اعلام کرد که حملات هوایی ‌ارتش اسرائیل به زندان اوین ‌نقض خطرناک حقوق بین‌الملل بشردوستانه بوده است. به گزارش ایلنا به نقل از رویترز، سازمان عفو بین‌الملل خواستار تحقیق درباره احتمال ارتکاب «جنایت جنگی» در حملاتی شد که اسرائیل در پایان ماه ژوئن به زندان اوین در تهران‌ انجام داده است. این ... حمله اسرائیل به زندان اوین باید تحت عنوان «جنایت جنگی» مورد بررسی قرار گیرد

ادامه

اسراییل, ایران, جنایات جنگی, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر

روایت نیویورک تایمز از شکست اسرائیل در غزه

روزنامه آمریکایی، تیراندازی به فلسطینی‌های گرسنه، ویرانی زیرساختارها و قحطی و سرقت را تنها دستاورد جنگ اسرائیل در غزه برشمرد و سیاست این رژیم را شکست خورده توصیف کرد. به گزارش روز سه شنبه ایرنا، نیویورک تایمز نوشت: کارشناسان در یک سال ونیم گذشته هشدار داده اند که شکست اسرائیل در (به اصطلاح) انتقال قدرت ... روایت نیویورک تایمز از شکست اسرائیل در غزه

ادامه

اسراییل, انگلیس, تحلیل, تشکیلات خودگردان فلسطین, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, ژاپن, سازمان ملل, غارتگری, فرانسه, فلسطین, گرسنگی

معرفی نوجوان رقصنده و بغض‌آلود در تلویزیون به‌جای دزدان دکل‌های نفتی و دیگر غارتگران بیت‌المال و عقبه آن‌ها؟!

“مائده” نوجوان ۱۷ ساله ای است که در خانه اش می رقصید و ویدئوی رقص هایش را در صفحه اینستاگرامش منتشر می کرد. رقص های این دختر نوجوان اما چندان ادامه دار نشد؛ پلیس او را شناسایی و دستگیر کرد، صفحاش را بست و صدا و سیما هم بیکار ننشست و با دوربین سراغش رفت و فیلمی از اعترافاتش(!) گرفت و منتشر کرد. دخترک – که البته در تصویر تلویزیون صورتش معلوم نبود – با بغض و ترس می گفت که از جایی خط نگرفته و فقط می خواسته جلب توجه کند.

 

مائده البته تنها فعال اینستاگرام نیست که پلیس سراغش رفته است. دستکم سه نام دیگر نیز در روزهای اخیر به عنوان “شاخ های اینستا” مطرح شده که با رقص، دنبال کننده (فالوور) جذب می کردند و به همین اتهام بازداشت شده اند.

 

این که پلیس یک دختر نوجوان -که نه دزدی کرده، نه مرتکب قتل شده، نه کلاهبرداری می کرده، نه مرتکب پولشویی یا اقدامات تروریستی شده و تنها جرمش رقصیدن بوده – را بگیرد و صدا و سیمای کشور نیز تصویر و صدای گریان او را روی آنتن رسانه ملی بفرستد تا درس عبرتی باشد برای مردم که نرقصند و اگر هم رقصیدند فیلمش را منتشر نکنند، حتماً سابقه خوبی برای تاریخ معاصر ایران نخواهد بود.

 

آیا تمام کسانی که قوانین و مقررات این کشور را نقض می کنند، به این سرعت و قاطعیت دستگیر می شوند و جلوی دوربین های تلویزیون، اشک شان را در می آورند؟

 

چگونه است که در ماجرای صندوق های مالی و اعتباری غیر مجاز، هزاران میلیارد تومان از پول مردم توسط چند نفر رسماً و علناً بالا کشیده می شود، خانواده های زیادی به خاک سیاه می نشینند، کار به اعتراضات خیابانی و بزن و بگیر و بنند می کشد ولی حتی یک نفر از مدیران این صندوق ها را کت بسته به تلویزیون نمی آورند و مانند آن دختر نوجوان، اشکش را در نمی آورند که با این همه پول چه کرده ای؟!

 

چگونه هیچ کس هنوز نمی داند کسانی که دکل های نفتی را دزدیدند، چه کسانی هستند و پشت شان به که گرم است؟
مردم چگونه شب در تلویزیون اشک های مائده که در گرماگرم نوجوانی و بی تجربگی، رقصیده و در صفحه اش منتشر کرده را ببینند و صبح در روزنامه بخوانند که هزاران خودروی لوکس توسط برخی دولتی ها به طور غیرقانونی ثبت سفارش و وارد کشور شده است و این دو خبر را با هم مقایسه نکنند و نگویند چگونه دختر نوجوان را سکه یک پول می کنید ولی حتی از معرفی اسامی این دزدهای چندهزار میلیارد تومانی خودداری می کنید؟!

 

چگونه عوامل قاچاق ۱۵ الی ۲۰ میلیارد دلاری در سال، زمین خوارانی که هزاران هکتار از اراضی ملی را تصاحب کرده اند، از ما بهترانی که مجوزهای خاص صادرات نفت گرفتند و معلوم نشد که پولش را چه کردند، دلالانی که با ارز دولتی اختصاص یافته برای دارو خودورهای لوکس وارد کردند، کسانی که با دستکاری در تعرفه قیر، موبایل و خودرو، یک شبه هزاران میلیارد تومان به جیب زدند، آنان که با تأسیس شرکت های چند روزه، قراردادهای میلیاردی با بخش های دولتی بستند و … معرفی و رسوا نشدند ولی چند دختر و پسر نوجوان و جوان که در برابر آن تبهکاران، بچه هایی بیش نیستند و کاری نکرده اند سوژه برنامه تلویزیونی می شود که آی مردم! بشتابید که چه مجرمانی را گرفته ایم!

 

این همه مردم گفتند که غارتگران بیت المال را بگیرید و معرفی شان کنید، نتیجه اش این شد که چند دختر و پسر را به جرم رقص بگیرند و در تلویزیون به ملت نشان دهند؟ آیا شنیدن و درک صدای مردم، این قدر سخت است یا تجاهل می کنند؟!

 

اگر اسلام به خطر می افتد، اگر اخلاق جامعه فاسد می شود، اگر نظام تهدید می شود، اگر منافع ملی آسیب می بیند، اگر فقر در جامعه گسترش می یابد، اگر مردم امید و اعتمادشان را از دست می دهند، اگر دشمان خارجی ایران دندان طمع برای این آب و خاک تیز می کنند، ریشه این ها، رقص فلان دختر نوجوان در صفحه اینستاگرامش نیست علت اصلی اش این است که ما، امور مهم را واگذاشته ایم و به جای پرداختن به موضوعات اصلی کشور و حل بحران هایی که موجودیت مان را تهدید می کنند، دل خوش کرده ایم که چند نوجوان و جوان اینستاگرامی را دستگیر و در برابر مردم، خردشان کردیم، بی توجه به آن که همین رفتار نیز مجدداً حس تبعیض و بی عدالتی را در جامعه گسترش می دهد.
عصر ایران

۲۰ سال زندان برای شاپرک شجری‌زاده، از دختران خیابان انقلاب

شاپرک شجری‌زاده، یکی از فعالان مخالف با حجاب اجباری در ایران و از “دختران خیابان انقلاب”، از محکومیت خود به ۲۰ سال زندان خبر داد. او گفت چون وکیلش نسرین ستوده در زندان است، دیر متوجه حکم خود شده است.

ادامه

ایران, حقوق بشر, خبر, زنان

صادق قیصری دانشجو و روزنامه‌نگار، به ۷ سال زندان محکوم شد

صادق قیصری روزنامه نگار و دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی که ۳۰ بهمن ۹۶ در ماجرای خیابان پاسداران تهران دستگیر شده بود، طی تماسی با خانواده خود گفته است توسط قاضی صلواتی به ۷ سال زندان، ۷۴ ضربه شلاق، ۲ سال ممنوعیت از فعالیت در مطبوعات و ۲ سال ممنوع الخروجی از کشور محکوم شده است.

ادامه

ایران, حقوق بشر, خبر, دانشجویی